Kamu Kuruluşu

Kamu Kuruluşu

Son dakika kamu kuruluşu haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan kamu kuruluşu ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını kamu kuruluşu haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Kamu Kuruluşu

haberleri sayfasında son dakika yaşanan kamu kuruluşu gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.596 kamu kuruluşu haberi bulunmuştur. Tüm kamu kuruluşu haberleri aşağıda listelenmiştir.
Kamuda 36 bin 834 memur ve sözleşmeli personel alımı yapılacak! Lisans, ön lisans ve ortaöğretim mezunları için başvuru süreci başladı
Kamuda 36 bin 834 memur ve sözleşmeli personel alımı yapılacak! Lisans, ön lisans ve ortaöğretim mezunları için başvuru süreci başladı Kamuda çalışmak isteyenlere güzel haber! Resmi Gazete'de yayımlandı. Başvuru süreci başladı. Binlerce personel alımı yapılacak. Lisans, ön lisans ve ortaöğretim mezunları için kamuda çalışma imkanı bulunuyor. KPSS şartı ile alım yapılacak. Resmi Gazete'de yayımlanan personel alımı ilanlarına göre 8 kamu kuruluşu bünyesine 36.834 personel alacak. Peki bunlar hangi kuruluşlar ve ayrılan kadrolar neler? İşte detaylar…
28.02.2024 Çalışma Hayatı
Türk sporuna büyük destek! 25 federasyonla sponsorluk anlaşması...
Türk sporuna büyük destek! 25 federasyonla sponsorluk anlaşması... Türkiye’nin lider filo kiralama şirketlerinden Intercity, T.C. Gençlik ve Spor Bakanlığı’na bağlı 25 ayrı federasyon ile araç sponsorluğu anlaşmasına imza attı.
13.02.2024 Şampiy10
BOTAŞ’tan Gazprom açıklaması
BOTAŞ’tan Gazprom açıklaması Boru Hatları ile Petrol Taşıma A.Ş Genel Müdürlüğü (BOTAŞ), Rus petrol ve doğal gaz şirketi Gazprom tarafından devralınacağına dair sosyal medyada yer alan iddiaların asılsız olduğunu açıkladı.
25.05.2023 Ekonomi
Yıldırım 2022 Seferberlik Tatbikatı nefes kesti
Yıldırım 2022 Seferberlik Tatbikatı nefes kesti Türk Silahlı Kuvvetlerinin (TSK) planlı faaliyetleri arasında yer alan ‘Yıldırım 2022 Seferberlik Tatbikatı’, Kırklareli’nde devam ediyor. Tatbikatta indirilmiş taarruz ile hedefin ele geçirilmesi gerçeğini aratmadı.
10.10.2022 Gündem
Türkiye genelinde 45 bin personel alımı! Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı’nın teşvikleri belli oldu! İşte il il personel alımı yapacak teşvikler!
Türkiye genelinde 45 bin personel alımı! Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı’nın teşvikleri belli oldu! İşte il il personel alımı yapacak teşvikler! Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı'ndan yatırım ve teşvik belgesi alan pek çok şirket aynı zamanda bulundukları bölge ve illerde istihdama da kapı aralıyor. 9 Ekim 2022 tarihli Resmi Gazete’de yayımlanan teşvik listelerinde istihdam edilecek personel listeleri de yer alıyor. Teşvik verilen şirketler bulundukları illerde personel alımları yapacak. İşte il il teşvik alan şirketler ve istihdam edecekleri personel sayıları!
9.10.2022 Personel Alımı
TOKİ e-devlet başvuru ekranı! TOKİ başvuru ücreti ne kadar, nasıl ve nereye yatırılır? Sosyal konut başvuru şartları ve adım adım nasıl başvurulur aşamaları!
