İsrail Polisi

İsrail Polisi

Son dakika İsrail polisi haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan İsrail polisi ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını İsrail polisi haber sayfamızda bulabilirsiniz.

İsrail Polisi

haberleri sayfasında son dakika yaşanan israil polisi gelişmeleri de dahil olmak üzere 539 israil polisi haberi bulunmuştur. Tüm israil polisi haberleri aşağıda listelenmiştir.
Kudüs’te her cuma aynı zulüm! İsrail şiddeti canlı yayında
Kudüs’te her cuma aynı zulüm! İsrail şiddeti canlı yayında İsrail polisi Mescid-i Aksa'da cuma namazı kılmak isteyen Müslümanlara peş peşe biber gazı ve TOMA ile saldırdı. CNN TÜRK ekibi bölgede yaşananları canlı yayında aktardı.
22.12.2023 Gündem
İsrail Gazze'de sivilleri vuruyor! Yemen Kızıldeniz'de 2 gemiye saldırdı
İsrail Gazze'de sivilleri vuruyor! Yemen Kızıldeniz'de 2 gemiye saldırdı Gazze'de İsrail katliamı devam ediyor. Han Yunus'ta bir okulun yakınına düzenlenen saldırıda 33 kişi hayatını kaybetti. İsrail polisi Mescid-i Aksa'da bir gazeteciye saldırdı. İsrail, Gazze'nin güneyindeki çatışmalar sırasında bir askerinin daha öldürüldüğünü açıkladı.
15.12.2023 Dünya
Savaş bir ülkeye daha sıçradı! İsrail askeri tesisi vurdu
Savaş bir ülkeye daha sıçradı! İsrail askeri tesisi vurdu Gazze Şeridi'nde bir haftadır devam eden 'insani ara' TSİ 08:00 itibari ile sona erdi. İsrail ordusu, Gazze Şeridi'ne yönelik saldırılarına yeniden başladığını duyurdu. İsrail polisi Cuma namazı kılmak isteyen Filistinlilere gaz fişekleri ile saldırdı. İsrail zulmü CNN Türk canlı yayınına dakika dakika yansıdı. Öte yandan savaş bir ülkeye daha sıçradı. İşte detaylar...
1.12.2023 Dünya
Canlı yayında İsrail şiddeti: Polis, Türk basın mensuplarının kamerasını kırdı
Canlı yayında İsrail şiddeti: Polis, Türk basın mensuplarının kamerasını kırdı İsrail’in Gazze Şeridi’ne yönelik saldırılarını bugün 42. gününe girdi. Havadan, karadan ve denizden Gazze Şeridi'ni kuşatan İsrail ordusu bu sabah Cenin'e baskın düzenledi ve İbn Sina Hastanesi'ni kuşattı. İsrail polisi bu hafta yine işgal altındaki Doğu Kudüs'ün Eski Şehir bölgesinde yer alan Mescid-i Aksa'da gazlı müdahalede bulundu. Basın mensuplarını hedef alan güvenlik güçleri Türk basın mensuplarının kamerasını kırdı.
17.11.2023 Dünya
İsrail'den Kudüs'te Cuma namazı zulmü
İsrail'den Kudüs'te Cuma namazı zulmü İsrail polisi, geçen hafta olduğu gibi bu hafta da Cuma namazını kılmak için Mescid-i Aksa’ya gelen Filistinlilere gaz bombası ile müdahale etti.
10.11.2023 Gündem
Gazze katliamında son dakika! İsrail, Şifa Hastanesi’ndeki ambulans konvoyunu vurdu
Gazze katliamında son dakika! İsrail, Şifa Hastanesi’ndeki ambulans konvoyunu vurdu Netahyahu yönetiminin Gazze'de sivil katliamı devam ederken İsrail, Şifa Hastanesi’nin bahçesinde bulunan ambulans konvoyuna hava saldırısı düzenledi. Saldırıda çok sayıda ölü ve yaralının olduğu belirtildi.. Gazze kuşatmasını tamamladığını duyuran İsrail'e Hamas'tan yanıt geldi. ABD'den gelen haber ise bölgedeki tansiyonu zirveye çıkardı. Hizbullah ile ikinci bir cephe açılabileceği endişesi devam ederken ABD, Wagner'in devreye girdiğini duyurdu. Mescid-i Aksa'ya alınmayan Filistinliler bu hafta da namazlarını dışarıya serdikleri seccadeler üzerinde kılarken, İsrail polisi yine biber gazı ile müdahale başlattı.
