İstek

İstek

Son dakika istek haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan istek ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını istek haber sayfamızda bulabilirsiniz.

İstek

haberleri sayfasında son dakika yaşanan istek gelişmeleri de dahil olmak üzere 3.483 istek haberi bulunmuştur. Tüm istek haberleri aşağıda listelenmiştir.
Fabl Nedir, Özellikleri Nelerdir? En Bilinen Fabl Örnekleri Nelerdir?
Fabl Nedir, Özellikleri Nelerdir? En Bilinen Fabl Örnekleri Nelerdir? Fabl ya da öykünce, ders verme amacı ile yazılan ve güldüren, güldürürken de düşündüren manzum öykülerdir. İnsanlara ait olan özellikler insan dışı bir varlık ile olaylar çerçevesinde anlatılır. 
22.04.2024 Gündem
sahibinden.com, yapay zekâ tabanlı yenilikçi İK uygulaması "Bir Dost" ile çalışanlarının hayatını kolaylaştırıyor
sahibinden.com, yapay zekâ tabanlı yenilikçi İK uygulaması "Bir Dost" ile çalışanlarının hayatını kolaylaştırıyor sahibinden.com, Cerebrum Teknoloji ile iş birliği yaparak geliştirdiği yapay zekâ tabanlı İK uygulaması "Bir Dost" ile çalışanlarının deneyimini iyileştirmeye ve çalışma hayatına katkı sağlamaya devam ediyor.
3.04.2024 Ekonomi
Karneler değişti mi? Yeni karneler nasıl olacak?
Karneler değişti mi? Yeni karneler nasıl olacak? Ortaokul öğrencilerine, ders notlarının yanında sosyal etkinliklere katılım durumlarının da işleneceği yeni tasarımlı karneler dağıtılacak. Bu konuyla ilgili Milli Eğitim Bakanlığı açıklama yaparak detayları paylaştı. Peki, Yeni karneler nasıl olacak?
22.03.2024 Gündem
Adana ASKF’de Bozan, güven tazeledi "Çabaları mutlu ediyor"
Adana ASKF’de Bozan, güven tazeledi "Çabaları mutlu ediyor" Adana Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu 16. Genel Kurulunda güven tazeleyen Başkan Ahmet Bozan ve ASKF ekibi genel kurul sonrası ilk toplantısını gerçekleştirdi.
14.03.2024 Adana
MEB resmen duyurdu! Yeni karar Resmi Gazete'de yayımlandı, sınırlama getirildi
MEB resmen duyurdu! Yeni karar Resmi Gazete'de yayımlandı, sınırlama getirildi Milli Eğitim Bakanlığı Özel Öğretim Kurumları Yönetmeliği'nde değişiklik yapılmasına dair yönetmelik, Resmi Gazete'de yayımlandı. Özel okullardaki kutlamalara sınırlama getirilmesinden,, ücretsiz okuyacak öğrencilerin nasıl seçileceğine kadar birçok değişiklik yapıldı. İşte detaylar...
18.02.2024 Gündem
Havalar soğudu apartmanlarda kombi krizi başladı! Kritik sınıra dikkat: Kiracı kombisini yakmazsa ev sahibi tahliyesini isteyebilir mi?
Havalar soğudu apartmanlarda kombi krizi başladı! Kritik sınıra dikkat: Kiracı kombisini yakmazsa ev sahibi tahliyesini isteyebilir mi? Soğuk havalar gelirken beraberinde apartmanlarda kombi krizini de getirdi. Sıcaklıklarındaki düşüşle birlikte kombilerin dereceleri yükseltilirken, komşusu kalorifer yakmayanların hakları da sosyal medyada merak konusu oldu. Hukuki düzenlemelere göre, kat maliklerinin kalorifer yakmayan komşuya karşı dava açma hakkı bulunuyor. Peki bu süreç nasıl ilerliyor? Maddi zarar nasıl belirleniyor? Eğer kiracı kombisini yakmazsa ev sahibi tahliyesini isteyebilir mi? Avukat Ümit Yasin Kısa merak edilen soruları yanıtladı...
7.02.2024 Gündem
Kozan Belediyesinden narenciye işçilerine moral desteği
Kozan Belediyesinden narenciye işçilerine moral desteği Adana’nın Kozan ilçesinde Kozan Belediye Başkanı Kazım Özgan beraberindeki mesai arkadaşları ile birlikte sabah ilk ışıklarında mesaiye başlayan narenciye işçileri ile bir araya geldi.
