Ataşehir'de iş yerinde yangın! Çok sayıda ekip sevk edildi
Ataşehir'de iş yerinde yangın! Çok sayıda ekip sevk edildi  Ataşehir'de spor salonunda başlayan yangın çevredeki 3 binaya sıçradı. 3 binaya sıçrayan yangın dron ile havadan görüntülendi. Ekiplerin yangına müdahalesi sürüyor.
5.09.2023 Gündem
İstanbul İtfaiyesi'nin hem sporcu, hem sağlıkçı tek kadın şoförü
İstanbul İtfaiyesi'nin hem sporcu, hem sağlıkçı tek kadın şoförü Acil Tıp Teknisyeni olmak için eğitimini tamamlayarak diploma alan ve sporcu kimliğiyle dikkat çeken 24 yaşındaki Ceyda Cırık, 2 yıl önce İstanbul İtfaiye'sinde görevine başladı. Dünyanın farklı ülkelerinden birçok itfaiyecinin katıldığı uluslararası spor yarışmasında Türkiye'yi temsil eden Cırık, şimdi İstanbul sokaklarında itfaiye aracının direksiyonuna geçerek görevden göreve koşuyor. Sağlıkçı ve sporcu kimliğiyle de dikkat çeken Cırık, " Türk kadını olarak yapamayacağımız hiçbir şey yok." diyor.
9.04.2023 Vatan TV
Sağanak yağışlar çok sayıda kentte etkili oldu! Yollar göle döndü, araçlar suya gömüldü! AFAD'dan flaş uyarı
Sağanak yağışlar çok sayıda kentte etkili oldu! Yollar göle döndü, araçlar suya gömüldü! AFAD'dan flaş uyarı Beklenen yağışlar çok sayıda kentte etkili oldu, yollar göle döndü çok sayıda araç sulara gömüldü. Meteoroloji Genel Müdürlüğü, bugünkü kuvvetli yağışa karşı çok sayıda kenti uyardı. Özellikle Marmara Bölgesi'nde görülecek yağışlar için CNN TÜRK Meteoroloji Danışmanı Orhan Şen, 'Su baskını, hortuma kadar gidebilecek bir risk var.' ifadelerini kullandı ve yağıştan en çok etkilenecek şehirleri sıraladı. Meteoroloji'nin uyarısının ardından beklenen yağış sabah saatlerinde başladı. İstanbul Anadolu Yakası'nda etkili olan yağış sonrası Maltepe’de sokaklar göle döndü, araçlar sular altında kaldı. Bursa'da da sağanak nedeniyle Mudanya ilçesindeki Işıklı Deresi taşarken, araçlar ise sular içinde kaldı. Eminönü'nde yağmurun etkisiyle Kapalıçarşı ile Mısır Çarşısı'nda bazı işyerlerini su bastı. AFAD'tan ise son dakika hortum uyarısı yapıldı...
15.08.2022 Gündem
İstanbul'da cankurtaranların bayram mesaisi! Geçen yıl 3800 kişiyi kurtardılar
İstanbul'da cankurtaranların bayram mesaisi! Geçen yıl 3800 kişiyi kurtardılar Kurban Bayramı tatilini İstanbul'da geçirecek olanlar şimdiden Şile plajlarında yoğunluğa neden oldu. Denizlerdeki boğulma vakalarına karşı da cankurtaranların mesaisi başladı. Cankurtaran Şefi Furkan Mert, "Vatandaşlara cankurtaranların olduğu yerlerde denize girmelerini tavsiye ederim. Geçen yıl bizim kaydımıza geçen 3 bin 800 boğulma vakası oldu. Bunların içerisinde hepsine biz müdahale ettiğimiz için can kaybı yaşanmadı" dedi.
8.07.2022 Yaşam
En meşhur itfaiyeci Prof. Dr. Abdurrahman Kılıç hayatını kaybetti
En meşhur itfaiyeci Prof. Dr. Abdurrahman Kılıç hayatını kaybetti Malatya’da gittiği köy okulunda kurduğu büyük hayallerle İstanbul’a gelen ve itfaiye müdürlüğünden profesörlüğe uzanan hayat hikâyesiyle birçok gence ilham veren Prof. Dr. Abdurrahman Kılıç, 70 yaşında hayatını kaybetti. Abdurrahman Kılıç, Türkiye’nin en renkli ve en çok tanınan itfaiye müdürüydü.
9.07.2021 Yaşam
Sigara İstanbul'u yaktı
Sigara İstanbul'u yaktı İstanbul'da, sekiz ayda 17 bin 600 yangın meydana geldi. Yangınların çıkış nedenleri arasında sigara ilk sırada yer aldı.
25.09.2017 Yaşam
İstanbul İtfaiyesi dünyanın en iyisi seçildi
İstanbul İtfaiyesi dünyanın en iyisi seçildi Los Angeles’da düzenlenen 17. Dünya Polis ve İtfaiye Olimpiyatları’nda İstanbul İtfaiyesi ekibi, dünyanın en iyisi olarak bilinen New York ve Lizbon İtfaiyesi’ni geride bırakarak ‘En Sıkı İtfaiyeci’ ünvanını aldı.
28.08.2017 Arşiv
İtfaiyede rüşvet yangını; 26 gözaltı
İtfaiyede rüşvet yangını; 26 gözaltı İstanbul İtfaiye Destek Hizmetleri Müdürlüğü’ne düzenlenen operasyonda, yönetmeliğe uymayan iş yerlerine rüşvetle ruhsat verdikleri ileri sürülen 26 itfaiyeci gözaltına alındı.
30.09.2014 Yaşam
3. dalga işte bu yüzden reddedildi!