3.11.2023 Dünya
Gazze'de savaşın gölgesinde 4. Cuma! İsrail polisinden gaz bombalı müdahale
Gazze'de savaşın gölgesinde 4. Cuma! İsrail polisinden gaz bombalı müdahale Gazze kuşatmasını tamamladığını duyuran İsrail'e Hamas'tan yanıt geldi. ABD'den gelen haber ise bölgedeki tansiyonu zirveye çıkardı. Hizbullah ile ikinci bir cephe açılabileceği endişesi devam ederken ABD, Wagner'in devreye girdiğini duyurdu. Rus paralı asker grubunun Hizbullah'a Pantsir sağlayacağı iddiası İsrail'in gündemine birinci sıradan giriş yaptı. Söz konusu silahın bölgedeki dengeleri değiştireceği belirtiliyor. Öte yandan İsrail polisi Cuma namazı sonrası yine Gazzelilerin üzerine gaz bombalarıyla saldırdı.
3.11.2023 Gündem
İsrail'den katliama devam sinyali! Kara harekatı için hazırlıklarını sürdürüyor
İsrail'den katliama devam sinyali! Kara harekatı için hazırlıklarını sürdürüyor İsrail-Filistin savaşında 17 gün geride kalırken, çatışmalar Gazze Şeridi’ne yıkım ve ölüm getirdi. İsrail’in Gazze’ye yönelik ablukası ve bombardımanı altında binlerce Filistinli hayatını kaybederken, saldırılarını kesmeyen İsrail ordusu bir yandan da kara harekâtı için hazırlıklarını sürdürüyor.
24.10.2023 Gündem
Fulya Öztürk kimdir, nerelidir ve yaş yaşındadır? CNN Türk muhabiri Fulya Öztürk aslen nereli, evli mi?
Fulya Öztürk kimdir, nerelidir ve yaş yaşındadır? CNN Türk muhabiri Fulya Öztürk aslen nereli, evli mi? İsrail polisi Cuma namazı için toplanan Müslümanlara saldırırken o anları izleyiciye aktarmaya çalışan CNN Türk muhabiri Fulya Öztürk’e de canlı yayında müdahale etti. Gelişmelerin ardından Fulya Öztürk merak konusu oldu. Peki, Fulya Öztürk kimdir, nereli, kaç yaşında, evli mi?
20.10.2023 Gündem
İsrail Gazze'den göç eden sivilleri vurdu! Çok sayıda ölü ve yaralı var
İsrail Gazze'den göç eden sivilleri vurdu! Çok sayıda ölü ve yaralı var Hamas ile İsrail arasındaki çatışmaların 7. gününde Filistinli sivil can kaybı satısı artarak devam ediyor. Bombaların aralıksız yağdığı Gazze'den göç eden sivillerin konvoyunu İsrail ordusu vurdu.
13.10.2023 Dünya
İsrail Gazze'ye 24 saat süre verdi, tansiyon yükseliyor! "Evlerinizi boşaltın"
İsrail Gazze'ye 24 saat süre verdi, tansiyon yükseliyor! "Evlerinizi boşaltın" Hamas'ın Cumartesi sabahı İsrail'e başlattığı şok saldırı ve ardından İsrail'in savaş ilan etmesi ile dünyada tüm gözler Gazze'ye çevrildi. Çatışmalar 7. gününde devam ederken İsrail ordusu Gazze Şehrindeki sivillere evlerini terk edip Güney'e gitmeleri için 24 saat süre verdi, BM söz konusu eylemin yıkıcı insani sonuçları olacağı konusunda uyardı ve talebin iptal edilmesini istedi. İsrail'in tahliye emri bölgede tansiyonu yükseltirken, İsrail polisi Cuma namazı kılmak isteyen Filistinlilere gaz bombası ile müdahale etti.
