Ing Açıklama

Ing Açıklama

Son dakika ING açıklama haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan ING açıklama ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını ING açıklama haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Ing Açıklama

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ıng açıklama gelişmeleri de dahil olmak üzere 83 ıng açıklama haberi bulunmuştur. Tüm ıng açıklama haberleri aşağıda listelenmiştir.
Emeklilere 2750 TL para ödeniyor! Koşulsuz veriliyor, başvuranlar alıyor, son tarih...
Emeklilere 2750 TL para ödeniyor! Koşulsuz veriliyor, başvuranlar alıyor, son tarih... Emekli herkesi yakından ilgilendiriyor. Emeklilere 2 bin 750 lira ek koşulsuz olarak ödeme yapılıyor. E-devlet üzerinden ya da banka şubesinden işlem gerçekleştiriliyor. Bankalar emekli maaşını taşıyanlara özel, aylıklarına göre alınabilecek promosyon tekliflerini duyuruyor. Ramazan Bayramı öncesinde harekete geçildi. ING Türkiye'den de açıklama geldi. Emekli maaşını ING'ye geçiren müşteriler, en az 1850 TL, en fazla 2750 TL ödeme alıyor. Öte yandan emekli yakınlarını da bankaya yönlendirirlerse en fazla 5 kişi olmak kaydıysa 1250 TL ek promosyon kazanabiliyorlar. Yani promosyon ödemeleri 4 bin liraya kadar çıkabiliyor. Fırsattan yararlanmak için son tarih 31 Mayıs.
14.04.2022 Emekli
ING harekete geçti ve resmen duyurdu! Bir ilk, hesabı olan müşteriler artık...
ING harekete geçti ve resmen duyurdu! Bir ilk, hesabı olan müşteriler artık... ING harekete geçti ve yeniliği resmen duyurdu. Hesabı olan ya da müşteri olmak isteyen milyonları ilgilendiriyor. Bir ilk gerçekleşti. Dev banka yaptığı açıklamada hizmet noktaları açıldığını duyurdu. ING House adı altında ilki bir AVM'de açılan hizmet noktalarında vatandaşlar haftanın 7 günü, 12 saat boyunca ürünler ve mobil bankacılık hakkında bilgi alabiliyor. Banka, AVM'lerde yer alacak ING House’ların sayısını yıl sonuna kadar 20’ye kadar çıkarmayı hedefliyor. İşte tüm detaylar...
12.01.2022 Ekonomi
ING Türkiye resmen duyurdu! Faiz avantajıyla 50 bin TL...
ING Türkiye resmen duyurdu! Faiz avantajıyla 50 bin TL... ING Türkiye nakit ihtiyacı olanlar için harekete geçti. Kredi kampanyası hayata geçirildi. Avantajlı faiz oranları ile 50 bin TL'ye kadar kredi kullanmak mümkün. İşte ING Türkiye tarafından yeni müşterilere özel sunulan kredi kampanyasının detayları...
29.08.2021 Ekonomi
ING resmen duyurdu! Bankada hesabı olan herkes...
ING resmen duyurdu! Bankada hesabı olan herkes... ING kararı resmen duyurdu. Bankada hesabı olan herkesi ilgilendiriyor. Dev banka yeni özelliğin hayata geçirildiğini açıkladı. Vade derdi yok. Günlük kazanç sağlanıyor. İsteyen müşteri, artık alışverişlerde küsüratlı ödemelerin üstü ile birikim yapacak. Banka kartı ile yapılan harcamalarda alışveriş bedelinden sonrası 1 ya da 5 liraya tamamlanıyor, aradaki fark e-Turuncu hesaplarda birikiyor. Para çekildiğinde veya hesaba para yatırıldığında vade bozulmuyor. Dijital para transferinde de ücret alınmıyor.
16.07.2021 Ekonomi
ING Türkiye'den flaş karar! İmzalar atıldı ve...
