Islak Mendil

Islak Mendil

Son dakika ıslak mendil haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan ıslak mendil ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını ıslak mendil haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Islak Mendil

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ıslak mendil gelişmeleri de dahil olmak üzere 131 ıslak mendil haberi bulunmuştur. Tüm ıslak mendil haberleri aşağıda listelenmiştir.
Rekabet Kurulu'dan Viking Kağıt'a soruşturma
Rekabet Kurulu'dan Viking Kağıt'a soruşturma Lily, Terra, Senso, Pufla ve Select markalı ürünleri bünyesinde bulunduran Viking Kâğıt’ın kendisinden ürün alıp satan marketlerin raf fiyatlarını belirlemek suretiyle Rekabet Kanunu’nu ihlal edip etmediğinin tespiti amacıyla soruşturma başlatıldı.
15.05.2024 Ekonomi
İnternet üzerinden uyuşturucu ağı! Skandal kargo detayı ortaya çıktı!
İnternet üzerinden uyuşturucu ağı! Skandal kargo detayı ortaya çıktı! Kullanımı her geçen gün artan uyuşturucuya internetten kolayca ulaşılıyor. Sosyal medyadan satış yapan zehir tacirleri elden teslim yaptığı gibi Türkiye’nin her yerine kargoyla gönderme garantisi sunuyor.
16.02.2024 Gündem
Islak mendilde plastik tehlikesi: Pet şişedekinden daha riskli, sakın böyle kullanmayın!
Islak mendilde plastik tehlikesi: Pet şişedekinden daha riskli, sakın böyle kullanmayın! Hayatı kolaylaştıran ıslak mendiller, hijyenik de olsa bazı riskler içeriyor olabilir. Tahriş edici özelliğini de içeridği mikroplastikten alıyor. Gelin ıslak mendildeki tehlikeye birlikte bakalım.
15.02.2024 Yaşam
Deprem çantası maliyeti arttı! Yaklaşık 1000 liraya oluşturulabiliyor
Deprem çantası maliyeti arttı! Yaklaşık 1000 liraya oluşturulabiliyor Önceden hazırlanmış bir deprem çantası depremde hayat kurtarabiliyor. Yaşanacak deprem durumunda hayat kurtarabilecek bir deprem çantası, ortalama 940 TL maliyetle oluşturulabiliyor. 2020 yılında bir çanta ortalama 500 liraya hazırlanıyordu.
20.02.2023 Gündem
Deprem çantası nasıl hazırlanır? Deprem çantasının içinde neler olmalı? İşte deprem çantasında olması gerekenler!
Deprem çantası nasıl hazırlanır? Deprem çantasının içinde neler olmalı? İşte deprem çantasında olması gerekenler! Deprem, Türkiye’nin gerçeği olarak karşımızda duruyor. Türkiye’de yaşanan depremler her seferinde hazır olmanın önemini bir kez daha hatırlatırken uzmanlar yaşanan depremlerin bir uyarı olduğunu belirtiyor. Depreme için evde güvenlik ile ilgili bir takım önlemler almak ve hayat kurtaran bilgileri öğrenerek hazırlıklı olmak için pek çok sebep var. Bunların başında da deprem çantası hazırlamak geliyor. Peki, Deprem çantası nasıl hazırlanır? Deprem çantasının içinde neler olmalı? İşte deprem çantasında olması gerekenler!
23.11.2022 Gündem
Temizlik ürünleri ile ilgili indirim açıklaması! Dikkat çeken '6 ay' çağrısı
Temizlik ürünleri ile ilgili indirim açıklaması! Dikkat çeken '6 ay' çağrısı Temizlik başta olmak üzere temel ihtiyaç ürünlerinde geçtiğimiz Nisan ayında KDV’nin yüzde 18’den yüzde 8’e indirilmesi tüketicilere nefes aldırdı. Market markalı ürünlere talebin ciddi oranda arttığını hatırlatan uzmanlar ciroların arttığını belirterek önemli uyarılarda bulundular.
22.11.2022 Ekonomi
Ayşegül Aydın neden ve nasıl öldü? Ayşegül Aydın’ın katili kim, ifadesinde de dedi?
Ayşegül Aydın neden ve nasıl öldü? Ayşegül Aydın’ın katili kim, ifadesinde de dedi? Kocaeli Gebze'de cinsel istismarda bulunup, başına taşla vurduğu 16 yaşındaki Ayşegül Aydın'ın 132 gün sonra ölümüyle ilgili tutuklanan Afgan uyruklu kişi için ağırlaştırılmış müebbet hapis istendi. Peki, Ayşegül Aydın neden ve nasıl öldü? Ayşegül Aydın’ın katili kim, ifadesinde de dedi?
