Bursa’da deprem nedeniyle okullar tatil mi 5 Aralık? Hangi illerde okullar tatil 2023, 5 Aralık okullar tatil mi 2023?
Bursa’da deprem nedeniyle okullar tatil mi 5 Aralık? Hangi illerde okullar tatil 2023, 5 Aralık okullar tatil mi 2023? 4 Aralık Pazartesi İstanbul başta olmak üzere Marmara bölgesinde hissedilen deprem tedirgin yarattı. AFAD tarafından açıklanan bilgilere göre Marmara Denizi, Gemlik Körfezi'nde 5.1 büyüklüğünde deprem gerçekleşti. Deprem İstanbul, Kocaeli, Bursa, Sakarya, Çanakkale ve birçok şehirde hissedildi. Marmara Denizi'nde meydana gelen 5,1 büyüklüğündeki deprem sonrası Yalova’nın Armutlu ilçesinde ilk ve orta dereceli okullarda eğitime bugün (4 Aralık Pazartesi) ara verilince öğrenciler arama motorlarına yönelerek deprem nedeniyle okullar tatil mi, okullar yarın tatil oldu mu? Sorularına yanıt arıyor.
4.12.2023 Gündem
Meteoroloji açıkladı: Pazar günü kar, Pazartesi tatili geliyor! 27 Kasım Pazartesi okullar tatil mi edildi?
Meteoroloji açıkladı: Pazar günü kar, Pazartesi tatili geliyor! 27 Kasım Pazartesi okullar tatil mi edildi? Meteoroloji Genel Müdürlüğü 26 Kasım Pazar günü olası bir kar yağışı için vatandaşları uyardı. İstanbul'a sezonun ilk kar yağışı için Pazar günü gösterildi. Yaşan fırtınlar sonrası okullar pek çok ilçede tatil edildi. İstanbul'un yüksek kesimlerinde yer alan ilçelerde tatil haberi gelmişti. Doğu Anadolu, Karadeniz ve Marmara'da kar yağışı bekleniyor. Peki 27 Kasım Pazartesi okullar tatil mi? Detaylar haberimizde.
23.11.2023 Gündem
21 Kasım okullar tatil mi 2023? Bolu, Sinop, Şile, Şırnak, Bayburt, Erzurum’da yarın okullar tatil mi, 21 Kasım bu illerde okul var mı?
21 Kasım okullar tatil mi 2023? Bolu, Sinop, Şile, Şırnak, Bayburt, Erzurum’da yarın okullar tatil mi, 21 Kasım bu illerde okul var mı? Türkiye genelinde soğuk ve karlı havalar bazı illerde okulların tatil edilmesine neden oldu. 21 Kasım 2023 Salı için öğrenciler ve velileri kar tatili açıklamasının gelip gelmediği konusunda Valiliklerin açıklamalarını takip ediyor. Peki, 21 Kasım 2023 yarın okullar tatil edildi mi? Peki, 21 Kasım'da okullar tatil edildi mi, Valiliklerden tatil açıklaması geldi mi?
20.11.2023 Eğitim
Fırtına ara tatili uzattı! 20 Kasım Pazartesi okullar tatil mi? İstanbul, Ankara, Bursa'da okullar tatil edilir mi?
Fırtına ara tatili uzattı! 20 Kasım Pazartesi okullar tatil mi? İstanbul, Ankara, Bursa'da okullar tatil edilir mi? Bu hafta sonu İstanbul'da yağış var. 18-19 Kasım 2023 Cumartesi ve Pazar günü Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden yapılan açıklamaya göre fırtına bekleniyor. AFAD, konuyla ilgili tam fırtına uyarısı yaparak tüm vatandaşları SMS ile bilgilendirdi. İstanbul Valiliği, AKOM ve Meteoroloji Genel Müdürlüğü, çatı uçması, sel baskını ve yıldırım gibi olumsuzluklara karşı uyarırlarda bulundu. Türk Hava Yollar ise birçok seferi karşılıklı olarak iptal etti. Peki Milli Eğitim Bakanlığı Pazartesi günleri okulları tatil edecek mi? Tarihi fırtına sonrası İstanbul'da 20 Kasım okullar tatil edildi mi? Detaylar haberimizde.
19.11.2023 Gündem
Yarın okullar tatil mi? İstanbul Valiliği'nden ilk açıklama geldi
Yarın okullar tatil mi? İstanbul Valiliği'nden ilk açıklama geldi Günlerdir yapılan kar uyarısının ardından bugün İstanbul'un pek çok ilçesinde kar yağışı etkili oldu. Kar, fırtına ve tipinin etkisinin yoğun şekilde görülmesinin ardından 20 Kasım Pazartesi günü okullar tatil mi? sorusu akıllara geldi. İstanbul Valiliği'nden ilk tatil açıklaması geldi.