4.02.2024 Adana
Djiku gelir gelmez şokta! Bonucci'den İsmail Kartal'a özel istek, Oosterwolde'nin yokluğunu fırsat bildi
Djiku gelir gelmez şokta! Bonucci'den İsmail Kartal'a özel istek, Oosterwolde'nin yokluğunu fırsat bildi Fenerbahçe'de son dakika transfer gelişmeleri yaşanıyor. Başakşehir maçının kadrosundan ağrıları nedeniyle çıkarılan Fenerbahçe'nin deneyimli stoperi Bonucci, İsmail Kartal'dan MKE Ankaragücü maçı için özel bir istekte bulundu. Öte yandan Fenerbahçe, sezonun bu bölümüne kadar eski maçlarda 99, ligde ise 59 kez ağları sarstı. Ancak önce Samsunspor ardından da Başakşehir maçlarında kaçırılan goller endişe yarattı İsmail Kartal ise bu konuda özel bir plan yaptı. İşte detaylar...
26.01.2024 Fenerbahçe
ABD'nin Suriye'den çekileceği iddialarına MSB'den ilk yorum
ABD'nin Suriye'den çekileceği iddialarına MSB'den ilk yorum Milli Savunma Bakanlığı kaynaklarından ABD'nin Suriye'den çekileceği iddialarıyla ilgili açıklama yapıldı. Sözleşmeli askerlerin maaş ve tazminatlarıyla ilgili de açıklama yapan kaynaklar terörle mücadeledeki son durumu da paylaştı.
25.01.2024 Gündem
Rüyada Kırmızı Renk Görmek Ne Anlama Gelir? Rüyada Kırmızı Giyinmek Nasıl Yorumlanır?
Rüyada Kırmızı Renk Görmek Ne Anlama Gelir? Rüyada Kırmızı Giyinmek Nasıl Yorumlanır? Kişinin istediklerine kavuşacağı yönünde rüyada kırmızı renk görmek yorumlanır. Özellikle kırmızı renk dilek ve istek olarak ifade edilir. Bu sebepten dolayı yapılacak olan önemli iş projeleri, güzel bir evlilik, aşk ve sevgi ile mutluluk şeklinde yorumlanır.
13.01.2024 Eğitim
Rüyada Eski Komşuyu Görmek Ne Anlama Gelir? Rüyada Eski Komşuya Gitmek Nasıl Yorumlanır?
Rüyada Eski Komşuyu Görmek Ne Anlama Gelir? Rüyada Eski Komşuya Gitmek Nasıl Yorumlanır? Aile içerisindeki problemlerin son bulması rüyada eski komşu görmek üzerinden yorumlanır. Aynı zamanda hiç umulmadık yerden gelecek güzel haberler ve ayrıca yüklü miras şeklinde ifade edilir. Yeni yere taşınmak, yeni iş ve yapılacak birçok farklı değişim üzerinden değerlendirilir. Bu değişimlerin özellikle rüya sahibi adına olumlu şekilde gelişeceğine yönelik yorumlar öne çıkar. Ayrıca kıskanç olan insanları anlatırken, kavgalı ve küs akrabalar ile yeniden görüşmek şeklinde eyalet eder.
11.01.2024 Eğitim
Muğla’da 24 saatte 83 litre sahte alkol ele geçirildi
Muğla’da 24 saatte 83 litre sahte alkol ele geçirildi Muğla genelinde jandarma ekiplerince gerçekleştirilen operasyonlarda 24 saat içinde toplam 83 litre sahte alkol ele geçirildi.
26.12.2023 Gündem
Bakan Bolat açıkladı! 1.500 memur alımı yapacağız
Bakan Bolat açıkladı! 1.500 memur alımı yapacağız Ticaret Bakanı Ömer Bolat, CNN Türk canlı yayınında gazeteci Hakan Çelik’in sorularını yanıtladı. Bakan Bolat konut ve araç fiyatlarına ilişkin önemli açıklamalarda bulundu.