29.06.2022 Yaşam
Ayşegül'ü öldüren sapığın ifadesi dehşete düşürdü! 'Hoşuma gitti'
Ayşegül'ü öldüren sapığın ifadesi dehşete düşürdü! 'Hoşuma gitti' Kocaeli'nin Gebze ilçesinde, cinsel istismarda bulunup, başına taşla vurduğu Ayşegül Aydın'ın (16) 132 gün sonra ölümü ile ilgili tutuklanan Afganistan uyruklu Muhammed Atikullah (20) için 'nitelikli kasten öldürme', 'kişiyi hürriyetinden yoksun kılma', 'nitelikli cinsel istismar' suçlarından ağırlaştırılmış müebbet talep edildi.
29.06.2022 Yaşam
Kütahya’da 4 milyon 300 bin adet kaçak makaron ele geçirildi
Kütahya’da 4 milyon 300 bin adet kaçak makaron ele geçirildi Kütahya’da polisin şüphe üzerine durdurduğu bir kamyonda 4 milyon 300 bin adet 'makaron' olarak bilinen kaçak filtreli boş sigara kağıdı ele geçirildi.
24.04.2022 Yaşam
Ucuz tatil fırsatı! Günlük ücretler 40 ile150 lira arasında değişiyor, Antalya, Muğla, Çanakkale, Balıkesir dahil onlarca kentte geçerli
Ucuz tatil fırsatı! Günlük ücretler 40 ile150 lira arasında değişiyor, Antalya, Muğla, Çanakkale, Balıkesir dahil onlarca kentte geçerli Havalar ısındı. Tatil planları yapılmaya başladı. Artan fiyatlar nedeni ile herkes ucuz tatil yapmanın yollarını araştırıyor. Ülkemizde tatil için farlı bütçelere uygun pek çok alternatif bulunuyor. Günlük ücretler 40 liralardan başlıyor. İsteyen herkes ucuz tatil imkanından yararlanabiliyor. Çok sayıda il ve ilçede geçerli. Olimpos'tan Datça'ya, Bozcaada'dan Foça'ya çok geniş bir yelpazede ucuz tatil yapma imkanı bulunuyor. Uygun bütçeli tatil denildiğinde kamp tatili ön plana çıkıyor. Çadır ya da karavan kiralama seçenekleri özellikle kalabalık aileler için ekonomik avantaj sunuyor. Peki ilk kez kamp yapacaklar nelere dikkat etmeli? Kampa giderken alınması gereken malzemeler neler? İşte ucuz tatilin şifreleri...
24.04.2022 Ekonomi
İndirimler bugün başladı! 81 ilde uygulanıyor, etiketlere yansıyacak, fiyatlar düşecek
İndirimler bugün başladı! 81 ilde uygulanıyor, etiketlere yansıyacak, fiyatlar düşecek Fiyatlar düşüyor. Marketlerde etiketler değiştiriliyor. 81 ilin tamamında geçerli. Deterjandan tuvalet kağıdına, bebek bezinden hijyen malzemelerine kadar çok sayıda üründe uygulanıyor. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, temel ihtiyaç malzemelerinde KDV oranının yüzde 8'e indirileceğini duyurmuştu. Yeni KDV düzenlemesi bugünden itibaren başlıyor. KDV indirimleri etiket fiyatlarının da düşmesini sağlayacak. Öte yandan temel gıda maddeleri dışında konut sektörü için de yeni KDV düzenlemesi uygulanmaya başlıyor. Konutların net alanının 150 metrekareye kadar olan kısmı için KDV oranı yüzde 8, 150 metrekarenin üzerindeki konutlarda, bu sınırı aşan kısım için yüzde 18 olarak belirlendi. Sertifikalı tohum ve fidanların tamamında da yüzde 1 KDV oranı uygulanacak.
1.04.2022 Ekonomi
İndirimler cuma günü başlıyor! 81 ilde uygulanacak, kuruşu kuruşuna hesaplandı...