TOKİ e-devlet başvuru ekranı! TOKİ başvuru ücreti ne kadar, nasıl ve nereye yatırılır? Sosyal konut başvuru şartları ve adım adım nasıl başvurulur aşamaları! TOKİ Sosyal Konut Projesi'nin detaylar Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yaptığı açıklamalar sonrası netleşti. Sosyal konut projesi kapsamındaki konutlardan 50 bininin İstanbul'da, 18 bininin Ankara'da, 12 bin 500'ünün İzmir'de inşa edilecek. "Vatandaşlarımız toplamda 608 bin lira fiyata sahip 2+1 konutlarımıza aylık 2 bin 280 liradan başlayan taksitlerle ve 240 ay vadeyle sahip olabilecekler. 850 bin lira fiyata sahip 3+1 konutların ödemesi 3 bin 187 liradan başlayan taksitlerle 240 ay vadeyle yapılabilecektir. Bu kampanyamıza İstanbul'da hane geliri 18 bin liranın, diğer illerde 16 bin liranın altında olan her vatandaşımız başvurabilecek. Taksit ödemeleri sözleşmenin imzalanmasıyla başlayacak. Peki, TOKİ başvuru ücreti ne kadar, nasıl ve nereye yatırılır? TOKİ sosyal konut başvuru şartları nelerdir, nasıl başvurulur?
14.09.2022 Ekonomi
Bakan Yanık: Suriyelileri peyderpey gönderiyoruz, 2023'ten sonra bunların hiçbirisi kalmayacak
Bakan Yanık: Suriyelileri peyderpey gönderiyoruz, 2023'ten sonra bunların hiçbirisi kalmayacak Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, bir esnafın Suriyeli sığınmacıların akıbetini sorması üzerine, "Şimdi peyderpey gönderiyoruz. Biraz daha dişimizi sıkacağız ve 2023'ten sonra bunların hiçbirisi kalmayacak" dedi.
7.08.2022 Siyaset
560 bin sözleşmeliye kadro müjdesi! Tarih verildi
560 bin sözleşmeliye kadro müjdesi! Tarih verildi Memur olmak isteyen milyonlarca vatandaşa güzel haber geldi. 560 bin sözleşmeli personele kadro yolu açılıyor. AK Parti Grup Başkanvekili Muhammet Emin Akbaşoğlu, "Ekim'de sözleşmelilerin kadroya alınması ele alınacak." dedi.
5.07.2022 Çalışma Hayatı
Babacan: Hiçbir devlet memuru vatandaşa parmak sallayamaz
Babacan: Hiçbir devlet memuru vatandaşa parmak sallayamaz Demokrasi ve Atılım (DEVA) Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, "Hiçbir devlet memuru vatandaşa parmak sallayamaz. Haddine değil. Kamu gücünü kullanan hiç kimse hukuka aykırı davranamaz" dedi.
21.06.2022 Siyaset
Petrol Ofisi hangi yıl kuruldu? Petrol Ofisi ne zaman kuruldu?
Petrol Ofisi hangi yıl kuruldu? Petrol Ofisi ne zaman kuruldu? Kamu ve özel sektör kuruluşları ile nihai tüketicilerin gereksinimi için petrol ve petrol ürünleri satın almak, ithal etmek ve ülkenin çeşitli yerlerinde stoklar oluşturup pazarlamasını yapmak amacıyla kurulan Petrol Ofisi kuruluş yılı merak ediliyor. Peki, Petrol Ofisi hangi yıl kuruldu? Petrol Ofisi ne zaman kuruldu? Petrol Ofisi simgesi ne anlama geliyor? Petrol Ofisi kuruluş tarihi!
3.05.2022 Ekonomi
Bakan Kurum, TOKİ şantiyesi çalışanlarıyla iftar yaptı!
Bakan Kurum, TOKİ şantiyesi çalışanlarıyla iftar yaptı! Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Toplu Konut İdaresi (TOKİ) şantiyesi çalışanları ile iftarda bir araya geldi.
5.04.2022 Gündem
Belediye başkanı faturayı ödeyemeyince 42 bin kişi susuz kaldı!
Belediye başkanı faturayı ödeyemeyince 42 bin kişi susuz kaldı! Zonguldak’ta 42 bin nüfuslu Kozlu ilçesinde yaklaşık 3 milyon liralık elektrik borcu ödenmeyince ilçeye su basan pompaların elektriği kesildi. Belediye Başkanı Ali Bektaş, "Kasıt var. Seçimler yaklaştığı için herkesten her şeyi bekliyorum" diyerek tepki gösterdi. Belediye Başkanlığı süreci sosyal medya hesabından paylaşınca vatandaşlar da "Borcunu ödemezsen kesilir, mazeret değil çözüm üretin" diye belediyeye tepki gösterdi. Paylaşım, bir süre sonra kaldırıldı.