13.10.2023 Gündem
İsrail güçleri içinde Filistinlilerin bulunduğu araca kurşun yağdırdı: 3 ölü
İsrail güçleri içinde Filistinlilerin bulunduğu araca kurşun yağdırdı: 3 ölü İsrail Savunma Kuvvetleri (IDF), Batı Şeria'da içerisinde 3 Filistinlinin bulunduğu araca kurşun yağdırdı. Araçta bulunan 3 Filistinli hayatını kaybetti.
6.08.2023 Dünya
İsrail'de araç kalabalığa daldı: 7 yaralı
İsrail'de araç kalabalığa daldı: 7 yaralı İsrail’in başkenti Tel Aviv’de bir aracın kalabalığa dalması sonucu 4’ünün durumu ağır olmak üzere 7 kişi yaralandı.
4.07.2023 Dünya
İsrail'den Gazze'ye saldırı! Jetler bombaladı, Bir ülkeye daha saldırı emri
İsrail'den Gazze'ye saldırı! Jetler bombaladı, Bir ülkeye daha saldırı emri İsrail güçlerinin önceki günkü Mescid-i Aksa baskını İslam dünyasının tepkisini çekerken dün yine baskın yaşandı. Fanatik Yahudileri Mescid-i Aksa’nın avlusuna sokan İsrail polisi, Filistinlilerin mescide girişini engelledi. İsrail medyası, Netanyahu hükümetini, “İsrail tarihinin en aşırı hükümeti” olarak niteledi. BM’den ise baskın görüntüleri için “şok ve dehşet edici” yorumu geldi. Öte yandan Öte yandan İsrail ordusu bir ülkeye daha saldırı başlattı. İşte haberin detayları...
7.04.2023 Dünya
İsrail ordusu Gazze’ye yönelik hava saldırısı düzenledi
İsrail ordusu Gazze’ye yönelik hava saldırısı düzenledi İsrail Savunma Kuvvetleri (IDF) tarafından yapılan açıklamada, Gazze’ye yönelik hava saldırısına başlandığı duyuruldu.
6.04.2023 Dünya
Mescidi Aksa nerede, hangi ülkede, Filistin'de mi? 2023 Mescidi Aksa saldırının nedeni nedir? Mescidi Aksa’nın önemi…
Mescidi Aksa nerede, hangi ülkede, Filistin'de mi? 2023 Mescidi Aksa saldırının nedeni nedir? Mescidi Aksa’nın önemi… Mescidi Aksa’da ne oluyor, Mescidi Aksa Filistin’de mi, hangi ülkede? Sorularının yanıtı İsrail polisi, işgal altında olan Doğu Kudüs'teki Mescid-i Aksa'ya baskında bulunmasının ardından sorgulanıyor. Kıble Mescidi'ne sığınan Filistinlilere ses bombası ve kauçuk kaplı mermilerle saldıran polis, 350'den fazla kişiyi gözaltına aldı. Büyük tepki çeken görüntülere Türkiye'de ses yükseltti. Dışişleri Bakanlığı, yüzlerce Filistinli sivilin gözaltına alındığı müdahaleyi lanetledi. Peki, Mescidi Aksa nerede, 2023 Mescidi Aksa saldırının nedeni nedir? İşte Mescidi Aksa’nın önemi…
5.04.2023 Gündem
Türkiye'den İsrail güçlerinin Mescid-i Aksa baskınına tepki
Türkiye'den İsrail güçlerinin Mescid-i Aksa baskınına tepki İsrail polisi, işgal altındaki Doğu Kudüs'te bulunan Mescid-i Aksa'ya baskın düzenledi. Dışişleri Bakanlığı, çok sayıda Filistinli sivilin gözaltına alındığı müdahaleyi lanetledi.
5.04.2023 Gündem
Kudüs'te bir saldırı daha! 2 kişi öldü
Kudüs'te bir saldırı daha! 2 kişi öldü Kudüs'te düzenlenen saldırıda iki kişinin hayatını kaybettiği duyuruldu. İsrail polisi olayın 'terör saldırısı' olduğunu duyurdu.
