İstoç

İstoç

Son dakika istoç haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan istoç ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını istoç haber sayfamızda bulabilirsiniz.

İstoç

haberleri sayfasında son dakika yaşanan istoç gelişmeleri de dahil olmak üzere 173 istoç haberi bulunmuştur. Tüm istoç haberleri aşağıda listelenmiştir.
AK Parti İBB Başkan Adayı Kurum: İstanbul'a yeni üretim alanları kazandıracağız
AK Parti İBB Başkan Adayı Kurum: İstanbul'a yeni üretim alanları kazandıracağız AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum, İSTOÇ'u ziyaret etti. Kurum, "Biz İstanbul'a ilgimizi göstereceğiz, mesaimizi göstereceğiz, gençliğimizi göstereceğiz ve çalışkanlığımızla birlikte de bu projeleri yapacak ve sadece İstanbul'a odaklanacağız. Bakın çok önemli; İstanbul basamak olmaz. Gelecek için burayı bir basamak olarak kullanamazsınız" dedi.
9.01.2024 Gündem
İstanbul'da yağmur trafiği! Yüzde 89'a ulaştı
İstanbul'da yağmur trafiği! Yüzde 89'a ulaştı İstanbul'da akşam saatlerinde başlayan yağışın da etkisiyle trafik yoğunluğu oluştu. İBB Trafik Yoğunluğu Haritası'nda saat 18.30'de yoğunluk yüzde 89'a ulaştı.
22.11.2023 Gündem
Alacaklıların tuttuğu kiralık katiller yanlış kişiyi vurdu! Patron koltuğunda katledildi
Alacaklıların tuttuğu kiralık katiller yanlış kişiyi vurdu! Patron koltuğunda katledildi İşyeri sahibi C.Y.’nin koltuğuna oturan çalışanı Hikmet Tamsan, patronunun alacaklılarının tuttuğu tetikçiler tarafından kurşun yağmuruna tutularak öldürüldü.
24.05.2023 Yaşam
Bakan Kurum, CNN Türk'te 'Yarısı Bizden' kampanyasının detaylarını açıkladı
Bakan Kurum, CNN Türk'te 'Yarısı Bizden' kampanyasının detaylarını açıkladı Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, CNN Türk'te Ahmet Hakan'ın 'Yarısı Bizden' kampanyası ile ilgili sorularını yanıtladı. Bakan Kurum, "Yoğun ilgi var. 91 bin 752 bina ve 485 bin 689 bağımsız bölüme başvuru yapıldı. 29 Mayıs'a kadar başvuru alacağız. İlk anlaşanlardan hemen şantiye başlatacağız. TOKİ yapacak. Amacımız 2 yıl içerisinde başladıklarımızı bitirmek. Yarısından fazlasının 1 yıl sonunda bitireceğimizi düşünüyorum" dedi.
3.05.2023 Gündem
Bakan Kurum: Türkiye’yi zenginleştirdik, daima ürettik
Bakan Kurum: Türkiye’yi zenginleştirdik, daima ürettik Bağcılar’daki kentsel dönüşüm toplantısında konuşan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı ve İstanbul 1’inci Bölge Milletvekili Adayı Murat Kurum, “Biz AK Parti’yiz, 21 yıl önce kurulduğumuz gün, millete söz verdik. Ne söz verdiysek onları yaptık. Hiçbir zaman sözümüzden geri durmadık. Zorlaştırmadık, kolaylaştırdık. Kimseyi ayırmadık, herkesi kucakladık. Türkiye’yi zenginleştirdik. Eser siyasetinden asla vazgeçmedik, daima ürettik. Bizi hedeflerimizden uzaklaştırmak istediler, sizlerle birlikte direndik. Kapatma davaları açtılar, yılmadık” dedi. 
28.04.2023 Ekonomi
Araba almayı düşünenler dikkat! 'Change' araç tuzağı, araca el konuluyor
Araba almayı düşünenler dikkat! 'Change' araç tuzağı, araca el konuluyor İstanbul'da 385 bin TL'ye aldığı kamyoneti 'change' araç olduğu tespitiyle Asayiş Büro Amirliği ekiplerince el konulan Gaffur Hayır Karpuzlar, hem aracından hem de parasından oldu. Karpuzlar, şimdi araç için ödediği parayı istiyor.