31.03.2022 Gündem
Çaykur kura listesi 2022! İŞKUR Çaykur işçi alımı kura çekimi sonuçları açıklandı mı? ÇAKUR kura sonuçları sorgulama! (Kura çekimi listesi)
Çaykur kura listesi 2022! İŞKUR Çaykur işçi alımı kura çekimi sonuçları açıklandı mı? ÇAKUR kura sonuçları sorgulama! (Kura çekimi listesi) ÇAYKUR kura sonuçları 2022 isim listesi sorgulanıyor. İşçi alımı için başvuruda bulunan vatandaşlar ÇAYKUR kura sonuçları ne zaman açıklanacak? sorusuna yanıt arıyor. ÇAYKUR işçi alımı kura çekimi saat 10.00’da başladı. ÇAYKUR işçi alımı başvurularını tamamlayan adaylar heyecanla kura sonuçlarını bekliyor. Peki, İŞKUR Çaykur işçi alımı kura sonuçları açıklandı mı? ÇAYKUR kura çekimi sonuçları listesi yayınlandı mı?
29.03.2022 Çalışma Hayatı
ÇAYKUR kura sonuçları 2022 isim listesi sorgulama! Çaykur kura sonuçları ne zaman açıklanacak? (Çaykur işçi alımı kura çekimi sonuçları 2022)
ÇAYKUR kura sonuçları 2022 isim listesi sorgulama! Çaykur kura sonuçları ne zaman açıklanacak? (Çaykur işçi alımı kura çekimi sonuçları 2022) Çaykur kura sonuçları ne zaman açıklanacak? ÇAYKUR kura sonuçları 2022 isim listesi merakla bekleniyor. ÇAYKUR işçi alımı kura çekimi bugün yapılacak. 28 Şubat-4 Mart tarihleri arasında İŞKUR İl ve İlçe Müdürlükleri aracılığıyla veya online olarak gerçekleştirilen başvurular sona erince, gözler kura sonuçları için Çaykur’a çevrilmişti. ÇAYKUR işçi alımı kura çekimi için sayılı saatler kaldı. Peki, Çaykur kura sonuçları ne zaman açıklanacak? Çaykur işçi alımı kura çekimi sonuçları 2022 neren sorgulanacak? İşte ÇAYKUR kura sonuçları 2022 isim listesi sorgulama süreciyle ilgili merak edilenler…
29.03.2022 Personel Alımı
Çaykur kura çekimi ne zaman, hangi kanalda, saat kaçta 2022? İşçi alımı ÇAYKUR kura çekimi canlı izle!
Çaykur kura çekimi ne zaman, hangi kanalda, saat kaçta 2022? İşçi alımı ÇAYKUR kura çekimi canlı izle! ÇAYKUR işçi alımı kura çekimi ile ilgili aramalar arttı. ÇAYKUR işçi alımı başvurularını tamamlayan adaylar heyecanla kura çekiminin olacağı günü bekliyordu. 28 Şubat ve 4 Mart arasında İŞKUR İl ve İlçe Müdürlükleri aracılığıyla veya online olarak gerçekleştirilen başvuruların kuraları bugün çekiliyor. Peki, ÇAYKUR işçi alımı kurası ne zaman, saat kaçta, kura sonuçları ne zaman açıklanır 2022?
29.03.2022 Personel Alımı
CHP'li belediye başkanı ile HDP'li vekiller birbirine girdi! Mahkemelik oldular...
CHP'li belediye başkanı ile HDP'li vekiller birbirine girdi! Mahkemelik oldular... Bolu Belediye Başkanı CHP'li Tanju Özcan, kendisini kadın personeli Selahattin Demirtaş'ın fotoğrafını paylaştığı için işten çıkarmakla suçlayan HDP'li 2 vekil ve yönetici ile bazı gazeteciler hakkında suç duyurusunda bulunduğunu açıkladı. Personelin defalarca uyarılmasına rağmen siyasi paylaşımlar yaptığını ve kendisinin istifa ettiğini belirten Özcan, "Bazı şehirlerde HDP desteğiyle seçim kazananlar olabilir ama ben HDP desteğiyle seçime girmedim" dedi.
