Gazete Vatan Logo

Van Erciş TOKİ kura sonuçları 2022 isim listesi! Van Erciş TOKİ kura sonuçları açıklandı mı? 2+1 3+1 TOKİ Van kura sonuçları

Van TOKİ kura sonuçları isim listesi 2022 sorgulaması için yapılan aramalar arttı. Van Erçiş TOKİ kura sonuçları belli oldu mu? sorusuna yanıt aranıyor. TOKİ kura çekimleri ilk olarak Doğu Anadolu ve Güneydoğu Anadolu Bölgesi'nde başladı. Van TOKİ kura sonuçlarının isim listesi merak ediliyor. Peki, Van Erçiş TOKİ kura sonuçları ne zaman, saat kaçta belli olacak? Van TOKİ 2+1, 3+1 kura çekilişi açıklandı mı, isimleri ne zaman açıklanacak? İşte Van Erciş TOKİ kura sonuçları 2022 isim listesi ve diğer merak edilenler…

Van Erciş TOKİ kura sonuçları 2022 isim listesi! Van Erciş TOKİ kura sonuçları açıklandı mı? 2+1 3+1 TOKİ Van kura sonuçları

Van Erciş TOKİ kura sonuçları ne zaman açıklanacak, Van Erciş TOKİ kura sonuçları isim listesi belli oldu mu? sorularına vatandaşlar tarafında yanıt aranıyor. Türkiye Cumhuriyeti’nin en büyük sosyal konut projesi olan TOKİ 7 Kasım’da başladı. 5 milyon 135 bin 324 kişinin başvurduğu TOKİ'de, Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum 7-16 Kasım tarihlerinde 22 bin 57 konutun kura çekim işlemlerine devam edileceğini aktardı. Peki, Van Erciş TOKİ kura sonuçları 2022 isim listesi belli mi? Van Erciş TOKİ kura sonuçları açıklandı mı?

VAN ERÇİŞ TOKİ KURA SONUÇLARI İSİM LİSTESİ 2022

TOKİ kura sonuçları, Van Merkez için belli oluyor. Geride kalan haftada 10 kura çekimi gerçekleştirildi, 11.027 konutun hak sahibi belli oldu. TOKİ kura çekimi, www.toki.tv adresinden veya resmi YouTube kanalından canlı izlenebilecek.

TOPLU Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından ‘İlk Evim, İlk İş Yerim’ projesi kapsamında Van’da yapılacak 3 bin 200 konut için kura çekimi yapıldı. 50 binin üzerinde başvurunun yapıldığı kentte, kura çekimi 3 gün sürecek.

Haberin Devamı

Noter huzurunda ve canlı yayında gerçekleştirilecek kura çekilişi, TOKİ’nin resmi sosyal medya hesapları üzerinden takip edilebilecek. Kura sonrası ev sahibi olmaya hak kazanan talihlilerin isim listesine TOKİ'nin resmi adresinden ulaşılabilecek. 

TOKİ KURA ÇEKİMİ 2023 MART AYINDA SONLANACAK!

TOKİ sosyal konut kura çekilişi 6 ay içinde tamamlanacak. Buna göre 250 bin konutun hak sahibi 2023 yılının Mart ayı içerisinde belli olacak.

Bakan Kurum, "İnşallah tüm yuvalarımızı, konut arsalarımızı, iş yerlerimizi 2 yıl içerisinde vatandaşlarımıza teslim edeceğiz Hayırlı, uğurlu olsun." dedi.

TOKİ VAN EVLERİNİN YAPILACAĞI İLÇELER VE SAYILARI

VAN ÇALDIRAN 118

VAN EDREMİT 400

VAN ERCİŞ 830

VAN GEVAŞ 189

VAN MURADİYE 133

TOKİ KURA SONUÇLARI CANLI İZLE

TOKİ VAN KURA SONUÇLARINI SORGULAMAK İÇİN TIKLAYINIZ

TOKİ ÖDEMELERİNDE YÜZDE 25 İNDİRİM

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, TOKİ ödeme planı hakkında açıklamada bulundu.
“TOKİ'den ev veya iş yeri alıp, geri ödemesi devam eden vatandaşlarımız için yüzde 25 peşin ödeme indirimi kampanyası başlatıyoruz. Borcun tamamını kapatamayacak olanlar ise bakiyesinin yüzde 25'inden az olmamak şartıyla yapabildikleri kadar ödemeye yüzde 25 indirim alabilecek. Bu kampanyadan, geri ödeme taksitleri 2021 yılı haziran ayı sonuna kadar başlamış olan konut ve iş yeri alıcıları faydalanabilecek. Kampanya bugün başlayacak ve 19 Ekim'e kadar sürecek. Orada da inşallah kolaylaştırıcı olacağız.”

Haberin Devamı