Kamyonet

Kamyonet

Son dakika kamyonet haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan kamyonet ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını kamyonet haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Kamyonet

haberleri sayfasında son dakika yaşanan kamyonet gelişmeleri de dahil olmak üzere 2.220 kamyonet haberi bulunmuştur. Tüm kamyonet haberleri aşağıda listelenmiştir.
Trafiğe kaydı yapılan taşıt sayısı Mart ayında yüzde 17,1 arttı
Trafiğe kaydı yapılan taşıt sayısı Mart ayında yüzde 17,1 arttı TÜİK verilerine göre Mart ayında 226 bin 617 adet taşıtın trafiğe kaydı yapıldı.
25.04.2024 Ekonomi
Belediye müdürü polise tabanca çekip, tehdit etti!
Belediye müdürü polise tabanca çekip, tehdit etti! Adana’nın Seyhan ilçesinin Telli dere Mahallesi'nde uygulamadan kaçtıktan sonra yakalanınca ekiplere direnip görevli polislere belindeki tabancayı çıkararak "Siz kimsiniz? Sizi geberteceğim" diye tehdit edip, tutuklanan Seyhan Belediyesi Temizlik İşleri Müdürü Selahattin Şaş'ın ifadesinde, “Ben koltukta uyuyordum. Biber gazını yiyince uyandım. Polise karşı herhangi bir mukavemetim olmadı. Ben bir şey yapmadım” diyerek kendini savunduğu açıklandı.
22.04.2024 Gündem
Topu düştü! Kamyonet sürücüsü dalga yaparak ulaştırdı
Topu düştü! Kamyonet sürücüsü dalga yaparak ulaştırdı Diyarbakır'ın Bağlar ilçesi'nin Bağcılar Mahallesi’nde topu su birikintisine düşen çocuğun yardımına kamyonet sürücüsü yetişti. Sürücü, girdiği suda aracıyla oluşturduğu dalgayla topu çocuğa ulaştırdı. O anlar cep telefonu kamerasına saniye saniye yakalandı.
10.04.2024 Vatan TV
Adana’da sevgililer kamyonet çaldı! “Bir yere gideceğiz, bu aracı çalalım”
Adana’da sevgililer kamyonet çaldı! “Bir yere gideceğiz, bu aracı çalalım” Adana’da bir kadın 8 yaşındaki çocuğu ve sevgilisiyle park halindeki kamyoneti çaldı. Olayın ardından kadın ve sevgilisi tutuklandı.
29.03.2024 Adana
Adana’da trafiğe kayıtlı araç sayısı 830 bin 472 oldu! TÜİK açıkladı
Adana’da trafiğe kayıtlı araç sayısı 830 bin 472 oldu! TÜİK açıkladı TÜİK 2024 yılı ilk çeyreği verilerine göre Adana'da trafiğe kayıtlı araç sayısı 830 bin 742 oldu.
20.03.2024 Adana
TÜİK açıkladı! Taşıt sayısı yüzde 9,3 azaldı
TÜİK açıkladı! Taşıt sayısı yüzde 9,3 azaldı Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), şubat ayında trafiğe kaydı yapılan taşıt sayısının istatistiklerini paylaştı. Trafiğe kaydı yapılan araçların bir önceki aya göre yüzde 9,3 azalarak 193 bin 600 olduğunu açıkladı.
20.03.2024 Gündem
Kış lastiği uygulaması ne zaman bitiyor, kışlık lastikler ayın kaçında kalkacak?
Kış lastiği uygulaması ne zaman bitiyor, kışlık lastikler ayın kaçında kalkacak? Kış lastiği zorunluluğu için son günlere girildi. Türkiye'deki kış lastiği zorunluluğu, tüm ticari araçlar (kamyon, kamyonet, otobüs vb.) için geçerlidir. Binek araçlar ve diğer araçlar için ise kış lastiği kullanımı zorunlu değildir. Peki, kış lastiği zorunluluğu ne zaman bitecek? İşte, o detaylar
16.03.2024 Gündem
Tamirciden 2 araç çalan hırsızlar başka bir iş yerinde soyguna devam etti! Şok eden olay
Tamirciden 2 araç çalan hırsızlar başka bir iş yerinde soyguna devam etti! Şok eden olay Adana’da oto tamirciden 2 araç çalıp daha sonra başka bir iş yerine giderek çelik kasa ve kamyonet çalan hırsızlar yakalandı.
29.02.2024 Adana
Toyota yüz binlerce aracı geri çağırıyor
Toyota yüz binlerce aracı geri çağırıyor Toyota Motor, ABD'de 280 bin 663 aracı servislere geri çağırma kararı aldı.
