İsrail Büyükelçiliği

İsrail Büyükelçiliği

Son dakika İsrail Büyükelçiliği haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan İsrail Büyükelçiliği ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını İsrail Büyükelçiliği haber sayfamızda bulabilirsiniz.

İsrail Büyükelçiliği

haberleri sayfasında son dakika yaşanan israil büyükelçiliği gelişmeleri de dahil olmak üzere 524 israil büyükelçiliği haberi bulunmuştur. Tüm israil büyükelçiliği haberleri aşağıda listelenmiştir.
ABD askeri Filistin için kendini yaktı! Washington'da şok protesto
ABD askeri Filistin için kendini yaktı! Washington'da şok protesto Bugün Lahey'de beş ülke söz alacak, gözler Türkiye'de olacak. Washington'daki İsrail Büyükelçiliği önüne gelen bir Amerikan Hava Kuvvetleri askeri, "Artık soykırımın suç ortağı olmayacağım" diyerek kendini ateşe verdi.
26.02.2024 Dünya
İsrail'in hastane katliamı Türkiye'yi ayağa kaldırdı!
İsrail'in hastane katliamı Türkiye'yi ayağa kaldırdı! İsrail'in Gazze'de sivilleri öldürmesine ABD ve Avrupa sessiz kalırken, İsrail savaş uçaklarının bir hastaneyi bombalaması dünyayı şok etti. İstanbul ve Ankara başta olmak üzere birçok sivil toplum kuruluşu temsilcileri ile vatandaşlar, İsrail'in Gazze'de hastaneye düzenlediği ve 500'den fazla kişinin hayatını kaybettiği saldırıyı lanetledi. ABD'nin Kürecik Radar Üssü önünde de toplanan vatandaşlar saldırıya tepki gösterdi. İstanbul Valiliği dün akşam İsrail Başkonsolosluğu önünde yapılan protesto eylemleri ile ilgili basın açıklaması yaptı. Yazılı olarak yapılan açıklamada protesto eylemleri sırasında kalp krizi geçiren bir kişinin hayatını kaybettiği, olaylarda taşkınlık çıkaran 5 kişinin ise gözaltına alındığı ifadelerine yer verildi. Açıklamada ayrıca 43'ü polis 63 kişinin de yaralandığı belirtildi.
18.10.2023 Gündem
Gazze'de insanlık dışı saldırı! Hastaneyi bombalayan İsrail'den itiraf gibi paylaşım geldi
Gazze'de insanlık dışı saldırı! Hastaneyi bombalayan İsrail'den itiraf gibi paylaşım geldi İsrail Gazze'de sivilleri katletmeye devam ederken hastaneye bomba yağdırması dünyayı ayağa kaldırdı. Abluka altındaki Gazze’de Baptist Hastanesi’nin (Al Ahli Arab Hastanesi) İsrail savaş uçakları tarafından bombalandı. insanlık dışı saldırı nedeniyle en az 500 kişi hayatını kaybetti. İsrail tarafından konu ile ilgili itiraf gibi bir paylaşım gelirken, ABD'li vekiller ateşkes çağrısında bulundu.
18.10.2023 Dünya
İsrail - Hamas savaşında son dakika! İran Hamas'ın şartını dünyaya duyurdu
İsrail - Hamas savaşında son dakika! İran Hamas'ın şartını dünyaya duyurdu İsrail'in Gazze'ye saldırıları devam ederken kritik gelişmeler de yaşanmaya devam ediyor. Gazze'deki can kaybı artarken ABD'den İsrail'de adeta soğuk duş etkisi yaratan bir haber geldi. Daha önce İsrail'e adeta sınırsız destek veren Biden'dan dikkat çeken bir Gazze uyarısı geldi. BM yaptığı açıklama ile Gazze'de temiz suyun tükendiğine dair uyarıda bulundu. İran ise rehineler ile ilgili flaş bir açıklamaya imza attı.