ING Türkiye'den flaş karar! İmzalar atıldı ve... ING Türkiye resmen duyurdu. İmzalar atıldı, süreç tamamladı. Yüzde 111 seviyesine ulaştı. ING Türkiye, bankanın sürdürülebilirlik bağlantılı ilk işlemi olma özelliği taşıyan 300 milyon avro tutarında sendikasyon kredisine, 11 ülkeden 22 bankanın katılımıyla imza attı.
23.06.2021 Ekonomi
ING'den bir ilk! 4 yeni model...
ING'den bir ilk! 4 yeni model... ING Türkiye harekete geçti. Dev banka tarafından Türkiye'de bir ilke imza atıldı. Koronavirüs salgını sonrası 4 yeni model hayata geçirildi. Pandemi ile birlikte uzaktan çalışma pek çok sektörde uygulanmaya başladı. ING Türkiye ise bu çalışma modeline salgın öncesinde geçmişti. Esnek çalışma uygulamasını 2015 yılında hayata geçiren ING Türkiye bu anlamda bir ilke daha imza attı. Koronavirüs salgını sürecinde de çalışanlarına uzaktan ve esnek çalışma modelleri sunan ilk banka olma özelliğine sahip kurum, bu anlamda dört yeni çalışma modelini daha hayata geçirdi. ING Türkiye İnsan Kaynakları Genel Müdür Yardımcısı Meltem Kalender Öztürk, dönemsel değil kalıcı olarak geliştirilen çalışma modellerini ve hedeflerini anlattı.
8.02.2021 Ekonomi
ING Türkiye resmen duyurdu! Limitler kaldırıldı
ING Türkiye resmen duyurdu! Limitler kaldırıldı ING Türkiye harekete geçti ve resmen açıkladı. Yüz binlerce kişiyi çok yakından ilgilendiren karar müşterilere duyuruldu. Dev banka limitleri kaldırdı. bu uygulama vatandaşlar için büyük kolaylık sağlıyor. ING Türkiye, 2019 yılında kullanıma sunduğu cep telefonlarını temassız POS cihazına dönüştüren "Cebimde POS"ta temassız kartlarla yapılan işlemlerdeki limitleri kaldırdı.
20.01.2021 Ekonomi
ING resmen duyurdu! Ücretsiz ve sınırsız...
ING resmen duyurdu! Ücretsiz ve sınırsız... ING'den milyonlarca müşteriyi ilgilendiren açıklama geldi. Ücretsiz ve sınırsız olacak. İki banka ile yapılan anlaşma ile ilgili yapılan duyuruda arttığı bildirildi. Müşterilere sunulan kolaylıkla rakamın 12 kat arttığına vurgu yapıldı. ING Türkiye, özel bankalar ile gerçekleştirdiği iş birlikleriyle ATM ağını genişletmeye devam ediyor. Türkiye İş Bankası’nın ardından Akbank ile de iş birliği yapan ING, 12 binden fazla ATM’yi ING müşterilerinin hizmetine sunuyor. Yeni iş birliğiyle birlikte ING’lilerin ATM’ye erişiminin 12 kat arttığını söyleyen ING Türkiye Operasyon Genel Müdür Yardımcısı Yücel Ölçer, müşterilerinin bu iki bankanın Türkiye genelindeki tüm ATM’lerini hiçbir koşul ve ek ödeme olmadan kullanabildiğini ifade etti
10.01.2021 Ekonomi
İş Bankası Troy Karta geçiş nasıl yapılır (Troy Kart başvurusu)? İş Bankası Troy Kart nedir?
İş Bankası Troy Karta geçiş nasıl yapılır (Troy Kart başvurusu)? İş Bankası Troy Kart nedir? İş Bankası müşterileri, nasıl TROY karta geçiş yapabileceklerini merak ediyor. Türkiye'deki vatandaşlar İsrail ve ABD ürünlerine yönelik boykotla karşılık veriyor. Boykota banka kart ödeme sistemi de dahil edildi. k Türkiye’deki müşterilerin ABD merkezli Visa ve Mastercard’ı terk ederek BKM (Bankalararası Kart Merkezi) tarafından 2017 yılında yerli ve milli olarak geliştirilen TROY kart sistemine geçmesi, TROY’un kullanım hacmini bir önceki aya göre yüzde 60’ya yaklaşan oranda artırdı.
