Sahte Altın

Sahte Altın

Son dakika sahte altın haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan sahte altın ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını sahte altın haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Sahte Altın

haberleri sayfasında son dakika yaşanan sahte altın gelişmeleri de dahil olmak üzere 526 sahte altın haberi bulunmuştur. Tüm sahte altın haberleri aşağıda listelenmiştir.
Sahte için alarm verildi! Darphane uyardı: Kuyumcular bile bile alıyor
Sahte için alarm verildi! Darphane uyardı: Kuyumcular bile bile alıyor Altın fiyatlarının geldiği seviye sahte altın üretimini de artırdı. Hürriyet’e konuşan Darphane Genel Müdürü Abdullah Yasir Şahin, son dönemde küçük atölye tarzı yerlerde sahte altın üretiminin arttığına işaret ederek vatandaşı uyardı. Şahin, “Üretici ayarını düşük yaptığı için kuyumculara daha düşük fiyattan satıyor. Bu küçük marjları kâr olarak gören bazı kuyumcular da bu ürünleri sahte olduğunu bile bile alıyor ve vatandaşlarımıza satıyor” dedi.
16.04.2024 Ekonomi
Kaçakçılara operasyon! 11 bin 2 kişi yakalandı
Kaçakçılara operasyon! 11 bin 2 kişi yakalandı Adana Valisi Yavuz Selim Köşger, İl Emniyet Müdürü Ahmet Hakan Arıkan, İl Jandarma Komutanı Tümgeneral Coşkun Sel ile birlikte asayiş toplantısı düzenlediler. Organize suç örgütlerine 9 operasyon yapıldığını vurgulayan Köşger,"Suç örgütlerinin üzerine en şiddetli şekilde gideceğiz" dedi.
13.03.2024 Adana
10 kişiyi 210 bin TL dolandıran hükümlü, mutfak dolabındaki gizli bölmede yakalandı
10 kişiyi 210 bin TL dolandıran hükümlü, mutfak dolabındaki gizli bölmede yakalandı Kayseri'de, internetten ilan veren satıcılarla anlaşıp, ürün karşılığında sahte altın verdiği 10 kişiyi toplam 210 bin TL dolandıran T.S. (23), evindeki mutfak dolabının gizli bölmesinde yakalandı. Çeşitli suçlardan, hakkında kesinleşmiş 10 yıl hapis cezasıyla arandığı belirlenen hükümlü T.S., tutuklandı.
27.12.2023 Gündem
Kayıp Ekonomist Korhan Berzeg'in eşi  Angela Berzeg'den yeni açıklama: Köye getirildiğini düşünüyorum
Kayıp Ekonomist Korhan Berzeg'in eşi Angela Berzeg'den yeni açıklama: Köye getirildiğini düşünüyorum Balıkesir'de köpeğiyle birlikte 81 gün önce kaybolan ekonomist Korhan Berzeg'in eşi Angela Berzeg, Köpek Tina'nın 74.günde bulunması sonrasında yaşananlar ve son durum ile ilgili bilgi verdi. Angela Berzeg, " Tina’nın bulunması iyi bir şey ama ben hala eşimin nerede olduğunu merak ediyorum. Özlüyorum ve onu bulmak istiyorum, 81 gün gitti. O kayıpsa ne istiyorlar? Tina’nın arama kurtarma çalışmalarıyla geldiğini düşünmüyorum, bir şekilde köye getirildiğini düşünüyorum. Bir şekilde bizim evimize ve arkadaşlarımızın evine geldi, sabahın erken saatlerinde bulundu. İyi bir durumdaydı " dedi. Berzeg'in avukatı Emre Akkaş ise, " Belli bilgiler, mesajlar geliyor, ancak şuana kadar maalesef somut sonuca getirecek bir ihbar henüz olmadı. " İfadelerini kullandı.