16.10.2023 Dünya
Kahramanmaraş'ta 7.7 ve 7.6 büyüklüğünde 2 deprem! Son durum açıklandı
Kahramanmaraş'ta 7.7 ve 7.6 büyüklüğünde 2 deprem! Son durum açıklandı Kahramanmaraş'ta dün sabah saat 04.17'de 7,7; saat 13.24'te 7,6 büyüklüğünde iki deprem meydana geldi. Deprem; Kahramanmaraş, Kilis, Diyarbakır, Adana, Osmaniye, Gaziantep, Şanlıurfa, Adıyaman, Malatya ve Hatay'da büyük yıkıma yol açtı. 10 ilde toplam can kaybı 5 bin 894'e yükseldi. Öte yandan Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay yaptığı açıklamada, Hatay, Maraş ve Adıyaman'da 48 saat itibariyle görevli araçların dışındaki diğer her türlü aracın girişinin yasaklandığını duyurdu.
8.02.2023 Gündem
Türkiye'nin İsrail Büyükelçiliğine Şakir Özkan Torunlar atandı
Türkiye'nin İsrail Büyükelçiliğine Şakir Özkan Torunlar atandı Dış Politika Dayanışma Kurulu Üyesi Şakir Özkan Torunlar’ın İsrail Büyükelçisi olarak atanmasına ilişkin karar Resmi Gazete’ de yayımladı.
11.11.2022 Gündem
İsrail ile yeni dönem! Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu: Tel Aviv'e büyükelçi atama kararı aldık
İsrail ile yeni dönem! Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu: Tel Aviv'e büyükelçi atama kararı aldık Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu ve Kırgızistan Dışişleri Bakanı Ceenbek Kulubayev ile düzenlediği basın toplantısında İsrail ile büyükelçilerin yeniden atanması konusunda karar alındığını duyurdu
17.08.2022 Gündem
Avukat şüphelendi, 'lüks villa' dolandırıcısı yakalandı
Avukat şüphelendi, 'lüks villa' dolandırıcısı yakalandı Ankara'nın Çankaya ilçesinde bulunan lüks villasını satmak için anlaştığı kişinin hareketlerinden şüphelenen avukat Nuran Özdemir'in ihbarı üzerine, 'dolandırıcılık' suçundan kesinleşmiş hapis cezası ve 6 yıldır 42 ayrı dosyada araması bulunan Erkan Gürsoy (47), polisin 15 günlük takibiyle yakalandı. Ağına düşürüp evlenme teklifini kabul eden kadınları, düğün hediyesi olarak lüks villa ya da daire alma vaadiyle dolandırdığı ileri sürülen şüpheli Erkan Gürsoy, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.
19.12.2021 Gündem
Linet kimdir? Şarkıcı Linet nereli? Linet Eurovision için X Factor yarışmasına katıldı!
Linet kimdir? Şarkıcı Linet nereli? Linet Eurovision için X Factor yarışmasına katıldı! Şarkıcı Linet, Eurovision'da İsrail'i temsil etmek için ülkedeki X Factor yarışmasına katıldı. Jüri üyelerini etkileyerek bir sonraki tura geçmeyi başaran Linet, sesiyle ülkede büyük yankı uyandırdı. İsrail Büyükelçiliği de Linet ile ilgili sosyal medya hesaplarından paylaşımda bulundu. Peki, Linet kimdir, kaç yaşında? Şarkıcı Linet nereli? İşte şarkıcı Linet’in hayatı hakkında merak edilenler…
4.11.2021 Gündem
İsrail'i savunan ABD Başkanı Biden'a partisinden sert tepki: İnsanlar dua ederken...
İsrail'i savunan ABD Başkanı Biden'a partisinden sert tepki: İnsanlar dua ederken... Son dakika haberine göre; ABD Başkanı Joe Biden'ın İsrail'in şiddet eylemlerini "meşru müdafaa" olarak nitelendirmesine partisindeki birçok isimden ağır eleştiriler geldi. Özellikle Alexandria Ocasio-Cortez, Marc Pocan ve Jamaal Bowman'ın açıklamaları Biden'a ağır darbe oldu.