16.11.2023 Ekonomi
KPSS 2022/11 tercih kılavuzu yayınlandı! Sağlık Bakanlığı sözleşmeli personel alımı tercihleri nasıl yapılır? Başvuru şartları ve ÖSYM AİS başvuru ekranı!
KPSS 2022/11 tercih kılavuzu yayınlandı! Sağlık Bakanlığı sözleşmeli personel alımı tercihleri nasıl yapılır? Başvuru şartları ve ÖSYM AİS başvuru ekranı! ÖSYM duyurdu! Sağlık Bakanlığı 31 bin 183 personel alımı için KPSS 2022/11 tercih kılavuzu yayınlandı. Sağlık Bakanlığının sözleşmeli pozisyonlarına yerleştirme yapmak için adaylardan tercih alınacak. Peki, Sağlık Bakanlığı sözleşmeli personel alımı tercihleri nereden ve nasıl yapılır? Sağlık Bakanlığı KPSS-2022/11 Tercih Kılavuzu ve başvuru ekranı!
28.11.2022 Personel Alımı
YDS başvurusu nasıl yapılır? YDS sınav ücreti ne kadar, ödemeler nereden yapılır? YDS sınav tarihi ve başvuru detayları!
YDS başvurusu nasıl yapılır? YDS sınav ücreti ne kadar, ödemeler nereden yapılır? YDS sınav tarihi ve başvuru detayları! ÖSYM duyurdu! YDS başvuruları başladı. Almanca, Arapça, Fransızca, İngilizce ve Rusça dillerinden uygulanacak YDS için başvuru süreci ile ilgili detaylar araştırılıyor. Peki, YDS başvurusu nasıl yapılır? YDS sınav ücreti ne kadar, ödemeler nereden yapılır? YDS’ye kimler girebilir? İşte YDS başvuru kılavuzu detayları…
6.09.2022 Eğitim
Promosyonlarla ile ilgili son dakika! Memur-emekli milyonları kapsıyor, yeni tarihler ortaya çıktı
Promosyonlarla ile ilgili son dakika! Memur-emekli milyonları kapsıyor, yeni tarihler ortaya çıktı Emekli ve memura ödenecek promosyon rakamlarıyla ilgili son dakika açıklaması geldi. Maaş promosyonlarıyla ilgili emekli ve memurları ilgilendiren detaylar belli oldu. Emekliye ödenecek promosyon miktarı 10 bin liraya kadara çıktı. Öte yandan bankalar promosyon tarihlerinde güncellemeye gitti. 31 Ağustos tarihinde bitmesi beklenen emekli maaşını taşıma işlemleri 30 Eylül'e kadar uzatıldı.
5.09.2022 Emekli
ABD'li senatör Blackburn, Çin'e meydan okuyarak Tayvan'a geldi
ABD'li senatör Blackburn, Çin'e meydan okuyarak Tayvan'a geldi ABD Ticaret ve Silahlı Hizmetler Komitesi'nde görevli Senatör Marsha Blackburn, Çin'in Tayvan üzerindeki baskı ve tehditlerine rağmen Tayvan'a geldi.
25.08.2022 Dünya
KPSS ön lisans başvuruları uzatıldı mı? KPSS ön lisans son başvuru tarihi ne zaman?
KPSS ön lisans başvuruları uzatıldı mı? KPSS ön lisans son başvuru tarihi ne zaman? ÖSYM duyurdu! 2022-KPSS ön lisans başvuruları uzatıldı. Bugün sona erecek başvurular bir gün daha uzatıldı. Adaylar başvurularını 16 Temmuz 2022 ÖSYM Aday İşlemleri Mobil uygulamasından saat 23.59'a kadar yapabilecekler. Peki, KPSS ödemeleri hangi banka? KPSS önlisans para yatırma son gün ne zaman? KPSS ön lisans kimler girebilir? KPSS ön lisnas başvuru yapma ekranı!
