Kaçak Kazı

Kaçak Kazı

Son dakika kaçak kazı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan kaçak kazı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını kaçak kazı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Kaçak Kazı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan kaçak kazı gelişmeleri de dahil olmak üzere 276 kaçak kazı haberi bulunmuştur. Tüm kaçak kazı haberleri aşağıda listelenmiştir.
Define kazısında jeneratör gazından zehirlendiler!
Define kazısında jeneratör gazından zehirlendiler! Bursa’nın İznik ilçesinde mağarada define kazısı sırasında jeneratörden çıkan karbonmonoksit gazından zehirlenen Tevfik Özdemir, Tevfik Özdemir ve İbrahim Ergün hayatını kaybettiler.
18.04.2024 Gündem
Turizmde yeni dönem için düğmeye basıldı! Kültür ve Turizm Bakanlığı’ndan 5 yıllık yol haritası
Turizmde yeni dönem için düğmeye basıldı! Kültür ve Turizm Bakanlığı’ndan 5 yıllık yol haritası İklime uyumlu turizm gelişim mevzuatı için harekete geçen Kültür ve Turizm Bakanlığı bu çerçevede “Türkiye” üst markası altında yerel markalar oluşturulacak, her ile özel hesap oluşturulacak. 77 milyon ziyaretçi hedefi için tanıtımlarda yapay zeka kullanılacak.
2.04.2024 Gündem
Defineciler tarihi eser bulma hayaliyle 30 metre kuyu kazdı
Defineciler tarihi eser bulma hayaliyle 30 metre kuyu kazdı Denizli’de define bulma hayali ile kaçak kazı yapan define avcıları 30 metre derinliğinde kazdıkları kuyuda suçüstü yakalandılar.
25.02.2024 Gündem
NYC Bina Dairesi, kaçak tünel bulunan sinagogla ilgili rapor yayınladı
NYC Bina Dairesi, kaçak tünel bulunan sinagogla ilgili rapor yayınladı New York Bina Dairesi, altına kaçak tünel kazıldığı iddia edilen Chabad sinagoguyla ilgili bina raporu yayınlayarak binanın ‘bazı kısımlarını boşalttı ve kaçak çalışma nedeniyle mülk sahiplerine karşı yaptırım’ kararı aldı. Polis, tünelin kapatılmasına engel olan kişileri gözaltına aldı, Hasidik Yahudi topluluğu Chabad ise polise teşekkür ederek olay çıkartan topluluk üyelerini kınadı.
11.01.2024 Dünya
Arkeolojik sit alanında kaçak kazıya 4 tutuklama
Arkeolojik sit alanında kaçak kazıya 4 tutuklama Eskişehir Alpu ilçesindeki birinci derece arkeolojik sit alanı olan Aktepe höyüğünde, kaçak kazı yapıp define ararken suçüstü yakalanan 6 şüpheliden 4’ü, tutuklandı.
5.01.2024 Gündem
Elindeki sigarayla apartmana girdi, ortalık savaş alanına döndü!
Elindeki sigarayla apartmana girdi, ortalık savaş alanına döndü! Denizli’de kepçe operatörünün sabaha karşı, elindeki sigarayla oturduğu apartmana girmesinin ardından korkunç bir patlama meydana geldi. Kepçe operatörü yaralandığı patlamanın ardından ortalık savaş alanına döndü. Çok sayıda dükkanın camının patladığı, yakındaki bir galeride bulunan otomobillerin hasar aldığı patlamanın yaşandığı apartmanın bodrumunda kaçak kazı malzemeleri ele geçirildi.
14.05.2023 Yaşam
Antik kentte kazdıkları çukurun içinde yakalandılar
Antik kentte kazdıkları çukurun içinde yakalandılar Aydın’ın Kuyucak ilçesinde tarihi eser kaçakçıları antik kentte kazdıkları çukurun içinde suçüstü yakalandı.
21.11.2022 Gündem
Üçlü ilişki cinayeti sanığı: Kavga ettik, elinden bıçağı almak için uğraştım
Üçlü ilişki cinayeti sanığı: Kavga ettik, elinden bıçağı almak için uğraştım Antalya'nın Manavgat ilçesinde geçen yıl ocak ayında üçlü cinsel ilişki yaşadıkları Kadir Demir'i (39) öldürüp penisini kestikleri iddiasıyla sevgilisi Nadja Angela Grosser (40) ile tutuklanan Elvan Küçükaltun(48),  ilk duruşmada evde içki içerken Kadir Demir'in grup seks teklif ettiğini iddia ederek, "Nadja da ben de kabul etmedik. Ben tuvalette kusuyordum, bu sırada Kadir ve Nadja yatak odasına gitmişler, ilişkiye giriyorlardı. Kavga ettik, elinden bıçağı almak için uğraşırken parmaklarım kesildi. Biz kavga ederken Nadja odadan çıkmıştı. Sonrasını hatırlamıyorum" dedi.