İndirimler cuma günü başlıyor! 81 ilde uygulanacak, kuruşu kuruşuna hesaplandı... Temizlik malzemelerinden tarım makinelerine, yeme-içme hizmetlerinden tohuma kadar birçok üründe KDV indirimleri geldi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın önceki gün duyurduğu KDV indirimleri 1 Nisan’dan itibaren geçerli olacak. Resmi Gazete’de yayımlanan düzenlemeyle, temizlik ürünleri ve yeme-içme hizmetlerinden alınan KDV yüzde 18’den yüzde 8’e indirildi. Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından sertifikilandırılan tohumluk ve fidanlardan alınan KDV oranı yüzde 1’e indirildi. Sabun, şampuan, deterjan, ıslak mendil, tuvalet kağıdı, peçete, bebek bezi, ev, arsa hepsi için geçerli. Süt, yumurta ve meyve üretiminde kullanılan tarım makinaları yüzde 8 KDV kapsamına alındı.
30.03.2022 Ekonomi
Temizlik ürünleriyle ilgili flaş ÖTV ve KDV açıklaması!
Temizlik ürünleriyle ilgili flaş ÖTV ve KDV açıklaması! Temizlik ürünlerinin lüks tüketim olmadığını ve ÖTV’nin sıfırlanıp KDV oranının düşürülmesi gerektiğini hatırlatan Palandöken, “Temizlik ürünlerinde ÖTV sıfırlanmalı KDV düşürülmeli” dedi.
26.03.2022 Ekonomi
Soğuk yanıklarına dikkat! Kaşınma, morarma ve ağrı olabilir
Soğuk yanıklarına dikkat! Kaşınma, morarma ve ağrı olabilir Yurt genelinde etkili olacak kar yağışı, bir dizi önlemleri beraberinde getirdi. Dondurucu soğukların geri gelmesiyle uzmanlar da uyarılarına devam ediyor. Havaların soğuması ile birlikte elinde ve yüzünde yanma, kızarıklık, kuruluk hissedenlere soğuk yanıkları hakkında uyarılarda bulunan Dermatoloji Uzmanı Dr. Elif Topcu, “Bu şikayetlere kaşınma, morarma hatta ağrı da eklenebilir. Özellikle kulak kepçeleri, burun ucu, parmak ucu gibi alanların daha fazla etkilenebileceği unutulmamalıdır” diye konuştu.
10.03.2022 Sağlık
Cilde zarar vermemesi için doğru maske seçimi yapılmalı
Cilde zarar vermemesi için doğru maske seçimi yapılmalı Korona virüsü dönemindeki cilt sorunlarına dikkat çeken Dermatoloji Uzmanı Dr. Nalan Saraç, “Bez maske cildin hava almasını sağladığı için deri hastalıkları açısından daha sağlıklı olmaktadır ancak koruyuculuk açısından dikkatli olmak gerekir. Maskelerin koruyuculuk oranlarını ve cilde verdikleri hasarı göz önünde bulundurarak tercih yapılmalıdır” dedi.
24.02.2022 Sağlık
Toptancı halleri ve pazar yerleriyle ilgili flaş karar! Bakanlık duyurdu
Toptancı halleri ve pazar yerleriyle ilgili flaş karar! Bakanlık duyurdu Son dakika haberi... Toptancı halleri ve pazar yerleriyle ilgili flaş gelişme! Bakanlık resmen duyurdu, tamamen değişiyor! Kurallar belli oldu, artık zorunlu olacak. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan start vermişti, hayata geçiyor. Düzenleme ile tek kullanımlık bardak, tabak, çatal, kaşık, bıçak gibi ürünler ile pipet ve ıslak mendil kullanımının azaltılması, kargo ve mesafeli satışlarda gereğinden fazla ambalaj kullanımının engellenmesi, plastik kullanımının azaltılması, gıda ve tekstil atıklarının önlenmesi ve kaynağında ayrı biriktirilmesi amaçlanıyor. İşte detaylar...
6.01.2022 Ekonomi
Yeşilçam'da gişe rekorları kıran sinemacı: Osman Fahir Seden
Yeşilçam'da gişe rekorları kıran sinemacı: Osman Fahir Seden Son filmi "Suçlu"yu 1989'da tamamladığında 136 filmle, Türk sinemasının en çok film çeken üçüncü ismi olan yapımcı, yönetmen ve senarist Osman Fahir Seden'in vefatının üzerinden 23 yıl geçti.
31.08.2021 Kültür Sanat
Güneş kremi cilt yapısına uygun seçilmeli
Güneş kremi cilt yapısına uygun seçilmeli Deri ve Zührevi Hastalıklar Uzmanı Dr. Efşan Gürbüz Yontar, özellikle yaz aylarında sıklıkla karşılaşılan güneş lekelerinin oluşumunu önlemek amacıyla cilt yapısına uygun güneş kremlerinin kullanılması ve bu kremlerin de en az 30 güneş koruma faktörüne sahip olması gerektiğini belirtti.
