Türkiye Teknoloji Takımı Vakfı

Türkiye Teknoloji Takımı Vakfı

Son dakika Türkiye Teknoloji Takımı Vakfı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Türkiye Teknoloji Takımı Vakfı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Türkiye Teknoloji Takımı Vakfı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Türkiye Teknoloji Takımı Vakfı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan türkiye teknoloji takımı vakfı gelişmeleri de dahil olmak üzere 254 türkiye teknoloji takımı vakfı haberi bulunmuştur. Tüm türkiye teknoloji takımı vakfı haberleri aşağıda listelenmiştir.
2024’te rekor başvuru
2024’te rekor başvuru TEKNOFEST 2024'e 1 milyon 630 bin yarışmacının başvurduğu açıklandı.
26.03.2024 Yaşam
Adana'da düzenlenecek TEKNOFEST 2024, 1 milyon 630 bin yarışmacı ile rekor kırdı
Adana'da düzenlenecek TEKNOFEST 2024, 1 milyon 630 bin yarışmacı ile rekor kırdı Türkiye Teknoloji Takımı Vakfı (T3 Vakfı) ve Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı iş birliğinde düzenlenen TEKNOFEST, bu yıl Adana'da düzenlenecek. Geçen yıla göre katılımcı sayısında önemli bir artış gözlenen TEKNOFEST 2024, 788 bin 161 takımı ağırlayacak.
26.03.2024 Adana
Eğitim Teknolojileri Yarışması’nda son başvuru tarihi 20 Şubat
Eğitim Teknolojileri Yarışması’nda son başvuru tarihi 20 Şubat Türkiye Teknoloji Takımı Vakfı yürütücülüğünde, TEKNOFEST kapsamında gerçekleştirilecek ve son başvuru tarihi 20 Şubat olan Eğitim Teknolojileri Yarışması’na Türkiye ve yurtdışında öğrenim gören tüm ilkokul, ortaokul, lise, üniversite öğrencileri ve mezunlar katılabilecek. Yarışmaya ayrıca olup ayrıca mezun seviyesinde firmalar veya girişimler de takım veya bireysel olarak başvuru yapabilecek.
15.01.2024 Bilim ve Teknoloji
TEKNOFEST 2024 teknoloji yarışmalarına başvurular başladı
TEKNOFEST 2024 teknoloji yarışmalarına başvurular başladı TEKNOFEST Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali kapsamında düzenlenen dünyanın en büyük teknoloji yarışmaları için başvurular başladı.
18.12.2023 Bilim ve Teknoloji
Girişim dünyası Take Off İstanbul’da buluştu
Girişim dünyası Take Off İstanbul’da buluştu Dünyanın dört bir yanından girişimleri ve yatırımcıları bir araya getiren Take Off İstanbul Girişim Zirvesi sona erdi. Lütfi Kırdar Kongre Merkezinde düzenlenen, ülkemizin yüksek teknoloji firmalarından değerli girişimlerine, uluslararası girişim merkezlerinden teknoparklara varan geniş bir partner ağına sahip olan zirve, girişim ekosisteminin büyük oyuncularını bir araya getirerek girişimciler için bir iş birliği zemini oluşturdu. İki gün süren ve 43 ülkeden 1252 girişimin başvuru yaptığı zirvede toplam 200 yerli ve yabancı girişim yer aldı. Azerbaycan ve Katar’ın ülke pavilyonlarının yer aldığı, 100'den fazla yatırımcının katıldığı zirve ziyaretçilerine de girişimci, paydaş ve sponsorların stantlarında farklı ürünleri deneyimleme, ilham veren konuşmacıları dinleme ve birçok önemli isimle tanışma şansı sundu.
7.12.2023 Bilim ve Teknoloji
Girişim dünyası Take Off İstanbul’da buluşacak
Girişim dünyası Take Off İstanbul’da buluşacak Uluslararası girişim ekosisteminin buluşma noktası Take Off Girişim Zirvesi 5-6 Aralık 2023 tarihlerinde Lütfi Kırdar Kongre ve Sergi Sarayında gerçekleştirilecek.
