İngilizce

İngilizce

Son dakika ingilizce haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan ingilizce ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını ingilizce haber sayfamızda bulabilirsiniz.

İngilizce

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ingilizce gelişmeleri de dahil olmak üzere 8.764 ingilizce haberi bulunmuştur. Tüm ingilizce haberleri aşağıda listelenmiştir.
Bakan Ersoy, turizmde hedefi açıkladı
Bakan Ersoy, turizmde hedefi açıkladı Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, "Turist sayısı olarak 4'üncü sıraya yükseldik. Hedefimiz de dünyada ilk 3'e girmek. Çok hızlı bir şekilde regülasyonlar yapıyoruz. Ülkemizi 60 milyon- 100 milyon bandında turist alan ülkeler seviyesine getirmeyi hedefliyoruz" dedi.
18.04.2024 Gündem
Erdal Alkış kimdir, nereli, ne iş yapıyor? TFF Başkan Adayı hangi takımı tutuyor?
Erdal Alkış kimdir, nereli, ne iş yapıyor? TFF Başkan Adayı hangi takımı tutuyor? İş insanı Erdal Alkış, Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanlığı'na adaylığını açıkladı. Alkış, yaptığı yazılı açıklamada, "Türk futbolunun içinde bulunduğu kaotik atmosferden çıkma zamanı gelmiştir." ifadesini kullandı. Peki, TFF Başkan Adayı Erdal Alkış kimdir, nereli, ne iş yapıyor, hangi takımlı?
17.04.2024 Gündem
TFF yeni kararı açıkladı! Süper Lig'de 'yabancı VAR' resmen başlıyor
TFF yeni kararı açıkladı! Süper Lig'de 'yabancı VAR' resmen başlıyor Türkiye Futbol Federasyonu'nun UEFA ve Avrupa'nın 5 ülke federasyonu ile görüşmeleri sonucunda, Süper Lig'in 32'nci haftasından lig sonuna kadar haftanın kritik maçlarında yabancı Video Yardımcı Hakemi (VAR) görevlendirilecek. Ligin 32'nci haftasındaki MKE Ankaragücü - Gaziantep FK, Fatih Karagümrük - Fenerbahçe ve Alanyaspor - Galatasaray karşılaşmalarında yabancı video yardımcı hakemi görev alacak.
12.04.2024 Süper Lig
Mehmet Kasım Gülpınar kimdir? Yeniden Refah Partisi Şanlıurfa Belediye Başkan Adayı Mehmet Kasım Gürpınar kaç yaşında, hangi aşiretten?
Mehmet Kasım Gülpınar kimdir? Yeniden Refah Partisi Şanlıurfa Belediye Başkan Adayı Mehmet Kasım Gürpınar kaç yaşında, hangi aşiretten? Şanlıurfa seçim sonuçları belli oluyor. Saat 20.00 itibariyle sandıkların 19,5'i açıldı. AK Parti'nin Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan adayı Zeynel Abidin Beyazgül'ün oy oranı yüzde 35,05, Yeniden Refah Partisi'nin adayı Mehmet Kasım Gülpınar'ın oy oranı yüzde 36,64 oldu. Resim sonuçları henüz gelmemişken Mehmet Kasım Gülpınar’ın kim olduğuna dair araştırmalar hızlandı.
31.03.2024 Gündem
YKS'ye başvuranların sayısı belli oldu
YKS'ye başvuranların sayısı belli oldu Ölçme, Seçme ve Yerleştirme (ÖSYM) Merkezi Başkanı Bayram Ali Ersoy, Yükseköğretim Kurumları Sınavı'na (YKS) 3 milyon 36 bin 945 adayın başvuru yaptığını açıkladı.
12.03.2024 Gündem
İYİ Partili eski milletvekili Ahmet Çelik kardeşi tarafından bıçaklandı!
İYİ Partili eski milletvekili Ahmet Çelik kardeşi tarafından bıçaklandı! İYİ Parti Eski Milletvekili Ahmet Çelik, Bahçelievler'deki ofisinde kardeşi Kemal Çelik tarafından bıçaklandı. Hastaneye kaldırılan Ahmet Çelik'in durumunun ciddiyetini koruduğu öğrenildi.
