Sultanbeyli'de iş yeri sahibi kiracısını çıkaramayınca dükkan önüne toprak döktürdü
Sultanbeyli'de iş yeri sahibi kiracısını çıkaramayınca dükkan önüne toprak döktürdü Fazla kira parası isteyerek kiracısını iş yerinden çıkarmak istediği iddia edilen iş yeri sahibi, kiracısının dükkandan çıkmaması üzerine iş yerinin önüne bir kamyon toprak döktürdü. Sabah iş yerini açmaya gelen kiracı Özkan Çalık gördüğü manzara karşısında şaşkına dönerken, dükkanın önüne toprağın dökülme anı kameralara yansıdı.
12.01.2023 Vatan TV
Bayrampaşa'da silah sesleri!
Bayrampaşa'da silah sesleri! Bayrampaşa'da işyeri merkezine gelen 3 kişi aralarında alacak verecek meselesi olan işyeri sahibi tarafından pompalı tüfekle vuruldu. Saldırgan işyeri sahibi olay yerine gelen polis ekiplerince gözaltına alınırken, yaralanan bir kişinin durumunun ağır olduğu öğrenildi.
10.03.2020 Gündem
Kira gelir beyanı dönemi başladı! Kimler beyan verecek, ne zaman bitiyor?
Kira gelir beyanı dönemi başladı! Kimler beyan verecek, ne zaman bitiyor? Milyonlarca ev ve iş yeri sahibini ilgilendiren kira geliri beyan dönemi bugün başladı. 2018'de, kiraladığı konuttan 4 bin 400 TL'nin, iş yerinden ise 34 bin liranın üzerinde kira geliri olanlar 26 Mart'a kadar beyan vermek zorunda.
1.03.2019 Ekonomi
Sayılı günler kaldı! Kirada eviniz, iş yeriniz varsa...
Sayılı günler kaldı! Kirada eviniz, iş yeriniz varsa... 1.5 milyon ev ve işyeri sahibi 2016'da elde ettiği kira geliri için 1 Mart'tan itibaren beyanname verecek. 3800 liralık gelir vergi dışı. Daha az vergi ödemek mümkün! Nasıl mı? İşte detayları...
29.09.2021 Gündem