23.12.2023 Ekonomi
Kayyum atandı ne demek, kayyum nedir? Kayyum neden atanır, kayyum atandıktan sonra ne olur? (Polat çiftinin işyerlerine kayyum atandı)
Kayyum atandı ne demek, kayyum nedir? Kayyum neden atanır, kayyum atandıktan sonra ne olur? (Polat çiftinin işyerlerine kayyum atandı) Dilan ve Engin Polat çiftinin 27 şirketine kayyum atandı. Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı Dilan Polat, Engin Polat ve yakınlarına ait olan 27 şirkete kayyum atanmasını talep edilmişti. Talebi değerlendiren mahkeme 27 şirkete kayyum atanmasına karar verdi. Söz konusu gelişmenin ardından kayyumun neden atandığı, atanınca ne olduğu merak konusu oldu.
16.11.2023 Gündem
Kuruçeşme Açıkhava'da finali Serdar Ortaç yaptı! Hayranları yağmur dinlemedi
Kuruçeşme Açıkhava'da finali Serdar Ortaç yaptı! Hayranları yağmur dinlemedi Demirören Medya Grubu medya sponsorluğunda ve Poll Production by Polat Yağcı organizasyonuyla gerçekleşen Paraf Kuruçeşme Açıkhava Konserleri, dün akşam konser maratonunu görkemli bir finalle noktaladı.
5.11.2023 Magazin
Meme kanseri gebeliğe engel mi? Uzmanından dikkat çeken süre detayı
Meme kanseri gebeliğe engel mi? Uzmanından dikkat çeken süre detayı Türkiye’de her 8 kadından 1’inde görülen meme kanseri anne ve baba hayali kuran binlerce kişide soru işaretlerine neden oluyor. Kullanılan ilaçların ve uygulanan tedavi yöntemlerinin gebelik sürecini nasıl etkileyeceği birçok ebeveyn tarafından merak ediliyor. Kemoterapi alan meme kanserli olgularda, adet döngüsünde değişiklikler ve doğurganlık problemleri görüldüğünü hatırlatan Jinekolojik Onkoloji Cerrahi Uzmanı Prof. Dr. Ateş Karateke, kanser hastalarının çocuk sahibi olma sürecinde dikkat etmesi gerekenleri açıklarken çocuk sahibi olmak isteyen kanserli kadınları uyararak 2 yıla dikkat çekti.
5.11.2023 Sağlık
İndirim furyası başlıyor! Alışveriş için Kasım ayını bekleyenlere '30 gün' uyarısı
İndirim furyası başlıyor! Alışveriş için Kasım ayını bekleyenlere '30 gün' uyarısı Tüketicilerin beklediği 'indirim ayı' geldi. Son birkaç yıldır her kasım ayında yapılan indirimler, tüketicileri hem heyecanlandırıyor hem de kafalarını karıştırıyor. Ürün fiyatlarının önce yükseltilip, daha sonra bu fiyat üzerinden indirim yapılması ise; eleştirilere neden oluyor. Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan uzmanlar, “çoğu yalancı indirim” diyerek vatandaşların alışveriş yaparken nelere dikkat etmeleri gerektiğini anlattı.
2.11.2023 Ekonomi
THY'den Tel Aviv yolcularına ilave haklar
THY'den Tel Aviv yolcularına ilave haklar Türk Hava Yolları (THY), Hamas'ın askeri kanadının İsrail'e karşı başlattığı Aksa Tufanı operasyonu nedeniyle Tel Aviv uçuşlarıyla ilgili yolculara ilave haklar tanındığını duyurdu.
7.10.2023 Ekonomi
Evli milyonlarca çifti ilgilendiriyor! Boşanma sebebi sayılıyor
Evli milyonlarca çifti ilgilendiriyor! Boşanma sebebi sayılıyor Evli milyonlarca çifti ilgilendiren detay ortaya çıktı. Evlilikte ev işi yapmamak boşanma sebebi sayılıyor. Avukat Cansen Erdoğan, konuyla ilgili açıklamalarda bulunarak merak edilen detayları aktardı.
7.10.2023 Gündem
Çocuklar doğa için kolları sıvadı
Çocuklar doğa için kolları sıvadı WWF-Türkiye’nin (Doğal Hayatı Koruma Vakfı) Millî Eğitim Bakanlığı Temel Eğitim Genel Müdürlüğü iş birliği ve QNB Finansbank finansal desteği ile yürüttüğü ‘Doğa Öncüleri Gençlik Programı’ kapsamında doğal hayatı korumak için hazırlanan projeler Ulusal Gençlik Konferansı’nda tanıtıldı.