12.03.2024 Gündem
“Senenin Yıldızları” 16’ncı kez ödüllendirildi
“Senenin Yıldızları” 16’ncı kez ödüllendirildi “Senenin Yıldızları Ödül Töreni” bu yıl 16. kez düzenlendi. Ödüle layık görülen projeler, dünyanın dört bir yanındaki 75 bin Yıldız Holding çalışanı ve uzman jürinin oylamasıyla seçildi.
8.03.2024 Çalışma Hayatı
Eğitimde önemli dönüşüm: "S2DInTs Projesi"
Eğitimde önemli dönüşüm: "S2DInTs Projesi" Çukurova İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nün koordinatörlüğünde gerçekleştirilen ve 2 yıl devam eden “S2DInTs Projesi” tamamlandı.
27.02.2024 Adana
Hurşit Yıldırım kimdir? Adalet Bakan Yardımcısı Hurşit Yıldırım’ın özgeçmişi
Hurşit Yıldırım kimdir? Adalet Bakan Yardımcısı Hurşit Yıldırım’ın özgeçmişi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından Adalet Bakan Yardımcılığına Hurşit Yıldırım atandı. Peki, Hurşit Yıldırım kimdir, kaç yaşında, nereli?
23.02.2024 Gündem
Tekin Bingöl kimdir? Ankara Milletvekili Tekin Bingöl’ün özgeçmişi
Tekin Bingöl kimdir? Ankara Milletvekili Tekin Bingöl’ün özgeçmişi CHP Ankara Milletvekili Tekin Bingöl siyasi figürlerden biri olarak merak ediliyor. Partisi tarafından TBMM Başkan adayı olarak da gösterilen Tekin Bingöl kimdir?
22.02.2024 Gündem
Türk Hava Yolları 2024 yılı için 5 bin kişiyi işe alacak
Türk Hava Yolları 2024 yılı için 5 bin kişiyi işe alacak Türk Hava Yolları İnsan Kaynaklarından Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Abdulkerim Çay, 2024 yılı için yaklaşık 5 bin kişiyi işe almayı planladıklarını duyurdu.
20.02.2024 Ekonomi
Orhan Asena Eserleri Nelerdir? Orhan Asena Eserlerinin Özellikleri...
Orhan Asena Eserleri Nelerdir? Orhan Asena Eserlerinin Özellikleri... Orhan Asena, Türk Tiyatro tarihinin en önemli kalemidir. Tarihi konularda eserlere imza vererek Türk Tiyatrosunun Shakespeare’i olarak tanımıştır. Küçük yaşlardan itibaren şiir ve öyküler yazan Asena Lise döneminde Tiyatro eserleri yazmaya başlamıştır. İstanbul Üniversitesi Tıp Fakültesi Mezunudur.
10.02.2024 Yaşam
Malakit Taşı Özellikleri Nelerdir? Malakit Taşının En Bilinen Faydaları...
Malakit Taşı Özellikleri Nelerdir? Malakit Taşının En Bilinen Faydaları... Malakit taşı adını İngilizce bir kelime olan Malachite sözcüğünden alır. Genelde malahit olarak da bilinir fakat gerçekte taşın ismi malakit olmaktadır.
9.02.2024 Yaşam
Yapay zeka gerçekçi çözümlerle bir adım öteye geçiyor
Yapay zeka gerçekçi çözümlerle bir adım öteye geçiyor Yerli girişimcilik stüdyosu Cerebrum Tech'in kurucusu ve Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Erdem Erkul, yapay zekânın global anlamda getirdiği fırsat, risk ve çözümleri, Forbes'da kaleme aldığı aşağıdaki yazıyla analiz etti.
9.02.2024 Ekonomi
Ok İşareti Nedir, Ne İşe Yarar? Klavyede Ok İşareti Nasıl Yapılır?
