Teşvik

Teşvik

Son dakika teşvik haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan teşvik ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını teşvik haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Teşvik

haberleri sayfasında son dakika yaşanan teşvik gelişmeleri de dahil olmak üzere 14.401 teşvik haberi bulunmuştur. Tüm teşvik haberleri aşağıda listelenmiştir.
Gaziantep'te depremzede kadınlar devlet desteğiyle çilek bahçesi kurdu
Gaziantep'te depremzede kadınlar devlet desteğiyle çilek bahçesi kurduGaziantep'in İslahiye ilçesinde bulunan Huzurlu Yaylası'ndaki köylerinde devlet desteğiyle çilek bahçesi kuran depremzede kadınlar, hem üretiyor hem de afetin etkisinden uzaklaşmaya çalışıyor.
26.07.2024Gaziantep
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Özel sektöre 20 milyar dolarlık yatırım kazandırma hedefindeyiz
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Özel sektöre 20 milyar dolarlık yatırım kazandırma hedefindeyizCumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, HIT-30 Yüksek Teknoloji Yatırım Programı Tanıtım Toplantısı'na katıldı. Toplantıda konuşan Erdoğan, “Bırakın katliamı durdurmayı elinde 150 bin Gazzeli'nin kanı olan bir kasabı, kongresinde ağırlayan bu caniye kürsü veren, bununla yetinmeyip hezeyanlarla dolu konuşmasını büyük bir şevkle 57 kez ayakta alkışlayan bir akıl ve vicdan tutulmasıyla karşı karşıyayız. 7 Ekim'den beri insanlar sinema filmi izler gibi bebeklerin öldürülmesini uzaktan seyrediyor. Bunların katili Netanyahu ABD'de alkışlanıyor. Bu nasıl bir iştir? Bunu anlamak mümkün mü? Hani demokrasi, hani özgürlük, hani insan hakları. Lafa gelince tüm dünyaya demokrasi ve insan hakları dersi verenler, çağımızın Hitlerini baş tacı ederken zerre miskal utanmıyor” dedi.
26.07.2024Gündem
Alman turiste VIP dolandırıcılık şoku! Şikayetine rağmen savcılıktan takipsizlik kararı
Alman turiste VIP dolandırıcılık şoku! Şikayetine rağmen savcılıktan takipsizlik kararıAlman turist Jurgen S., Denizli'de daha önce alışveriş yaptığı halı firmasından 'VIP müşteri' olarak aldığı ücretsiz seyahate katılıp, 40 bin euro değerinde 4 halı daha aldı ve 10 bin euro ödedi. Ülkesine dönen ve halıların gümrükte takıldığı söylenince kalan parayı da ödeyen; ancak halılar teslim edilmeyen Alman turist suç duyurusunda bulununca, firma 33 bin euro'yu geri ödedi. Savcılık da maddi zarar büyük ölçüde giderildiği gerekçesiyle takipsizlik kararı verdi.
26.07.2024Gündem
Hangi araçlara ÖTV indirimi geldi? Otomobillerde ÖTV indirimi Resmi Gazete'de!
Hangi araçlara ÖTV indirimi geldi? Otomobillerde ÖTV indirimi Resmi Gazete'de!26 Temmuz 2024 itibarıyla Resmi Gazete'de yayımlanan yeni düzenleme ile otomobillerde Özel Tüketim Vergisi (ÖTV) indirimi resmen yürürlüğe girdi. Bu düzenleme, özellikle hibrit araç sahiplerini yakından ilgilendiriyor. İşte ÖTV indiriminin detayları.
26.07.2024Ekonomi
'Öğrencilerimizi uluslararası arenaya hazırlıyoruz'
'Öğrencilerimizi uluslararası arenaya hazırlıyoruz'Manisa Celal Bayar Üniversitesi, öğrencilerini bilim, teknoloji ve sanayi alanlarında iş hayatına başarılı bir başlangıç yapabilmeleri için tüm olanakları seferber ediyor. Ege Bölgesi’ndeki üniversiteler arasında sadece Manisa Celal Bayar Üniversitesi’nin uyguladığı isteğe bağlı staj faaliyetiyle öğrencilerin daha ikinci sınıftayken sanayi ile temas kurması ve uygulamalı eğitime ulaşması sağlanıyor. Rektör Prof. Dr. Rana Kibar, “Öğrencilerimizi uluslararası arenaya hazırlıyoruz” dedi.