24.11.2023 Bilim ve Teknoloji
Bilim Lefkoşa hizmete açıldı
Bilim Lefkoşa hizmete açıldı Türkiye Teknoloji Takımı Vakfı Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nde Bilim Lefkoşa’yı hizmete açtı. Matematik, teknoloji, astronomi ve havacılık, tasarım, tarım, doğa bilimleri, girişimcilik atölyesi ve Deneyap Teknoloji Atölyelerini bünyesinde barındıran Bilim Lefkoşa 6-14 yaş aralığındaki çocukları bilim ve teknolojiyle buluşturacak.
8.11.2023 Bilim ve Teknoloji
Özdemir Bayraktar Milli Teknoloji Burs Programı başvuruları uzatıldı
Özdemir Bayraktar Milli Teknoloji Burs Programı başvuruları uzatıldı Türkiye Teknoloji Takımı Vakfı tarafından toplam 5 bin öğrenciye burs imkanı sunulan “Özdemir Bayraktar Millî Teknoloji Burs Programı” başvuruları 13 Kasım’a kadar uzatıldı.
3.11.2023 Bilim ve Teknoloji
T3 Vakfı’ndan öğrenciler için burs fırsatı
T3 Vakfı’ndan öğrenciler için burs fırsatı Türkiye Teknoloji Takımı Vakfı, “Özdemir Bayraktar Millî Teknoloji Burs Programı” ile toplam 5 bin öğrenciye burs desteği verecek.
6.10.2023 Bilim ve Teknoloji
Türkiye Teknoloji Takımı Vakfı’nın da katıldığı Uluslararası Uzay Kongresinin açılışı Bakü’de gerçekleşti
Türkiye Teknoloji Takımı Vakfı’nın da katıldığı Uluslararası Uzay Kongresinin açılışı Bakü’de gerçekleşti T3 Vakfı’nın global arenada yer aldığı Uluslararası Uzay Federasyonunun (IAF) organize ettiği, Türkiye Uzay Ajansının (TUA) platin sponsoru olduğu Uluslararası Uzay Kongresinin açılışı bugün Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev'in katılımıyla Bakü’de yapıldı. Cumhurbaşkanı Aliyev, etkinlikte yaptığı konuşmasında, böyle bir organizasyona ev sahipliği yaptıkları için onur duyduklarını belirtti. Kongrenin açılış seremonisinde Mark Eliyahu’da sahne aldı.
3.10.2023 Bilim ve Teknoloji
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Güçlenen Türkiye'nin yükselişine de şahit oluyoruz
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Güçlenen Türkiye'nin yükselişine de şahit oluyoruz Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İzmir Çiğli Havaalanı'nda düzenlenen Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali TEKNOFEST'te açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Bugün burada sadece milli teknoloji hamlemizin hepsi gurur kaynağımız olan ürünlerini görmüyoruz. Aynı zamanda büyüyen, güçlenen, sınırları aşan, özgüven ve iddia sahibi Türkiye'nin yükselişine de şahit oluyoruz" ifadelerini kullandı.
29.09.2023 Gündem
Selçuk Bayraktar'dan TEKNOFEST açıklaması: Yarışmalara 1 milyon öğrenci başvurdu
Selçuk Bayraktar'dan TEKNOFEST açıklaması: Yarışmalara 1 milyon öğrenci başvurdu BAYKAR Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar, İzmir'deki TEKNOFEST alanından katıldığı canlı yayında önemli açıklamalarda bulundu. Bayraktar "Burası dünyanın en büyük etkinliği. 1 milyon öğrencinin başvurması ve bu kadar geniş yarışma alanlarının olması anlamında dünyanın en büyük etkinliği. TEKNOFEST, kendi rekorlarını kırıyor." ifadelerini kullandı.
27.09.2023 Gündem
Sahte yatırım ve borsa siteleri için harekete geçildi! Ankara merkezli 8 ilde operasyon! 29 kişi gözaltında
Sahte yatırım ve borsa siteleri için harekete geçildi! Ankara merkezli 8 ilde operasyon! 29 kişi gözaltında Sosyal medya, borsa ve yatırım hizmetlerinde faaliyet gösteren forum sitelerindeki ücretsiz eğitim adı altındaki reklamlara cep telefon numaralarını yazarak form dolduran vatandaşları mağdur eden 29 şahıs gözaltına alındı.
