Twitter ve Instagram çöktü mü? Twitter’da erişim sorunu var mı, neden açılmıyor? İnstagram’a neden girilmiyor?
Twitter ve Instagram çöktü mü? Twitter’da erişim sorunu var mı, neden açılmıyor? İnstagram’a neden girilmiyor? Twitter, Facebook, Instagram, YouTube, TikTok ve daha birçok uygulamada erişim sorunu yaşanıyor. Sosyal medya uygulamalarında yaşanan sorun pek çok kişinin gündeminde yer alıyor. Peki, Youtube, instagram, Twitter’a neden girilmiyor? Twitter ve Instagram çöktü mü? Twitter’da erişim sorunu var mı, neden açılmıyor? İnstagram’a neden girilmiyor? İşte detaylar…
13.11.2022 Gündem
İstiklal Caddesi nerede? Taksim patlaması ne zaman, saat kaçta oldu? İstiklal patlaması ile ilgili açıklamalar ve Taksim’deki patlama anları görüntüsü!
İstiklal Caddesi nerede? Taksim patlaması ne zaman, saat kaçta oldu? İstiklal patlaması ile ilgili açıklamalar ve Taksim’deki patlama anları görüntüsü! İstanbul İstiklal Caddesi’nde meydana gelen patlama ile ilgili ayrıntılar gelmeye devam ediyor. İlk açıklama İstanbul Valisi Ali Yerlikaya’dan geldi. Vali Yerlikaya, patlamada can kaybı ve yaralıların olduğunu söyledi. Patlamanın nedeni ise henüz bilinmiyor ancak bölgeye çok sayıda ambulans ve itfaiye ekibi sevk edildi. Peki, İstiklal Caddesi nerede? Taksim patlaması saat kaçta oldu? İstiklal patlaması ile ilgili açıklamalar ve Taksim’deki patlama anları görüntüsü!
14.11.2022 Gündem
İstanbul İstiklal Caddesi’nde patlama nerede oldu? Taksim’de patlama neden oldu?
İstanbul İstiklal Caddesi’nde patlama nerede oldu? Taksim’de patlama neden oldu? İstanbul'da İstiklal Caddesi'nde bir patlama meydana geldi. Patlamada çok sayıda kişinin yaralandığı bildiriliyor. Bölgeye çok sayıda ambulans ve itfaiye ekibi sevk edilirken Valilikten açıklama geldi. Valilik yaralı ve can kayıplarının olduğu belirtildi. açıklama bekleniyor. Peki, İstanbul İstiklal Caddesi’nde patlama nerede oldu? Taksim’de patlama neden oldu? Taksim patlamasında ölü var mı? Yaralı sayısı kaç? İstiklal Caddesi’nde patlama canlı bomba mı? İşte detaylar…
13.11.2022 Gündem
İstiklal Caddesi'nde bombalı terör saldırısını gerçekleştiren terörist ilk kez savunma yaptı
İstiklal Caddesi'nde bombalı terör saldırısını gerçekleştiren terörist ilk kez savunma yaptı İstiklal Caddesi'nde meydana gelen bombalı terör saldırısına ilişkin aralarında bombayı bırakan Ahlam Albashır’in de bulunduğu 36 sanığın yargılanması sürüyor. Geçen celse savunma yapmayan Albashır ilk kez savunma yaparak, "Bombayı görünce polisi aradım ama Türkçe bilmiyordum. Bombayı Suriye'den getirdiğimizi söylemiştim ancak böyle bir şey olmadı" diye konuştu.
17.07.2023 Gündem
İstiklal Caddesi'ndeki terör saldırısı zanlıları yarın hakim karşısına çıkacak
İstiklal Caddesi'ndeki terör saldırısı zanlıları yarın hakim karşısına çıkacak Beyoğlu İstiklal Caddesi'nde meydana gelen bombalı terör saldırısına ilişkin aralarında bombayı bırakan Ahlam Albashır’in de bulunduğu 36 sanığın yargılanmasına yarın Marmara Cezaevi yerleşkesi karşısında bulunan duruşma salonunda başlanacak.