14.03.2022 Siyaset
İŞKUR ÇAYKUR işçi alımı başvurusu nasıl yapılır (başvuru ekranı)? ÇAYKUR işçi alımı şartları nelerdir, Çaykur işçi alımı 2022 başvuruları başladı mı?
İŞKUR ÇAYKUR işçi alımı başvurusu nasıl yapılır (başvuru ekranı)? ÇAYKUR işçi alımı şartları nelerdir, Çaykur işçi alımı 2022 başvuruları başladı mı? ÇAYKUR işçi alımı başvurusu 2022 süreci ile ilgili aramalar arttı. Çay İşletmeleri Genel Müdürlüğü, Rize, Trabzon, Artvin ve Giresun İllerinde işçi ihtiyacı bulunan yaş çay fabrikalarına noter kurası ile 350 geçici beden işçisi (tahmil tahliye), Rize Cumhuriyet Çay Fabrikası'na 19 engelli geçici işçi, Artvin Arhavi Çay Fabrikası'na 11 engelli geçici işçi; 100. Yıl Pazarlama ve Üretim Bölge Müdürlüğü'ne 250 lise ve dengi okul mezunu teknik kariyerli geçici işçi alımı yapacak. Toplam 630 mevsimlik işçi için başvurular 28 Şubat - 4 Mart 2022 tarihleri arasında İŞKUR üzerinden yapılacak. Peki, ÇAYKUR 630 işçi alımı başvuru şartları nelerdir? İŞKUR ÇAYKUR işçi alımı başvurusu 2022 nasıl yapılır? İşte Çaykur işçi alımı başvuru ekranı…
28.02.2022 Personel Alımı
ÇAYKUR 630 işçi alımı başvuruları ne zaman? ÇAYKUR İŞKUR mevsimlik işçi alımı şartları nelerdir?
ÇAYKUR 630 işçi alımı başvuruları ne zaman? ÇAYKUR İŞKUR mevsimlik işçi alımı şartları nelerdir? ÇAYKUR işçi alımı 2022 başvuru süreci sorgulanmaya başlandı. ÇAYKUR işçi alımı başvurusu ne zaman başlayacak, başvuru şartları neleri? Sorularına yanıt aranıyor. Çay İşletmeleri Genel Müdürlüğü (ÇAYKUR) Rize, Trabzon, Artvin ve Giresun illerinde işçi alımı yapacak. Toplam 630 mevsimlik işçi için başvurular 28 Şubat - 4 Mart 2022 tarihleri arasında İŞKUR üzerinden yapılacak.
25.02.2022 Çalışma Hayatı
Vefat eden işçinin mirasçılarına kıdem tazminatı ödenir mi?
Vefat eden işçinin mirasçılarına kıdem tazminatı ödenir mi? Kıdem tazminatı, iş hukukunda işçilere tanınmış en önemli haklardan birisidir. Belirli bir süre aynı işyerinde veya aynı işverene bağlı olarak hizmet edimini yerine getirmiş işçilere ödenen kıdem tazminatı için almak bazı şartların tamamlanmış olması gerekiyor. İşçinin ölümü halinde de mirasçılarına kıdem tazminatı ödenip ödenmeyeceği de merak edilen konular arasında geliyor. Peki, Vefat eden işçinin ailesine kıdem tazminatı ödenir mi? Ölen işçinin kıdem tazminatı nasıl alınır? İşte kıdem tazminatı ile ilgili bilmeniz gerekenler…
Bugün PTT açık mı? Kargolar çalışıyor mu? PTT çalışma saatleri kaç?
