T3 Vakfı

T3 Vakfı

Son dakika T3 Vakfı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan T3 Vakfı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını T3 Vakfı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

T3 Vakfı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan t3 vakfı gelişmeleri de dahil olmak üzere 225 t3 vakfı haberi bulunmuştur. Tüm t3 vakfı haberleri aşağıda listelenmiştir.
Baykar'dan açıklama: Gerekli hukuki süreçler başlatılacaktır
Baykar'dan açıklama: Gerekli hukuki süreçler başlatılacaktır Geçtiğimiz gün Baykar Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar tarafından "Uzunca bir süredir hakkımızda art niyetli olarak dolaşıma sokulan kurumsallaşmış yalan, iftira ve çarpıtmalara karşı cevabımızdır." notu ile bir açıklama yayınlanmıştı. Konuyla ilgili Baykar'ın sosyal medya hesabından yeni bir paylaşım yapıldı. İşte detaylar...
13.04.2024 Gündem
Baykar'dan açıklama: Gerekli hukuki süreçler başlatılacaktır
Baykar'dan açıklama: Gerekli hukuki süreçler başlatılacaktır Geçtiğimiz gün Baykar Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar tarafından "Uzunca bir süredir hakkımızda art niyetli olarak dolaşıma sokulan kurumsallaşmış yalan, iftira ve çarpıtmalara karşı cevabımızdır." notu ile bir açıklama yayınlanmıştı. Konuyla ilgili Baykar'ın sosyal medya hesabından yeni bir paylaşım yapıldı. İşte detaylar...
13.04.2024 Ekonomi
Haluk ve Selçuk Bayraktar'dan 7 soru 7 cevaplı açıklama: Bir kez daha yalan rüzgarı ve kara iftirayla karşı karşıyayız
Haluk ve Selçuk Bayraktar'dan 7 soru 7 cevaplı açıklama: Bir kez daha yalan rüzgarı ve kara iftirayla karşı karşıyayız Baykar Genel Müdürü Haluk Bayraktar ve Baykar Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar sosyal medya hesaplarından 'sıkça sorulan sorular' etiketi ile açıklama yayınladı. Selçuk Bayraktar, 'Uzunca bir süredir hakkımızda art niyetli olarak dolaşıma sokulan kurumsallaşmış yalan, iftira ve çarpıtmalara karşı cevabımızdır.' ifadelerine yer verdi.
12.04.2024 Gündem
Adana'da düzenlenecek TEKNOFEST 2024, 1 milyon 630 bin yarışmacı ile rekor kırdı
Adana'da düzenlenecek TEKNOFEST 2024, 1 milyon 630 bin yarışmacı ile rekor kırdı Türkiye Teknoloji Takımı Vakfı (T3 Vakfı) ve Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı iş birliğinde düzenlenen TEKNOFEST, bu yıl Adana'da düzenlenecek. Geçen yıla göre katılımcı sayısında önemli bir artış gözlenen TEKNOFEST 2024, 788 bin 161 takımı ağırlayacak.
26.03.2024 Adana
Bilim Sincan açıldı
Bilim Sincan açıldı “Teknoloji geliştiren bir Türkiye” hedefiyle Türkiye’nin dört bir yanına bilim ve teknoloji yaymayı amaçlayan “Bilim Türkiye Ailesine” son olarak “Bilim Sincan” katıldı.
14.03.2024 Yaşam
Teknofest başvuru 2024 nasıl yapılır? Teknofest 2024 başvuru tarihi ne zaman sona eriyor?
Teknofest başvuru 2024 nasıl yapılır? Teknofest 2024 başvuru tarihi ne zaman sona eriyor? TEKNOFEST Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali kapsamında düzenlenen dünyanın en büyük teknoloji yarışmaları için başvurular devam ediyor. Peki, Teknofest başvuru 2024 nasıl yapılır? Teknofest 2024 başvuru tarihi ne zaman sona eriyor?
16.02.2024 Gündem
Tarım Teknolojileri Yarışması’nda son başvuru tarihi 20 Şubat
Tarım Teknolojileri Yarışması’nda son başvuru tarihi 20 Şubat TEKNOFEST Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali kapsamında T3 Vakfı yürütücülüğünde gerçekleştirilen Tarım Teknolojileri Yarışması katılımcıların teknolojiyi kullanarak tarım ve hayvancılıktaki problemlere yönelik yenilikçi çözümler oluşturmasını amaçlıyor.