19.11.2023 Eğitim
15 Temmuz resmi tatil mi, özel sektörde 15 Temmuz tatil mi, yarım gün mü? 15 Temmuz’da özel sektör çalışacak mı?
15 Temmuz resmi tatil mi, özel sektörde 15 Temmuz tatil mi, yarım gün mü? 15 Temmuz’da özel sektör çalışacak mı? 15 Temmuz resmi tatil mi, yarım gün mü, özel sektör 15 Temmuz çalışacak mı? Resmi tatiller takviminde 15 Temmuz'un yer alıp almadığı çalışanlar tarafından sorgulanıyor. 15 Temmuz'un tatil olması için görüşülen kanun, karara bağlanarak Resmi Gazete'de yayımlanmıştı. Peki, özel sektörde 15 Temmuz tatil mi, 15 Temmuz resmi tatil mi?
12.07.2023 Gündem
Düzce'de okullar tatil mi 17 Mart, bugün Düzce’de okul var mı? Bugün Düzce'de okullar tatil mi?
Düzce'de okullar tatil mi 17 Mart, bugün Düzce’de okul var mı? Bugün Düzce'de okullar tatil mi? Düzce’de okullar tatil mi edildi, bugün ve yarın Düzce’de okul var mı? Bolu'da saat 13.55'te 4,8 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Deprem Düzce, İstanbul ve Ankara'da da hissedildi. Düzce Valiliği tarafından tatil açıklaması gelip gelmediği merak edilirken "Düzce'de okullar tatil mi, kaç gün tatil?" gibi sorulara yanıt aranmaya başlandı. Peki, 17 Mart Düzce'de okul var mı, tatil mi, okullar kaç gün tatil edildi?
17.03.2023 Eğitim
Hatay'da 6.4 ve 5.8 büyüklüğünde 2 deprem!
Hatay'da 6.4 ve 5.8 büyüklüğünde 2 deprem! AFAD, dün saat 20.04'te merkez üssü Hatay'ın Defne ilçesi olan 6.4 büyüklüğünde deprem meydana geldiğini açıkladı. Bu depremin ardından Samandağ'da 5.8 ve 5.2 büyüklüğünde iki sarsıntı daha kaydedildi. Deprem Kayseri, Antalya, Urfa, Osmaniye, Diyarbakır'a kadar geniş bir alanda hissedildi. Depremde 6 kişi hayatını kaybetti, 294 kişi yaralandı.
21.02.2023 Gündem
Yarın okullar tatil mi? İstanbul, Ankara, Bursa'da okullar tatil mi? 6 Şubat Valilik MEB kar tatili olan iller listesi
Yarın okullar tatil mi? İstanbul, Ankara, Bursa'da okullar tatil mi? 6 Şubat Valilik MEB kar tatili olan iller listesi Kar tatiliyle ilgili valilik açıklamaları vatandaşlar tarafından takip ediliyor. Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından açıklanan ve ülke genelinde etkili olması beklenen kar yağışı başladı. Yarın okullar tatili mi, ders olacak mı, yarıyıl tatili uzadı mı soruları da öğrencilerin merak konusu oldu. Bitlis ve Muş'ta okulların tatil edilmesinin ardından gözler Marmara'ya çevrildi. Peki Bursa'da okullar tatil edildi mi? İstanbul, Ankara ve İzmir'de yarın okul var mı? İşte kar tatili olan iller listesi...
5.02.2023 Gündem
İstanbul'da okullar tatil mi? 6 Şubat İstanbul'da kar tatili var mı? Vali açıkladı!
İstanbul'da okullar tatil mi? 6 Şubat İstanbul'da kar tatili var mı? Vali açıkladı! İstanbul'da kar tatili var mı merak ediliyor. 6 Şubat İstanbul'da okullar tatil edildi mi sorusuna yanı arayan vatandaşlara son dakika haberini İstanbul Valisi Ali Yerlikaya verdi. Vali Yerlikaya, İstanbul'da okulların 1 gün süreyle tatil edildiğini açıkladı. 
5.02.2023 Gündem
Okullar tatil edildi! Eğitime kar engeli
Okullar tatil edildi! Eğitime kar engeli Okullar tatil edildi. Eğitim kar engeline takıldı. kar yağışı nedeniyle okullar tatil edildi. Hangi illerde okullar tatil edildi? Kar yağışı hayatı felç etti. Birçok ilde eğitime ara verildi. İstanbul'da okullar tatil edildi mi? Ankara'da okullar tatil edildi mi? Valiliklerden peş peşe açıklama geldi. İşte kar tatili verilen iller...
