Irak Suriye

Irak Suriye

Son dakika ırak suriye haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan ırak suriye ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını ırak suriye haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Irak Suriye

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ırak suriye gelişmeleri de dahil olmak üzere 11.768 ırak suriye haberi bulunmuştur. Tüm ırak suriye haberleri aşağıda listelenmiştir.
Adana İnşaat Fuarı 5 yıl aradan sonra yeniden açıldı: Sektör profesyonelleri buluştu
Adana İnşaat Fuarı 5 yıl aradan sonra yeniden açıldı: Sektör profesyonelleri buluştu Yapı, inşaat, ısıtma, soğutma, havalandırma, klima (IHS) ve güneş enerji sistemleri gibi inşaat sektörünün tüm aktörlerini içine alan 14. Adana İnşaat Fuarı, 5 yıl aradan sonra açıldı.
1.03.2024 Adana
İnşaat sektörünün kalbi Adana'da atacak
İnşaat sektörünün kalbi Adana'da atacak TÜYAP Adana Fuar ve Kongre Merkezi'nde düzenlenecek olan 14. Adana İnşaat Fuarı, inşaat sektörünün yanı sıra iki önemli alt sektörü de bir araya getirecek.
1.02.2024 Adana
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan asgari ücret ve enflasyonla mücadele mesajı: Sözümüze bir kez daha sadık kaldık
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan asgari ücret ve enflasyonla mücadele mesajı: Sözümüze bir kez daha sadık kaldık Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi Sergi Salonu'nda Muhtarlar Toplantısı'nda açıklamalarda bulunarak, "Buradan İçişleri Bakanımıza talimat veriyorum; muhtarlıklarımızın günümüz şartlarına göre yeniden yapılandırılası çalışmalarını gündeme alın. Vatandaşlarımızın, muhtarlarımızın, belediye başkanlarımızın, kaymakamlarımızın, valililerimizin görüşlerini alarak çalışmayı süratle hayata geçirelim. Meclis tatile girmeden, yetişmezse önümüzdeki yasama yılında çözüme kavuşturalım." dedi. Asgari ücret ile ilgili de konuşan Erdoğan, "Yeni asgari ücretle çalışanları enflasyona ezdirmeme sözümüze bir kez daha sadık kaldık. Yeni asgari ücretin işverenlere, çalışanlara ve ailelerine hayırlı olmasını diliyorum." ifadelerini kullandı.
28.12.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan CHP'ye bildiri tepkisi: Terörü kınamamak korkaklıktır
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan CHP'ye bildiri tepkisi: Terörü kınamamak korkaklıktır Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ATO Congresium'da Mehmet Akif Ersoy'u Anma Günleri etkinliğinde açıklamalarda bulundu. TBMM'den terörü kınayan bildiriye imza atmayan CHP ve DEM'e tepki gösteren Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Teröristle aynı dili konuşan, terörist gibi muamele görmekten kaçamaz." dedi.
25.12.2023 Gündem
Bahçeli'den CHP’ye tepki: Bütçe görüşmelerinde takip etmeyeceğim
Bahçeli'den CHP’ye tepki: Bütçe görüşmelerinde takip etmeyeceğim MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, DEM Parti ve CHP'nin TBMM Genel Kurulundaki bütçenin kapanış konuşmalarını takip etmeyeceklerini belirterek, "Anayasa Mahkemesinin yapması gerekeni yapıyorum" dedi.
25.12.2023 Gündem
MSB 'Şehitlerimiz için!' diyerek duyurdu! 29 hedef imha edildi
MSB 'Şehitlerimiz için!' diyerek duyurdu! 29 hedef imha edildi Milli Savunma Bakanlığı Irak ve Suriye'nin kuzeyine gerçekleştirilen hava harekatında 29 hedefin imha edildiğini duyurdu.
23.12.2023 Gündem
Türkiye'nin yüreğine ateş düştü! Altı kahraman Mehmetçik şehit oldu
Türkiye'nin yüreğine ateş düştü! Altı kahraman Mehmetçik şehit oldu Türkiye, Irak’ın kuzeyinde şehit olan askerlerine ağlarken bir acı haber daha geldi. Türkiye, Irak’ın kuzeyinde şehit olan askerlerine ağlarken bir acı haber daha geldi.
