Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi

Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi

Son dakika Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi

haberleri sayfasında son dakika yaşanan kahramanmaraş sütçü imam üniversitesi gelişmeleri de dahil olmak üzere 241 kahramanmaraş sütçü imam üniversitesi haberi bulunmuştur. Tüm kahramanmaraş sütçü imam üniversitesi haberleri aşağıda listelenmiştir.
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Yıl sonuna kadar 200 bin konutu teslim edeceğiz
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Yıl sonuna kadar 200 bin konutu teslim edeceğiz Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Yunus Emre Kongre Merkezi'nde Deprem Konutları Kura ve Anahtar Teslim Töreni'ne katıldı.. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Asrın felaketinin altından asrın dayanışması ile kalkmayı başardık. Deprem bölgesine 107 milyar lira kaynak aktardık" dedi. Yıl sonuna kadar 200 bin konutun teslim edileceğini belirten Cumhurbaşkanı Erdoğan, ardından bu sayının 390 bine tamamlanacağını söyledi.
6.02.2024 Gündem
Devlet Bahçeli: Devletimiz kısa süre içinde muazzam işler yaptı
Devlet Bahçeli: Devletimiz kısa süre içinde muazzam işler yaptı MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi’nde “Deprem Konutları Kura ve Anahtar Teslim Töreni”nde konuştu. Bahçeli, "Zor şartları milli beraberlik şuuru ile aştık. Türkiye’nin toprak altında kalmasını dileyenleri hayal kırıklığına uğrattık. Başaramazlar diyen kimler varsa, kızarmayan yüzleriyle deşifre oldular ve mahşeri vicdan tarafından mahkûm edildiler. Hiçbir felakete teslim olmayız. Devletimiz çok kısa sürede içerisinde muazzam işler yaptı" dedi.
6.02.2024 Gündem
Milyonda bir görülüyor! Türk doktorlar sayesinde hayata tutundu
Milyonda bir görülüyor! Türk doktorlar sayesinde hayata tutundu Kahramanmaraş'ta milyondan bir görülen, kirli ve temiz kanı kalbinde birbirine karışan Hasan Hüseyin Daşçı (19), kalp zarından yapılan tünelle sağlığına kavuştu. 4 saat süren operasyonu gerçekleştiren Sütçü İmam Üniversitesi'nden Doç. Dr. Mehmet Kirişci, normalde bu tür hastalıklarda kalpte delik olması gerektiğini, delik olmamasının milyonda bir görüldüğü ama yapılan müdahale ile hastanın sağlığına kavuştuğunu söyledi.
15.10.2023 Yaşam
Üniversiteler online mı? Hangi üniversiteler uzaktan eğitim verecek 2023, online eğitim veren üniversiteler hangileri?
Üniversiteler online mı? Hangi üniversiteler uzaktan eğitim verecek 2023, online eğitim veren üniversiteler hangileri? Üniversitelerin açılmasına kısa bir süre kala online eğitim uygulanıp uygulanmayacağı konusunda araştırmalar başladı. Yükseköğretim Kurulu (YÖK), 7 üniversitede uzaktan eğitim verilmesi gerekebileceği konusunda öğrenciler tarafından sorgulanıyor. Adıyaman Üniversitesi, Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi, İnönü Üniversitesi, İskenderun Teknik Üniversitesi, Kahramanmaraş İstiklal Üniversitesi, Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi ve Malatya Turgut Özal Üniversitesi Rektörlükleri, bu konuya ilişkin açıklamalarda bulundu. Peki, Üniversiteler online mı? Hangi üniversiteler uzaktan eğitim verecek 2023, online eğitim veren üniversiteler hangileri?
21.09.2023 Eğitim
YÖK'ten  'ders ücreti' uyarısı! Yıllık olarak alınamaz
YÖK'ten 'ders ücreti' uyarısı! Yıllık olarak alınamaz Yükseköğretim Kurulu (YÖK), vakıf üniversitelerinde dönem tekrarı yapan veya normal eğitim süresini uzatan öğrencilerden alınan ücretin, tekrar gerektiren ders veya dönem başına hesaplanması gerektiğini açıkladı.