15.08.2022 Eğitim
Kira fiyatları ile ilgili son dakika açıklaması! Ev sahibi ve kiracı milyonlar merak ediyordu, vergi ve indirim...
Kira fiyatları ile ilgili son dakika açıklaması! Ev sahibi ve kiracı milyonlar merak ediyordu, vergi ve indirim... Ev fiyatları ve kira fiyatları ile ilgili son dakika uyarısı! Milyonlarca ev sahibi bu sorunun cevabını merak ediyordu, ve açıklama geldi. Kiralar yüzde 100’ün üzerinde zamlandı, ev sahipleri artışa gittiğine bin pişman. Bazı kiracılar fahiş zamlar sonrası ödemeleri aksatmaya başladı. Mülk sahipleri ise ‘Tahsil edemediğim kira gelirinin vergisini ödemek zorunda mıyım?’ diye sorusuna cevap arıyor. Emlakçılar ve ev sahipleri ise kira artışına yüzde 25 sınırı gelmesine rağmen zam yapmaya devam ederken, flaş bir indirim haberi de geldi. Ev sahiplerinin pişman olduğunu belirten İstanbul Emlakçılar Odası Başkanı Nizamettin Aşa, tarih vererek kira fiyatlarının “en az yüzde 20-25 düşüş bekliyorum" dedi. İşte kira fiyatları ile ilgili son gelişmeler...
2.08.2022 Ekonomi
Yeni kredi fırsatı! ING Türkiye resmen duyurdu, bankada hesabı olan müşterilere...
Yeni kredi fırsatı! ING Türkiye resmen duyurdu, bankada hesabı olan müşterilere... Kredi açıklaması! ING Türkiye resmen duyurdu. Banka müşterilerini çok yakından ilgilendiriyor. Dev bankadan açıklama geldi, yeni bir program hayata geçirildi. ING'den yapılan açıklamaya göre tüzel müşterilerine yönelik Sürdürülebilir İş Kredisi geliştirildi. Belirlenen sürdürülebilirlik kriterlerini sağlayan ticari işletmeler, taksitli ticari kredi ve spot krediler için uygun kredi oranlarından faydalanabilecek. Kriterlerin kapsamı ve belge sunulması gereken alanlar tek tek açıklandı. Banka şubelerinden ya da müşteri hizmetlerinden detaylı bilgi alınabilecek.
13.07.2022 Ekonomi
ÖSYM duyurdu! YÖKDİL başvuruları başladı! YÖKDİL başvurusu nasıl yapılır? İşte ÖSYM YÖKDİL başvuru ekranı!
ÖSYM duyurdu! YÖKDİL başvuruları başladı! YÖKDİL başvurusu nasıl yapılır? İşte ÖSYM YÖKDİL başvuru ekranı! ÖSYM duyurdu! Yükseköğretim Kurumları Yabancı Dil Sınavı (2022-YÖKDİL/2) başvuruları başladı. ÖSYM’den yapılan açıklamada, YÖKDİL’in İngilizcede Fen Bilimleri, Sağlık Bilimleri ve Sosyal Bilimler alanlarında, Almanca, Arapça ve Fransızca dillerinde ise sadece Sosyal Bilimler alanında uygulanacağı bildirildi. Peki, YÖKDİL başvurusu nasıl yapılır? YÖKDİL sınavı ne zaman? YÖKDİL sınav başvurusu nasıl yapılır? YÖKDİL başvuru ücreti ne kadar? İşte ÖSYM AİS YÖKDİL başvuru ekranı!
6.07.2022 Eğitim
ING Türkiye resmen duyurdu! Çok önemli kredi adımı, müşterilere...
ING Türkiye resmen duyurdu! Çok önemli kredi adımı, müşterilere... ING Türkiye harekete geçti ve resmen duyurdu. Müşterileri de yakından ilgilendiriyor. Dev banka kredi ile ilgili önemli adımı açıkladı. ING, toplam 300 milyon Euro tutarındaki sürdürülebilirlik bağlantılı sendikasyon işlemini yüzde 100 oranında yeniledi. ING Türkiye Genel Müdürü Alper Gökgöz de açıklamada bulundu. Gökgöz, “Bu işlemle sağlanan kaynağın hem müşterilerimiz hem de ülke ekonomisi açısından katkı sağlayacağına inanıyoruz. Müşterilerimizin yerel ve küresel rekabette her zaman bir adım önde olmalarını sağlamak için onları desteklemeye ve uluslararası uzmanlık ve deneyimimizi ülkemize aktarmaya devam edeceğiz” dedi.