26.09.2023 Yaşam
Türkiye Teknoloji Takımı Vakfı Uluslararası Uzay Kongresinde
Türkiye Teknoloji Takımı Vakfı Uluslararası Uzay Kongresinde Azerbaycan’ın Bakü şehrinde 2-6 Ekim tarihleri arasında gerçekleşecek 74. Uluslararası Uzay Kongresinde kendi standı ile yer alacak olan T3 Vakfı, TEKNOFEST’te proje üreten 500 yarışmacıyı da uzay kongresine götürecek.
26.09.2023 Bilim ve Teknoloji
TEKNOFEST İzmir için geri sayım başladı
TEKNOFEST İzmir için geri sayım başladı TEKNOFEST Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali, 2023’ün üçüncü ve son durağı olan İzmir’de 27 Eylül-1 Ekim tarihlerinde Çiğli Havalimanında toplam 205.000 m²’lik alan üzerinde düzenlenecek.
26.09.2023 Bilim ve Teknoloji
Teknofest heyecanı sürüyor! Varank: Gençlerimizin önüne rol modeller koymamız lazım
Teknofest heyecanı sürüyor! Varank: Gençlerimizin önüne rol modeller koymamız lazım Havacılık, uzay ve teknoloji festivali Teknofest, Ankara'da düzenleniyor. TBMM Sanayi Komisyonu Başkanı Mustafa Varank, CNN TÜRK'e yaptığı açıklamada, "Gençlerin teknolojiye ilgileri çok yüksek. Dün 500 bin vatandaşımızı burada misafir ettik. Teknofest'i ilk başlattığımızda aklımızdaki düşünce şuydu; Gençlerimizin önüne farklı alternatifler koymamız lazım, rol modeller koymamız lazım. Teknofest'ten yetişen gençlerimiz, işte o idealini kurduğumuz Türkiye Yüzyılı'nı inşa edecek" diye konuştu.
31.08.2023 Gündem
Selçuk Bayraktar’a vatandaşlardan büyük ilgi
Selçuk Bayraktar’a vatandaşlardan büyük ilgi T3 Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanı, TEKNOFEST ve Baykar Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar, Ankara'da düzenlenen TEKNOFEST’te vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaştı. Bayraktar, “Bu sıcağa rağmen inanılmaz bir kalabalık ve coşku var. Bu da ülkemizin Milli Teknoloji Hamlesi’ne ne kadar sahip çıktığını gösteriyor” dedi.
30.08.2023 Gündem
TEKNOFEST coşkusu Ankara'da başladı! Gençler kıyasıya yarışacaklar
TEKNOFEST coşkusu Ankara'da başladı! Gençler kıyasıya yarışacaklar Dünyanın en büyük Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali TEKNOFEST, Cumhuriyet'in 100. yılında Ankara'da teknoloji ve bilim meraklılarına kapılarını açtı.
30.08.2023 Ekonomi
TEKNOFEST Ankara başlıyor
TEKNOFEST Ankara başlıyor Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali TEKNOFEST 30 Ağustos – 3 Eylül 2023 tarihlerinde Ankara Etimesgut Havalimanında gerçekleşecek.
29.08.2023 Bilim ve Teknoloji
TEKNOFEST Roket Yarışması’nda gençlere tam destek
TEKNOFEST Roket Yarışması’nda gençlere tam destek TEKNOFEST Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali kapsamında düzenlenen “Roket Yarışması” Aksaray Tuz Gölü’nde devam ederken yarışmanın son gününde Sanayi ve Teknoloji Bakanı ve TEKNOFEST İcra Kurulu Başkanı Sn. Mehmet Fatih Kacır ile TEKNOFEST Yönetim Kurulu Başkanı ve Türkiye Teknoloji Takımı Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanı Sn. Selçuk Bayraktar Hisar Atış Alanını ziyaret ederek gençlerle buluştu.
