Gazete Vatan Logo

21 Aralık tatil mi? İstanbul’da kar yağacak mı, kar nedeniyle okullar tatil edildi mi?

İBB Sözcüsü Murat Ongun, AKOM'un yaptığı uyarıyı aktararak İstanbul'da kar yağışının başlayacağı saati paylaştı. Ongun, "AKOM'a göre karla karışık yağışlı hava bu gece 22.00'den itibaren İstanbul'da etkisini gösterecek ve soğuk hava cuma gününe kadar devam edecek" dedi. Söz konusu gelişmenin ardından İstanbul’daki öğrenciler yarın İstanbulda okullar tatil mi, sorusuna yanıt aramaya başladı. Peki, 21 Aralık'ta okullar tatil mi?

21 Aralık tatil mi? İstanbul’da kar yağacak mı, kar nedeniyle okullar tatil edildi mi?

Afet Koordinasyon Merkezi (AKOM)'dan yapılan açıklamada, bu akşam saatlerinde itibaren İstanbul genelinde karla karışık yağmur ve kısa süreli kar yağışı tahmini paylaşıldı. Buna göre; pazartesi günü etkisini yitirecek olan Sibirya kökenli soğuk ve yağışlı hava, salı sabah erken saatlerden itibaren tekrar etkili olup çarşamba akşam saatlerine kadar il genelinde aralıklı kar yağışı olacak. Peki, 21 Aralık tatil mi? İstanbul’da kar yağacak mı, kar nedeniyle okullar tatil edildi mi?

21 Aralık tatil mi?

AKOM'un İstanbul için yaptığı uyarının detaylarını paylaşan İBB Sözcüsü Murat Ongun ise megakentte kar yağışının başlayacağı saati net olarak paylaştı.

İstanbul'da kar yağışının bu gece 22.00'den itibaren etkisini göstereceğini belirten Ongun, soğuk havanın cuma gününe kadar devam edeceğini aktardı.