5.02.2023 Gündem
İstanbul'da yoğun kar yağışı! Meteoroloji’den peş peşe uyarılar geldi
İstanbul'da yoğun kar yağışı! Meteoroloji’den peş peşe uyarılar geldi Kar yağışı ile ilgili son dakika açıklamaları art art geldi. İstanbul'da beklenen şiddetli rüzgar ve yoğun kar yağışı başladı. Kar yüksek kesimleri beyaza bürürken, ilerleyen saatlerde yağışın etkisinin artması bekleniyor. İstanbul Valisi Ali Yerlikaya'dan da bir son dakika açıklaması geldi. Yerlikaya, “18.00'den itibaren motosiklet, elektrikli scooter ve motokuryelerin trafiğe çıkışlarına izin verilmeyecek” dedi. Bu gelişmeler yaşanırken iki şehirde de okullar yarın da tatil edildi. Peki İstanbul, Ankara gibi büyük şehirlerde sömestr tatili uzayacak mı? İşte Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün son hava raporu...
5.02.2023 Gündem
İstanbul'da okullar tatil edildi mi? Valiliği kar tatili açıklaması yaptı mı?
İstanbul'da okullar tatil edildi mi? Valiliği kar tatili açıklaması yaptı mı? Milyonlarca öğrenci heyecanla kar yağışını bekliyordu. Meteoroloji tarafından yapılan uyarıların ardından İstanbul dahil pek çok kentte kar yağışı başladı. Peki 6 Şubat Pazartesi günü İstanbul'da okullar tatil olacak mı? Valilikten kar açıklaması geldi mi?
5.02.2023 Eğitim
29 Mayıs tatil mi, İstanbul’un Fethi resmi tatil mi? 29 Mayıs mesai alınacak mı?
29 Mayıs tatil mi, İstanbul’un Fethi resmi tatil mi? 29 Mayıs mesai alınacak mı? İstanbul'un fethinin yılı dönümü 29 Mayıs için az bir süre kaldı. Vatandaşlar 29 Mayıs tarihi yaklaştıkça, günün resmi tatil olarak geçip geçmediğini sorgulamaya başladı. Peki, 29 Mayıs tatil mi, 21 Mayıs İstanbul’un fethi resmi tatil mi, 21Mayıs okullar tatil mi? 29 Mayıs mesai alınacak mı?
21.05.2022 Gündem
Pazartesi okul var mı? 21 Mart Pazartesi günü okullar tatil mi, kar tatili uzayacak mı?
Pazartesi okul var mı? 21 Mart Pazartesi günü okullar tatil mi, kar tatili uzayacak mı? 21 Mart okullar tatil mi, Pazartesi okul var mı? İstanbul'da kar yağışı sebebiyle 18 Mart Cuma günü okullar tatil edildi. Kar yağışının hafta sonunda da devam edecek olması öğrenci ve velilerin 21 Mart Pazartesi günü de okulların tatil olup olmayacağını araştırmasına neden oldu. Peki, 21 Mart Pazartesi günü okullar tatil mi, kar tatili olacak mı?
18.03.2022 Eğitim
İstanbul’da, Sakarya’da, Nevşehir’de Zonguldak’ta 18 Mart okullar tatil mi? Kar nedeniyle bugün hangi illerde okullarda kar tatili var?
İstanbul’da, Sakarya’da, Nevşehir’de Zonguldak’ta 18 Mart okullar tatil mi? Kar nedeniyle bugün hangi illerde okullarda kar tatili var? “Kar nedeniyle 18 Mart Cuma okullar tatil mi?” sorusuna yanıt aranıyor. Kar yağışı ve olumsuz hava koşulları nedeniyle bazı il ve ilçelerde bugün eğitim yapılmayacak. Peki, Kar nedeniyle bugün hangi illerde okullarda kar tatili var?