23.06.2022 Ekonomi
ÖSYM duyurdu! 2022 KPSS lisans başvuruları başladı! İşte 2022 KPSS başvuru kılavuzu ve başvuru ekranı!
ÖSYM duyurdu! 2022 KPSS lisans başvuruları başladı! İşte 2022 KPSS başvuru kılavuzu ve başvuru ekranı! ÖSYM duyurdu! 2022-Kamu Personel Seçme Sınavı (KPSS) lisans başvuruları başladı! ÖSYM, 2022 KPSS başvuru kılavuzunu yayınladı. Adaylar, başvurularını elektronik ortamda ÖSYM Başvuru Merkezleri aracılığıyla veya bireysel olarak ÖSYM'nin https://ais.osym.gov.tr internet adresinden başvurularını gerçekleştirebilecek. Peki, 2022 KPSS başvurusu nasıl yapılır? 2022 KPSS Lisans, başvuru ücreti ne kadar? İşte 2022 KPSS Lisans başvuru kılavuzu ve başvuru ekranı!
24.05.2022 Eğitim
ING Türkiye resmen duyurdu! Vade yok, kredi ve faiz avantajı! Yeni kararla artık...
ING Türkiye resmen duyurdu! Vade yok, kredi ve faiz avantajı! Yeni kararla artık... ING Türkiye harekete geçti ve resmen duyurdu! Yeni hizmet hayata geçirildi. Müşteri olacak yüz binleri yakından ilgilendiriyor. Bankadan açıklama geldi. Esnaf ve şahıs işletmelerine yönelik yeni dönem başladı. ING’li olmak isteyen işletmelerin şubeye gitmelerine gerek yok; artık uzaktan müşteri olabilecekler. KOBİ’e-Turuncu ya da ING KOBİ Anında Kredi başvurusunda bulunarak uzaktan müşteri olan işletmeler vade derdi olmadan günlük birikim yapma imkanından faydalanacak. Dijital kanallar üzerinden avantajlı kredi fırsatları da sunuluyor. Öte yandan TL, dolar, euro ve İngiliz sterlini birikimlerinde 90 gün boyunca yüksek oranda faiz tanımlanıyor.
28.04.2022 Ekonomi
İhtiyaç kredisi faiz oranları tamamen değişti! Bankalar resmen duyurdu, başvuran alıyor...
İhtiyaç kredisi faiz oranları tamamen değişti! Bankalar resmen duyurdu, başvuran alıyor... Son dakika kredi açıklaması! Ziraat Bankası, İş Bankası, Vakıfbank, Garanti BBVA, Akbank, Halkbank ve diğer bankalar tek tek duyurdu. Ramazan Bayramı öncesinde nakit para ihtiyacı olan ve çeşitli ihtiyaçlarını karşılamak isteyen çok sayıda vatandaş banka kredilerine yönelmeye başladı. Kredi çekmek isteyen vatandaşlar taksitleri, geri ödemesi ve faiz oranlarında kendilerine en uygun bankayı araştırıyor. İhtiyaç kredileri için bankalar faiz oranlarını güncelleyerek müşterilerine duyurdu. Bayram öncesi birçok bankanın sunduğu faiz oranı, 1,70 seviyesinin altına düşmüş durumda. Peki güncel kredi faiz oranları ne? Kredi faiz oranlarında en uygun olan banka hangisi?