14.02.2024 Yaşam
İstanbul'da Gazze ve şehitler için büyük yürüyüş!
İstanbul'da Gazze ve şehitler için büyük yürüyüş! Milli İrade Platformu'nun 308 üye kuruluşu, vatandaşlar, sivil toplum kuruluşları, yeni yılın ilk gününde 'Şehitlerimize Rahmet, Filistin'e Destek, İsrail'e Lanet' yürüyüşü için Galata Köprüsü'nde buluştu. Binlerce kişi sabah namazının ardından köprüye akın etti. Programda konuşan İlim Yayma Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanı Bilal Erdoğan, "Biz Türkiye'nin terörle mücadelesinde verdiği şehitlerin de, Filistin'de düşen şehitlerin de, öldürülen çocukların da katillerinin aynı odaklar olduğunu biliyoruz. Bizler Amerika'nın arkasında durduğu Siyonist düzene karşı birliğimizi sağlayacağımıza söz veriyoruz. Boykota devam edeceğimize söz veriyoruz. Bu iş ateşkesle bitmeyecek" dedi.
1.01.2024 Gündem
TEKNOFEST 2024 teknoloji yarışmalarına başvurular başladı
TEKNOFEST 2024 teknoloji yarışmalarına başvurular başladı TEKNOFEST Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali kapsamında düzenlenen dünyanın en büyük teknoloji yarışmaları için başvurular başladı.
18.12.2023 Bilim ve Teknoloji
Girişim dünyası Take Off İstanbul’da buluştu
Girişim dünyası Take Off İstanbul’da buluştu Dünyanın dört bir yanından girişimleri ve yatırımcıları bir araya getiren Take Off İstanbul Girişim Zirvesi sona erdi. Lütfi Kırdar Kongre Merkezinde düzenlenen, ülkemizin yüksek teknoloji firmalarından değerli girişimlerine, uluslararası girişim merkezlerinden teknoparklara varan geniş bir partner ağına sahip olan zirve, girişim ekosisteminin büyük oyuncularını bir araya getirerek girişimciler için bir iş birliği zemini oluşturdu. İki gün süren ve 43 ülkeden 1252 girişimin başvuru yaptığı zirvede toplam 200 yerli ve yabancı girişim yer aldı. Azerbaycan ve Katar’ın ülke pavilyonlarının yer aldığı, 100'den fazla yatırımcının katıldığı zirve ziyaretçilerine de girişimci, paydaş ve sponsorların stantlarında farklı ürünleri deneyimleme, ilham veren konuşmacıları dinleme ve birçok önemli isimle tanışma şansı sundu.
7.12.2023 Bilim ve Teknoloji
Trabzon Özdemir Bayraktar Bilim Merkezi açıldı
Trabzon Özdemir Bayraktar Bilim Merkezi açıldı Özdemir Bayraktar Bilim Merkezi’nin 21 Kasım Salı günü gerçekleşen açılış törenine Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, Trabzon Valisi Aziz Yıldırım, Trabzon Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, T3 Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanı Selçuk Bayraktar ile çocuklar ve çok sayıda davetliler katıldı.
22.11.2023 Bilim ve Teknoloji
Selçuk Bayraktar açıkladı! İşte Bayraktar TB3'ün semalarda süzüleceği tarih
Selçuk Bayraktar açıkladı! İşte Bayraktar TB3'ün semalarda süzüleceği tarih Türkiye Teknoloji Takımı (T3) Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanı Selçuk Bayraktar, Karadeniz Teknik Üniversitesi'nde (KTÜ) kendisi için düzenlenen Fahri Doktora Tevdi Töreni'ne katıldı. Bayraktar, TB3 Silahlı İnsansız Hava Aracı'nın 2024 yılında göreve başlayacağını söyledi.