5.09.2023 Gündem
12 milyon liralık vurgun! Yüksek kazanç vaadi ile ağlarına düşürüyorlar
12 milyon liralık vurgun! Yüksek kazanç vaadi ile ağlarına düşürüyorlar İstanbul'da, Forex sistemi üzerinden kendini yatırım uzmanı olarak tanıtan ve çok sayıda kişiyi 12 milyon lira zarara uğratan 27 şüpheliye operasyon düzenlendi. Operasyonda, 15 kişi yakalanarak gözaltına alındı.
5.09.2023 Gündem
Sahte altın ile çok sayıda kişiyi 430 bin TL dolandırdı
Sahte altın ile çok sayıda kişiyi 430 bin TL dolandırdı Kayseri'de, internetten elektronik eşya satan 24 kişiyi, aldığı ürünlerin karşılığında sahte altın vererek toplam 430 bin TL dolandıran M.K. (26), yakalandı.
5.09.2023 Yaşam
1 kilo altını dolandırıcılara kendi eli ile verdi! O anlar kameralarda
1 kilo altını dolandırıcılara kendi eli ile verdi! O anlar kameralarda Bakırköy'de bir kadın, polis olduklarını söyleyerek kendisinden evdeki para ve altınlarını isteyen şüpheliler tarafından dolandırıldı. Kadın, 1 kilogram altın, 3 bin 790 dolar ve 265 euro'yu bir poşete koyarak dolandırıcılara teslim ederken, o anlar kameraya yansıdı.
29.07.2023 Yaşam
Kapalıçarşı'da 80 milyonluk sahte altın operasyonu! Çok sayıda materyal ele geçirildi
Kapalıçarşı'da 80 milyonluk sahte altın operasyonu! Çok sayıda materyal ele geçirildi Kapalıçarşı'da altın operasyonu! İstanbul emniyeti tarafından Kapalıçarşı’daki bir kuyumcu atölyesine gerçekleştirilen operasyonda, piyasa değeri yaklaşık 80 milyon lira olan 50 kilogram sahte altın ve sahte altın imalatında kullanılan çok sayıda materyal ele geçirildi.
20.07.2023 Ekonomi
İstanbul'da sahte külçe altın operasyonu
İstanbul'da sahte külçe altın operasyonu İstanbul İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince 8 ayrı adrese düzenlenen operasyonda 300 kilogram sahte külçe altın ele geçirildi
14.06.2023 Yaşam
Adana’da piyasaya 4 milyon 500 bin TL sahte altın süren şebekeye operasyon
Adana’da piyasaya 4 milyon 500 bin TL sahte altın süren şebekeye operasyon Adana’da piyasaya 4 milyon 500 bin TL değerinde sahte altın süren, kendilerini engelli raporu çıkarma vaadiyle ve MİT mensubu olarak tanıtıp dolandırıcılık yapan 13 şüpheliye yönelik operasyon yapıldı. Operasyonda çok sayıda kişi yakalandı.
13.06.2023 Yaşam
Dolandırıcıların sahte altın oyunu şoke etti! Kuyumculara karı-koca kılığında tuzak
Dolandırıcıların sahte altın oyunu şoke etti! Kuyumculara karı-koca kılığında tuzak İstanbul'da sahte veya düşük ayarlı altın imal ederek kuyumcularda bozdurdukları ve piyasaya sürdükleri tespit edilen 5 şüpheli eş zamanlı operasyonla yakalandı. Baskınların birinde, bakır ve gümüş gibi madenlerin dönüştürülüp piyasaya sürülmeye hazır hale getirilmesine yarayan materyaller ele geçirildi. Operasyon sonrası şoke eden detaylar ortaya çıkarken, kuyumcular düğün sezonunda artan sahte altınla ilgili önemli uyarılarda bulundu.
23.05.2023 Yaşam
Ayarı düşük altınla dolandırıcılık! Hepsi yakalandı
Ayarı düşük altınla dolandırıcılık! Hepsi yakalandı İstanbul'da imalat atölyelerinde basılan ayarı düşük altınları kuyumculara bozdurarak sahtecilik ve dolandırıcılık yaptıkları tespit edilen 7 şüpheliden 5'i eş zamanlı operasyonla yakalandı.
