Gazete Vatan Logo

Türkiye genelinde 45 bin personel alımı! Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı’nın teşvikleri belli oldu! İşte il il personel alımı yapacak teşvikler!

Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı'ndan yatırım ve teşvik belgesi alan pek çok şirket aynı zamanda bulundukları bölge ve illerde istihdama da kapı aralıyor. 9 Ekim 2022 tarihli Resmi Gazete’de yayımlanan teşvik listelerinde istihdam edilecek personel listeleri de yer alıyor. Teşvik verilen şirketler bulundukları illerde personel alımları yapacak. İşte il il teşvik alan şirketler ve istihdam edecekleri personel sayıları!

Türkiye genelinde 45 bin personel alımı! Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı’nın teşvikleri belli oldu! İşte il il personel alımı yapacak teşvikler!

Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı duyurdu! Türkiye genelinde Bakanlığı istihdam ve teşviklerinden yararlanacak şirketler belli oldu. Resmi Gazete’nin bugünkü sayısında yer alan yatırım teşvik belgesi alan şirketler, iş alanları ve istihdam sayıları duyuruldu. Teşviklerden yararlanan şirketler bulundukları illerde de büyük bir istihdam kapısı da olacak.

YATIRIM TEŞVİK BELGESİ ALAN ŞİRKETLER VE KURUMLAR İÇİN TIKLAYIN

TEŞVİK BELGESİ ALAN ŞİRKETLER İÇİN TIKLAYIN

YATIRIM TEŞVİK BELGESİ NEDİR?

Yatırım teşvik belgesi, yatırımın karakteristik değerlerini ihtiva eden, yatırımın belirlenen asgari şartlara uygun olarak gerçekleştirilmesi halinde üzerinde kayıtlı destek unsurlarından istifade imkanı sağlayan, teşviğin amaçları doğrultusunda gerçekleştirilecek yatırımlar için düzenlenen bir belgedir.

KİMLER YATIRIM TEŞVİK BELGESİ ALABİLİR?

- Gerçek kişiler, adi ortaklıklar, sermaye şirketleri, kooperatifler, iş ortaklıkları,

- Kamu kurum ve kuruluşları,

- Kamu kuruluşu niteliğindeki meslek kuruluşları,

- Dernekler ve vakıflar,

Haberin Devamı

- Yurt dışındaki yabancı şirketlerin Türkiye’deki şubeleri.