26.07.2024Gündem
Hacamat nedir, faydaları nelerdir? Hacamat nasıl yapılır?
Hacamat nedir, faydaları nelerdir? Hacamat nasıl yapılır?Kupa terapisi diğer bir adıyla hacamat, Orta Doğu ve Uzak Doğu’da 3 bin yıldır tıbbi tedavilerde kullanılan tedavi metotlarından biri. Uzmanlar tarafından önerilen ve hastalıklara karşı bağışıklık kazandırdığı bilinen hacamat, Sağlık Bakanlığı'nın onay verdiği hastanelerde yapılıyor. Koruyucu sağlık yöntemi olarak yılda 1 veya mevsim geçişlerinde kupa terapisi yani hacamat yaptırılabilir. Peki, Hacamat nedir, faydaları nelerdir? Hacamat nasıl yapılır? İşte hacamat hakkında merak edilenler…
26.07.2024Sağlık
Bakan Kacır açıkladı: Türkiye sanayi ve teknolojide asırlık kazanımlar elde etti
Bakan Kacır açıkladı: Türkiye sanayi ve teknolojide asırlık kazanımlar elde ettiSanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır Türkiye Metal Sanayicileri Sendikası(MESS) Üye Toplantısı'na katıldı. Toplantıda konuşan Kacır, "Artık kazanımlarından, hedeflerinden, hayallerinden vazgeçmeyen, bunu elinden almaya çalışacak hiçbir odağa paye vermeyen bir Türkiye var. Dünyadaki gelişmelere uzaktan bakan bir ülke değil, kendi potansiyelini gerçekleştirebilme kabiliyetine, kapasitesine sahip bir Türkiye var. Sanayiden ticarete, tarımdan sağlığa, eğitimden ulaştırmaya kadar hemen her alanda gerçekleştirdiğimiz tarihi atılımlarla Türkiye büyük bir kalkınma ve büyüme ivmesi kaydetti" dedi.
25.07.2024Ekonomi
Tüketicilerin korunmasına yönelik kanun teklifi, komisyonda kabul edildi
Tüketicilerin korunmasına yönelik kanun teklifi, komisyonda kabul edildiAK Parti milletvekillerinin imzasını taşıyan Tüketicinin Korunması Hakkında Kanun ile Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi, TBMM Sanayi, Ticaret, Enerji, Tabii Kaynaklar, Bilgi ve Teknoloji Komisyonunda kabul edildi.
23.07.2024Ekonomi
Sahipsiz hayvanlarla ilgili düzenleme komisyondan geçti
Sahipsiz hayvanlarla ilgili düzenleme komisyondan geçtiSahipsiz hayvanlara yönelik düzenlemeler içeren Hayvanları Koruma Kanununda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi, TBMM Tarım, Orman ve Köyişleri Komisyonunda kabul edildi.
23.07.2024Gündem
Musk Empire günün bilmecesi 20 Temmuz 2024! Musk Empire 20 Temmuz bilmecesi nedir? Musk Empire günün bulmacası
Musk Empire günün bilmecesi 20 Temmuz 2024! Musk Empire 20 Temmuz bilmecesi nedir? Musk Empire günün bulmacasıElon Musk hayranlarının heyecanla beklediği yeni bir kripto para kazanma uygulaması olan "Musk Empire” kullanıcılara sunuldu. Telegram tabanlı oyun, Elon Musk'ın kariyerinden ilham alarak kullanıcıları iş imparatorluğu kurmaya teşvik ediyor. Peki, Musk Empire 20 Temmuz bilmecesi nedir? İşte Musk Empire günün bilmecesi 20 Temmuz 2024…
20.07.2024Ekonomi
Kamuda tasarruf tedbirleri teklifi Meclis'ten geçti
Kamuda tasarruf tedbirleri teklifi Meclis'ten geçtiKamuda tasarruf tedbirlerine ilişkin düzenlemeler içeren Bazı Kanun ve Kanun Hükmünde Kararnamelerde Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi, TBMM Genel Kurulu’nda kabul edildi ve kanunlaştı. Yasa, 1 Ocak'ta yürürlüğe girecek.
