İstanbul İl Jandarma Komutanlığı

İstanbul İl Jandarma Komutanlığı

Son dakika İstanbul İl Jandarma Komutanlığı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan İstanbul İl Jandarma Komutanlığı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını İstanbul İl Jandarma Komutanlığı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

İstanbul İl Jandarma Komutanlığı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan istanbul il jandarma komutanlığı gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.005 istanbul il jandarma komutanlığı haberi bulunmuştur. Tüm istanbul il jandarma komutanlığı haberleri aşağıda listelenmiştir.
5 ilde düzenlenen Mahzen-16 operasyonunda 3 suç örgütü çökertildi
5 ilde düzenlenen Mahzen-16 operasyonunda 3 suç örgütü çökertildi 5 ilde düzenlenen “Mahzen-16” operasyonlarında 3 ayrı organize suç örgütü çökertildi. Operasyonlarda elebaşlarının da içerisinde bulunduğu organize suç örgütü üyesi 63 şüpheli yakalandı.
21.03.2024 Gündem
21 ilde Sibergöz operasyonu! Çok sayıda şüpheli yakalandı
21 ilde Sibergöz operasyonu! Çok sayıda şüpheli yakalandı İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, 21 ilde düzenlenen Sibergöz 26 operasyonlarında 75 kişinin gözaltına alındığını duyurdu.
15.03.2024 Gündem
Kargo yalanıyla 3 bin kişiyi dolandırıp günlük 200 lira vurgun yaptılar! Dolandırıcılık şebekesiyle ilgili çarpıcı detaylar ortaya çıktı
Kargo yalanıyla 3 bin kişiyi dolandırıp günlük 200 lira vurgun yaptılar! Dolandırıcılık şebekesiyle ilgili çarpıcı detaylar ortaya çıktı İstanbul’da sahte cinsel içerikli ilaçları internet sitesi üzerinden satışa çıkarıp, sipariş veren kişileri telefonla arayarak 'Kargonuzu teslim almadığınız için hakkınızda icra takibi başlatıldı' mesajıyla yüzlerce kişiyi dolandıran 82 kişilik şebeke hakkında yürütülen soruşturma tamamlanarak, iddianame düzenlendi.
29.02.2024 Gündem
İstanbul'da KAFES-42 operasyonu! 12 şüpheli yakalandı
İstanbul'da KAFES-42 operasyonu! 12 şüpheli yakalandı Organize suç örgütüne yönelik yapılan "Kafes-42" operasyonunda 12 kişi yakalandı.
18.02.2024 Gündem
Bakan Yerlikaya duyurdu: 'İskoçlar' çetesi çökertildi
Bakan Yerlikaya duyurdu: 'İskoçlar' çetesi çökertildi İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, İstanbul merkezli Tekirdağ ve Gaziantep’te eş zamanlı olarak düzenlenen "Kafes-17" operasyonu ile "İskoçlar Çetesi" olarak bilinen organize suç örgütünün çökertildiğini açıkladı. Operasyonda örgütün elebaşı ile birlikte 38 şüpheli şahıs yakalandı.
9.12.2023 Gündem
Jandarmadan uyuşturucu operasyonu! Çok sayıda gözaltı var
Jandarmadan uyuşturucu operasyonu! Çok sayıda gözaltı var İstanbul İl Jandarma Komutanlığı ekiplerinin Gaziosmanpaşa, Esenyurt ve Avcılar'da düzenlediği operasyonlarda,18 kilo Skunk, 13 gram eroin, 10 kilo Metamfetamin, 2 kilo kokain, 1 kilo Afyon sakızı ve 90 bin adet Captagon uyuşturucu hap ele geçirildi. Operasyonlarda, 16 şüpheli tutuklanarak cezaevine gönderilirken, 71 şüpheli hakkında adli işlem başlatıldı.
12.11.2023 Gündem
Bakan Yerlikaya duyurdu! 14 zehir taciri yakalandı
Bakan Yerlikaya duyurdu! 14 zehir taciri yakalandı İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, İstanbul, Kocaeli, Adana ve Bingöl'de düzenlenen narkotik operasyonlarında 14 şüphelinin gözaltına alındığını duyurdu.
7.09.2023 Gündem
İstanbul'da akılalmaz olay! Çantadan timsah çıktı
İstanbul'da akılalmaz olay! Çantadan timsah çıktı İstanbul'da tarihi eser kaçakçılarına yönelik 6 ayrı operasyon düzenleyen İstanbul İl Jandarma Ekipleri, eski dönemlere ait sikke, altın ve bronz takılar ele geçirdi. Ekipler operasyonda ayrıca, bir araçta timsah başı ve derisi de yakalandı.