Ok İşareti Nedir, Ne İşe Yarar? Klavyede Ok İşareti Nasıl Yapılır? Genel olarak birçok farklı durum üzerinden bir yönü belirtmek amaçlı kullanılan işaret ok işareti olarak ifade edilmektedir. Bu durum sağ ve sol ile beraber aşağı ya da yukarı gibi işaretler üzerinden ele alınabilir. Aynı zamanda bu durum dünya çapında da aynı işareti ile beraber bilgisayarda kullanılmaktadır.
3.02.2024 Yaşam
Kızılcık Şerbeti Azra kimdir? Sema Öztürk kaç yaşında, nereli, oynadığı diziler hangileri?
Kızılcık Şerbeti Azra kimdir? Sema Öztürk kaç yaşında, nereli, oynadığı diziler hangileri? Show TV’nin, yapımını Gold Film’in, yapımcılığını Faruk Turgut’un üstlendiği, başrollerini Barış Kılıç, Evrim Alasya, Settar Tanrıöğen, Sıla Türkoğlu, Sibel Taşçıoğlu, Doğukan Güngör, Müjde Uzman ve Yiğit Kirazcı’nın paylaştığı fenomen dizisi “Kızılcık Şerbeti”nin bu akşam yayınlanacak bölümünde Sema Öztürk izleyiciyle buluşuyor. Peki, Kızılcık Şerbeti Azra kimdir? Sema Öztürk kaç yaşında, nereli, oynadığı diziler neler?
2.02.2024 Magazin
Usta gazeteciye Rotary'den meslek hizmet ödülü
Usta gazeteciye Rotary'den meslek hizmet ödülü Adana Tepebağ Rotary Kulübü Gazeteci-Yazar Ramazan Şanıvar’ı Meslek Hizmet Ödülü’ne layık gördü.
1.02.2024 Adana
Akik Taşı Özellikleri Nelerdir? Akik Taşının En Bilinen Faydaları...
Akik Taşı Özellikleri Nelerdir? Akik Taşının En Bilinen Faydaları... Akik taşı kuvars ve kalsedon minerallerinin bir araya gelmesi ile oluşan bir taştır. Bu nedenle de kalsedon kuvarsı olarak da adlandırılabilir.
27.01.2024 Yaşam
Dragon Ball Filmleri İzleme Sırası...dragon Ball Filmleri Hangi Sırayla İzlenmelidir?
Dragon Ball Filmleri İzleme Sırası...dragon Ball Filmleri Hangi Sırayla İzlenmelidir? Dragon Ball serisi, bütün zamanların en popüler ve en tanınmış animelerinden biri olmaktadır. 30 yılı aşkındır kalıcı bir popülariteye sahip olan bu film, Amerikan dublajlı olan versiyonuna kadar çok kapsamlı bir izlenme oranına sahip olmaktadır. Dragon Ball, insanların izlemekten hala hoşlandığı bir klasiktir. Dragon Ball, abartılı olan güç fantezisini de pek çok kez büyük ekrana getirmiştir. 
27.01.2024 Gündem
AK Parti Ankara Akyurt Belediyesi Başkan adayı Hilal Ayık kimdir? Hilal Ayık kaç yaşında, ne mezunu?
AK Parti Ankara Akyurt Belediyesi Başkan adayı Hilal Ayık kimdir? Hilal Ayık kaç yaşında, ne mezunu? AK Parti Ankara'nın ilçe belediyeleri için belirledikleri adaylar da bugün açıklandı. Peki, AK Parti Akyurt Belediyesi Başkan adayı Hilal Ayık kimdir? Hilal Ayık kaç yaşında? İşte detaylar...
24.01.2024 Gündem
e-YDS 2024/2 başvuruları başladı! İşte e-YDS 2024/2 sınavı ne zaman yapılacak? Sonuçlar ne zaman açıklanacak?
e-YDS 2024/2 başvuruları başladı! İşte e-YDS 2024/2 sınavı ne zaman yapılacak? Sonuçlar ne zaman açıklanacak? e-YDS 2024/2 başvuruları bugün (23 Ocak Salı) itibarıyla başladı. Sınava geri sayım başlarken, ÖSYM yayınladığı takvimle e-YDS 2024/2 İngilizce sınavı ile ilgili tüm merak edilen tarihleri de paylaştı. Peki, e-YDS 2024/2 sınavı ne zaman yapılacak, sonuçlar ne zaman açıklanacak?
