İtirafçı

İtirafçı

Son dakika itirafçı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan itirafçı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını itirafçı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

İtirafçı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan itirafçı gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.195 itirafçı haberi bulunmuştur. Tüm itirafçı haberleri aşağıda listelenmiştir.
İki kardeşi uyuşturucu parası için öldürmüş
İki kardeşi uyuşturucu parası için öldürmüş Kayseri'de, iki grup arasındaki silahlı kavgada Suriye uyruklu Ahmed (29) ile kardeşi Muhammed Alhalaf'ı (26) öldürdüğü suçlamasıyla tutuklanan ve ifadelerinde cinayeti işlemediğini öne süren Hüseyin El Hammud (20), cezaevinden itirafçı olmak istediğine dair mektup yazdı. Savcılıkça yeniden ifadesi alınan Hammud, olaydan önce Alhalaf’tan kullanmak için 150 TL karşılığında uyuşturucu aldığını ama parasını vermediğini belirterek, “Beni arayıp, '150 TL, bin TL oldu' dedi. Küfretti. 15 dakika sonra da eve 5-6 kişi geldi. Beni dövmeye başladılar. Öldürecekler diye korktum. Tüfek ile 1 el ateş ettim. Ama, korkmadılar. Üzerime gelmeye devam ettiler. 2 el daha ateş ettim. Sonra da korkumdan olay yerinden kaçtım. Daha önce koktuğum için farklı ifade verdim" dedi.
15.01.2024 Gündem
Yargı'da nefes kesen operasyon! Ilgaz Savcı emirleri dinlemedi
Yargı'da nefes kesen operasyon! Ilgaz Savcı emirleri dinlemedi Kanal D’nin, her pazar akşamı izleyici ile buluşan Ay Yapım imzalı dizisi Yargı, 77'nci bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yeni bölümünde; Suç örgütüne ulaşan Ilgaz Savcı ve ekibi, operasyon yapamaya karar verdi. Başsavcı Nadide'nin engellemelerine rağmen harekete geçen Ilgaz, gelen kötü haberle yıkıldı.
25.12.2023 Magazin
Çatalca’da gümrükten 'rüşvet' şebekesi çıktı: İddianame tamamlandı, ifadeler dikkat çekti
Çatalca’da gümrükten 'rüşvet' şebekesi çıktı: İddianame tamamlandı, ifadeler dikkat çekti Çatalca’daki Muratbey Gümrük Müdürlüğü’ne yönelik rüşvet operasyonunda 48 kişi gözaltına alınmıştı. O soruşturma tamamlandı. Hazırlanan iddianamede, görevden alınan gümrük müdürü, örgütün lideri olarak yer aldı. Dosyadaki itirafçı, "Gümrüğün tescil kısmındaki paraları bir süre ben topladım. Ardından müdürün aracına konulur ya da evinde teslim edilir" ifadelerini dedi.
28.11.2023 Gündem
Evinin önüne kendi mezarını yaptırdı
Evinin önüne kendi mezarını yaptırdı  Van'ın Gürpınar ilçesinde kravata olan düşkünlüğüyle bilinen bu nedeniyle evinin bir bölümünü kravat koleksiyonuna çeviren Bedir Akbulut (71), ölmeden önce kendi mezarını yaptırdı. İsmi ve doğum tarihi yazılı, ölüm tarihinin ise boş bırakıldığı mezarını bir ay önce yaşamını yitiren oğlu Mehmet Akbulut'un (35) vasiyeti üzerine yaptırdığını belirten Akbulut, "Oğlum ölmeden önce bana, mezarımı hazırlamamı istemişti. Ben de onun vasiyetini yerine getirdim. Kravata olan tutkum nedeniyle de mezar taşımın her iki tarafına kravat resminin bulunmasını istedim" dedi.
25.11.2023 Yaşam
Bulana ya da doğru konum bildirene 20 bin lira ödül!