27.02.2024 Ekonomi
Adana'da trafikteki araç sayısı belli oldu
Adana'da trafikteki araç sayısı belli oldu Adana’da Ocak ayı sonu itibariyle 824 bin 618 adet taşıtın trafiğe kaydı yapıldı.
20.02.2024 Adana
Adana'da taşıt sayısı arttı, korna sesi çileye döndü
Adana'da taşıt sayısı arttı, korna sesi çileye döndü Araç sayısında Türkiye 7'ncisi olan Adana'da trafiğin yoğun olduğu bölgelerde korna sesi vatandaşları rahatsız ediyor.
26.01.2024 Adana
Emekli öğretmenin cesedinin bulunduğu evden 10 kamyonet çöp çıktı
Emekli öğretmenin cesedinin bulunduğu evden 10 kamyonet çöp çıktı Avcılar'da kendisinden haber alamayan yakınlarının ihbarı üzerine atık kıyafetlerin arasında cansız bedeni bulunan emekli Matematik öğretmeni Hasan Ergin'in yaşadığı daireden 10 kamyonet çöp çıktı. Ekiplerin evdeki çalışmalarını yarın tamamlayacağı öğrenildi.
23.01.2024 Gündem
Karaköy'de tramvay kamyonete çarptı
Karaköy'de tramvay kamyonete çarptı Beyoğlu Karaköy'de Kabataş-Bağcılar tramvay hattına giren kamyonete tramvay çarptı. Kamyonet içerisinde sıkışan sürücü çıkarılarak hastaneye kaldırıldı. Bir süre trafiğe kapanan yol kamyonetin çekilmesiyle normale döndü.
9.01.2024 Gündem
Kuzey Marmara Otoyolu'nda katliam gibi kaza! Çok sayıda ölü ve yaralı var
Kuzey Marmara Otoyolu'nda katliam gibi kaza! Çok sayıda ölü ve yaralı var Kuzey Marmara Otoyolu'nun Sakarya mevkisinde 7 aracın karıştığı kazada 10 kişi öldü, 59 kişi yaralandı. Olay yerinde açıklamalarda bulunan Sakarya Valisi Yaşar Karadeniz korkunç detayı açıkladı. Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, kazayla ilgili 3 Cumhuriyet Savcısı'nın görevlendirildiğini söyledi. Kazaya karışan 6 aracın sürücüsü gözaltına alındı. Dehşet anlarını anlatan kazazede Hasan Horasan, "Çok sis vardı. Görüntü yoktu. 2-3 metre görüş alanımız yoktu. O kadar sisliydi" dedi.
28.12.2023 Gündem
Üsküdar ve Sancaktepe'de çocukların tehlikeli yolculuğu kamerada
Üsküdar ve Sancaktepe'de çocukların tehlikeli yolculuğu kamerada Üsküdar ve Sancaktepe’deki iki ayrı olayda çocuklar tehlikeye aldırış etmeden İETT otobüsü ve kamyonetin arkasına tutunarak yolculuk yaptı. Çocukların tehlikeli yolculuğu sürücülerin cep telefonu kamerasına yansıdı.
24.12.2023 Gündem
Iğdır'a ilk kar yağdı, Ardahan beyaza büründü, Kars'ta yollar kapandı
Iğdır'a ilk kar yağdı, Ardahan beyaza büründü, Kars'ta yollar kapandı Doğu Anadolu'nun Çukurovası olarak bilinen Iğdır'a, kış sezonunun ilk karı düştü. Kar Ardahan'ı beyaza bürürken, Kars'ta Susuz- Ardahan karayolu ile Kağızman- Cumaçay karayolunun 0- 18 kilometresi arası ve Selim- Bozkuş- Göle karayolunun 7- 15 kilometreleri arası ulaşıma kapandı.
23.12.2023 Gündem
Kars’ta 7 araçlı zincirleme kaza: 5 yaralı
Kars’ta 7 araçlı zincirleme kaza: 5 yaralı Kars’ta buzlanma nedeniyle meydana gelen ve 4 aracın karıştığı zincirleme kazada 5 kişi yaralandı.
23.12.2023 Gündem
İzmir'de 173 kaçak göçmen yakalandı; 15 organizatöre tutuklama
İzmir'de 173 kaçak göçmen yakalandı; 15 organizatöre tutuklama İzmir'in 4 farklı ilçesinde düzenlenen operasyonlarda 173 kaçak göçmen yakalandı, 15 organizatör tutuklandı.