26.04.2022 Ekonomi
Rusya - Ukrayna savaşında son dakika haberleri... Putin'e ağır darbe! Ukrayna dünyaya duyurdu: Öldürülen Rus generallerin sayısı 4'e yükseldi
Rusya - Ukrayna savaşında son dakika haberleri... Putin'e ağır darbe! Ukrayna dünyaya duyurdu: Öldürülen Rus generallerin sayısı 4'e yükseldi Rus ordusunun Ukrayna topraklarına gimesiyle başlayan savaşta 3. haftaya girildi. Kanlı savaşın 21. gününde çatışmaların ve bombalamaların sürdüğü cephe hattında sıcak gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. Ukrayna öldürülen Rus generallerin sayısının 4'e yükseldiğini duyurdu. Ukrayna içişleri bakanlığı danışmanı Anton Gerashchenko, 46 ​​yaşındaki Tümgeneral Oleg Mityaev'in Salı günü Mariupol'de öldürüldüğünü açıkladı. Rusya'nın askeri kayıplarını telafi etmek için yeni yollar aradığı ve askeri okul öğrencilerini erken mezun etmeyi planladığı da gelen iddialar arasında. Öte yandan ABD Rusya'ya karşı savaşan Ukrayna için yeni bir adım atmaya hazırlanıyor. Başkan Biden'ın Ukrayna'ya 1 milyar dolarlık yeni bir askeri yardım göndereceği belirtiliyor.
16.03.2022 Dünya
ÖSYM duyurdu! Sağlık Bakanlığı personel alımı tercih kılavuzu yayınlandı! Sağlık Bakanlığı personel alımı başvuru kılavuzu, ÖSYM başvuru ekranı ve branş dağılımı!
ÖSYM duyurdu! Sağlık Bakanlığı personel alımı tercih kılavuzu yayınlandı! Sağlık Bakanlığı personel alımı başvuru kılavuzu, ÖSYM başvuru ekranı ve branş dağılımı! ÖSYM, KPSS-2022/5 tercih kılavuzunun yayınlandığını duyurdu! Sağlık Bakanlığı personel alımı tercihleri başladı! 10 bin sözleşmeli sağlık personeli alımı için adaylar başvurularını 22 Mart tarihine kadar ÖSYM’nin internet sitesi üzerinden yapılabilecek. Peki, Sağlık Bakanlığı personel alımı başvurusu nasıl yapılır? İşte ÖSYM KPSS-2022/5 Sağlık Bakanlığı personel alımı başvuru kılavuzu, ÖSYM başvuru ekranı ve branş dağılımı!
15.03.2022 Personel Alımı
YKS başvuruları için bugün son gün! ÖSYM adayları uyardı!
YKS başvuruları için bugün son gün! ÖSYM adayları uyardı! 2022 Yükseköğretim Kurumları Sınavı (2022-YKS) başvuruları için bugün son gün! Başvuru işlemlerini son güne bırakanlar adaylar da 2022 YKS ücretinin son ödeme tarihini ve hangi bankalar üzerinden yapılacağını araştırıyor. Peki, YKS başvurusu saat kaçta bitiyor? YKS ücret ödeme son gün ne zaman? YKS para yatırma hangi bankalar üzerinden yapılacak? İşte detaylar…
7.03.2022 Eğitim
ÖSYM uyardı! YKS için yarın son başvuru günü! YKS para yatırma son gün ne zaman?
ÖSYM uyardı! YKS için yarın son başvuru günü! YKS para yatırma son gün ne zaman? ÖSYM duyurdu! Yarın son gün! 2022 Yükseköğretim Kurumları Sınavı (2022-YKS) için adaylara uyarılarda bulunan ÖSYM, başvuruların yarın sona ereceğini duyurdu. YKS başvurularında son güne girilirken, başvuru işlemlerini gerçekleştiren adaylar da, 2022 YKS ücretinin son ödeme tarihini ve hangi bankalar üzerinden yapılacağını araştırıyor. Peki, YKS başvuru ne zaman bitiyor? YKS ücret ödeme son gün ne zaman? YKS para yatırma hangi bankalar üzerinden yapılacak? İşte 2022 YKS ile ilgili detaylar…
6.03.2022 Eğitim

Benzer Haber Etiketleri

Ing Açıklama ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ıng açıklama haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.