Bulana ya da doğru konum bildirene 20 bin lira ödül! Ümraniye'de motosiklet güpegündüz saniyeler içerisinde çalındı. Motosikletini 3 ay önce krediyle aldığını söyleyen Mert Öğüt getirine ya da doğru konum bildirene 20 bin lira ödül vereceğini söyledi. Motosiklet hırsızlığı güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı.
25.11.2023 Gündem
Dilan Polat -Engin Polat soruşturmasında 'para kasası' itirafçı oldu! 1 milyar liranın sırrı ortaya çıktı
Dilan Polat -Engin Polat soruşturmasında 'para kasası' itirafçı oldu! 1 milyar liranın sırrı ortaya çıktı Engin Polat - Dilan Polat soruşturmasında, avukat Ahmet Gün'ün yanında çalışan mali müşavir  Zümrüt Yerebaka MASAK raporunda yer alan tüm şirketlerin kredi kartı ve e-ticaret platformlarının dökümlerini CD içinde emniyete teslim ederek itirafçı oldu. Yerebakan'ın emniyetteki ifadesinden şoke eden ayrıntılar ortaya çıktı.  Tutuklu olan Polatların mali müşaviri Zümrüt Yerebakan, MASAK raporunda Gün tarafından kesilen naylon fatura miktarının 300 milyon lira olarak belirtildiğine dikkat çeken Zümrüt Yerebakan, naylon fatura miktarının 1 milyar liranın üzerinde olduğunu açıkladı. İşte Polat soruşturması ile ilgili son dakika gelişmelerinin ayrıntıları...
25.11.2023 Gündem
Polat soruşturmasında bir kişi daha tutuklandı! Engin ve Dilan Polat'a büyük şok
Polat soruşturmasında bir kişi daha tutuklandı! Engin ve Dilan Polat'a büyük şok Polat çiftine yönelik soruşturma kapsamında hakkında yakalama kararı bulunan Zümrüt Yerebakan itirafçı oldu, önemli açıklamalarda bulundu. Tutuklu fenomen Dilan Polat'ın en yakınındaki kilit isimlerden biri olan şirketlerin mali müşaviri de itirafçı oldu. Savcıya, Polatların kara para döngüsünü bir bir anlattı. O itiraflarda Polatların daha gözaltına alınmadan gizli MASAK raporuna ulaştığı, hatta ekip olarak o raporu inceledikleri ortaya çıktı. Öte yandan Polat soruşturmasında dikkat çeken bir kişi daha tutuklandı. Ahmet Gün’ün ofisinde çalışan muhasebeci Harun Abak tutuklandı. İşte Dilan - Engin Polat soruşturmasında son dakika gellişmeleri...
23.11.2023 Gündem
Dilan Polat ve Engin Polat'a büyük darbe! Kilit isim her şeyi açıkladı, MASAK raporu detayı ortaya döküldü
Dilan Polat ve Engin Polat'a büyük darbe! Kilit isim her şeyi açıkladı, MASAK raporu detayı ortaya döküldü Polatlar davasında ipin ucu yakalandı arkası çorap söküğü gibi geliyor. Polat çiftine yönelik soruşturma kapsamında hakkında yakalama kararı bulunan Zümrüt Yerebakan yakalandı. Tutuklu fenomen Dilan Polat'ın en yakınındaki kilit isimlerden biri olan şirketlerin mali müşaviri de itirafçı oldu. Savcıya, Polatların kara para döngüsünü bir bir anlattı. O itiraflarda Polatların daha gözaltına alınmadan gizli MASAK raporuna ulaştığı, hatta ekip olarak o raporu inceledikleri ortaya çıktı
23.11.2023 Gündem
Dilan Polat - Engin Polat soruşturmasında kilit isim itirafçı oldu! Soruşturmanın seyri değişti, serbest kaldı
Dilan Polat - Engin Polat soruşturmasında kilit isim itirafçı oldu! Soruşturmanın seyri değişti, serbest kaldı Kara para aklamak, suç işlemek maksadıyla örgüt kurmak ve vergi kanununa muhalefet suçlarıyla yargılanan Dilan ve Engin Polat gözaltına alındıktan sonra tutuklanmıştı. Dilan ve Engin Polat soruşturmasında yeni bir gelişme yaşandı. Firari olan mali müşavir Zümrüt Yerebakan etkin pişmanlık hükümlerinden faydalanarak itirafçı oldu. Tutuklu Ahmet Gün ile birlikte çalışan Yerebakan ifadesinin ardından serbest bırakıldı.