23.12.2023 Gündem
Bitlis'te karşı şeride geçen yakıt tankeri, 2 kamyonetle çarpıştı: 1 ölü
Bitlis'te karşı şeride geçen yakıt tankeri, 2 kamyonetle çarpıştı: 1 ölü Bitlis'te, kar nedeniyle kayganlaşan yolda sürücüsünün kontrolünden çıkıp, karşı şeride geçen yakıt tankeri, 2 kamyonet ile çarpıştı, kazada 1 kişi yaşamını yitirdi.
22.12.2023 Gündem
Bu kestaneye dikkat! Yılbaşı öncesi ortaya çıktı, kilosu 100 TL, pişirince zehirliyor
Bu kestaneye dikkat! Yılbaşı öncesi ortaya çıktı, kilosu 100 TL, pişirince zehirliyor Yılbaşı öncesi Çin kestanesi tehlikesi ortaya çıktı. Kilosu 80-100 TL arası satılan kestaneler adeta zehir saçıyor. Ekipler birçok ilde harekete geçerek kilolarca sahte kestane ele geçirdi. Öte yandan geçen yıl kilosu 80 lira olan kestanenin fiyatı bu yıl 250 liraya kadar çıkıyor. Sokak tezgâhlarında ise kilo fiyatı 400 lira, tanesi ise 10 TL'yi buluyor.
22.12.2023 Gündem
Bir gün sonra nikahları vardı! Feci şekilde can verdiler
Bir gün sonra nikahları vardı! Feci şekilde can verdiler Tekirdağ'ın Saray ilçesinde, mayıs ayında otomobil ile kamyonetin çarpışması sonucu 1 gün sonra nikahları olan Kardelen Coşkuntuna (22) ile Burhan Çetin (24) çiftinin hayatını kaybetmesiyle sonuçlanan trafik kazasında bilirkişi raporunu açıkladı. Raporda, çiftin bulunduğu otomobile çarpan kamyonet sürücüsü Tuncay Ekici asli, otomobil sürücüsü Nurettin Akgül ise tali kusurlu bulundu. 
11.12.2023 Gündem
Kargoda yeni dönem başlıyor! Motokuryeler ile ilgili yeni düzenleme geliyor
Kargoda yeni dönem başlıyor! Motokuryeler ile ilgili yeni düzenleme geliyor Ulaştırma Bakanlığı’nın taslağına göre, kurye teslimi için kaydedilecek motosiklet 10 yaşından büyük olmayacak. Kurye gönderiyi taşıma süresi taahhüdünde bulunmadan, “makul sürede” ulaştırmakla yükümlü olacak.
7.12.2023 Gündem
Esenyurt'taki tekel bayi cinayetinde bomba iddia: 3 milyon liraya davadan vazgeçtiler
Esenyurt'taki tekel bayi cinayetinde bomba iddia: 3 milyon liraya davadan vazgeçtiler Esenyurt'ta 28 Temmuz'da tekel bayisine yapılan silahlı saldırıda 20 yaşındaki Batuhan Bayındır ile 24 yaşındaki Yunus Emre Erzen hayatını kaybetmiş, 21 yaşındaki Yusuf Erzen ise yaralanmıştı.
2.12.2023 Gündem
Kış lastiği kullanma zorunluluğu İstanbul’da bugün başladı
Kış lastiği kullanma zorunluluğu İstanbul’da bugün başladı Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, zorunlu kış lastiği uygulamasının 1 Aralık’ta başlayıp 4 ay süreceğini belirterek, “Kış lastiğine geçmek için karın yağmasını beklemeyin. Trafikte güvenli sürüş ve olası kazaları önlemek için lütfen lastiklerimizi şimdiden taktıralım” dedi.
25.11.2023 Gündem
Evi, iş yeri, arsası, arabası, helikopteri, uçağı olanlar dikkat! 13 gün kaldı, ödemeyince faiz işliyor
Evi, iş yeri, arsası, arabası, helikopteri, uçağı olanlar dikkat! 13 gün kaldı, ödemeyince faiz işliyor Kasım ayıyla birlikte vergi ödemelerinin bir dönemi daha kapanıyor. Evi, iş yeri, dükkanı, arsası, otomobil, kamyon, minibüs, kamyonet, çekici, karavan, helikopter, uçağı olanlar hem Emlak Vergisi hem de ek MTV'yi ödemesi gerekiyor. Ödeme yapılmazsa faiz işlemeye başlıyor. Bazı durumlarda MTV ve Emlak Vergisi'nden muafiyet oluşabiliyor.
17.11.2023 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Kamyonet ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki kamyonet haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.