23.05.2023 Yaşam
Kuyumculardan vatandaşlara sahte altın uyarısı
Kuyumculardan vatandaşlara sahte altın uyarısı Siirt'te kuyumcular, düğün sezonunun başlamasıyla internet üzerinden altın satışı yapan bazı kişilerin akıl almaz yöntemlere başvurduğunu belirterek, vatandaşları güvenilir siteler ve kuyumculardan alışveriş yapması konusunda uyardı.
9.05.2023 Haber
Kuyumculardan sahte altın uyarısı! 'İnternetten altın alınmamasını tavsiye ediyoruz'
Kuyumculardan sahte altın uyarısı! 'İnternetten altın alınmamasını tavsiye ediyoruz' Siirt'te kuyumcular, düğün sezonunun başlamasıyla internet üzerinden altın satışı yapan bazı kişilerin akıl almaz yöntemlere başvurduğunu belirterek, vatandaşları güvenilir siteler ve kuyumculardan alışveriş yapması konusunda uyardı.  
9.05.2023 Yaşam
'Altın bulduk, ara beni değerlendirelim' mesajı ile tuzak!
'Altın bulduk, ara beni değerlendirelim' mesajı ile tuzak! Manisa'da vatandaşları altın buldukları ve elden çıkarmak için uygun fiyatla satmayı vadeden suç örgütü jandarma tarafından çökertildi. Dolandırıcıların mesajlarında 'Altın bulduk, ara beni değerlendirelim' şeklinde mesajlar attıkları tespit edildi.
13.04.2023 Yaşam
Sahte polis, emekli öğretmenin hayatını kabusa çevirdi! Çantayı aldığı gibi buhar oldu
Sahte polis, emekli öğretmenin hayatını kabusa çevirdi! Çantayı aldığı gibi buhar oldu Bursa'da akılalmaz bir dolandırıcılık olayı yaşandı. Kendisini polis olarak tanıtan şüphelinin sözüne inanan emekli öğretmenin az kalsın tüm birikimi buhar oluyordu. 750 bin lirayı dolandırıcıya teslim eden vatandaş, kısa süre sonra hayatının şokunu yaşadı ama hemen harekete geçti. O anlar ise anbean görüntülendi.
25.03.2023 Yaşam
Evli milyonlarca çifti ilgilendiren emsal karar! Şiddetten bile daha ağır kusur olarak görüldü
Evli milyonlarca çifti ilgilendiren emsal karar! Şiddetten bile daha ağır kusur olarak görüldü Evli çiftleri ilgilendiren son dakika gelişmesi! Yargıtay’ın son kararı milyonları yakından ilgilendiriyor. Yargıtay Hukuk Genel Kurulu, ‘sadakat yükümlülüğünü ihlâl edip çocuklarını bırakan kadın eşin kusuru, hakaret edip fiziksel şiddet uygulayan erkek eşten daha ağırdır’ dedi. İşte kararın detayları...
25.03.2023 Yaşam
Depremde oğlunu kaybeden baba bir kez daha yıkıldı! Saati sattılar, telefon için para istediler
Depremde oğlunu kaybeden baba bir kez daha yıkıldı! Saati sattılar, telefon için para istediler Adıyaman’da Esat Denli, depremde hayatını kaybeden oğlu İbrahim Denli'den geriye kalan telefon ve saatini günlerce aradı. Bir süre sonra oğlunun emanetlerine ulaşan baba bir kez daha yıkıldı. Kahreden olay sonrası açıklama yapan acılı baba, “İnsanlar acı çekerken böyle bir şey ile karşılaşacağımı tahmin edemedim” dedi.