18.03.2022 Eğitim
18 Mart Çanakkale Zaferi resmî tatil mi, bayram mı? 18 Mart 2022 okullar neden tatil, 18 Mart kar tatili mi?
18 Mart Çanakkale Zaferi resmî tatil mi, bayram mı? 18 Mart 2022 okullar neden tatil, 18 Mart kar tatili mi? 18 Mart okullar kar nedeniyle tatil mi, 18 Mart Çanakkale Zaferi resmi tatil mi? 18 Mart Çanakkale Zaferi kutlanırken okulların kar nedeniyle tatil ilan edilmesi, vatandaşların 18 Mart Çanakkale Zaferi resmi tatil mi, sorusunu sorgulamasına neden oldu. İşte detaylar…
18.03.2022 Eğitim
14 Mart pazartesi okullar tatil mi, yarın İstanbul'da okullar tatil olacak mı? Gözler İstanbul Valiliğinde!
14 Mart pazartesi okullar tatil mi, yarın İstanbul'da okullar tatil olacak mı? Gözler İstanbul Valiliğinde! Pazartesi okullar tatil mi? Ülke genelini etkisi altına kar yağışı bugün de devam ediliyor. Öğrenciler ve veliler pazartesi günü okulların olup olmadığını sorguluyor. Birçok il gibi İstanbul'da etkili olan kar yağışının ardından Valilik okulları 2 gün tatil etti. Peki, 14 Mart tatil mi, pazartesi okul var mı? Yarın okullar tatil olur mu?
13.03.2022 Eğitim
Çok kuvvetli kar sağanakları başlıyor! Meteoroloji son dakika açıkladı! Turuncu alarm verildi, İstanbul için flaş uyarı...
Çok kuvvetli kar sağanakları başlıyor! Meteoroloji son dakika açıkladı! Turuncu alarm verildi, İstanbul için flaş uyarı... Kar yağışı çok daha kuvvetli geliyor! Meteoroloji'den son dakika açıklaması yapıldı. İstanbul için turuncu kodlu alarm verildi. Yarın kar yağışı etkisini artırarak devam edecek. Bu gece ve yarın yer yer yoğun gök gürültülü kar yağışı bekleniyor. Kuvvetli kar yağışları MGM haritasına göre çarşamba gününe kadar sürecek. Kara kış mart ayının ortasında geri geldi. Araçlar yolda kaldı, kazalar meydana geldi. Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden ise İstanbul için yeni uyarı yapıldı. Yapılan açıklamada ulaşımda aksamalar, buzlanma ve don, tipi gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerektiği belirtildi. Bugün olduğu gibi yarın için de turuncu uyarı yapıldı. AVM'lerin çalışma saatlerinde de değişikliğe gidildi. Cumartesi günü için 'Plan yapmayın, evinizden çıkmayın. Çıkacaksanız toplu taşımayı kullanın' uyarısı geldi. Yarın en yoğun karar beklenen gün olarak duyuruldu. İşte son dakika hava durumu açıklamaları...
11.03.2022 Gündem
Kar çok sert geliyor, İstanbul’da alarm verildi! Son dakika kararları: Okullar tatil...
Kar çok sert geliyor, İstanbul’da alarm verildi! Son dakika kararları: Okullar tatil... Kar yağışı geliyor, İstanbul’da alarm verildi, günlerce sürecek. Valilik, İBB ve AFAD harekete geçti, karla mücadele ilgili kararlar tek tek açıklandı. ‘İstanbul'da okullar tatil olur mu?’ sorusu gündeme gelirken, toplantıda Perşembe ve Cuma günü okulların tatil olması ihtimalinin de konuşulduğu öğrenildi. İstanbul Valisi Ali Yerlikaya başkanlığında yapılan ‘Karla Mücadele Hazırlık Toplantısı’’nda İstanbul’da beklenen kar yağışıyla ilgili tedbirler değerlendirildi. Toplantıda konuşan Vali Yerlikaya ‘Ulaşımın aksamadan devam edebilmesi için karla mücadele hazırlıklarımızı yaptık’ ifadelerini kullandı.
8.03.2022 Gündem
Yılbaşında yasak olacak mı? Yarın sokağa çıkma yasağı var mı, 31 Aralık sokağa çıkma yasağı açıklaması!
Yılbaşında yasak olacak mı? Yarın sokağa çıkma yasağı var mı, 31 Aralık sokağa çıkma yasağı açıklaması! Yılbaşında yasak var mı, yarın sokağa çıkma yasağı olacak? 31 Aralık'ta sokağa çıkma yasağı için açıklama gelip gelmediği merak ediliyor. Pandemi nedeniyle geçen yıl 4 günlük sokağa çıkma yasağı uygulanınca gözler, artan omicron varyantı nedeniyle bu yıl kutlanacak yılbaşına çevrildi. Omicron varyantı nedeniyle Avrupa’da birçok ülke yeni tedbirleri hayata geçirdi, yasak kararları aldı. Türkiye'de yılbaşında sokağa çıkma yasağı olacak mı, sorusunun yanıtı ise İstanbul İl Sağlık Müdürü Prof. Dr. Kemal Memişoğlu’ndan geldi. Peki, yılbaşında sokağa çıkma yasağı var mı, yılbaşında yasak var mı? İşte 31 aralık sokağa çıkma yasağı son dakika açıklamaları…