9.11.2022 Gündem
Roma dönemi altın tarihi eserlerle yakalandı! 10 milyon lira değerinde...
Roma dönemi altın tarihi eserlerle yakalandı! 10 milyon lira değerinde... Antalya'nın Manavgat ilçesinde Roma dönemine ait olduğu tespit edilen 10 milyon lira değerinde, altından yapılma tarihi eserlerin ele geçirildiği operasyonda gözaltına alınan 2 şüpheliden A.Y. tutuklandı.
27.07.2022 Gündem
Bakan Ersoy: 20 yılda 9 bin 31 eserimizin iadesini sağladık
Bakan Ersoy: 20 yılda 9 bin 31 eserimizin iadesini sağladık Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Afyonkarahisar'da yeni müze inşaatında inceleme yaptı. Bakanlığının kentteki toplantısına da katılan Ersoy, "Kültürel mirasın korunması adına tarihin en büyük başarılarından birini gerçekleştirerek son 20 yılda bakanlığımız girişimleriyle yurt dışından ülkemize 9 bin 31 tarihi eserimizin iadesini sağladık" dedi.
17.06.2022 Kültür Sanat
Bakan Ersoy: Son 20 yılda yurtdışından ülkemize 9 bin 31 tarihi eserimizin iadesini sağladık
Bakan Ersoy: Son 20 yılda yurtdışından ülkemize 9 bin 31 tarihi eserimizin iadesini sağladık Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Türkiye’nin müzecilik alanında da dünyaya hedef gösteren öncü ülkelerden biri haline geldiğini kaydederek, “Müzelerimizin envanterinde bulunan toplam 130 bin 693 eserimizin konservasyonunu tamamladık. Kültürel mirasın korunması adına tarihin en büyük başarılarından birini gerçekleştirerek son 20 yılda bakanlığımız girişimleri ile yurtdışından ülkemize 9 bin 31 tarihi eserimizin iadesini sağladık” dedi.
17.06.2022 Ekonomi
Define arayan şüpheliler, 14 metrelik çukurda yakalandı
Define arayan şüpheliler, 14 metrelik çukurda yakalandı Eskişehir'de, birinci derece arkeolojik sit alanındaki Roma dönemine ait 1500 yıllık Kaymaz Tümülüsü'nde kaçak kazı yapan 5 şüpheli, 14 metre derinliğindeki çukurda jandarma ekiplerince suçüstü yakalandı.
30.04.2022 Yaşam
Kapı kemiren de var mozaik tozu için de! Ayasofya Camisi’nin hurafelerle imtihanı...
Kapı kemiren de var mozaik tozu için de! Ayasofya Camisi’nin hurafelerle imtihanı... Ayasofya Camisi’nin tahrip edilen tarihi kapısının bir hurafeye kurban gitmiş olabileceği tartışılıyor. Bazı ziyaretçilerin ‘kutsal olduğu’ gerekçesiyle kapının parçalarını yediği iddia ediliyor. Bu iddiaları ve Ayasofya hurafelerini uzmanlara sorduk...
23.04.2022 Gündem
İçi su dolu buzdolabının içinde 3 yaşındaki çocuğun cesedi bulundu!
İçi su dolu buzdolabının içinde 3 yaşındaki çocuğun cesedi bulundu! Samsun'da büyükbaş hayvanların su içmesi için kullanılan eski buzdolabının içine düşen 3 yaşındaki çocuk, boğularak hayatını kaybetti.
12.04.2022 Yaşam
Jandarma 5 kişiyi suçüstü yakaladı! 35 metre derinlikte kaçak kazı
Jandarma 5 kişiyi suçüstü yakaladı! 35 metre derinlikte kaçak kazı Mardin'de, 35 metre derinlikte kaçak kazı yapan 5 şüpheli, jandarma tarafından suçüstü yakalanarak gözaltına alındı.
12.04.2022 Yaşam
Define bulmak için kazdıkları 11 metrelik çukurda yakalandılar
Define bulmak için kazdıkları 11 metrelik çukurda yakalandılar Ankara ve Kırşehir’den define aramak için Afyonkarahisar’ın İscehisar ilçesi gelen 3 kişi devriye gezen jandarma ekipleri tarafından suçüstü yapıldı.
19.02.2022 Yaşam
İzmir'de kaçak kazı operasyonunda çok sayıda patlayıcı ele geçirildi
İzmir'de kaçak kazı operasyonunda çok sayıda patlayıcı ele geçirildi İzmir'in Ödemiş ilçesinde kaçak kazı yapıldığı belirlenen bölgeye operasyon düzenleyen polis ekipleri, 9 şüpheliyi suç üstü yakaladı. Öte yandan operasyonda çok sayıda patlayıcı ele geçirildi.