14.04.2023 Gündem
Kiracı fırsatçılığı: 1 milyon TL ver, dükkanı boşaltayım
Kiracı fırsatçılığı: 1 milyon TL ver, dükkanı boşaltayım Ev sahibi- kiracı arasındaki sorunlar son yılllarda giderek artıyor. Özellikle kiralardaki fahiş artış nedeniyle mağdur olan kiracılar gündemdeyken, fırsatçı kiracılar konuşulmaya başladı. Evi boşaltmak için ev sahibinden emlakçı komisyonu, taşınma masrafı ve iki kira bedeli isteyen kiracılar, örnek oldu. Şimdi de dükkân kiracıları benzer yola başvuruyor. Dükkânı boşaltmak için 1 milyon TL isteyen bile var.
29.03.2023 Ekonomi
İstanbul'da tarih aynı manzara farklı
İstanbul'da tarih aynı manzara farklı İstanbul’u geçen yıl aynı dönemde etkisi altına alan kar yağışı, bu sene yaşanmadı. 24 Ocak 2022'de kenti esir alan kar manzaraları, 24 Ocak 2023'te görülmedi. Geçen yıl karın esareti altında kalan vatandaşlar yine aynı şeyleri yaşamaktan korktuklarını dile getirirken, kimi de kuraklık korkusundan karın yağmasını beklediğini söyledi.
24.01.2023 Gündem
Toptancılardan fiyat sabitleme kararı
Toptancılardan fiyat sabitleme kararı Bazı zincir marketlerin fiyat sabitleme kararının ardından bir hamle de toptancılardan geldi. İstanbul Toptancılar Çarşısı İş Adamları Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği (İSTOÇDER) Başkanı Ahmet Acar, "Çoğunluk olarak biz ikinci aya kadar fiyat sabitlemesi kararı aldık. İç piyasada ikinci ayda bütün çalışan kesim belli bir ölçüde güzel bir zam almış oldu. Ürün gamları da o ölçüde zamlanmayacağı için biz işe hazırlandık. İkinci ayda iç piyasada bir iş patlaması bekliyoruz" dedi.
17.01.2023 Ekonomi
Araba alacaklara güzel haber! Fiyatlar düşecek
Araba alacaklara güzel haber! Fiyatlar düşecek Araba alacak herkesi çok yakından ilgilendiriyor. Sıfır ve ikinci el araba fiyatlarında çip krizi ve pandemi süreci ile başlayan fiyat artışı küresel düzeyde yaşanan ekonomik kriz nedeniyle artmaya devam etti. ÖTV ile ilgili yapılan düzenleme ve ÖTV indirimin beklenmesi araba almak isteyenlerin bu planını ertelemesine neden oldu. Sıfır araçlara ÖTV indirimi yapılacağı yönündeki beklenti, ikinci elin ateşini de aldı. Satışa çıkarılan otomobil sayısı beş günde 30 bini aştı. Galericiler "İndirim olmazsa, satanlar zarar eder" dedi.
5.08.2022 Ekonomi
15 Temmuz’da ne oldu? 15 Temmuz darbe girişimi nasıl oldu? 15 Temmuz gecesi neler yaşandı?
15 Temmuz’da ne oldu? 15 Temmuz darbe girişimi nasıl oldu? 15 Temmuz gecesi neler yaşandı? 15 Temmuz 2016’da Türk Silahlı Kuvvetlerine sızmış FETÖ mensubu ve bu örgütsel faaliyeti destekleyen 8 binin üzerinde askeri personelin, savaş uçakları da dahil 35 uçak, 3 gemi, 37 helikopter, 74'ü tank 246 zırhlı aracın ve 4 bine yakın hafif silahın kullanıldığı darbe girişimi Türkiye Cumhuriyeti tarihine kara bir leke olarak düştü. Halkın 15 Temmuz direnişinin üzerinden 6 yıl geçti. Pek çok kişi bu özel günde neler yaşandığını ve 15 Temmuz darbe girişiminin nasıl olduğunu araştırıyor. Peki, 15 Temmuz’da ne oldu? 15 Temmuz darbe girişimi nasıl oldu? 15 Temmuz gecesi neler yaşandı? İşte 15 Temmuz gecesi yaşananlar!