13.05.2021 Dünya
Kudüs neden önemli? İsrail Kudüs’e neden saldırıyor, Kudüs Müslümanlar için neden önemli, Kudüs meselesi nedir?
Kudüs neden önemli? İsrail Kudüs’e neden saldırıyor, Kudüs Müslümanlar için neden önemli, Kudüs meselesi nedir? Doğu Kudüs, Mescid-i Aksa'da ibadet etmek isteyen Filistinlilere yapılan İsrail saldırısı nedeniyle yeniden gündeme geldi. Nisan ayının son haftasında Filistinlilerin Ramazan geleneği; oruçlarını eski kentin Şam Kapısı'nın merdivenlerinde açmalarının engellenmesiyle başlayan gerginlik, Cuma günü Eski Şehir içerisinde bulunan Harem-üş Şerif'te devam etti. Cuma günü Mescid-i Aksa'da Filistinlilere İsrail polisi tazyikli su ve plastik mermiyle saldırdı. En son Pazartesi sabah namazını Mescid-i Aksa'da kılan ve ardından tekbir getirerek sloganlar atan Filistinliler, bazı noktalara barikatlar kurdu. İsrail polisi bir kez daha saldırdı. Üç gündür devam eden olaylarda Filistinli yetkililer, İsrail saldırılarında aralarında dokuzu çocuk 21 kişinin hayatını kaybettiğini, 300'e yakın kişinin yaralandığını duyururken, İsrail de 17 polisin yaralandığını açıkladı. Peki, İsrail Kudüs’e neden saldırıyor, Kudüs Müslümanlar için neden önemli, Kudüs meselesi nedir?
11.05.2021 Gündem
Türkiye'den Kosova'ya Kudüs tepkisi! 'Bu tür adımlardan kaçının'
Türkiye'den Kosova'ya Kudüs tepkisi! 'Bu tür adımlardan kaçının' Dışişleri Bakanlığı, Kosova'nın Kudüs'te İsrail büyükelçiliği açma planına yönelik "Kosova'nın başka devletlerce tanınmasına da engel olabilecek bu tür adımlardan kaçınması çağrısında bulunuyoruz" açıklamasını yaptı.
6.09.2020 Dünya
Wilders'ten çifte vatandaş Türklerin oy vermesini yasaklama teklifi
Wilders'ten çifte vatandaş Türklerin oy vermesini yasaklama teklifi Hollanda'da ana muhalefetteki aşırı sağcı Özgürlük Partisi (PVV) lideri Wilders, çift uyruklu kişilerin oy kullanmasını veya siyaset yapmasını imkansız kılan bir yasa önerisi verdi.
16.02.2019 Dünya
Melania ile Ivanka arasında soğuk savaş
Melania ile Ivanka arasında soğuk savaş ABD Başkanı Donald Trump'ın eşi Melania Trump ile Trump'ın ilk eşinden olan kızı Ivanka arasında soğuk rüzgarlar estiği, Trump'ın danışmanlığını üstlenen Ivanka'nın Melania'nın Afrika'ya gerçekleştirdiği ziyaretin benzerini gerçekleştirmek istediği belirtilirken, Melania'nın Trump'ın bazı ziyaretlere kendini yerine Ivanka'yı götürmesine tepkili olduğu iddia edildi
13.11.2018 Dünya
İsrail, Ağlama Duvarı'ndaki istasyona Trump'ın adını verecek
İsrail, Ağlama Duvarı'ndaki istasyona Trump'ın adını verecek Kudüs ile Tel Aviv arasındaki yolculuk süresini yaklaşık 1,5 saatten 28 dakikaya düşürecek tartışmalı hızlı tren projesinin ana bölümü tamamlandı.
1.11.2018 Dünya
'Dur' ihtarına uymayan traktör şoförü tutuklandı
'Dur' ihtarına uymayan traktör şoförü tutuklandı Ankara'da polisin 'Dur' ihtarına uymayarak traktörle araçlara zarar veren şüpheli Aydın Sakarya çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklandı.