25.03.2023 Yaşam
Kuyumculara sahte altın tuzağı! Büyük vurgun ortaya çıktı
Kuyumculara sahte altın tuzağı! Büyük vurgun ortaya çıktı Türkiye genelinde sahte ve düşük ayarlı altın imal ederek kuyumcuları 1 milyon zarara uğratan suç örgütüne operasyon yapıldı. İstanbul merkezli 10 ilde düzenlenen operasyonlarda haksız kazanç sağlayan 34 şüpheli yakalandı.
25.03.2023 Yaşam
Sahte altın operasyonu! Çok sayıda gözaltı var
Sahte altın operasyonu! Çok sayıda gözaltı var Türkiye genelinde sahte ve düşük ayarlı altın imal ederek kuyumcuları 1 milyon zarara uğratan suç örgütüne operasyon yapıldı. İstanbul merkezli 10 ilde düzenlenen operasyonlarda haksız kazanç sağlayan 34 şüpheli yakalandı.
25.03.2023 Haber
İstanbul'da sahte altın operasyonu: 28 şüpheli yakalandı
İstanbul'da sahte altın operasyonu: 28 şüpheli yakalandı İstanbul'da sahte veya düşük ayarlı altın imal ederek ülke genelinde farklı kuyumculara satış yaptığı belirlenen 52 şüpheliye yönelik 10 ilde eş zamanlı operasyon düzenlendi. Yapılan operasyon ile 28 şüpheli yakalandı.
24.03.2023 Gündem
Ambalajı at paranı al! Yeni dönem için tarih verildi
Ambalajı at paranı al! Yeni dönem için tarih verildi Zorunlu depozito için geri sayım başladı. Eğer bir erteleme olmazsa 1 Ocak 2024 itibarıyla başta içeceklerde kullanılan ambalajlar depozitolu olacak. Plastik, şişe veya metal kaplar iade makinelerine atılınca 50 kuruş veya 1 lira gibi bir tutar hesaba geçecek. Sistemin yerli yazılım altyapısı, kopyalanamaz barkodları hazır. 30 bin iade makinesi kısa sürede Anadolu’ya yayılacak.
21.03.2023 Gündem
Sahte altınla alışveriş yaptılar, 100 lira bahşiş bıraktılar
Sahte altınla alışveriş yaptılar, 100 lira bahşiş bıraktılar Beyoğlu'nda, tekel bayiinde sahte çeyrek altınla alışveriş yapan 2 kişi, 100 lira da bahşiş bırakıp, 700 lira para üstü aldıktan sonra kayıplara karıştı. Kasadaki kadını, hafta sonu kuyumcuların kapalı olması nedeniyle altını bozduramadıkları yalanıyla kandıran dolandırıcıların alışveriş yaptığı anlar güvenlik kamerasına yansıdı. 
19.02.2023 Yaşam
Evinizi satarken dolandırılmayın! 2 katı fiyatına satacağız yalanı
Evinizi satarken dolandırılmayın! 2 katı fiyatına satacağız yalanı Fırsatçıların son kurbanı, evlerini fahiş fiyata satmak isteyen ev sahipleri oldu. İstanbul’da bir sosyal medya fenomenine ait olduğunu iddia edilen prodüksiyon şirketi, telefonla birçok vatandaşı aradı. “Evlerinizi iki katı değere Araplara satalım” vaadinde bulunan şahısların kullandığı yöntem ise akıllara durgunluk verdi.
19.11.2022 Yaşam
İstanbul'da jandarmadan sahte altın operasyonu
İstanbul'da jandarmadan sahte altın operasyonu İstanbul'da düzenlenen operasyonla, kuyumculara sahte altın veya gramajıyla oynanmış altın satarak dolandırmaya çalışan 3 kişi yakalandı. Şüphelilerin üst aramasında, 20 sahte ya da gramajı düşürülmüş altın kolye, 5 sahte çeyrek altın ve satıştan elde edildiği değerlendirilen 32 bin lira nakit para ele geçirilirken, ikisi kadın 3 kişi, ifadelerinin ardından adliyeye sevk edildi.
19.11.2022 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Sahte Altın ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki sahte altın haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.