18.07.2024Ekonomi
Bakan Şimşek duyurdu: Net rezervler son 4,5 yılın zirvesinde
Bakan Şimşek duyurdu: Net rezervler son 4,5 yılın zirvesindeHazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, "Swap hariç net rezervler son 4,5 yılın zirvesinde." diyerek verileri paylaştı.
18.07.2024Ekonomi
Bakan Şimşek'ten vergi paketi açıklaması: Dar gelirli vatandaşa yönelik hükümler içermiyor
Bakan Şimşek'ten vergi paketi açıklaması: Dar gelirli vatandaşa yönelik hükümler içermiyorHazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, "Yeni vergi paketini 'çok kazanandan çok, az kazanandan az vergi alınması' ilkesiyle hazırladık. Dar gelirli vatandaşa yönelik hükümler içermiyor" dedi.
16.07.2024Ekonomi
Muharrem ayının 10. günü ne zaman 2024? Aşure günü orucu kaç gün tutulur, tek tutulur mu?
Muharrem ayının 10. günü ne zaman 2024? Aşure günü orucu kaç gün tutulur, tek tutulur mu?Muharrem ayı 7 Temmuz’da başladı. Muharrem ayının gelmesiyle Aşure Günü ile ilgili detaylar da sorgulanmaya başlandı. Peki, bu yıl aşure ayı ne zaman, muharrem ayının 10. Günü ayın kaçında?
15.07.2024Gündem
16 Temmuz oruç tutulur mu, muharrem ayı orucu kaç gün tutulur?
16 Temmuz oruç tutulur mu, muharrem ayı orucu kaç gün tutulur?Aşure gününde oruç tutulup tutulmadığı merak ediliyor. Muharrem ayının başlamasıyla birlikte aşure günü ve oruçla ilgili aramalar da hız kazandı. Muharrem ayı 7 Temmuz itibariyle başladı, bu yıl Aşure günü 16 Temmuz Salı günü idrak edilecek. Peki, 16 Temmuz oruç tutulur mu?
15.07.2024Gündem
Aşure Günü ne zaman 2024, Muharrem ayının kaçında?
Aşure Günü ne zaman 2024, Muharrem ayının kaçında?Muharrem ayı Hicri takvime göre yılın ilk ayı olan aşure günü ay içinde idrak edilecek. Paylaşmanın ve bereketin simgesi olan Aşure Günü için aramalar yoğunlaşırken Muharrem ayı 10. gün ne zaman, hangi güne denk geliyor? Sorularına da yanıt aranmaya başlandı. Peki, 2024 Aşure Günü ne zaman, hangi gün idrak edilecek?
13.07.2024Gündem
Gaziantep'te fuhuş operasyonu: 7 tutuklama! Kıskıvrak yakalandılar
Gaziantep'te fuhuş operasyonu: 7 tutuklama! Kıskıvrak yakalandılarGaziantep'te polis ekipleri tarafından fuhşa teşvik, aracılık ve zorlama suçuna yönelik yapılan operasyonda 7 şüpheli tutuklandı.
12.07.2024Gaziantep
Otomotivde bir yatırım müjdesi daha! Dünya devi imza atacak, Bakan Kacır açıkladı
Otomotivde bir yatırım müjdesi daha! Dünya devi imza atacak, Bakan Kacır açıkladıSanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, dünyanın en büyük elektrikli araç üreticilerinden Çinli BYD'nin ardından başka bir firmayla daha yakın zamanda Türkiye'ye yatırım konusunda imza atma ihtimallerinin olduğunu belirterek, "Önümüzdeki dönemde benzer yatırım haberlerini hem bu sektörde hem diğer sektörlerde duyurmak arzusu içinde olduğumuzu ifade edebilirim, sürpriz olmaz." dedi.