19.09.2023 Eğitim
Enkazdan çıkarıldıktan sonra kaybolan Erva'nın ambulansa götürülme görüntüsü ortaya çıktı
Enkazdan çıkarıldıktan sonra kaybolan Erva'nın ambulansa götürülme görüntüsü ortaya çıktı Kahramanmaraş'ta, depremde çöken binanın enkazından 6 saat sonra sağ çıkarılmasının ardından bir daha haber alınamayan Mukaddes Erva Aktaş'ın (10), komşularınca ambulansa teslim edildiği anlara ait görüntüler ortaya çıktı. Görüntülerde birinin, Mukaddes Erva'yı aracın arka koltuğundan aldıktan sonra koşarak yolun karşısındaki ambulansa götürüp, teslim ettiği görüldü. Güvenlik kamerası görüntüsünü polise teslim eden baba Abdullah Aktaş, kızının bulunmasını istedi.
28.02.2023 Gündem
248 saat sonra enkazdan sağ çıkan Aleyna Ölmez dünya basınında gündem oldu
248 saat sonra enkazdan sağ çıkan Aleyna Ölmez dünya basınında gündem oldu Kahramanmaraş'ta meydana gelen depremler 10 ilde yıkıma neden oldu. Tüm Türkiye'yi acıya ve gözyaşına boğan deprem felaketinin 248’inci saatinde arama kurtarma ekiplerince enkazdan çıkarılan Aleyna Ölmez dünyada gündem oldu.
17.02.2023 Gündem
Deprem bölgesinden peş peşe mucizeler! 278 sonra enkazdan bir kişi daha sağ olarak çıkarıldı
Deprem bölgesinden peş peşe mucizeler! 278 sonra enkazdan bir kişi daha sağ olarak çıkarıldı Kahramanmaraş'ta meydana gelen depremlerin üzerinden 12 gün, afet bölgesinde kurtarma çalışmaları devam ederken mucize haberleri de peş peşe gelmeye devam ediyor. Neslihan Kılıç'ın Kahramanmaraş'taki Ebrar Sitesi'nin enkazından 258 saat sonra sağ olarak çıkarılmasının ardından üç mucize haberi de Hatay'dan geldi. 10 yaşındaki Osman 260. saatte, Mehmet Ali Şakiroğlu ve Mustafa Avcı ise 261. saatte enkazdan sağ olarak çıkarıldı. Hatay'da ise 278. saatte yeni bir mucize yaşandı ve 1 kişi enkazdan sağ olarak çıkarıldı.
17.02.2023 Gündem
Depremden 248 saat sonra kurtulan Aleyna'nın sağlık durumu hakkında açıklama! Enkaz altında böyle yaşama tutunmuş
Depremden 248 saat sonra kurtulan Aleyna'nın sağlık durumu hakkında açıklama! Enkaz altında böyle yaşama tutunmuş Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından 248’inci saatte arama kurtarma ekiplerince enkazdan çıkarılan Aleyna Ölmez, “İyiyim, teşekkür ederim. Bir şey yoktu elimde. Kendi kendimle vakit geçirmeye çalıştım” dedi. Ölmez’in durumuna ilişkin konuşan doktorlar ise genç kızın enkaz altından nasıl kurtulduğunu açıkladı.
17.02.2023 Gündem
258'inci saatteki mucizenin adı Neslihan! İş makinesi operatörünün dikkatiyle kurtarıldı
258'inci saatteki mucizenin adı Neslihan! İş makinesi operatörünün dikkatiyle kurtarıldı Kahramanmaraş'ta depremde yıkılan Ebrar Sitesi'nin enkazında kalan 29 yaşındaki Neslihan Kılıç, iş makinesi operatörünün çalışma yaptığı sırada fark edildi. Arama kurtarma ekiplerinin çalışması sonucu Neslihan Kılıç, depremden 258 saat sonra kurtarıldı.
16.02.2023 Gündem
Aleyna enkaz altında 248 saat kaldı! Doktor şaşkınlıkla açıkladı: İnanılmaz bir şey
Aleyna enkaz altında 248 saat kaldı! Doktor şaşkınlıkla açıkladı: İnanılmaz bir şey Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından 248’inci saatte arama kurtarma ekiplerince enkazdan çıkarılan Aleyna Ölmez oldu. Doktorlar 'inanılmaz bir şey' diyerek Aleyna'nın sağlık durumunu açıkladı.