22.11.2023 Gündem
15 Temmuz 7'nci yılında... Bakan Yerlikaya: Son sözü milletimiz söylemiştir
15 Temmuz 7'nci yılında... Bakan Yerlikaya: Son sözü milletimiz söylemiştir İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Ankara'da 15 Temmuz anma töreninde açıklamalarda bulundu. Bakan Yerlikaya, "Milletimizin azim ve kararlılığı vatanı bir kez daha kurtarmış son sözü milletimiz söylemiştir. 15 Temmuz ikinci kurtuluş zaferimiz olarak tarihe geçmiştir. Bu zafer inancın eseridir. Bu zafer ölümü öldürenlerin eseridir" dedi.
15.07.2023 Gündem
FETÖ'nün ankesör soruşturmasında 9 maliye personeline operasyon
FETÖ'nün ankesör soruşturmasında 9 maliye personeline operasyon Fettullahçı Terör Örgütünün örgütsel iletişim modeli ankesörlü hatlara ilişkin mahrem imamlarla irtibatları tespit edilen Hazine ve Maliye Bakanlığı'na bağlı olarak görev yapan 9 maliye personeli hakkında gözaltı kararı verildi. Üç ilde düzenlenen operasyonda 7 şüpheli yakalandı.
26.04.2023 Gündem
Kredi çetesi! 500 milyonluk VIP vurgun
Kredi çetesi! 500 milyonluk VIP vurgun Zimmetine para geçirince işten atılan bankacı Raşit K., kurduğu çeteyle işsizleri VIP minibüslerle Ankara’ya götürdü, 5 yıldızlı otellerde konaklatıp lüks mekânlarda ağırladı. Fason şirketlerde yüksek ücretle ‘işe almış’ gibi yaptı. Bu kişiler adına kredi çekerek 500 milyon liralık vurguna imza attı.
17.04.2023 Yaşam
Bir Matteo Messina Denaro vakası daha! 'Çok tehlikeli' mafya babası yakalandı, yeni mesleği şoke etti
Bir Matteo Messina Denaro vakası daha! 'Çok tehlikeli' mafya babası yakalandı, yeni mesleği şoke etti Sicilya mafyasının liderlerinden Matteo Messina Denaro, hafta başında Palermo'da bir özel hastanede yakalanmıştı. Üyesi olduğu örgütün liderleri birer birer yakayı ele verirken Denaro, 30 yıl boyunca hem de İtalya'da hayatına devam etti. Matteo Messina Denaro'nun kaçış sırrı ifşa olmuştu. Öte yandan Uluslararası polis gücü Interpol, 16 yıldır aranan mafya tipi suç örgütü Ndrangheta’nın üyesi Edgardo Greco’yu (63) gözaltına aldıklarını duyurdu. Çok tehlikeli olduğu belirtilen Greco'nun yıllarca nasıl saklandığı ortaya çıktı. İşte haberin detayları...