28.01.2023 Dünya
Biden'ın koruması İsrailli genç kadına dehşeti yaşattı! ‘Suratıma ve göğsüme...’
Biden'ın koruması İsrailli genç kadına dehşeti yaşattı! ‘Suratıma ve göğsüme...’ Tamar Ben-Haim, bir günü daha bitirmiş olmanın verdiği rahatlıkla evine doğru ilerliyordu. Arkadaşlarıyla biraz vakit geçirdikten sonra evine yönelen kadın, her şeyden habersiz şekilde yürürken uğradığı saldırı sonucunda dehşete düştü. Ancak asıl şaşkınlığı ise kendisine saldıranın kim olduğunu öğrendiğinde yaşadı.
30.07.2022 Dünya
Görüntüler dünyayı ayağa kaldırmıştı! İsrail polislerine soruşturma
Görüntüler dünyayı ayağa kaldırmıştı! İsrail polislerine soruşturma İsrail, dün Filistinli gazeteci Shireen Abu Akleh'in cenaze konvoyuna saldıran İsrail polislerine soruşturma açılacağını duyurdu.
14.05.2022 Dünya
İsrail polisinden akılalmaz müdahale! Cenaze karıştı, tabut yere düştü
İsrail polisinden akılalmaz müdahale! Cenaze karıştı, tabut yere düştü İsrail ordusunun operasyonu sırasında vurularak öldürülen Filistinli asıllı Amerikalı gazeteci Shireen Abu Aqleh, Batı Şeria'nın Ramallah kentinde yapılan törenle toprağa verildi. Binlerce kişinin katıldığı cenazede İsrail polisinin yaptıkları ise tüm dünya tarafından büyük tepki ile karşılandı. Cenazeye saldıran İsrail polisi, gazetecinin naaşının olduğu tabutun yere düşmesine neden oldu.
13.05.2022 Dünya
'Tinder Avcısı' çöpçatanlık uygulamasından kovuldu! Eşleştiği kadınları dolandırıyordu
'Tinder Avcısı' çöpçatanlık uygulamasından kovuldu! Eşleştiği kadınları dolandırıyordu Zengin bir iş insanının oğlu gibi davranan İsrailli Şimon Hayut, kendisini konu alan Netflix belgeseliyle dünya çapında ün kazandı. Tinder'da eşleştiği kadınları dolandırarak Netflix belgeseline konu olan Hayut, flört uygulamasından yasaklandı.
7.02.2022 Dünya
Tinder'da tanıştı hayatı karardı! 'Elmas Prensi' kadınları çarptı...
Tinder'da tanıştı hayatı karardı! 'Elmas Prensi' kadınları çarptı... Tinder'da tanıştığı ve kendini bir milyarderin oğlu olarak tanıtan adam tarafından dolandırılan 29 yaşındaki genç kadının hayatı karardı. Beyaz atlı prensi onu yüklü miktarda dolandırdığında, akıl hastanesine yatmak zorunda kalan genç kadının hikâyesi tüyler ürpertecek cinsten.
4.02.2022 Dünya
Kudüs'te silahlı saldırı! Ölü ve yaralılar var
Kudüs'te silahlı saldırı! Ölü ve yaralılar var İsrail polisi, Pazar sabahı Kudüs'ün Eski Şehir bölgesinde düzenlenen silahlı saldırıda ikisi ağır olmak üzere en az dört kişinin yaralandığını açıkladı. AFP ise hastaneye kaldırılanlardan birisinin öldüğünü duyurdu.
21.11.2021 Dünya
İsrail polisinden Şam Kapısı'nda Filistinlilere saldırı
İsrail polisinden Şam Kapısı'nda Filistinlilere saldırı İsrail polisi, işgal altındaki Doğu Kudüs'ün Eski Şehir bölgesinin Şam Kapısı'nda oturan Filistinli gençlere müdahale etti.
18.07.2021 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

İsrail Polisi ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki israil polisi haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.