Gazete Vatan Logo

Fulya Öztürk kimdir, nerelidir ve yaş yaşındadır? CNN Türk muhabiri Fulya Öztürk aslen nereli, evli mi?

İsrail polisi Cuma namazı için toplanan Müslümanlara saldırırken o anları izleyiciye aktarmaya çalışan CNN Türk muhabiri Fulya Öztürk’e de canlı yayında müdahale etti. Gelişmelerin ardından Fulya Öztürk merak konusu oldu. Peki, Fulya Öztürk kimdir, nereli, kaç yaşında, evli mi?

Fulya Öztürk kimdir, nerelidir ve yaş yaşındadır? CNN Türk muhabiri Fulya Öztürk aslen nereli, evli mi?

Filstin’deki Mescid-i Aksa'da İsrail ve Filistin arasında yaşanan çatışmaları takip eden CNN Türk Muhabiri Fulya Öztürk’e canlı yayında İsrail polisi müdahale etti.

Fulya Öztürk, 5 Ocak 1989 tarihinde Adana'nın Seyhan ilçesinde doğmuştur. İlkokulu ve liseyi Adana'da tamamlayan Öztürk, 2006 yılında Marmara Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo ve Televizyon Bölümü'ne girdi. Üniversite eğitimine devam ederken 2007 yılında Doğan TV'nin "Staj On Air" programıyla Star TV iç yapımlarda staj yaptı. 2008 yılında CNN TÜRK Programlar Departmanı'nda profesyonel iş hayatına başladı.

2010 yılında CNN TÜRK Haber Merkezi'ne transfer olan Öztürk, burada üç yıl "Kurgu Editörlüğü" yaptı. Birçok belgeselin ve haberin kurgusunu hazırladı. 2013 yılında ise "Saha Muhabirliği" görevine başladı.

Fulya Öztürk, 2015 yılında Avrupa'ya kaçmak için İzmir'e gelen Suriyelilerin kaçak yollarla göç etme serüvenini anlatmış olduğu "Sığınamayanlar" belgeselini yayımladı. Bu belgesel ile birçok üniversite ve dernekten ödüller aldı.

Haberin Devamı

2021 yılında FOX TV'ye transfer olan Öztürk, "Fulya ile Umudun Olsun" adlı programı sunmaya başladı. 2022 yılında ise CNN TÜRK'e geri dönen Öztürk, saha muhabirliğinin yanında CNN TÜRK Haber Merkezi'nin "Özel Haberler Şefi" olarak görev aldı.

Fulya Öztürk, evli değildir.