8.05.2023 Gündem
Pençe-Kılıç Hava Harekatı başladı! MSB: Alçaklardan hain saldırıların hesabı soruluyor
Pençe-Kılıç Hava Harekatı başladı! MSB: Alçaklardan hain saldırıların hesabı soruluyor Milli Savunma Bakanlığı, Irak'ın ve Suriye'nin kuzeyinde PKK/KCK/YPG'li teröristler tarafından Türkiye'ye saldırılarda üs olarak kullanılan bölgelere Pençe-Kılıç Hava Harekatı icra edildiğini açıkladı. Türk Silahları Kuvvetleri'nin Suriye'de; "Tel Rıfat, Maranez, Derbesiye, Malikiye, Ayn el Arap, Karaçok , Ayn Dagne," bölgelerine, Irak'ta ise; "Sincar, Süleymaniye, Kandil" bölgelerine hava harekatı düzenlediği bilgisi verildi.
20.11.2022 Gündem
Terörist Ahlam Albashır'ın savcılıktaki ilk ifadesi ortaya çıktı: YPG, Türkiye'ye gitmemi söyledi
Terörist Ahlam Albashır'ın savcılıktaki ilk ifadesi ortaya çıktı: YPG, Türkiye'ye gitmemi söyledi İstiklal Caddesi’nde 6 kişinin ölümüne sebep olan bombalı saldırıyı gerçekleştiren Ahlam Albashir'in savcılık ifadesi tamamlandı. Albashir savcılıkta verdiği ifadede, çantanın içinde bomba olduğunu bilmediğini söyleyerek, “Bindiğim takside, taksici telefonundan gösterince ne olduğunu anladım” dedi. Albashir ayrıca, YPG tarafından kardeşleriyle tehdit edildiğini de ifadesinde söyledi. Terörist ifadesinde, 'YPG tarafından bana Türkiye’ye gitmem gerektiği söylendi ama neden olduğu söylenmedi.' dedi.
17.11.2022 Gündem
Taksim saldırısıyla ilgili dikkat çeken ABD detayı
Taksim saldırısıyla ilgili dikkat çeken ABD detayı Terör saldırısını gerçekleştiren Suriye uyruklu kadın terörist Ahlam Albashir’in Taksim’e gelişi ve bombayı bıraktığı anlara ilişkin yeni görüntüleri ortaya çıktı. İstanbul’da İstiklal Caddesi’nde gerçekleşen terör saldırısını, bombalı çantayı bırakan Suriye uyruklu terörist Ahlam Albashir’in üzerinden çıkan biri ABD menşeli üç GSM hattındaki arama kaydı ve mesajlar aydınlatacak.
17.11.2022 Gündem
Bombalı saldırıda hayatını kaybeden Topkara çiftinin yakınları konuştu
Bombalı saldırıda hayatını kaybeden Topkara çiftinin yakınları konuştu İstiklal Caddesi'ndeki bombalı saldırıda hayatını kaybeden, Adem (40) ve Elif Mukaddes Topkara (27) çiftinin aileleri, Ayazağa Mahallesi'nde bulunan evinde taziyeleri kabul etti. Baba Mustafa Topkara, "Eliç ve Yağız biri kız biri erkek iki torunum var. Küçük çocukları da yanlarına alacaklarmış, küçük kız ben gelmek istemiyorum diyor, ufağı da uyuyor bu yüzden onları, ablasına bırakmışlar. Oradan çıkıyorlar 20 dakika sonra patlama oluyor." dedi.
14.11.2022 Gündem
Taksim saldırısını kim yaptı? Taksim’e bombayı bırakan kadın nasıl yakalandı? İstiklal saldırısını kim üstlendi?