23.08.2023 Bilim ve Teknoloji
Take Off Girişim Zirvesi için son başvuru tarihi 15 Ağustos
Take Off Girişim Zirvesi için son başvuru tarihi 15 Ağustos Türkiye Teknoloji Takımı Vakfı, T.C. Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı ve Cumhurbaşkanlığı Yatırım Ofisi ana yürütücülüğünde gerçekleştirilen Take Off Girişim Zirvesi için başvurularının süresi 15 Ağustos tarihine kadar uzatıldı.
14.08.2023 Bilim ve Teknoloji
TEKNOFEST neden erkene alındı? Bakan Yardımcısı Fatih Kacır merak edilen soruya cevap verdi
TEKNOFEST neden erkene alındı? Bakan Yardımcısı Fatih Kacır merak edilen soruya cevap verdi TEKNOFEST, beşinci gününde İstanbul Atatürk Havalimanı'nda devam ediyor. Peki TEKNOFEST bu yıl neden erkene alındı? İşte detaylar...
1.05.2023 Gündem
TEKNOFEST 2023'e ziyaretçi akını! Selçuk Bayraktar: 1 milyondan fazla başvuru var
TEKNOFEST 2023'e ziyaretçi akını! Selçuk Bayraktar: 1 milyondan fazla başvuru var TEKNOFEST 2023’ün açılış töreni fuarın ikinci gününde gerçekleşti. Atatürk Havalimanı’nda düzenlenen festival havanın açılmasıyla birlikte adeta insan seline uğradı. Binlerce kişi festivale akın ederek uçuş gösterilerini izledi. Açılışta konuşan T3 Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanı Selçuk Bayraktar, “2023’te ilgi büyük oldu. ‘Ben teknoloji geliştireceğim’ diyen 1 milyondan fazla gencimiz Teknofest yarışmalarına katılmak için takımlar kurdu, projeler hazırladı” dedi.
29.04.2023 Ekonomi
TEKNOFEST başladı! Rekor başvuru, Selçuk Bayraktar: Dünya tarihinde görülmüş şey değil
TEKNOFEST başladı! Rekor başvuru, Selçuk Bayraktar: Dünya tarihinde görülmüş şey değil Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali TEKNOFEST 2023, Atatürk Havalimanı'nda kapılarını ziyaretçilerine açtı. Festivale yağmurlu havaya aldırış etmeden yüzlerce kişi sabahın erken saatlerinden itibaren gelmeye başladı. Ayrıca havalimanı girişinde de araç trafiği oluştu.Türkiye'nin savunma sanayi alanındaki atılımları devam ediyor. Hava, kara ve denizde onlarca yeni proje ve ürünü hayata geçiren Türkiye akıllı seyir füzesini de yaptı. TEKNOFEST'te Bayraktar Kemankeş ilk kez sergilenmeye başladı. BAYKAR Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar, CNN Türk'e açıklamalarda bulundu. Bayraktar TEKNOFEST'e 1 milyon başvuru yapılığının altını çizerek "Bu dünya tarihinde görülmüş şey değil" dedi.
27.04.2023 Ekonomi
TEKNOFEST 2023 için geri sayım başladı
TEKNOFEST 2023 için geri sayım başladı TEKNOFEST Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali için geri sayım başladı. Türkiye Teknoloji Takımı Vakfı ile Sanayi ve Teknoloji Bakanlığının yürütücülüğünde bu yıl yeniden İstanbul Atatürk Havalimanında milyonlarca teknoloji tutkununu buluşturmaya hazırlanan TEKNOFEST 27 Nisan – 1 Mayıs tarihleri arasında gerçekleştirilecek. Geçtiğimiz yıl Samsun merkezli olarak Karadeniz genelinde düzenlenen TEKNOFEST’i toplamda 1 milyon 250 binden fazla kişi ziyaret etmişti.
3.04.2023 Bilim ve Teknoloji

Benzer Haber Etiketleri

Türkiye Teknoloji Takımı Vakfı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki türkiye teknoloji takımı vakfı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.