24.12.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın sözleri dünya basınında manşet oldu! 'Gazze'ye kimse elini uzatamaz'
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın sözleri dünya basınında manşet oldu! 'Gazze'ye kimse elini uzatamaz' Cumhuriyet'in 100. yılı yurdun dört bir yanında coşkuyla kutlandı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları kapsamında önemli mesajlar verdi. Erdoğan'ın sözleri dünya basınında geniş yer buldu
30.10.2023 Gündem
MİT'ten nokta operasyon! Terörist Kadri Encu öldürüldü
MİT'ten nokta operasyon! Terörist Kadri Encu öldürüldü Milli İstihbarat Teşkilatı (MİT), terör örgütü PKK/KCK’nın sözde Irak-Suriye kurye sorumlusu "Doğan" kod adlı Kadri Encu’yu düzenlenen operasyonla etkisiz hale getirdi.
27.08.2023 Gündem
MİT'ten nokta operasyon! Kırmızı listedeki terörist etkisiz hale getirildi
MİT'ten nokta operasyon! Kırmızı listedeki terörist etkisiz hale getirildi MİT'ten terör örgütü PKK'ya bir darbe daha. kırmızı kategoride yer alan ve İnterpol Kırmızı Bülten ile aranan KCK Yürütme Konseyi Üyesi Esad Faraşin kod Abdurrahman ÇADIRCI’yı Suriye/Kamışlı’da etkisiz hale getirdi.
23.06.2023 Gündem
Bakan Çavuşoğlu'ndan Kılıçdaroğlu açıklaması! "Psikolojisi bozulmuş, agresifleşmiş”
Bakan Çavuşoğlu'ndan Kılıçdaroğlu açıklaması! "Psikolojisi bozulmuş, agresifleşmiş” Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu’nun sosyal medyada yayınladığı videoları eleştirerek, “Her gün çıkıyor video yayınlayıp konuşuyor. Psikolojisi de bozulmuş, agresifleşmiş. Biz ona sakin diyoruz, sakin” dedi.
27.05.2023 Gündem
İçişleri Bakanı Soylu: Ülkemizi batının vesayetinden Tayyip Erdoğan kurtardı diyecekler
İçişleri Bakanı Soylu: Ülkemizi batının vesayetinden Tayyip Erdoğan kurtardı diyecekler İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Üsküdar'da Nakkaştepe Millet Bahçesi'nde gençlerle buluştu. Müzik eşliğinde başlayan etkinliğin ardından konuşan Bakan Soylu, "Evet ülkemizi düşman ayağından 1919'da başlayan Kurtuluş Savaşı kurtardı. Gazi Mustafa Kemal önderliğinde ecdadımız kurtardı. Ama ülkemizi Batı'nın vesayetinden de Tayyip Erdoğan kurtardı diyecekler" dedi.
19.05.2023 Gündem
Bakan Akar: 1 Ocak'tan itibaren 261 terörist etkisiz hale getirildi
Bakan Akar: 1 Ocak'tan itibaren 261 terörist etkisiz hale getirildi Milli Savunma Bakanı Akar, depremin yaralarını sarmak için fedakarca çalışan Mehmetçiğin hudut güvenliği ve terörle mücadele faaliyetlerinin de aynı kararlılıkla devam ettiğini belirterek, "1 Ocak'tan itibaren 261 terörist etkisiz hale getirildi. Terör yuvalarını, inlerini, barınaklarını teröristlerin başına yıktık, yıkmaya devam edeceğiz" dedi.
25.02.2023 Gündem
Zehrinin litresi 10 milyon dolar! Kara akrebi internetten satıyorlar
Zehrinin litresi 10 milyon dolar! Kara akrebi internetten satıyorlar Dünyanın en zehirli hayvanları arasında gösterilen ve zehrinin litre fiyatı 10 milyon dolar olduğu öğrenilen kara akrep (Androctonus crassicauda), Türkiye'de yasak olmasına rağmen, internet sitelerinde, çifti 7 bin liraya ulaşan fiyatlarla satışa çıkarılıyor. Doğa Koruma ve Milli Parklar Genel Müdürlüğü yetkilileri, satışın tespiti halinde, hayvan başına 26 bin 390 lira ceza uyguladıklarını belirtti.
23.01.2023 Yaşam
Kullanımı yüzde 300 arttı, doğru kullanımı merak konusu oldu! İşte soba kurulumunun püf noktaları...