16.07.2021 Sağlık
Çocukları tatilde bekleyen 5 tehlike!
Çocukları tatilde bekleyen 5 tehlike! Güneş çarpmasından isiliğe, böcek ısırığından ishale pek çok problem özellikle çocuklu aileleri zora sokan durumların başında geliyor. Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı Dr. İlkay Değerli, çocukları tatilde bekleyen 5 tehlikeyi anlattı.
6.07.2021 Sağlık
Deprem çantasında olması gerekenler! Deprem çantası nasıl hazırlanır? Deprem ilk yardım çantası içindekiler
Deprem çantasında olması gerekenler! Deprem çantası nasıl hazırlanır? Deprem ilk yardım çantası içindekiler İstanbul'da Kandilli Rasathanesi tarafından verilen bilgiye göre 4.2 merkezinde Sultanbeyli’de deprem olduğu duyuruldu. Panik yaratan deprem gözleri yeniden olası depremlere çevirdi. İstanbul’daki depreminin ardından pek çok kişi yaşanabilecek depremlere yönelik önlem niteliğinde bilgileri araştırırken, deprem çantasında olması gerekenleri de bir kez daha sorgulama başladı. Deprem çantası nasıl hazırlanır? Deprem çantasında olması gerekenler…
19.06.2021 Gündem
Pazarcıdan skandal hareket! Anında ceza yedi
Pazarcıdan skandal hareket! Anında ceza yedi Keşan'da pazarların açılmasıyla birlikte denetimler sıklaşmaya başladı. Denetime çıkan ekipler bir pazarcının diliyle parmaklarını ıslatıp poşet açtığını fark edince ceza kesti. Pazarcı cezaya direnince emniyete götürüldü.
8.05.2021 Yaşam
Sahte cinsel içerikli haplar ele geçirildi! Değeri 10 milyon lira...
Sahte cinsel içerikli haplar ele geçirildi! Değeri 10 milyon lira... İstanbul Gaziosmanpaşa'da sahte cinsel içerikli hap satışı yapılan 2 ayrı adrese baskın düzenlendi. 2 milyon 239 bin 836 adet sahte hap ele geçirilen baskında 2 kişi gözaltına alındı.
25.03.2021 Gündem
Cep telefonlarında, klozetlerden daha fazla bakteri var!
Cep telefonlarında, klozetlerden daha fazla bakteri var! Klinik Mikrobiyoloji ve İnfeksiyon Hastalıkları Derneği tarafından yapılan araştırmayla cep telefonu yüzeyinden alınan sürüntü örneklerinde, hastalık yapma riski bulunan patojen bakteriler tespit edildi. Dicle Üniversitesi Enfeksiyon Hastalıkları ve Klinik Mikrobiyoloji Ana Bilim Dalı öğretim üyesi Prof. Dr. Recep Tekin, cep telefonlarında tahmin edilemeyecek kadar bakteri bulunduğuna dikkat çekerek, "İşin ilginç tarafı; cep telefonu üzerinde üreyen bakteri sayısı, tuvaletteki klozetten daha fazladır" dedi.
22.01.2021 Bilim ve Teknoloji
Bade İşçil:Ruj taşımıyorum
Bade İşçil:Ruj taşımıyorum En son 'Ufak Tefek Cinayetler' dizisinde rol alan oyuncu Bade İşçil, Hello dergisine pandemi döneminde değişen tarzını anlattı.
11.12.2020 Magazin
Deprem çantasında neler olmalı? Deprem çantası fiyatları..
Deprem çantasında neler olmalı? Deprem çantası fiyatları.. İzmir'de yaşanan depremin yaraları sarılmaya çalışılırken birçok kişi deprem anında ne yapması gerektiğini araştırmaya başladı. Yıkılmış bir binanın enkazında kalınsa bile 'hayat üçgeni' ile yaşama tutunmak mümkün. Deprem sonrasında ise hayati öneme sahip olan deprem çantası. Herkesin mutlaka deprem çantası bulunması gerekiyor. Üst üste yaşanan depremlerin ardından bu konuda daha duyarlı olmaya başlayan vatandaşlar deprem çantasında ne olmalı diye merak ediyor. Deprem sonrasında 72 saat boyunca ihtiyaçların karşılanmasını sağlayacak bir deprem çantasının fiyatı ise 510 TL. Deprem çantası nasıl hazırlanır? Deprem çantasında bulunması gerekenler? İşte deprem çantası ile ilgili tüm detaylar....
2.11.2020 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Islak Mendil ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ıslak mendil haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.