23.01.2024 Eğitim
İlknur Kovaç Bayraktar kimdir? AK Parti Bayrampaşa Belediye başkan adayı kim, kaç yaşında, nereli?
İlknur Kovaç Bayraktar kimdir? AK Parti Bayrampaşa Belediye başkan adayı kim, kaç yaşında, nereli? İlknur Kovaç Bayraktar Ak Parti Bayrampaşa Belediye Başkan adayı oldu. Hayatı, kariyeri ve siyasi geçmişi sorgulanmaya başlandı. 1979 yılında İstanbul'da dünyaya gelen Kovaç, lisans eğitimini Maltepe Üniversitesi Hukuk bölümünde, yüksek lisans eğitimini ise Uygulamalı Ticaret Hukuku alanında tamamladı. Meslek hayatına avukat olarak başlayan siyasi isim, 2014 yerel seçimlerinde AK Parti Bayrampaşa İlçe Teşkilatı'nda aktif olarak görev almaya başladı. Peki, AK Parti Bayrampaşa Belediye Başkan Adayı İlknur Kovaç kimdir, kaç, yaşında, nereli?
20.01.2024 Gündem
AK Parti Uşak belediye başkan adayı kim oldu? 2024 AK Parti Uşak belediye başkan adayı Mehmet Çakin kimdir, nereli, kaç yaşında?
AK Parti Uşak belediye başkan adayı kim oldu? 2024 AK Parti Uşak belediye başkan adayı Mehmet Çakin kimdir, nereli, kaç yaşında? AK Parti Uşak Belediye Başkan adayı kim oldu, 2024 Uşak AK Parti Belediye Başkan adayı Mehmet Çakin kimdir? AK Parti Uşak Belediye Başkanı adayı belli oldu. ATO Kongre Salonu'nda Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti belediye başkan adaylarını açıkladı. Peki, AK Parti Uşak Belediye Başkanı adayı Mehmet Çakin kimdir, kaç yaşında, nereli, hangi görevlerde bulundu?
18.01.2024 Gündem
AK Parti Trabzon belediye başkan adayı kim oldu? 2024 AK Parti Trabzon belediye başkan adayı Ahmet Metin Genç kimdir, nereli, kaç yaşında?
AK Parti Trabzon belediye başkan adayı kim oldu? 2024 AK Parti Trabzon belediye başkan adayı Ahmet Metin Genç kimdir, nereli, kaç yaşında? AK Parti Trabzon Belediye Başkan adayı kim oldu, 2024 Trabzon AK Parti Belediye Başkan adayı Ahmet Metin Genç kimdir? AK Parti Trabzon Belediye Başkanı adayı belli oldu. ATO Kongre Salonu'nda Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti belediye başkan adaylarını açıkladı. Peki, AK Parti Trabzon Belediye Başkanı adayı Ahmet Metin Genç kimdir, kaç yaşında, nereli, hangi görevlerde bulundu?
18.01.2024 Gündem
AK Parti Nevşehir belediye başkan adayı kim oldu? 2024 AK Parti Nevşehir belediye başkan adayı Mehmet Savran kimdir, nereli, kaç yaşında?
AK Parti Nevşehir belediye başkan adayı kim oldu? 2024 AK Parti Nevşehir belediye başkan adayı Mehmet Savran kimdir, nereli, kaç yaşında? AK Parti Nevşehir Belediye Başkan adayı kim oldu, 2024 Nevşehir AK Parti Belediye Başkan adayı Mehmet Savran kimdir? AK Parti Nevşehir Belediye Başkanı adayı belli oldu. ATO Kongre Salonu'nda Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti belediye başkan adaylarını açıkladı. Peki, AK Parti Nevşehir Belediye Başkanı adayı Mehmet Savran kimdir, kaç yaşında, nereli, hangi görevlerde bulundu?
18.01.2024 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

İngilizce ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ingilizce haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.