16.02.2023 Yaşam
Enkaz altında 198 saat! Muhammed Enes ve ağabeyi nasıl hayatta kaldıklarını anlattı
Enkaz altında 198 saat! Muhammed Enes ve ağabeyi nasıl hayatta kaldıklarını anlattı Kahramanmaraş’ta depremin 9.gününde 198. saatte enkazdan sağlıklı olarak çıkarılan 17 yaşındaki Muhammed Enes ve 21 yaşındaki ağabeyi Abdülbaki Yeninar, o saatleri İHA’ya anlattı. Kardeşinin vücut geliştirmek için aldığı protein ile idare ettiklerini belirten Abdülbaki Yeninar, “İçim rahattı. Kurtarılacağımı biliyordum. Dua ettim sadece. Enkaz altındayken hava geliyordu. Çektikçe çekesim geliyordu. Kardeşimin protein tozlarını içtik” dedi.
14.02.2023 Gündem
Bakan Kirişci: Teknik personel sahaya inecek
Bakan Kirişci: Teknik personel sahaya inecek Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci, bakanlık bünyesinde çalışan teknik personelin bugüne kadar evrak memurluğu yaptığını söyledi. 'Çiftçi Kayıt Sistemi'nin e-Devlet ile entegre edilmesiyle teknik personelin boşa çıkarıldığını belirten Kirişçi, "İnşallah ilerleyen günlerde o kardeşlerimiz, sahaya inecekler. Ahırsa ahır, ağılsa ağıl, kümesse kümes, tarlaysa tarla, bağ ise bağ, bahçeyse bahçe, merada, nerede ihtiyaç varsa bu kardeşlerimize bunlar gidecekler; bu hizmeti verecekler" dedi.
27.01.2023 Ekonomi
Resmi Gazete 24 Aralık 2022 rektör atamaları yapıldı! İşte ataması yapılan rektörlükler ve rektör isimleri!
Resmi Gazete 24 Aralık 2022 rektör atamaları yapıldı! İşte ataması yapılan rektörlükler ve rektör isimleri! Resmi Gazetesi Rektör ataması için aramalar arttı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan imzasıyla Resmi Gazete'de yayımlanan kararla 6 üniversiteye rektör ataması yapıldı. İşte Resmi Gazete 24 Aralık 2022 rektör atamaları…
24.12.2022 Gündem
Cem Zorlu kimdir? Necmettin Erbakan Üniversitesi Yeni Rektörü Cem Zorlu nereli, kaç yaşında, hangi görevlerde yer aldı?
Cem Zorlu kimdir? Necmettin Erbakan Üniversitesi Yeni Rektörü Cem Zorlu nereli, kaç yaşında, hangi görevlerde yer aldı? Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla 6 üniversiteye rektör atanmasına ilişkin karar Resmi Gazete'de yayımlandı. Karara göre Necmettin Erbakan Üniversitesi Rektörlüğü'ne Prof.Dr. Cem Zorlu atandı. Peki, Cem Zorlu kimdir? Necmettin Erbakan Üniversitesi Yeni Rektörü Cem Zorlu nereli, kaç yaşında, hangi görevlerde yer aldı?
24.12.2022 Gündem
Prof. Dr. Mümin Şahin kimdir? Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi Rektörü Mümin Şahin kaç yaşında, nereli, hangi görevlerde yer aldı?
Prof. Dr. Mümin Şahin kimdir? Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi Rektörü Mümin Şahin kaç yaşında, nereli, hangi görevlerde yer aldı? Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın imzası ve Resmi Gazete'de yayımlanan kararla 6 üniversitenin rektörü değişti. Karar, Resmi Gazete'de yayımlandı. Söz konusu atamaların 2547 sayılı Kanunun 13'üncü ve 3 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesinin 2'nci, 3'üncü ve 7'nci maddeleri gereğince yapıldığı belirtildi. Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi Rektörlüğüne Prof. Dr Mümin Şahin atandı. Peki, Prof. Dr Mümin Şahin kimdir, nereli, kaç yaşında?
24.12.2022 Eğitim
6 üniversiteye yeni rektör atandı
6 üniversiteye yeni rektör atandı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla 6 üniversiteye yeni rektör atanmasına ilişkin karar Resmi Gazete'de yayımlandı.
24.12.2022 Gündem
17 üniversiteye rektör atandı
17 üniversiteye rektör atandı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla 17 üniversiteye rektör atanmasına ilişkin karar Resmi Gazete'de yayımlandı.