12.07.2024Ekonomi
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan peş peşe kritik görüşmeler
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan peş peşe kritik görüşmelerCumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, NATO Devlet ve Hükûmet Başkanları Zirvesi vesilesiyle bulunduğu Washington'da Ukrayna Devlet Başkanı Volodimir Zelenski ile bir araya geldi. Erdoğan, NATO Devlet ve Hükûmet Başkanları Zirvesi nedeniyle bulunduğu Washington'daki temasları kapsamında Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron ile görüştü.
11.07.2024Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan, NATO Zirvesi'nde temaslarına devam ediyor
Cumhurbaşkanı Erdoğan, NATO Zirvesi'nde temaslarına devam ediyorCumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, NATO Devlet ve Hükümet Başkanları Zirvesi kapsamındaki Müttefik ve Ortak Devlet ve Hükümet Başkanları Toplantısı'na iştirak etti.
11.07.2024Gündem
Sosyal Medya fenomeni Gaga Bulut yasa dışı bahis sitesi reklamı paylaştığı gerekçesiyle gözaltına alındı
Sosyal Medya fenomeni Gaga Bulut yasa dışı bahis sitesi reklamı paylaştığı gerekçesiyle gözaltına alındıİzmir'de 'Gaga Bulut' olarak bilinen sosyal medya fenomeni Bulut Altuğ (27), yasa dışı bahis oynatan internet sitelerinin teşvik edici reklamlarını paylaşarak, oyuncu kazandırdığı iddiasıyla gözaltına alındı.
11.07.2024Magazin
Gaga Bulut kimdir, fenomen Gaga Bulut neden gözaltına alındı? Tutuklandı mı?
Gaga Bulut kimdir, fenomen Gaga Bulut neden gözaltına alındı? Tutuklandı mı?İzmir'de 'Gaga Bulut' olarak bilinen sosyal medya fenomeni Bulut Altuğ (27), yasa dışı bahis oynatan internet sitelerinin teşvik edici reklamlarını paylaşarak, oyuncu kazandırdığı iddiasıyla gözaltına alındı. Peki, Gaga Bulut kimdir?
11.07.2024Gündem
Arsa alacaklara çok önemli uyarı! Uzmanlar tek tek açıkladı
Arsa alacaklara çok önemli uyarı! Uzmanlar tek tek açıkladıGayrimenkul hukuku uzmanları ve sektör temsilcileri, son dönemde arsa ve tarla satışlarının artması üzerine bu alanda yatırım yapmayı düşünen vatandaşların dikkat etmesi gerekenler konusunda değerlendirmelerde bulundu.
11.07.2024Ekonomi
Kamuda tasarruf tedbirleri! Düzenlemeleri içeren kanun teklifi komisyonda kabul edildi
Kamuda tasarruf tedbirleri! Düzenlemeleri içeren kanun teklifi komisyonda kabul edildiAK Parti milletvekillerinin imzasını taşıyan, kamuda tasarruf tedbirlerine ilişkin düzenlemeler içeren Bazı Kanun ve Kanun Hükmünde Kararnamelerde Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi, TBMM Plan ve Bütçe Komisyonunda kabul edildi.
10.07.2024Gündem
İŞKUR'dan genç istihdamına rekor destek: 15-24 yaş aralığındaki 4 milyon 719 bin 597 genç İŞKUR aracılığıyla işe yerleşti
İŞKUR'dan genç istihdamına rekor destek: 15-24 yaş aralığındaki 4 milyon 719 bin 597 genç İŞKUR aracılığıyla işe yerleştiÇalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, “15-24 yaş aralığındaki 4 milyon 719 bin 597 genç İŞKUR aracılığıyla işe yerleşirken, 1 milyon 843 bin 710 genç mesleki eğitim kursları ve işbaşı eğitim programları gibi aktif işgücü hizmetlerinden yararlandırılarak mesleki beceri ve nitelik kazandı” dedi.
10.07.2024Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Teşvik ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki teşvik haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.