17.10.2018 Gündem
Meclis önünde hareketli dakikalar; Traktöre polisler ateş açtı
Meclis önünde hareketli dakikalar; Traktöre polisler ateş açtı Başkentte polisin "dur" ihtarına uymayan plakasız traktörün sürücüsü, araçları ezerek ilerlediği Çankaya Caddesi'nde yakalandı.
16.10.2018 Gündem
Son dakika... Rusya rest çekti! Geri döndüler
Son dakika... Rusya rest çekti! Geri döndüler Son dakika haberine göre, İsrail heyeti 15 Rus askeri personelinin öldüğü uçakla ilgili açıklama yapmak için Moskova’ya gitti. Ancak heyet bulguları kabul görmeden geri döndü.
21.09.2018 Dünya
Menbiç görüşmesi öncesi flaş gelişme! Elçi ABD'ye dönüyor
Menbiç görüşmesi öncesi flaş gelişme! Elçi ABD'ye dönüyor Türkiye ile AB arasında yapılacak Menbiç görüşmesi öncesi Washington Büyükelçisi Serdar Kılıç ABD'ye dönüyor. Kılıç istişare için Türkiye'ye çağrılmıştı.
31.05.2018 Dünya
Son dakika... Türkiye uyardı, İsrail geri adım attı!
Son dakika... Türkiye uyardı, İsrail geri adım attı! ABD’nin İsrail Büyükelçiliği’ni bütün dünyaya karşı gelerek Kudüs’e taşıması ve aynı gün İsrail askerlerinin 62 Filistinli'yi katletmesine tepki gösteren Türkiye’ye karşı, İsrail meclisine 1915 Ermeni Olayları'nı 'soykırım' olarak tanımayı öngören bir tasarı taşıyacağını açıklayan İsrail bu planından vazgeçerek geri adım attı. İsrail meclisi söz konusu tasarıyı meclisin gündeminden çekti.
28.05.2018 Dünya
Bunu da yaptılar!
Bunu da yaptılar! ABD’nin İsrail Büyükelçisi David Friedman’ın, İsrailli bir yardım kuruluşunca kendisine hediye edilen ve Kubbetüs Sahra’nın olduğu alana Süleyman Mabedi’nin inşa edildiğini gösteren Kudüs fotoğrafını kabul etmesi tepkilere neden oldu
23.05.2018 Dünya
Bir ülke daha büyükelçiliğini Kudüs'e taşıyor!
Bir ülke daha büyükelçiliğini Kudüs'e taşıyor! Paraguay önümüzdeki günlerde İsrail Büyükelçiliği'ni Tel Aviv'den Kudüs'e nakledeceğini açıklarken Amerika ve Guatemala'dan son üçüncü ülke oldu.
19.05.2018 Dünya
Akşam saati yurdun önüne gelen cep telefonuna sarıldı!
Akşam saati yurdun önüne gelen cep telefonuna sarıldı! Karaman Nefise Sultan Kız Öğrenci Yurdu'nda kalan öğrenciler, İsrail'in Gazze'deki katliamına karşı Filistinlilere destek için odalarının ışıklarıyla 'Kudüs' yazdı.
18.05.2018 Yaşam
Tüm Türkiye İsrail'e tepki için sokaklara döküldü!
Tüm Türkiye İsrail'e tepki için sokaklara döküldü! Türkiye'de bir çok ilde bir araya gelen yüzlerce kişi, Filistin bayraklarıyla yürüyerek İsrail'e tepki gösterdi.
15.05.2018 Yaşam
ABD basınından Ivanka'ya sert tepki: Babasının Küçük Gulyabanisi
ABD basınından Ivanka'ya sert tepki: Babasının Küçük Gulyabanisi Amerika, dün İsrail Büyükelçiliği'ni Tel Aviv'den Kudüs'e taşıdı, protestolarda 60 Filistinli şehit düştü. ABD basını hem başkan Trump'ı hem de açılışa giden kızı Ivanka'yı çok sert eleştirdi.
15.05.2018 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

İsrail Büyükelçiliği ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki israil büyükelçiliği haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.