3.02.2023 Yaşam
NATO subayı kılığına girdiler, iş adamını dolandırdılar! Yarım asırlık dava
NATO subayı kılığına girdiler, iş adamını dolandırdılar! Yarım asırlık dava NATO subayı kılığına giren dolandırıcılar 200 dönümlük arsayı fahiş fiyattan sattı. Arsayı alan ve dolandırıldığını anlayan işadamı Salih Peynirci, dönemin gazetelerine manşet oldu. Yalova’da 1969 yılında yaşanan yarım asırlık emlak dolandırıcılığı davasında sona yaklaşıldı.
31.01.2023 Gündem
İstanbul'da operasyon, düğmeye basıldı! 10 kişi gözaltına alındı
İstanbul'da operasyon, düğmeye basıldı! 10 kişi gözaltına alındı İstanbul'da yürütülen FETÖ soruşturması kapsamında aralarında aktif kamu görevlilerinin de olduğu 10 şüpheli gözaltına alındı. Şüphelilerin örgüt, emniyet, askeri yapılanma ve bölge yapılanmaları içerisinde sorumlu düzeyde görev aldıkları belirtildi.
25.01.2023 Gündem
Ünlü mafya Matteo Messina Denaro 30 yıl boyunca nasıl saklandı? Gizli sığınakta gerçek ortaya çıktı
Ünlü mafya Matteo Messina Denaro 30 yıl boyunca nasıl saklandı? Gizli sığınakta gerçek ortaya çıktı Sicilya mafyasının liderlerinden Matteo Messina Denaro, hafta başında Palermo'da bir özel hastanede yakalandı. Üyesi olduğu örgütün liderleri birer birer yakayı ele verirken Denaro, 30 yıl boyunca hem de İtalya'da hayatına devam etti. Matteo Messina Denaro'nun kaçış sırrı ortaya çıktı. Öte yandan Denaro’nun gizli sığınak gerçeği gün yüzüne çıkardı. İşte haberin detayları...
25.01.2023 Dünya
Ünlü mafya Matteo Messina Denaro'nun 30 yıl boyunca nasıl saklandığı ortaya çıktı! İşte evinden çıkan eşyalar
Ünlü mafya Matteo Messina Denaro'nun 30 yıl boyunca nasıl saklandığı ortaya çıktı! İşte evinden çıkan eşyalar Sicilya mafyasının liderlerinden Matteo Messina Denaro, hafta başında Palermo'da bir özel hastanede yakalandı. Üyesi olduğu örgütün liderleri birer birer yakayı ele verirken Denaro, 30 yıl boyunca hem de İtalya'da hayatına devam etti. Matteo Messina Denaro'nun kaçış sırrı ortaya çıktı. Öte yandan Denaro’nun evinden bulunan eşyalar şoke etti. İşte haberin detayları...
21.01.2023 Dünya
Ünlü mafya Matteo Messina Denaro 30 yıl boyunca nasıl saklandı? Kendi mi yakalanmak istedi
Ünlü mafya Matteo Messina Denaro 30 yıl boyunca nasıl saklandı? Kendi mi yakalanmak istedi Sicilya mafyasının liderlerinden Matteo Messina Denaro, hafta başında Palermo'da bir özel hastanede yakalandı. Üyesi olduğu örgütün liderleri birer birer yakayı ele verirken Denaro, 30 yıl boyunca hem de İtalya'da hayatına devam etti. Peki Denaro'nun kaçış sırrı neydi?
18.01.2023 Dünya
30 yıldır aranan mafya babasının evinden lüks kıyafet ve parfümler çıktı
30 yıldır aranan mafya babasının evinden lüks kıyafet ve parfümler çıktı İtalya’da dün yakalanan ve ülkenin en çok aranan mafya lideri Matteo Messina Denaro’nun saklandıüı evde yapılan aramada silah bulunamazken çok sayıda lüks parfüm ve tasarım kıyafetler bulundu.
17.01.2023 Gündem
İtalya’nın en çok aranan mafya lideri 30 yıl sonra yakalandı
İtalya’nın en çok aranan mafya lideri 30 yıl sonra yakalandı İtalya’da 30 yıldır kaçak konumda bulunan ve ülkenin en çok aranan mafya lideri Matteo Messina Denaro, Sicilya’da yakalandı.