15.09.2022 Gündem
Kahramanmaraş’ta arazi kavgası kanlı bitti: 3 ölü, 3 yaralı
Kahramanmaraş’ta arazi kavgası kanlı bitti: 3 ölü, 3 yaralı Kahramanmaraş’ta iki grup arasında arazi meselesi yüzünden çıkan silahlı kavgada 3 kişi öldü, 3 kişi de yaralandı.
8.09.2022 Yaşam
Kahreden kaza! Günler önce evlenmişlerdi, 'bırakmak istemiyorum onu'
Kahreden kaza! Günler önce evlenmişlerdi, 'bırakmak istemiyorum onu' Kahramanmaraş’ta genç kadın, trafik kazasında hayatını kaybeden kocasının yanından bir dakika dahi ayrılmadı. Gözyaşlarına boğulan kadını yakınları sakinleştirmeye çalıştı.
28.08.2022 Yaşam
Korkutan 'büyük' deprem uyarısı! Her an 7 ve üzeri büyüklüğünde deprem olabilir, alarm verildi, birçok ilde...
Korkutan 'büyük' deprem uyarısı! Her an 7 ve üzeri büyüklüğünde deprem olabilir, alarm verildi, birçok ilde... Deprem ile ilgili son dakika açıklaması geldi. O ilimiz beşik gibi sallanıyor. Son bir hafta 38 deprem meydana geldi. Her an 7 ve üzeri büyüklüğünde deprem olabilir. Uzman isimden kritik uyarı geldi. Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi (KSÜ) Deprem Araştırma ve Risk Yönetim Merkezi Müdürü Dr. Öğretim Üyesi Alican Kop, kentte son bir haftada en büyüğü 4.4 büyüklüğünde olan 38 deprem meydana geldiğini söyledi. Kentin Doğu Anadolu Fay Hattı'nın, Gölbaşı-Türkoğlu segmentinde yer aldığını, bu segmentte 509 yıldır büyük bir deprem yaşanmadığını belirtti. Peki Deprem olacak mı? Deprem kaç büyüklüğünde olacak? Depremler hangi illerde, ne zaman olur? soruları merak ediliyor. İşte son dakika haberinin detayları...
4.08.2022 Gündem
Kapatılan fakülteler 2022! Kapatılan Fen Edebiyat fakülteleri hangileri, 16 fakülte kapatıldı mı?
Kapatılan fakülteler 2022! Kapatılan Fen Edebiyat fakülteleri hangileri, 16 fakülte kapatıldı mı? Kapatılan fen edebiyat fakülteleri hangileri, 16 fakülte kapatıldı mı? Resmi Gazete'nin bugünkü sayısında yayımlanan Cumhurbaşkanı Kararı'na göre 36 yeni fakülte kurulurken 16 fakülte kapandı. İşte kapatılan fakülteler 2022…
26.07.2022 Eğitim
Fen Edebiyat fakülteleri kapatıldı mı, kapatılan Fen Edebiyat fakülteleri hangileri?
Fen Edebiyat fakülteleri kapatıldı mı, kapatılan Fen Edebiyat fakülteleri hangileri? Fen Edebiyat fakülteleri kapatılıyor mu? Türkiye'de 15 farklı üniversitede Fen-Edebiyat Fakülteleri kapatıldı, yerlerine ‘İnsan ve Toplum Bilimleri Fakültesi’ ile ‘Fen Fakültesi’ kuruldu. Peki, kapatılan Fen Edebiyat fakülteleri hangileri? Fen Edebiyat fakülteleri kapatıldı mı?
26.07.2022 Eğitim
Fen-Edebiyat fakülteleri ayrıldı
Fen-Edebiyat fakülteleri ayrıldı Türkiye'de 15 farklı üniversitede Fen-Edebiyat Fakülteleri kapatıldı, yerlerine ‘İnsan ve Toplum Bilimleri Fakültesi’ ile ‘Fen Fakültesi’ kuruldu.
26.07.2022 Eğitim
Çilek tezgahlara düştü! Kilosu...
Çilek tezgahlara düştü! Kilosu... Osmaniye’de topraksız serada üretimi yapılan erkenci çileğin kilosu 20 liradan satılıyor. Şubat ayında hasadına başlanılan çileğin kilosunun 25 ila 30 lira bandında olduğunu belirten Ziraat Mühendisi Mahmut Ekiz, üretimin artmasıyla fiyatın 18 ila 20 liralara gerilediğini söyledi.
21.04.2022 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki kahramanmaraş sütçü imam üniversitesi haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.