Bugün PTT açık mı? Kargolar çalışıyor mu? PTT çalışma saatleri kaç? İstanbul’da karlı hava hayatı olumsuz etkiliyor. Ulaşım ve trafikte aksamalar yaşanırken, kamu kurumları da bugün tatil edildi. Uçuşlar ertelendi, otobüslerin çıkısına izin verilmedi. Özel araçlara da bugün saat 13.00’e kadar trafiğe çıkma yasağı getirildi. Kamu kurum ve kuruluşlarında işlemleri olan binlerce kişi, hangi kurumların hizmet vereceğini araştırıyor. Bunların başında da PTT ve kargo şirketleri geliyor. Peki, Bugün PTT açık mı? Kargolar çalışıyor mu? PTT çalışma saatleri kaç? İşte PTT ve kargo şirketleri ile ilgili detaylar…
25.01.2022 Gündem
Belediye sistemine girip hoparlörden yayınladılar! Suç duyurusu
Belediye sistemine girip hoparlörden yayınladılar! Suç duyurusu Bartın Belediyesi’nin telsiz frekanslı hoparlör sistemine giren kişiler, saat 23.55 ve saat 08.35’te İstiklal Marşı çaldı. İstiklal Marşı'nı duyan bazı kişiler, saygı duruşunda bulundu. Belediye, sisteme girenler hakkında suç duyurusunda bulundu.
7.12.2021 Yaşam
Vakıfbank resmen duyurdu! 81 ildeki tüm şubeye gönderildi, krediler ve...
Vakıfbank resmen duyurdu! 81 ildeki tüm şubeye gönderildi, krediler ve... VakıfBank resmen duyurdu! 81 ildeki tüm şubelere gönderildi. Kredi açıklaması geldi. Hepsi tek çatı altında toplandı. VakıfBank, yaptığı açıklamada sürdürülebilirlik atağına geçtiğini, bu kapsamda çalışmalarını tek çatı altında toplayarak, 81 ildeki şubelerine "Sürdürülebilir Bankacılık" logosunu ulaştırdığını duyurdu. VakıfBank Genel Müdürü Abdi Serdar Üstünsalih, sürdürülebilir temalı kredilerin her yıl artırmanın amaçlandığını belirtti. Kredi tahsis süreçlerinde ise çevresel ve sosyal risklerin ölçülmesi için kurulan özel birimle çalışmaların yürütüldüğünü vurguladı.
22.10.2021 Ekonomi
KPSS şartı ve kura! Kamuya 100 bin yeni personel alınacak...
KPSS şartı ve kura! Kamuya 100 bin yeni personel alınacak... Kamu Personeli Seçme Sınavı (KPSS) sonuçlarının açıklanmasının ardından yüz binlerce kişi gözü hem kamu ve hem de özel sektörde iş fırsatlarına çevrildi. Ekonominin üç yıllık yol haritasında yılda 1 milyon 70 istihdam sözü verilirken, bu yılın sonuna kadar kamuda 100 bin kişi işe yerleşmiş olacak. Kamu kurumları personel alımını artık Kariyer Kapısı Platformu üzerinden gerçekleştiriyor. İŞKUR'da internet sitesi üzerinden yeni ilanları duyuruyor. İşi alımlarda KPSS şartı olduğu gibi kura sistemi de kullanılıyor...
22.09.2021 Personel Alımı
Kamudaki en büyük e-Spor Merkezi açılıyor
Kamudaki en büyük e-Spor Merkezi açılıyor Üsküdar Belediyesi artan e-spor ilgisi üzerine Çavuşdere Spor Sarayı’nda oluşturduğu E-spor Merkezi’ni hizmete açıyor.
5.07.2021 Bilim ve Teknoloji
Memur ve kamu çalışanlarını kapsıyor! Kamuda yeni dönem Yüzde 20 azaltıldı
Memur ve kamu çalışanlarını kapsıyor! Kamuda yeni dönem Yüzde 20 azaltıldı Memur ve kamu çalışanı milyonları kapsıyor. Kamu kurum ve kuruluşlarıyla ilgili yeni dönem başladı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan imzaladı. Kamu harcamalarının azaltılması, bürokratik işlemlerin azaltılması ve kamu kaynaklarının verimli kullanımı için “tasarruf tedbirleri” genelgesi yayımladı. İşte milyonlarca kamu çalışanına ilgilendiren tedbirler...
1.07.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Kamu Kuruluşu ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki kamu kuruluşu haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.