30.12.2021 Gündem
21 Aralık tatil mi? İstanbul’da kar yağacak mı, kar nedeniyle okullar tatil edildi mi?
21 Aralık tatil mi? İstanbul’da kar yağacak mı, kar nedeniyle okullar tatil edildi mi? İBB Sözcüsü Murat Ongun, AKOM'un yaptığı uyarıyı aktararak İstanbul'da kar yağışının başlayacağı saati paylaştı. Ongun, "AKOM'a göre karla karışık yağışlı hava bu gece 22.00'den itibaren İstanbul'da etkisini gösterecek ve soğuk hava cuma gününe kadar devam edecek" dedi. Söz konusu gelişmenin ardından İstanbul’daki öğrenciler yarın İstanbulda okullar tatil mi, sorusuna yanıt aramaya başladı. Peki, 21 Aralık'ta okullar tatil mi?
20.12.2021 Eğitim
Okullar tatil mi? Okullar hangi illerde tatil? Bugün okul var mı? 30 Kasım 2021 okulların tatil olduğu iller!
Okullar tatil mi? Okullar hangi illerde tatil? Bugün okul var mı? 30 Kasım 2021 okulların tatil olduğu iller! Türkiye’nin pek çok ilinde rüzgar ve fırtına nedeniyle pek çok ilde okullar 1 günlüğüne tatil edildi. İstanbul, Kocaeli, Sakarya, Balıkesir, Çanakkale, Yalova, Sinop, Bursa, Bartın ve Tekirdağ'da kuvvetli rüzgar ve fırtına meydana geldi. Valilikler de peş peşe duyurdu. Bütün eğitim kurumlarında bugün 1 gün süreyle yüz yüze eğitim faaliyetlerine ara verildiği açıklandı. Peki, Okullar tatil mi? Okullar hangi illerde tatil? Bugün okul var mı? 30 Kasım 2021 okulların tatil olduğu iller!
30.11.2021 Eğitim
Okul tatilleri uzatıldı mı? Okul ne zaman açılıyor? Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk ‘tatil uzatıldı mı’ sorusuna cevap verdi!
Okul tatilleri uzatıldı mı? Okul ne zaman açılıyor? Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk ‘tatil uzatıldı mı’ sorusuna cevap verdi! Okul tatilleri uzatıldı mı? Okul ne zaman açılıyor? Tatil uzatıldı mı? Okullar ne zaman açılıyor? corona virüsü tedbirlerinden sonra en sık sorulan soruların başını çekiyor. Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, AA Editör Masası'nda açıklamalarda bulundu. Bakan Selçuk, "İkinci hafta tatil değil uzaktan eğitim. Uzayıp uzamaması, Bilim Kurulunun alacağı tavsiye kararları doğrultusunda ortaya çıkacak. Bu sürecin uzaması ya da uzamamasına ilişkin bizim hazırlıklarımız var, senaryolarımız var" dedi. Bakan Selçuk, "Uzaktan eğitim için bütün ekip ve içerikler hazır, çekimler bitti. Dersler Pazartesi 09.00'da başlayacak. Dersler okuldaki gibi 40 dakika değil 20 dakika olacak" diye konuştu. Bakan Selçuk, LGS ve YKS'nin ertelenip ertelenmeyeceği sorusu üzerine ise, "LGS ve YKS için tercihim sınavı ertelememek, zamanında yapmak" dedi.
19.03.2020 Gündem
Okullar tatil edildi mi? Milli Eğitim Bakanlığı (Ziya Selçuk) tatil açıklaması yaptı mı?
Okullar tatil edildi mi? Milli Eğitim Bakanlığı (Ziya Selçuk) tatil açıklaması yaptı mı? Türkiye'de ilk vakası görülen yeni tip corona virüs (Kovid-19) açıklamasının Sağlık Bakanı Fahrettin Koca tarafından yapılmasının ardından, okulların tatil edilmesi gündeme getirildi. Öğrenciler ve veliler okulların tatil edilmesini isterken gözler, Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk’a çevrildi. Sağlık Bakanlığı Bilkent Yerleşkesi'nde yapılacak Koronavirüs Bilim Kurulu Toplantısı'na Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk’un da katılacağı haberi, okulların tatil edileceğini düşündürdü. Merakla beklenen haber, Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’dan geldi.
11.03.2020 Eğitim