21.11.2023 Ekonomi
Bilim Lefkoşa hizmete açıldı
Bilim Lefkoşa hizmete açıldı Türkiye Teknoloji Takımı Vakfı Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nde Bilim Lefkoşa’yı hizmete açtı. Matematik, teknoloji, astronomi ve havacılık, tasarım, tarım, doğa bilimleri, girişimcilik atölyesi ve Deneyap Teknoloji Atölyelerini bünyesinde barındıran Bilim Lefkoşa 6-14 yaş aralığındaki çocukları bilim ve teknolojiyle buluşturacak.
8.11.2023 Bilim ve Teknoloji
T3 Vakfı’ndan öğrenciler için burs fırsatı
T3 Vakfı’ndan öğrenciler için burs fırsatı Türkiye Teknoloji Takımı Vakfı, “Özdemir Bayraktar Millî Teknoloji Burs Programı” ile toplam 5 bin öğrenciye burs desteği verecek.
6.10.2023 Bilim ve Teknoloji
Türkiye Teknoloji Takımı Vakfı’nın da katıldığı Uluslararası Uzay Kongresinin açılışı Bakü’de gerçekleşti
Türkiye Teknoloji Takımı Vakfı’nın da katıldığı Uluslararası Uzay Kongresinin açılışı Bakü’de gerçekleşti T3 Vakfı’nın global arenada yer aldığı Uluslararası Uzay Federasyonunun (IAF) organize ettiği, Türkiye Uzay Ajansının (TUA) platin sponsoru olduğu Uluslararası Uzay Kongresinin açılışı bugün Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev'in katılımıyla Bakü’de yapıldı. Cumhurbaşkanı Aliyev, etkinlikte yaptığı konuşmasında, böyle bir organizasyona ev sahipliği yaptıkları için onur duyduklarını belirtti. Kongrenin açılış seremonisinde Mark Eliyahu’da sahne aldı.
3.10.2023 Bilim ve Teknoloji
Selçuk Bayraktar'a Azerbaycan'dan madalya
Selçuk Bayraktar'a Azerbaycan'dan madalya Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev tarafından 2021’de Karabağ Nişanı’na layık görülen Baykar Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar, Azerbaycan Cumhurbaşkanlığı Vatandaşlara Hizmet ve Sosyal İnovasyonlar Devlet Ajansı (ASAN Hizmet) Verimli İş Birliği Madalyası ile ödüllendirildi.
2.10.2023 Gündem
TEKNOFEST’te son gün coşkusu! "2 milyon genç kardeşimiz projeleri ile yarıştı"
TEKNOFEST’te son gün coşkusu! "2 milyon genç kardeşimiz projeleri ile yarıştı" TEKNOFEST, İzmir'de son gününde büyük heyecanla sürüyor. TEKNOFEST Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar ve Sanayi ve Teknoljoi Bakanı Mehmet Fatih Kacır, TEKNOFEST'in kapanış ve ödül töreni kapsamında önemli açıklamalar yaptı.
1.10.2023 Gündem
Selçuk Bayraktar'dan TEKNOFEST açıklaması: Yarışmalara 1 milyon öğrenci başvurdu
Selçuk Bayraktar'dan TEKNOFEST açıklaması: Yarışmalara 1 milyon öğrenci başvurdu BAYKAR Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar, İzmir'deki TEKNOFEST alanından katıldığı canlı yayında önemli açıklamalarda bulundu. Bayraktar "Burası dünyanın en büyük etkinliği. 1 milyon öğrencinin başvurması ve bu kadar geniş yarışma alanlarının olması anlamında dünyanın en büyük etkinliği. TEKNOFEST, kendi rekorlarını kırıyor." ifadelerini kullandı.
27.09.2023 Gündem
TEKNOFEST İzmir'de başladı! Selçuk Bayraktar: Türkiye Yüzyılı'na sizler ve eserleriniz damga vuracak
TEKNOFEST İzmir'de başladı! Selçuk Bayraktar: Türkiye Yüzyılı'na sizler ve eserleriniz damga vuracak Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali TEKNOFEST, İzmir Çiğli Havalimanı'nda kapılarını ziyaretçilerine açtı. Milli teknoloji üretme ve geliştirme konusunda gençlerin ilgisinin artırılması hedeflenerek bu alanlarda çalışan binlerce gencin projesine destek olan TEKNOFEST'e sabahın erken saatlerinden itibaren ziyaretçiler gelmeye başladı. Açılışta konuşan T3 Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanı ve TEKNOFEST Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar, "Türkiye Yüzyılı'na sizler ve eserleriniz damga vuracak" ifadelerini kullandı. Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır ise konuşmasında "Bu yıl 337 bin takım 1 milyon yarışmacıyla dünyada eşi benzeri olmayan bir rekora imza attık. TEKNOFEST kuşağını her daim himaye eden Sayın Cumhurbaşkanımıza, tüm paydaşlarımıza, özellikle TSK'ya huzurlarınızda şükranlarımı sunuyorum." dedi.