Kullanımı yüzde 300 arttı, doğru kullanımı merak konusu oldu! İşte soba kurulumunun püf noktaları... Fiyatları 7 bin ile 10 bin TL arasında değişiyor, yurt dışından yoğun talep var. Bu yıl kış ve soğuk havalar öncesi kullanımı yüzde 300 arttı. Özellikle Anadolu evlerinin vazgeçilmezi sobanın doğru kullanımı ise merak konusu oldu. Nasıl kurulacağını, kurulum öncesi nelere dikkat edilmesi gerektiğine ilişkin önemli tavsiyeler verildi. Soba borularının her ay, bacalarının ise 2 ayda bir temizlenmesinin şart. Soba yakarken harlayıcı ve patlayıcı maddelerin ise kesinlikle kullanılmaması gerekiyor. Peki soba kullanımının püf noktaları neler? İşte detaylar...
17.11.2022 Ekonomi
Hububat ihracatında yüzde 28’lik artış
Hububat ihracatında yüzde 28’lik artış  Güneydoğu Anadolu Hububat Bakliyat Yağlı Tohumlar ve Mamulleri İhracatçıları Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Celal Kadooğlu, “Sektör olarak bu yıl ilk 8 ayda Türkiye genelinde yüzde 30,3’lük bir artış ile ihracatımızı 7,2 milyar dolara ulaştırdık. GAİB Hububat Birliği olarak ihracatımızı ilk 8 ayda yüzde 28’lik artışla 2,2 milyar dolar ihracat gerçekleştirdik. Üyelerimizin özverili çalışmalarıyla hedeflerimizi gerçekleştirmeye el birliğiyle devam ediyoruz” dedi.
19.09.2022 Ekonomi
Bakan Soylu 'tek bir terörist kalmayacak' diyerek tarih verdi
Bakan Soylu 'tek bir terörist kalmayacak' diyerek tarih verdi İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Ümraniye'de sanayi esnafıyla buluştu. Burada konuşan Soylu, "29 Ekim 2023 tarihine kadar ülkemiz sınırlarında bir tane bile terörist kalmayacak. Ayakkabı numaralarına kadar biliyoruz" dedi.
27.08.2022 Siyaset
Bakan Soylu, muhtarlar ve STK temsilcileriyle bir araya geldi
Bakan Soylu, muhtarlar ve STK temsilcileriyle bir araya geldi Bayburt’ta muhtarlar ve Sivil Toplum Kuruluşlarının (STK) temsilcileriyle bir araya gelen İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, “Zeytindalı Harekâtında batı bize ambargo koydu. Mühimmat göndermediler. Ruhlarında, gönüllerinde ay-yıldız olan mühendislerimiz devreye girdi. Onlara ihtiyacımız kalmadı” dedi.
19.08.2022 Siyaset
PKK elebaşı Karayılan'ın İstanbul'a gönderdiği teröristle ilgili yeni gelişme!
PKK elebaşı Karayılan'ın İstanbul'a gönderdiği teröristle ilgili yeni gelişme! PKK elebaşı Murat Karayılan'ın talimatıyla İran üzerinden Türkiye'ye geçen ve eylem hazırlığındayken yakalanan PKK'lı teröristle ilgili detaylar ortaya çıktı. Öte yandan İstanbul Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin yaptığı operasyon sonucu yakalanan, terör örgütü PKK-KCK üyesi ‘Seydo Botan Gever’ kod adlı Mehdi Mıhçı çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.
11.08.2022 Gündem
Murat Karayılan'ın talimatıyla İstanbul'a gelen terörist yakalandı! Bakan Soylu duyurdu
Murat Karayılan'ın talimatıyla İstanbul'a gelen terörist yakalandı! Bakan Soylu duyurdu Fatih'te PKK terör örgütüne yönelik düzenlenen operasyonda, örgütün sözde özel kuvvetlerinin mensubu Mehdi Mıhçı sahte kimlikle yakalandı. Operasyonu duyuran İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, "Murat Karayılan'ın talimatıyla İran üzerinden Türkiye'ye geçen, PKK'nın sözde özel kuvvetlerine mensup, bomba eğitimi veren, İstanbul'da eylem yapmak ve yaptırmak üzere gelen; Seydo Botan Gever kod adlı Mehdi Mıhçı, başarılı bir operasyonla sahte kimlikle İstanbul'da yakalandı. Emniyet İstihbarat ve İstanbul Emniyet Müdürlüğümüze tebrikler" açıklamasında bulundu.