17.08.2023 Yaşam
Deniz Seki '6 aylık firar' sürecini ilk kez anlattı: Oranın pis kokusu burnuma geliyor
Deniz Seki '6 aylık firar' sürecini ilk kez anlattı: Oranın pis kokusu burnuma geliyor 2009 yılında İstanbul İl Jandarma Komutanlığı'nın uyuşturucu operasyonunda gözaltına alınan ve 2010'da tutuklanan Deniz Seki, cezaevi süreci hakkında konuştu. 218 günün ardından Kasım 2010'da tahliye edilen, daha sonra yakalama kararı çıkarılan ünlü şarkıcı, 2014'te altı ay firar etme nedenini de yıllar sonra ilk kez anlattı.
5.08.2023 Magazin
İstanbul'da sansasyonel eylem hazırlığındaki teröristler yakalandı
İstanbul'da sansasyonel eylem hazırlığındaki teröristler yakalandı İçişleri Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada, İstanbul’da sansasyonel eylem arayışında oldukları belirlenen 2 PKK'lı teröristin yakalandığı bildirildi.
26.07.2023 Gündem
40 milyon TL'lik vurgun! İnternetten ürün almak isteyenleri dolandırdılar
40 milyon TL'lik vurgun! İnternetten ürün almak isteyenleri dolandırdılar Jandarma ekipleri, internet sitesi üzerinden alışveriş yapan vatandaşları günlük yaklaşık 2 Milyon, aylık yaklaşık 40 Milyon TL dolandıran örgüt üyeleri yakalandı. 2 ayrı adreste yaptıkları eş zamanlı operasyonlarda çok sayıda cep telefonu, bilgisayar, banka/kredi kartı ile doküman ele geçirildi.
16.07.2023 Yaşam
İstanbul'da sahte külçe altın operasyonu
İstanbul'da sahte külçe altın operasyonu İstanbul İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince 8 ayrı adrese düzenlenen operasyonda 300 kilogram sahte külçe altın ele geçirildi
14.06.2023 Yaşam
Cumhuriyet tarihinde tek seferde ele geçirilen en yüksek miktar: 1 milyar dolar sahte paranın sergisi yapıldı
Cumhuriyet tarihinde tek seferde ele geçirilen en yüksek miktar: 1 milyar dolar sahte paranın sergisi yapıldı Kağıthane'de düzenlenen operasyonda ve Cumhuriyet tarihinin tek seferde ele geçirilen en yüksek miktarı olan 1 milyar dolar sahte para, İstanbul İl Jandarma Komutanlığı Maslak Kışlası'nda sergilendi.
10.06.2023 Gündem
İstanbul'da sahte 1 milyar dolar ele geçirildi
İstanbul'da sahte 1 milyar dolar ele geçirildi İstanbul İl Jandarma Komutanlığı'nın düzenlediği operasyonda sahte 1 milyar dolar ele geçirdildi. Şüphelilerin, sahte dolarları Afrika ülkelerine çıkarmaya çalıştığı belirlendi.
9.06.2023 Gündem
'insan kaçakçılığı' çetesi çökertildi! Kaçan da kaçıran da kaçak göçmen
'insan kaçakçılığı' çetesi çökertildi! Kaçan da kaçıran da kaçak göçmen Türkiye’ye kaçak olarak gelen göçmenleri, teknelerle Romanya’ya kaçıran, kendileri gibi 15 kaçak göçmenin kurduğu çete çökertildi. Operasyonda çete liderinin de içinde olduğu tamamı yabancı uyruklu 15 kişi ile 583 kaçak göçmen yakalandı.
9.05.2023 Yaşam
İstanbul'da kaçak göçmen operasyonu: Tekneleri batmak üzereyken kurtarıldılar
İstanbul'da kaçak göçmen operasyonu: Tekneleri batmak üzereyken kurtarıldılar Jandarma, MİT ve Sahil Güvenlik Komutanlığı ekiplerinin ortaklaşa düzenlediği operasyonda Türkiye'deki kaçak göçmenleri deniz yolu ile Romanya'ya götürme hazırlığındaki organize suç örgütü üyesi 15 şüpheli yakalandı. Operasyonda, 583 kaçak göçmenlerin bulunduğu tekneler batmak üzereyken kurtarıldı. Kaçak göçmenler sınır dışı edilmek üzere İl Göç İdaresi Müdürlüğü'ne gönderilirken, aralarında örgüt liderinin de bulunduğu 15 şüpheliden 11 çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.
8.05.2023 Gündem
Jandarmadan sahte evrak operasyonu: 1 gözaltı
Jandarmadan sahte evrak operasyonu: 1 gözaltı İstanbul'da düzenlenen operasyonla, sahte kimlik, sürücü belgesi ve sahte ikamet izin belgesi düzenleyerek piyasaya sürdüğü tespit edilen E.D. yakalandı. Operasyonda; çeşitli kurumlara ait çok sayıda sahte mühür, sahte nüfus cüzdanı ve sahte belgelerin yapımında kullanılan özel üretim ve basım malzemeleri ele geçirildi. Şüpheli E.D. çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.