27.09.2023 Gündem
Türkiye Teknoloji Takımı Vakfı Uluslararası Uzay Kongresinde
Türkiye Teknoloji Takımı Vakfı Uluslararası Uzay Kongresinde Azerbaycan’ın Bakü şehrinde 2-6 Ekim tarihleri arasında gerçekleşecek 74. Uluslararası Uzay Kongresinde kendi standı ile yer alacak olan T3 Vakfı, TEKNOFEST’te proje üreten 500 yarışmacıyı da uzay kongresine götürecek.
26.09.2023 Bilim ve Teknoloji
Bakan Şimşek: TEKNOFEST aslında üretimin, ihracatın önemli motorlarından biri haline geldi
Bakan Şimşek: TEKNOFEST aslında üretimin, ihracatın önemli motorlarından biri haline geldi TEKNOFEST’in kapanış töreninde konuşan Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, “Tam bağımsız Türkiye ve müreffeh Türkiye'nin yolu tabii ki üretimden geçiyor. İhracattan geçiyor. İşte TEKNOFEST aslında üretimin ihracatın önemli motorlarından biri haline geldi” dedi.
3.09.2023 Ekonomi
TEKNOFEST heyecanında son gün! Selçuk Bayraktar: Dünyanın imrendiği projelere imza atıyoruz
TEKNOFEST heyecanında son gün! Selçuk Bayraktar: Dünyanın imrendiği projelere imza atıyoruz BAYKAR Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar, Etimesgut'ta devam eden TEKNOFEST'in son gününde katılımcılara önemli açıklamalarda bulundu.
3.09.2023 Gündem
Teknofest birincisi olan GAÜN takımı ödülünü Erdoğan’dan aldı
Teknofest birincisi olan GAÜN takımı ödülünü Erdoğan’dan aldı   Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, TEKNOFEST 2023 çerçevesinde roket yarışması Yüksek İrtifa Kategorisinde birinci olan GAÜN Çağdaş Roket Takımına ödülünü takdim etti.
2.09.2023 Gündem
Teknofest heyecanı sürüyor! Varank: Gençlerimizin önüne rol modeller koymamız lazım
Teknofest heyecanı sürüyor! Varank: Gençlerimizin önüne rol modeller koymamız lazım Havacılık, uzay ve teknoloji festivali Teknofest, Ankara'da düzenleniyor. TBMM Sanayi Komisyonu Başkanı Mustafa Varank, CNN TÜRK'e yaptığı açıklamada, "Gençlerin teknolojiye ilgileri çok yüksek. Dün 500 bin vatandaşımızı burada misafir ettik. Teknofest'i ilk başlattığımızda aklımızdaki düşünce şuydu; Gençlerimizin önüne farklı alternatifler koymamız lazım, rol modeller koymamız lazım. Teknofest'ten yetişen gençlerimiz, işte o idealini kurduğumuz Türkiye Yüzyılı'nı inşa edecek" diye konuştu.
31.08.2023 Gündem
Selçuk Bayraktar’a vatandaşlardan büyük ilgi
Selçuk Bayraktar’a vatandaşlardan büyük ilgi T3 Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanı, TEKNOFEST ve Baykar Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar, Ankara'da düzenlenen TEKNOFEST’te vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaştı. Bayraktar, “Bu sıcağa rağmen inanılmaz bir kalabalık ve coşku var. Bu da ülkemizin Milli Teknoloji Hamlesi’ne ne kadar sahip çıktığını gösteriyor” dedi.
30.08.2023 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

T3 Vakfı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki t3 vakfı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.