6.10.2023 Vitrin
Leke sorununu en aza indirmek mümkün! Uzmanından cilt bakım rutini ve önerileri
Leke sorununu en aza indirmek mümkün! Uzmanından cilt bakım rutini ve önerileri Yaz mevsimi geride kaldı. Güneş ışınlarının cilt üzerindeki etkisi sonbaharla birlikte gün yüzüne çıktı. Bronzlaşan cilt rengini kaybetti, sıcak hava cildi nemsizleştirerek donuklaştırdı. Doğa kendisini yeni mevsime hazırlarken, cilt de kendini yenilemeye hazır hale getirdi. Estetik ve Plastik Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Ufuk Askeroğlu da mevsim geçişlerine uygun, cildi mevsim değişimine hazırlayacak cilt bakım önerilerinde bulunarak önleyici tedbirlerden bahsetti.
30.09.2023 Sağlık
Gökhan Özen hayranları yağmur dinlemedi! Konser alanını hınca hınç doldurdu
Gökhan Özen hayranları yağmur dinlemedi! Konser alanını hınca hınç doldurdu Poll Production by Polat Yağcı organizasyonu ve Demirören Medya Grubu medya sponsorluğunda gerçekleşen Paraf Kuruçeşme Açıkhava Konserleri, unutulmaz bir geceye sahne oldu. Pop müziğin sevilen ismi Gökhan Özen, ikinci kez çıktığı Kuruçeşme Açıkhava sahnesinde biletleri yine sold out oldu.
29.09.2023 Magazin
Ahmet Haşim Eserleri Nelerdir? Ahmet Haşim Eserleri'nin Özellikleri
Ahmet Haşim Eserleri Nelerdir? Ahmet Haşim Eserleri'nin Özellikleri Saf Şiir akımının temsilcilerinden biri olan Ahmet Haşim 1887 yılında Bağdat'ta doğdu. En çok etkilendiği Fransız şairler Stephan Mallerme, Charles Baudelaire ve Louis Aragon oldu. Dergilerde yayımlanan şiirleriyle edebiyat eleştirmenlerinden tam not alan Ahmet Haşim, önce Fecr-i Ati topluluğuna girdi. Topluluktaki diğer şairlerin fikir ayrılığına düşmesiyle Fecr-i Ati kısa sürede dağıldı. Daha sonrasında Yahya Kemal Beyatlı ile birlikte Nev Yunani ve saf şiir akımını kuran Ahmet Haşim, şiir dışında bir gezi ve iki deneme kitabı yazdı.
11.08.2023 Eğitim
Cinsel isteği resmen baltalıyor! Yatak odasındaki bu eşyalar cinsel ateşi söndürmeye yeter!
Cinsel isteği resmen baltalıyor! Yatak odasındaki bu eşyalar cinsel ateşi söndürmeye yeter! Cinsel hayatınızı daha ateşli hale getirmek istiyorsanız yatak odanızdaki eşyalara dikkat etmeniz gerekiyor. Farklı kumaşlar, desenler ve kırmızıyla bordonun hakim olduğu bir yatak odası daha ateşli olmanızı sağlayacak. Ancak öyle eşyalar var ki cinsel isteğinizi resmen baltalıyor.
10.08.2023 Sağlık
Uzmanından üniversite tercihi yapacak öğrencilere tavsiyeler
Uzmanından üniversite tercihi yapacak öğrencilere tavsiyeler 2023 YKS tercih işlemleri, 27 Temmuz-8 Ağustos tarihleri arasında gerçekleştirecek. Tercih döneminde öğrencilere yönelik tavsiyelerde bulunan İstanbul Rumeli Üniversitesi Rehberlik ve Tanıtım Koordinatörü Cihan Kuzgun, “Tercih yaparken sıralamalarınızı lütfen göz önüne alarak listenizi oluşturun. Puanınız tercih etmek istediğiniz bölüme yetebilir fakat sıralamanız uygun değilse yerleşme ihtimalinizin düşük olduğunu unutmayınız” dedi.
31.07.2023 Eğitim

Benzer Haber Etiketleri

İstek ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki istek haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.