18.03.2023 Gündem
Sosyal medya fenomeni dolandırıcılıktan gözaltına alındı
Sosyal medya fenomeni dolandırıcılıktan gözaltına alındı İstanbul'da yurtdışında internet üzerinden alışveriş yapan yabancı şirketlerin, “man in the middle yöntemi” ile ödeme bilgilerini değiştirerek dolandırdığı tespit edilen 1'i yabancı uyruklu 5 şüpheli düzenlenen eş zamanlı operasyonlarla yakaladı. 5 ayrı adrese düzenlenen operasyonlarla; çok sayıda cep telefonu ve bilgisayar ele geçirildi.
7.03.2023 Yaşam
Jandarmadan sahte motor yağı operasyonu
Jandarmadan sahte motor yağı operasyonu İstanbul İl Jandarma Komutanlığı ekiplerinin düzenlediği operasyonla, tanınmış markalara ait motor yağlarının sahtesini üreterek piyasaya süren şüpheli yakalandı. Operasyonda üzerinde farklı markalara ait ambalaj ve etiketlerin basılı olduğu 70 bin litre madeni motor yağı ele geçirildi.
21.01.2023 Gündem
Sancaktepe’de kız arkadaş dehşeti: Öldürüp ormanlık alana bıraktı
Sancaktepe’de kız arkadaş dehşeti: Öldürüp ormanlık alana bıraktı Sancaktepe’de ormanlık alanda bulunan kimliği belirsiz erkek cesedinin faili, kız arkadaşı ve babası çıktı. Eski kız arkadaşı S.Ç. tarafından öldürülen S.S’nin öldürüldükten sonra S.Ç.’nin babasının da yardımıyla ormanlık alana bırakıldığı ortaya çıktı.
15.01.2023 Gündem
Jandarmadan kaçak tütün operasyonu
Jandarmadan kaçak tütün operasyonu İstanbul İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince, yurda kaçak yollarla sokulan ve toptancılar aracılığı ile nargile kafelere dağıtılacak olan 2 bin 600 kilo kaçak nargile tütünü ele geçirilirken, gözaltına alınan 3 kişi adli makamlara sevk edildi.
3.12.2022 Yaşam
Jandarmadan sahte para operasyonu
Jandarmadan sahte para operasyonu  İstanbul İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince 2 ayrı adrese düzenlenen eş zamanlı operasyonlarla; sahte para basarak piyasaya sürme hazırlığında bulunan 2 şüpheli yakalandı. Şüphelilerin Eyüpsultan ve Bağcılar'da bulunan adreslerinde yapılan aramalarda; 100’lük banknotlar halinde 22 bin 29 adet sahte Amerikan Doları, 100'lük ve 200'lük banknotlar halinde 12 bin 500 adet sahte Türk lirası, 1 adet tabanca ile çok sayıda malzeme ele geçirildi. Şüpheli A.K. ve N.A. isimli şüpheliler, adliyeye sevk edildi.
20.11.2022 Gündem
İstanbul'da jandarmadan sahte altın operasyonu
İstanbul'da jandarmadan sahte altın operasyonu İstanbul'da düzenlenen operasyonla, kuyumculara sahte altın veya gramajıyla oynanmış altın satarak dolandırmaya çalışan 3 kişi yakalandı. Şüphelilerin üst aramasında, 20 sahte ya da gramajı düşürülmüş altın kolye, 5 sahte çeyrek altın ve satıştan elde edildiği değerlendirilen 32 bin lira nakit para ele geçirilirken, ikisi kadın 3 kişi, ifadelerinin ardından adliyeye sevk edildi.
19.11.2022 Gündem
İstanbul'da jandarmadan sahte altın operasyonu
İstanbul'da jandarmadan sahte altın operasyonu İstanbul'da düzenlenen operasyonla, kuyumculara sahte altın veya gramajıyla oynanmış altın satarak dolandırmaya çalışan 3 kişi yakalandı. Şüphelilerin üst aramasında, 20 sahte ya da gramajı düşürülmüş altın kolye, 5 sahte çeyrek altın ve satıştan elde edildiği değerlendirilen 32 bin lira nakit para ele geçirilirken, ikisi kadın 3 kişi, ifadelerinin ardından adliyeye sevk edildi.
19.11.2022 Yaşam
İstanbul merkezli 3 ilde "oyuncu ajansı" dolandırıcılığı operasyonu
İstanbul merkezli 3 ilde "oyuncu ajansı" dolandırıcılığı operasyonu Oyuncu ajansı adı altında sahte internet sitesi kurarak vatandaşları dolandıran şüphelilere yönelik İstanbul merkezli 3 ilde operasyon düzenlendi. Operasyonda 6 kişi yakalanırken, çok sayıda cep telefonu, sim kart, bilgisayar, banka kartı ve yüklü miktarda nakit para ele geçirildi.
22.10.2022 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

İstanbul İl Jandarma Komutanlığı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki istanbul il jandarma komutanlığı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.