16.01.2023 Gündem
İtalya’nın en çok aranan mafya lideri 30 yıl sonra yakalandı
İtalya’nın en çok aranan mafya lideri 30 yıl sonra yakalandı İtalya’da 30 yıldır kaçak konumda bulunan ve ülkenin en çok aranan mafya lideri Matteo Messina Denaro, Sicilya’da yakalandı.
16.01.2023 Dünya
Mersin merkezli 3 ilde FETÖ operasyonu: 14 gözaltı
Mersin merkezli 3 ilde FETÖ operasyonu: 14 gözaltı Mersin merkezli 3 ilde, aralarında FETÖ/PDY'nin güncel yapılanması içinde faaliyet gösterenlerin de olduğu 14 şüpheli gözaltına alındı.
16.12.2022 Yaşam
Sahte polisler FETÖ ve PKK ile kandırdı! Dolandırıcıların kasası çözüldü, her şeyi bir bir anlattı
Sahte polisler FETÖ ve PKK ile kandırdı! Dolandırıcıların kasası çözüldü, her şeyi bir bir anlattı Kripto para, hisse senedi, borsada işlemleri ve araba alım satımları... Onlarca vatandaşı kendilerinin polis olduğuna inandırdılar. FETÖ veya PKK gibi terör örgütlerine operasyon bahanesi ile milyonlarca lirayı çarptılar. Şanlıurfa'da yaşayan 'Zaza' kod adli Cevher Y. tarafından kurulan suç örgütünün kullandığı yöntemler ise şoke etti. İşte dolandırıcıların kasasının itirafları...
13.12.2022 Yaşam
Kadıköy Belediyesi zabıta memurlarına rüşvet soruşturması: İtiraflar ortaya çıktı
Kadıköy Belediyesi zabıta memurlarına rüşvet soruşturması: İtiraflar ortaya çıktı İstanbul'da düzenlenen rüşvet operasyonunda Kadıköy Belediyesi'nde görevli zabıta memuru ve mühendislerinde olduğu 32 kişi tutuklanmıştı. Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen soruşturmada şüphelilerin itirafları ortaya çıktı. İtirafçı İ.A.'nın ifadesinde, "Ses yalıtımı ile ilgili bir tadilat yapılacağını söyledim. Bunun karşılığında işletmeden 20 bin lira para istedi. Bu parayı vermezsek 'işyerini başına yıkacağım' dedi. Muhammed ise 20 bin lira değil de 15 bin lira vereceğini söyledi" dediği öğrenildi.
9.12.2022 Gündem
FETÖ itirafçısı anlattı: Evlinin maaşının yüzde 10'u, bekarın ise yüzde 20'si örgüte
FETÖ itirafçısı anlattı: Evlinin maaşının yüzde 10'u, bekarın ise yüzde 20'si örgüte İZMİR merkezli 12 ilde eş zamanlı düzenlenen FETÖ operasyonunda gözaltına alınan şüphelilerden 2'si, itirafçı olup örgütün bilinmeyenlerini anlattı. İtirafçılardan A.Ö. (27), “Askeri okuldan mezun olunca cemaate mensup kişilerle atandığım yerde beraber kalacağımı, kendilerinin seçtiği kadınlardan biri ile evlenmem gerektiğini, bekarsam alacağım maaşın yüzde 20'sini, evliysem yüzde 10'unu örgüte vermem gerektiğini söylediler" dedi. Diğer itirafçı N.U. (27) ise "İstanbul Kuleli Askeri Lisesi'ndeki mülakatlara gitmeden önce de K. ve Ü., Kuran'a el bastırarak askerlik görevini sadece Allah rızası için yapacağıma dair yemin ettirdiler" dedi.
15.11.2022 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

İtirafçı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki itirafçı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.