3. dalga işte bu yüzden reddedildi! İtfaiye Daire Başkanlığı’na yönelik operasyonu reddeden Emniyet, “Dinlemelerin yazılı dökümü yapılmadı, şüphelileri sorulacak sorular da hazır değil” demiş...
29.09.2021 Gündem
3’üncü dalga bilmecesi!
3’üncü dalga bilmecesi! İstanbul Cumhuriyet Savcısı İbrahim Baytekin yeni bir yolsuzluk ve rüşvet operasyonu için soruşturma başlattı...
29.09.2021 Gündem
Yangın göz göre göre geliyorum demiş
Yangın göz göre göre geliyorum demiş Galatasaray Üniversitesi'ndeki yangın ile ilgili hiç bilinmeyen bir gerçek ortaya çıktı.
29.09.2021 Gündem
Belediye de üniversite de suçlu!
Belediye de üniversite de suçlu! Uzmanlara göre Galatasaray Üniversitesi’ni ihmaller zinciri kül etti
29.09.2021 Gündem
Galatasaray Üniversitesi'nde yangın!
Galatasaray Üniversitesi'nde yangın! Galatasaray Üniversitesi'nde yangın
29.09.2021 Gündem
Polat’a şükür boğası
Polat’a şükür boğası Dev bir boğayı binanın önünde kurban etmek istedi. Sarıgül araya girince boğa bağışlandı
29.09.2021 Gündem
'Çok büyük bir yangın!'
'Çok büyük bir yangın!' Yangından kurtulanlar anlattı...
29.09.2021 Gündem
İstanbul'u sigara yakıyor!
İstanbul'u sigara yakıyor! İstanbul’da 11 ayda meydana gelen 24 bin 691 yangından 12 bin 430’u sigaradan kaynaklandı...
29.09.2021 Gündem
Uzman çavuştan kan donduran ifadeler!
Uzman çavuştan kan donduran ifadeler! 'Bayanlar koğuş kapısını açmamızı istediler ama...'
29.09.2021 Gündem
Rektör ölümden döndü
Rektör ölümden döndü İstanbul Ticaret Üniversitesi Rektörü Orman ve eşi geçirdiği kazada ölümden döndü
29.09.2021 Gündem
İtfaiye personel alıyor!
İtfaiye personel alıyor! 550 itfaiyeci aranıyor İstanbul Büyükşehir Belediyesi’ne (İBB) bağlı İtfaiye Daire Başkanlığı’na, sınavla 556 personel alınacak...
14.12.2008 Yaşam
İtfaiyeciler ABD'li meslektaşlarını andı
İtfaiyeciler ABD'li meslektaşlarını andı Türkiye'nin dörtbir yanından gelen İtfaiye Teşkilatları Daire Başkanları, Antalya'da 11 Eylül saldırısında hayatını kaybeden itfaiyecileri andı
29.09.2021 Gündem
Beşiktaş’taki gece kulübü faciasında 29 kişi hayatını kaybetmişti! Valilik 13 kamu görevlisi hakkında soruşturma izni verdi
Beşiktaş’taki gece kulübü faciasında 29 kişi hayatını kaybetmişti! Valilik 13 kamu görevlisi hakkında soruşturma izni verdi İstanbul'un Beşiktaş İlçesindeki "Masquerade" adlı gece kulübünde tadilat sırasında çıkan ve 29 kişinin ölümüne neden olan yangına ilişkin İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı, İstanbul Valiliğinden binaya ilişkin izin ve denetim belgesi veren 14 kamu görevlisi hakkında soruşturma izni talep etti. Valilik aralarında o dönemin Beşiktaş Belediye Başkan Yardımcılarının da olduğu 13 kişi hakkında soruşturma izni verdiğini açıkladı.
16.05.2024 Gündem
Beyoğlu'da İstiklal Caddesi'nde mağazada yangın
Beyoğlu'da İstiklal Caddesi'nde mağazada yangın İstanbul'un Beyoğlu ilçesinde İstiklal Caddesi'ndeki bir mağazada yangın çıktı. Olay yerine çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi.
15.05.2024 Gündem
Tarihi Mısır Çarşısı'nda yangın çıktı!
Tarihi Mısır Çarşısı'nda yangın çıktı! İstanbul'un Eminönü'nde Mısır Çarşı'sında yangın çıktı. Mısır Çarşısı'nda bulunan 123 yıllık Pandeli Lokantası'nın bacasında çıkan yangın çatıya sıçradı. Ölen ya da yaralananın olmadığı yangın itfaiye ekiplerince kısa sürede söndürüldü.
15.05.2024 Gündem
Tarihi Mısır Çarşısı'nda yangın çıktı!
Tarihi Mısır Çarşısı'nda yangın çıktı! İstanbul'un Eminönü'nde Mısır Çarşı'sında yangın çıktı. İhbar üzerin olay yerine çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi. İtfaiye ekiplerinin yangına müdahalesi sürüyor.
15.05.2024 Vatan TV
Sürüden ayrılan kurbanlık dana açık bırakılan yağmur suyu drenaj kuyusuna düştü!
Sürüden ayrılan kurbanlık dana açık bırakılan yağmur suyu drenaj kuyusuna düştü! İstanbul'un Büyükçekmece İlçesinin Ahmediye Mahallesi'nde sürüden ayrılan kurbanlık dana açık bırakılan yağmur suyu drenaj kuyusuna düştü. İtfaiye ekipleri tarafından yaklaşık bir saat süren çalışmaların ardından drenaj kuyusuna düşen dana kurtarılarak sahiplerine teslim edildi.
7.05.2024 Gündem

Benzer Haber Etiketleri