11.08.2022 Gündem
Kızılay, Türkiye dahil 22 ülkede kurban kesimlerine başladı
Kızılay, Türkiye dahil 22 ülkede kurban kesimlerine başladı Hayırseverlerin kurban emanetlerini alan Türk Kızılay, Kurban Bayramı’nın ilk günü itibariyle kesim işlemlerine başladı. Türkiye’de ve dünyanın üç kıtasındaki 21 ülkede kesim işlemlerini başlatan Kızılay ekipleri, yurt dışında kesimlerin hemen ardından, yurt içinde ise anlık ve kavurma konservesi olarak kurban etlerini ihtiyaç sahiplerine ulaştıracak.
9.07.2022 Gündem
Kızılay kurban vekalet fiyatı ne kadar? Kurban bedeli yurt içi ve yurt dışı kaç TL? Kızılay kurbanlık bağış 2022 fiyatları
Kızılay kurban vekalet fiyatı ne kadar? Kurban bedeli yurt içi ve yurt dışı kaç TL? Kızılay kurbanlık bağış 2022 fiyatları Kurban Bayramı’na sayılı günler kaldı. Kurban bağışı yapmak isteyen binlerce kişi kurbanını bağışlamak için araştırmalara devam ediyor. Haziran ayının başında Kızılay kurban vekâlet fiyatlarını açıklamıştı. Peki, Kızılay kurban vekalet fiyatı ne kadar? Kurban bedeli yurt içi ve yurt dışı kaç TL? Kızılay kurban bağışı nasıl yapılır? Kurban vekaleti Kızılay’a nasıl verilir? İşteKızılay kurbanlık bağış 2022 fiyatları
5.07.2022 Gündem
Hıdırellez ne zaman? Hıdırellez dilekleri nasıl yapılır? Hıdırellez’in hikayesi nedir?
Hıdırellez ne zaman? Hıdırellez dilekleri nasıl yapılır? Hıdırellez’in hikayesi nedir? Halk takviminde yer alan mevsimlik bayramlardan olan Hıdırellez, mayıs ayına yaklaştığımız şu günlerde pek çok kişi tarafından merak ediliyor. Hızır ve İlyas’ın yeryüzünde buluştukları gün olarak kutlanan Hıdırellez’de bazı ritüeller de hala yaşatılıyor. Bazı yerlerde şenliklerle kutlanan bu özel gün, dileklerin dilendiği, bolluk ve bereketin simgesel olarak somutlaştırıldığı en özel günler arasında yer alıyor. Peki, Hıdırellez ne zaman? Hıdırellez dilekleri nasıl yapılır? Hıdırellez’in hikayesi nedir? 6 Mayıs Hıdırellez günü neler yapılır? Hıdırellez gül ağacı ritüeli nedir? Hıdırellez kimler kutlar? İşte Hıdırellez ile ilgili merak edilenler…
25.04.2022 Gündem
Hıdırellez ne zaman? Hıdırellez nedir, ritüelleri nelerdir?
Hıdırellez ne zaman? Hıdırellez nedir, ritüelleri nelerdir? Türk dünyasında kutlanan mevsimlik bayramlardan olan Hıdırellez, Hızır ve İlyas’ın yeryüzünde buluştukları gün olarak kutlanıyor. Bahar ayları ile birlikte pek çok kişi de Hıdırellez’in ne zaman kutlanacağını merak ediyor. Peki, Hıdırellez ne zaman? Hıdırellez nedir, ritüelleri nelerdir? Hıdırellez ne zaman kutlanır? İşte detaylar…
19.03.2022 Gündem
Bakan Akar'dan Kazakistan mesajı: 'Her türlü yardıma hazırız'
Bakan Akar'dan Kazakistan mesajı: 'Her türlü yardıma hazırız' Son dakika haberi... Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, 24 Temmuz 2015’ten bugüne kadar 33 bin 275 teröristin etkisiz hale getirildiğini duyurdu. Kazakistan'daki son gelişmeleri yakından takip ettiklerini belirten Bakan Akar, “Bizim inancımız Kazakistan, oradaki kardeşlerimiz kendi imkan ve kabiliyetleriyle oradaki bütün zorlukları aşacaktır. Biz Kazakistan'ın her zaman olduğu gibi bugün de yanındayız. Herhangi bir talep geldiğinde, istek olduğunda, bize emir, talimat verildiğinde biz de Kazakistanlı kardeşlerimize her türlü yardımı yapmaya, elimizden gelen desteği sağlamaya hazır olduğumuzu ifade ediyoruz" dedi.
8.01.2022 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Irak Suriye ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ırak suriye haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.