15.07.2022 Gündem
Ev sahiplerine kiracı şoku! Evini yüksek bedelle kiraya verenler pişman oldu
Ev sahiplerine kiracı şoku! Evini yüksek bedelle kiraya verenler pişman oldu Ev sahipleri büyük şok yaşadı. Yüksek kiralar pişmanlık getirdi. Artan fiyatları kar sayan ev sahiplerinin ‘ödenmeyen kiralar' ve ‘hor kullanma' şikayetleri patladı. Kiracısı iz bırakmadan kaybolanlar bir şekilde zararını sineye çekmek zorunda kalıyor. Avukat Elvan Kakıcı Şimşek, bu sorunların özellikle kısa dönem kiralamalarda yaşandığını belirterek, "Bu tarz davalarla karşılaşıyoruz. Ortada kontrat da olmayınca, ev sahipleri zararlarının nasıl karşılanacağını bilmiyorlar. Burada hukuki olarak tavsiyemiz, kısa dönem için de olsa mutlaka taraflar arasında bir protokol imzalanması ve de yazlıklarda olduğu gibi kaparo alınması" diyor.
12.07.2022 Ekonomi
Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı'ndan 'Atatürk Havalimanı' açıklaması
Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı'ndan 'Atatürk Havalimanı' açıklaması Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı, Atatürk Havalimanı'nın yerine yapılacak millet bahçesiyle ilgili, "Atatürk Havalimanı kuzey güney pistlerinin olduğu bölge bundan böyle milletimize başka bir şekilde; millet bahçesiyle hizmet edecek. Doğu batı pisti acil durumlarda kullanılmak üzere açık tutulacak. Atatürk Havalimanı, milletin kalmaya devam edecek. Bu kadar açık, bu kadar net" dedi.
18.05.2022 Gündem
Son dakika İstanbul'a kar nedeniyle otogarlardan çıkış durduruldu!  Araçlar yolda kaldı...
Son dakika İstanbul'a kar nedeniyle otogarlardan çıkış durduruldu! Araçlar yolda kaldı... İstanbul'da etkisini sürdüren yoğun kar yağışı nedeniyle kente TIR ve kamyon girişleri kontrollü yapılacak. Esenler, Harem ve tüm cep otogarlardaki otobüslerin çıkışları durduruldu. Esenyurt'ta etkili olan kar yağışı nedeniyle servis araçları yolda kaldı. Servis şoförü dışarı çıkacak sürücüleri de uyararak, "Kimse çıkmasın. Sadece kaza yaparlar, başka da bir şey olmaz" dedi.
11.03.2022 Yaşam
Şafak Sezer yardım istedi! '6 saattir hiçbir şey kımıldamıyor'
Şafak Sezer yardım istedi! '6 saattir hiçbir şey kımıldamıyor' İstanbul'da etkili olan yoğun kar yağışı nedeniyle çok sayıda araç kapanan yollarda mahsur kaldı. Ünlü oyuncu Şafak Sezer de aracıyla yolda kaldı. Sezer, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla yardım istedi.
25.01.2022 Magazin
Yollar kapalı mı, bugün hangi yollar trafiğe kapalı? TEM otoyolu, Kuzey Marmara otoyolu açık mı? İşte 25 Ocak karayolları kapalı yollar listesi…
Yollar kapalı mı, bugün hangi yollar trafiğe kapalı? TEM otoyolu, Kuzey Marmara otoyolu açık mı? İşte 25 Ocak karayolları kapalı yollar listesi… Türkiye’de etkili olan kar, hayatı durma noktasına getirdi. Kar yağışı nedeniyle çok sayıda araç yollarda mahsur kaldı, İstanbul'a girişler yasaklandı, otobüslerin çıkış kısıtlaması uzatıldı. İstanbul Valisi Ali Yerlikaya saat 13.00’e kadar özel araçların trafiğe çıkışının yasaklandığını duyurdu. İstanbul Havalimanı'nda da iniş ve kalkışların iptal saati 13.00'e kadar uzatıldı. Söz konusu gelişmelerin ardından yollar kapalı mı, açık mı? sorularına yanıt aranmaya başlandı. Peki, bugün hangi yollar kapalı? İşte 25 Ocak karayolları kapalı yollar listesi…
25.01.2022 Gündem
İstanbul'da yoğun kar yağışı! TEM'de gece boyu devam eden araç kuyruğu havadan görüntülendi
İstanbul'da yoğun kar yağışı! TEM'de gece boyu devam eden araç kuyruğu havadan görüntülendi İstanbul'da kar yağışı nedeniyle kapanan TEM Otoyolu'nda araç kuyruğu gece boyu devam etti. Tem otoyolundan son durum drone ile havadan görüntülendi.