4.02.2022 Gündem
3'lü cinsel ilişki cinayetinde flaş gelişme! Alman kadın da tutuklandı: 'Agresif ve sert tavırları yüzünden...'
3'lü cinsel ilişki cinayetinde flaş gelişme! Alman kadın da tutuklandı: 'Agresif ve sert tavırları yüzünden...' Antalya'nın Manavgat ilçesinde, üçlü cinsel ilişki sırasında Kadir Demir'i (39) bıçaklayıp, cinsel organını keserek öldüren Elvan Küçükaltun’un (48) ardından, adli kontrolle serbest bırakılan Alman sevilisi Nadia Angela Grosser (40) de güvenlik kamerası görüntülerinde olay sonrası eve geldiği tespit edilince yeniden gözaltına alınıp tutuklandı.
2.02.2022 Yaşam
Üçlü iğrenç ilişkinin sonu dehşet ile bitti! Cinsel organını kesti
Üçlü iğrenç ilişkinin sonu dehşet ile bitti! Cinsel organını kesti Antalya’da Elvan Küçükaltun (48), evine çağırdığı arkadaşı Kadir Demir'i (39) bıçaklayıp, cinsel organını keserek öldürdü. Küçükaltun'un birlikte yaşadığı Alman sevgilisi Nadia Angela Grosser (40) ifadesinde, “Hep birlikte yatak odasına geçtik ve ilişki yaşamaya başladık. Cinsel ilişki esnasında Kadir bana agresif ve sert davrandı. Bu nedenle Elvan'la önce tartıştılar, ardından yumruklaştılar" dediği öğrenildi.
30.01.2022 Yaşam
Türkiye resmen harekete geçti! 14 eser ABD'den getiriliyor
Türkiye resmen harekete geçti! 14 eser ABD'den getiriliyor Kültür ve Turizm Bakanlığı Kaçakçılıkla Mücadele Daire Başkanlığı'nın 2 yıl süren çalışması sonucu, dünyanın en büyük antik sanat eseri koleksiyoncularından Michael Steinhardt'ın çaldığı tespit edilen Anadolu kökenli 14 eser, Manhattan Savcılığı tarafından Türkiye'ye iadesi için New York Başkonsolosluğu'na teslim edildi. Ankara'ya getirilecek eserler özel bir lansmanla tanıtılmasının ardından İstanbul Arkeoloji Müzesi'nde sergilenecek.
21.01.2022 Gündem
Define ararken korkunç son! Kazdığı tünelin altında kalarak can verdi
Define ararken korkunç son! Kazdığı tünelin altında kalarak can verdi Aksaray’da define aramak için kazdığı iddia edilen tünelin üzerine çökmesi sonucu göçük altında kalarak ağır yaralanan 1 kişi, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.
14.01.2022 Yaşam
Sit alanında kaçak kazıya suçüstü: 6 gözaltı
Sit alanında kaçak kazıya suçüstü: 6 gözaltı Manisa'nın Akhisar ilçesinde sit alanı içerisinde kaçak kazı yaptıkları belirlenen 6 şüpheli, jandarma tarafından yakalandı.
28.12.2021 Gündem
Ünlü iş adamının çalıntı tarihi eserlerine iade kararı!
Ünlü iş adamının çalıntı tarihi eserlerine iade kararı! Kültür ve Turizm Bakanlığı Kaçakçılıkla Mücadele Daire Başkanlığı'nın 2 yıl süren çalışması sonucu, dünyanın en büyük antik sanat eseri koleksiyoncularından Michael Steinhardt'a ait, aralarında Türkiye'nin de bulunduğu 11 ayrı ülkeden çalındığı tespit edilen toplam 70 milyon dolar değerinde 180 kültür varlığına ABD’de Manhattan Bölge Savcılığı tarafından el konuldu. Kaçak kazılara ilişkin binlerce doküman incelenerek Anadolu kökenli olduğu saptanan eserlerden 14'ü, 2022'nin ilk çeyreğinde Türkiye'ye iade edilecek.
7.12.2021 Yaşam
Define ararken kazdıkları kuyuda bu halde yakalandılar
Define ararken kazdıkları kuyuda bu halde yakalandılar Samsun'da define arayan 3 kişi kendilerini takip eden jandarmaya, kazdıkları kuyuda suçüstü yakalandı. Yakalanma anında görüntülenen defineciler ne yapacaklarını şaşırdı.
30.11.2021 Yaşam
Evinde suçüstü yakalandı! Odanın içinde 9 metre derinliğinde...
Evinde suçüstü yakalandı! Odanın içinde 9 metre derinliğinde... Niğde'de jandarma ekipleri, evinde 'tarihi eser' bulma amacıyla kaçak kazı yaptığı belirlenen İ.A.yı (35) suçüstü yakaladı. Yapılan çalışmada evin bir odasında 9 metre derinliğinde kuyu açıldığı belirlendi.
15.10.2021 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

Kaçak Kazı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki kaçak kazı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.