Taksim saldırısını kim yaptı? Taksim’e bombayı bırakan kadın nasıl yakalandı? İstiklal saldırısını kim üstlendi? İstiklal Caddesi'nde meydana gelen bombalı saldırı sonrası saldırganın yakalanması için Emniyet güçleri operasyon başlatmıştı. İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ise saldırganın gözaltına alındığını belirtti. Patlama sonrası önce şüpheli kadının kaçış anı ile ilgili görüntüler ortaya çıktı. Daha sonra terör saldırısına gerçekleştiren kadın teröristin yakalanma anı polis kamerasına yansıdı. Peki, İstiklal saldırısını kim üstlendi? Taksim saldırısını kim yaptı? Taksim’e bombayı bırakan kadın nasıl yakalandı? İstiklal bombacısı kim? İşte detaylar…
14.11.2022 Gündem
Taksim'de hayatını kaybedenler için ünlüler başsağlığı mesajı yayınladı
Taksim'de hayatını kaybedenler için ünlüler başsağlığı mesajı yayınladı Dün saat 16.20 sıralarında Taksim İstiklal Caddesi'nde meydana gelen ve 6 kişinin ölümüne sebep olan patlamanın ardından, televizyon ve müzik dünyasının ünlü simaları, resmi sosyal medya hesaplarından hayatını kaybedenler için başsağlığı mesajlarını yayınladı. İşte ünlüler dünyasından paylaşımlar...
14.11.2022 Magazin
İstiklal Caddesi'nde şüpheli kadının kaçış anı kameraya yansıdı
İstiklal Caddesi'nde şüpheli kadının kaçış anı kameraya yansıdı Beyoğlu İstiklal Caddesi'nde patlama sonrası şüpheli kadının kaçış anı güvenlik kamerasına yansıdı.
14.11.2022 Gündem
Bakan Bozdağ, bombalı saldırının detaylarını paylaştı: Bir kadın bankta 45 dakika kadar oturuyor
Bakan Bozdağ, bombalı saldırının detaylarını paylaştı: Bir kadın bankta 45 dakika kadar oturuyor Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, İstiklal Caddesi'nde gerçekleşen bombalı saldırıyla ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Saldırının detaylarını paylaşan Bakan Bozdağ, "Bir kadın bankta 45 dakika kadar oturuyor, kalktıktan bir süre sonra patlama oluyor." dedi. Ayrıca Bakan Bozdağ, vatandaşlara çağrıda bulunarak provokatif haberlere itibar etmemelerini söyledi.
13.11.2022 Gündem
İstiklal Caddesi'ndeki patlama sonrası dünya liderlerinden Türkiye'ye taziye mesajı
İstiklal Caddesi'ndeki patlama sonrası dünya liderlerinden Türkiye'ye taziye mesajı İstanbul Taksim'de bulunan İstiklal Caddesi'nde patlama meydana geldi. Patlamanın ardından dünya liderleri Türkiye'ye taziyelerini iletti.
13.11.2022 Gündem
İstiklal Caddesi'ndeki patlama sonrası spor camiası tek yürek oldu
İstiklal Caddesi'ndeki patlama sonrası spor camiası tek yürek oldu İstiklal Caddesi'nde meydana gelen patlamanın ardından Türkiye Futbol Federasyonu, Türkiye Basketbol Federasyonu, Türk spor kulüpleri ve sporcular resmi hesaplarından paylaşımlarda bulundurlar. İşte spor dünyasından paylaşılan mesajlar...
13.11.2022 Futbol
İstiklal Caddesi'ndeki patlamayla ilgili siyasilerden peş peşe açıklamalar
İstiklal Caddesi'ndeki patlamayla ilgili siyasilerden peş peşe açıklamalar Beyoğlu İstiklal Caddesi'nde patlama meydana geldi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, patlamada 6 kişinin hayatını kaybettiğini, 53 kişinin yaralandığını açıkladı. Siyasilerden peş peşe açıklama geldi.