25.01.2022 Yaşam
İstanbul ile ilgili flaş açıklama! Mavi kategori...
İstanbul ile ilgili flaş açıklama! Mavi kategori... Vali Yerlikaya toplantıda yaptığı konuşmada “Şehrimizi mavi kategoriye ulaştırmak için hep birlikte çalışıyoruz." dedi.
5.03.2021 Gündem
Üniversite mezunu işsizlere iş imkanı!
Üniversite mezunu işsizlere iş imkanı! Bağcılar Belediyesi Kariyer Merkezi, düzenlediği son programda üniversite mezunlarının iş bulmasına aracılık etti. Yapılan görüşmeyle aranılan özelliklere uyan gençler, özel bir çağrı merkezinde operatör ve aktivasyon birimi personeli olarak çalışmaya başlayacak.
9.12.2020 Personel Alımı
Fırsatçılar eldivene göz dikti! Fiyatlar tavan yaptı
Fırsatçılar eldivene göz dikti! Fiyatlar tavan yaptı Corona virüs salgını sebebiyle koruyucu ekipmanlara ilgi devam ediyor. Bunu fark eden fırsatçılar gözlerini şimdi de tek kullanımlık eldivene dikti. Eldiven fiyatları tavan yaptı.
28.08.2020 Gündem
15 Temmuz darbesi saat kaçta başladı? Ne zaman, hangi yılda oldu? 15 Temmuz'da neler oldu? 15 temmuz gecesi olanlar....
15 Temmuz darbesi saat kaçta başladı? Ne zaman, hangi yılda oldu? 15 Temmuz'da neler oldu? 15 temmuz gecesi olanlar.... FETÖ'nün sinsice devletin tüm kılcal damarlarına sızarak devletin silahlarını millete doğrulttuğu, demokratik yönetimi rafa kaldırmayı hedeflediği darbe girişiminin üzerinden 4 yıl geçti. Demokratik yönetimi rafa kaldırmayı hedefleyen ve bu sinsi emellerini 15 Temmuz 2016'daki darbe girişiminde 251 kişiyi şehit ederek gerçekleştirmek isteyen FETÖ'nün hain planında olayların merkez üssü Ankara oldu. Peki, 15 Temmuz darbe girişimi ne zaman, saat kaçta oldu?
15.07.2020 Gündem
Sevgilisini vuran doktor olayında yeni gelişme
Sevgilisini vuran doktor olayında yeni gelişme Aracında GPRS (konum bulucu) olan sevgilisinin nereye gittiğini takip eden ve aldatıldığını düşünüp genç kadını hastanede silahla vuran doktor hakkında yürütülen soruşturma tamamlandı. Hazırlanan iddianamede sanık Celal Tosunoğlu’nun 15 yıla kadar hapisle cezalandırılması talep edildi.
12.06.2020 Yaşam
İstanbul'da korkutan yangın!
İstanbul'da korkutan yangın! İSTOÇ'ta bulunan geri dönüşüm tesisinde yangın çıktı. Yangın bir anda bütün tesisi kaplarken, gökyüzünü kapkara dumanlar sardı. Ekiplerin yangını kontrol etmek için müdahalesi devam ediyor.
29.04.2020 Gündem
Maskeli vurgun!Tanesi 9 TL'ye de var, 160 TL'ye de...
Maskeli vurgun!Tanesi 9 TL'ye de var, 160 TL'ye de... Virüs salgınının ardından tüketicilerin maske talebi arttı. E-ticaret sitelerinde alt ve üst fiyat sınırı yok. Aynı özellikteki maskenin tanesini 9 liraya da satan var, 160 liraya da
26.02.2020 Gündem
Bariyerler otomobile ok gibi saplandı
Bariyerler otomobile ok gibi saplandı BAĞCILAR'da sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesiyle kontrolden çıkan otomobil bariyerlere çarptı. Feci kazada bariyerler ok gibi otomobile saplanırken sıkışan sürücüyü itfaiye ekipleri kurtardı.
5.01.2020 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

İstoç ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki istoç haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.