13.11.2022 Gündem
İstiklal Caddesi'nde bombalı saldırı! Bombayı bırakan kişi gözaltına alındı
İstiklal Caddesi'nde bombalı saldırı! Bombayı bırakan kişi gözaltına alındı İstanbul'un Beyoğlu ilçesindeki İstiklal Caddesi'nde patlama meydana geldi. Patlamanın meydana geldiği bölgede basın mensuplarına açıklama yapan Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay 6 kişinin vefat ettiğini, 2'sinin ağır 81 kişinin de yaralandığını söyledi. Oktay, 'Kadın bir saldırganın bombayı patlattığı belirlendi.' dedi. Bakan Soylu, "Eylem talimatının Kobani'den geldiği değerlendirmesi var. Bombayı bırakan kişi gözaltına alındı." ifadelerini kullandı.
14.11.2022 Yaşam
Taksim saldırısı davasında 1 kişiye tahliye
Taksim saldırısı davasında 1 kişiye tahliye İstiklal Caddesi’nde meydana gelen canlı bomba saldırısına ilişkin davada tutuklu 5 sanıktan 1’inin tahliyesine karar verildi.
29.09.2021 Gündem
Saldırıların yarısını Gaziantep hücresi gerçekleştirdi
Saldırıların yarısını Gaziantep hücresi gerçekleştirdi Terör örgütü DEAŞ'ın geçtiğimiz 2 yılda Türkiye'de yaptığı eylemlerin yarısını Gaziantep hücresi yaptı
29.09.2021 Gündem
Kalleşler 1 hafta pusuya yatmış!
Kalleşler 1 hafta pusuya yatmış! İstanbul Beşiktaş’ta 9’u sivil, 30’u polis 39 kişinin şehit edildiği hain saldırının 400 kiloluk plastik patlayıcı ile düzenlendiği, PKK’lı teröristlerin polislerin bir araya gelmesini bekledikten sonra bomba yüklü aracı bölgeye götürüp patlattığı belirlendi.
29.09.2021 Gündem
’Nikah’ şifresi çözüldü, IŞİD’in beyin takımı çökertildi
’Nikah’ şifresi çözüldü, IŞİD’in beyin takımı çökertildi DİYARBAKIR, Suruç, Ankara, İstanbul ve Gaziantep’te bombalı saldırılar düzenleyerek onlarca kişinin ölümüne yol açan terör örgütü IŞİD’in, 19 Mayıs kutlamaları ile 22 Mayıs AK Parti kurultayına yönelik benzer eylemleri, örgütün sözde Türkiye emiri Yunus Durmaz’ın ölü ele geçirildiği polis operasyonuyla engellendi...
29.09.2021 Gündem
Asya bebek taburcu oldu ama bir gözünü kaybetti
Asya bebek taburcu oldu ama bir gözünü kaybetti İstiklal Caddesi'ndeki canlı bomba saldırısında yaralanan ve uzun süre yoğun bakımda kalan Asya bebek taburcu oldu
29.09.2021 Gündem
Canlı bomba eylem hazırlığında yakalandı
Canlı bomba eylem hazırlığında yakalandı İstiklal Caddesi saldırısında tutuklanan IŞİD’li de eylem hazırlığındaymış.
29.09.2021 Gündem
Kırkıncı yaşını kutlamak için geldi tabutta döndü
Kırkıncı yaşını kutlamak için geldi tabutta döndü Yonathan Soher, eşi Anabel ile birlikte Tel Aviv’den İstanbul’a 40’ıncı yaş gününü kutlamak için gelmişti. Taksim’deki patlamada Yonathan öldü, Anabel ağır yaralandı. Anabel, saldırıdan saniyeler önce İsrailli grupla fotoğraf çektirmişti
29.09.2021 Gündem
İstiklal Caddesi'ndeki saldırıyla ilgili yeni gelişme
İstiklal Caddesi'ndeki saldırıyla ilgili yeni gelişme Reuters'a konuşan Türk yetkililerin verdiği bilgiye göre, ele geçirilen yeni kanıtlar, İstiklal Caddesi'ndeki saldırıyı düzenleyen bombacının IŞİD ya da PKK'lı olabileceğini ortaya koydu.
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri