Banka Duyuru

Banka Duyuru

Son dakika banka duyuru haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan banka duyuru ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını banka duyuru haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Banka Duyuru

haberleri sayfasında son dakika yaşanan banka duyuru gelişmeleri de dahil olmak üzere 358 banka duyuru haberi bulunmuştur. Tüm banka duyuru haberleri aşağıda listelenmiştir.
Kuveyt Türk kararı resmen duyurdu! Ücretsiz, aidat da alınmıyor! 31 Haziran'a kadar...
Kuveyt Türk kararı resmen duyurdu! Ücretsiz, aidat da alınmıyor! 31 Haziran'a kadar... Kuveyt Türk harekete geçti ve yeni kararı resmen duyurdu. Ücretsiz ve aidatsız olarak işlem gerçekleştiriliyor. Şubeye gitmeye gerek kalmadı. Dev banka, çiftçi ve şahıs firmaları için uzaktan hesap açma hizmetinin devreye alındığını açıkladı. 31 Haziran'a kadar görüntülü görüşmeyle hesap açanlar, kampanyadan yararlanabilecek. Dakikalar içinde mobil uygulamadaki başvuru ekranından hesap açılabiliyor. CebimPOS ile tüm şahıs firmaları ve çiftçilere ücretsiz ve aidatsız tahsilat/ödeme alma imkânı sunuluyor.
28.03.2022 Ekonomi
İş Bankası yeni kararı resmen duyurdu! Hesabı olanları kapsıyor: Taksitli nakit avans, EFT, havale...
İş Bankası yeni kararı resmen duyurdu! Hesabı olanları kapsıyor: Taksitli nakit avans, EFT, havale... İş Bankası harekete geçti ve yeni gelişmeyi resmen duyurdu! Tüm yeni müşterileri kapsıyor. Yeni ayrıcalıklar hizmete sunuldu. İş bankası, İşCep’te yer alan ‘Müşteri Olmak İstiyorum’ özelliğini kullanarak hesap açan müşterilere yönelik özel ayrıcalıklar sunulduğunu açıkladı. Şubeye gitmeden dakikalar içerisinde banka müşterisi olunabiliyor. Bu yolla müşteri olanlardan 1 yıl boyunca havale ve EFT ücreti alınmayacak. Nakit ihtiyacı olan müşteriler ise 1500 TL'ye kadar 5 ay vadeli taksitli nakit avans kullanma imkanına da sahip olabiliyor. Öte yandan müşteriler kartları ile yapacakları ilk alışverişte 200 lira MaxiPuan kazanacaklar.
14.03.2022 Ekonomi
Bankacılıkta yeni dönem başlıyor! Kara liste, kredi notu, fatura ödemeleri, harcama bilgileri...
Bankacılıkta yeni dönem başlıyor! Kara liste, kredi notu, fatura ödemeleri, harcama bilgileri... Bankacılık sektöründe bir dönem sona eriyor. Tüm tüketicileri çok yakından ilgilendiriyor. Tamamen değişiyor. Açık bankacılık dönemi başlıyor. BDDK tarafından yapılan düzenleme ile 2020 yılında ticari olarak uygulanmaya başlayan Açık Bankacılık (Open Banking) artık bireysel müşteriler içinde uygulanacak. Bu yıl içerisinde tamamlanarak yürürlüğe girmesi bekleniyor. Yeni sistemle bireylerin kredi ve kredi kartı ödemesi, vergi, kira ve fatura ödemeleri üzerinden gelir tahmini yapılabilecek. Ev sahibi kiracısının, kız babası damadın kredibilitesini hesaplayabilecek
8.02.2022 Ekonomi
VakıfBank resmen duyurdu! Vinov devreye alındı, borcu olanlar...
VakıfBank resmen duyurdu! Vinov devreye alındı, borcu olanlar... VakıfBank 'tan flaş karar! Resmen duyuruldu. Vakıfbank Vinov devreye alındı. Tamamen değişiyor. VakıfBank yeni nesil ödeme sistemi ile ilgili detayları paylaştı. Vakıfbank Vinov, geleneksel ödeme ve tahsilat ürünlerinin bütün özelliklerini kapsayan ayrıca yeni özellikleri müşterilerin kullanımına sunan bir sistem olarak karşımıza çıkıyor. Peki Vakıfbank Vinov nedir? Kimler kullanabilir? Vinov'un ne gibi avantajları bulunuyor. İşte merak edilen yeni ödeme modeli ile ilgili detaylar...
4.02.2022 Ekonomi
Yapı Kredi resmen duyurdu! Bir ilk gerçekleşti, döviz satışı...
Yapı Kredi resmen duyurdu! Bir ilk gerçekleşti, döviz satışı... Yapı Kredi harekete geçti. Yeni karar kamuoyu ile paylaşıldı. Türkiye'de ilk kez uygulanıyor. Döviz satışı ile ilgili önemli değişiklik Yapı Kredi tarafından devreye alındı. TCMB İhracat Genelgesi’nde yapılan değişiklikle, 3 Ocak 2022 tarihinden itibaren İhracat Bedel Kabul Belgesi (İBKB)’ye bağlanan dolar, euro ve sterlin döviz cinsi ihracat bedellerinin yüzde 25'inin TCMB tarafından ilan edilen ve işlem anında geçerli döviz alış kuru üzerinden Merkez Bankası'na satışı zorunluluğu getirilmişti.
31.01.2022 Ekonomi
Kredi kararı! Flaş değişiklik, resmen duyuruldu, artık...
Kredi kararı! Flaş değişiklik, resmen duyuruldu, artık... Kredi kullanımı ile ilgili flaş karar! BDDK resmen duyurdu. Zorunluluk kaldırıldı. Yeni karar uygulanmaya başlıyor. Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurulu kararın detaylarını açıkladı. BDDK, 500 milyon lira ve üzerinde sektörde kredisi olan şirketlerin yeni kredi kullanabilmesi için getirilen derecelendirme zorunluluğunda değişikliğe gitti.
7.01.2022 Ekonomi
Bankacılıkta yeni dönem! Tamamen değişiyor, 1 Ocak'ta başlıyor, kredi, kredi kartı, mevduat, elektronik para...
Bankacılıkta yeni dönem! Tamamen değişiyor, 1 Ocak'ta başlıyor, kredi, kredi kartı, mevduat, elektronik para... Bankacılıkta bir dönem sonra erdi. Bugün Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe girdi. Dijital bankacılıkta yeni dönem resmen başladı. Banka müşterilerini yakından ilgilendiren gelişmeyi Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu (BDDK) tek tek açıkladı. Şubesiz bankacılıkta büyük değişiklik olacak. 1 Ocak tarihi itibarı ile dijital bankalar, mevduat ya da katılım bankası olmalarına göre kredi kuruluşlarının gerçekleştirebileceği tüm faaliyetleri yerine getirebilecek. Dijital bankaların kredi müşterileri, yalnızca finansal tüketicilerden ve KOBİ'lerden oluşabilecek.
29.12.2021 Ekonomi
Şekerbank resmen duyurdu! Hesabı olan herkesi kapsıyor...
Şekerbank resmen duyurdu! Hesabı olan herkesi kapsıyor... Şekerbank resmen duyurdu! Bankada hesabı olan tüm müşterileri ilgilendiriyor. Harekete geçildi. Kur korumalı TL mevduat hesabına ilişkin açıklama yapıldı. Tüm şubelerden hesap açılabilecek., mevduat ürününden stopaj alınmayacak. Banka, söz konusu yeni mevduat ürünü ile Türkiye genelindeki tabana yaygın birikim sahibi bireysel müşterilerinin TL varlıklarda kalarak piyasadaki kur hareketliliklerine karşı korunmasına imkan sağlayacak.
23.12.2021 Ekonomi
Faizler düşürüldü! Garanti BBVA resmen duyurdu, bugünden itibaren...
Faizler düşürüldü! Garanti BBVA resmen duyurdu, bugünden itibaren... Garanti BBVA'dan flaş faiz kararı! 1 Aralık tarihinden itibaren geçerli olmak üzere faiz oranları düşürüldü. Dev banka yeni oranları müşterilerine bildirdi. 1.98 olan faiz oranları, yüzde 1.80'e çekildi. Garanti Bankası tarafından yapılan açıklamada kredili mevduat hesabı faiz oranlarının 1.80'e, gecikme faizlerinin ise yüzde 2.10'a düşürüldüğü duyuruldu.
1.12.2021 Ekonomi
2.000 TL geri ödemesiz, hemen hesaplara yatırılıyor! Son gün 31 Aralık...
2.000 TL geri ödemesiz, hemen hesaplara yatırılıyor! Son gün 31 Aralık... İş Bankası resmen duyurdu. Geri ödemesiz 2.000 TL veriliyor. Bankaya bizzat başvuru yapılması gerekiyor. 31 Aralık tarihine kadar geçerli. Paralar vatandaşların banka hesaplarına tek seferde yatırılıyor. Ödeme işlemi hemen yapılıyor. 2.000 liralık ödemelerden maaş hesabını bankaya taşıyanlar yararlanıyor. Banka promosyonundan tüm emekliler yararlanabiliyor. Yeni emekli olanlar ya da maaşını İş Bankası'na taşıyanlar, aldıkları maaş miktarına göre promosyon ödemesi alıyor.
17.11.2021 Ekonomi
Akbank'tan kredi kararı! Resmen açıklandı, 3 farklı paket...
Akbank'tan kredi kararı! Resmen açıklandı, 3 farklı paket... Akbank harekete geçti. Yeni karar resmen duyuruldu. Akbank 3 farklı kredi paketini müşterilerinin kullanımına sunuyor. Akbank, sürdürülebilir turizmin geliştirilmesi, deniz turizmi, liman ve denizcilik faaliyetlerinde çevresel ayak izinin azaltılması ve denizlerin korunması için "Mavi Finansman Ürün Paketi"ni hayata geçirdi.
2.11.2021 Ekonomi
Bankalarda yeni dönem! TBB resmen duyurdu...
Bankalarda yeni dönem! TBB resmen duyurdu... TBB'den flaş karar! Tüm bankalar için geçerli. Türkiye Bankalar Birliği (TBB) yeni kararı resmen duyurdu. Önemli bir adım atıldı. Tavsiye kararı bugün itibarı ile tebliğ edildi. Bankalar kendileri belirleyecek. TBB, Birleşmiş Milletler Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları ve 11. Kalkınma Planı kapsamında hayata geçirilecek değişiklikler ile ilgili tavsiye kararında bulundu.
2.11.2021 Ekonomi
Ziraat Bankası resmen duyurdu! Yeni karar, kredi kartı, ödeme sistemleri ve...
Ziraat Bankası resmen duyurdu! Yeni karar, kredi kartı, ödeme sistemleri ve... Ziraat Bankası tarafından önemli bir adım atıldı. Anlaşma imzalanarak detaylar hakkında bilgi verildi. Ziraat Bankası resmen JCB anlaşmasını duyurdu. Ziraat Bankası ile JCB arasında yapılan iş birliği anlaşması ile JCB kartları, Ziraat Bankası POS cihazları ve ATM'lerinde kullanılmaya başlanacak.
27.10.2021 Ekonomi
Garanti BBVA resmen duyurdu! Flaş kredi kararı, faizler düşürüldü
Garanti BBVA resmen duyurdu! Flaş kredi kararı, faizler düşürüldü Garanti BBVA harekete geçti. Kamu bankalarının ardından bir faiz kararı da Garanti Bankası'ndan geldi. Garanti BBVA faizleri düşürdüğünü duyurdu. Garanti BBVA rotatif kredi faizini yüzde 18'in üstündeki seviyelerden yüzde 16.75'e çekti.
27.10.2021 Ekonomi
ING Türkiye resmen duyurdu! Tüm müşterileri kapsıyor! Şifreler, ödeme ve...
ING Türkiye resmen duyurdu! Tüm müşterileri kapsıyor! Şifreler, ödeme ve... ING Türkiye resmen duyurdu! Hesabı olan tüm müşterileri çok yakından ilgilendiriyor. Dev banka şifreler, banka müşterisi olma, karekodla ödeme yapma, para alıp gönderme ve yeni sigorta ürünleri gibi yeni özelliklerini hayata geçirdi. ING Türkiye, mobil uygulamasına yeni özellikler eklendiğini bildirdi. Banka, yapılan yeni güncellemelerle müşterilerin hayatlarını kolaylaştırmayı hedefliyor. İşte o özellikler...
27.10.2021 Ekonomi
Akbank resmen duyurdu! Çok önemli kredi adımı...
Akbank resmen duyurdu! Çok önemli kredi adımı... Akbank resmen duyurdu. Dev banka tüm müşterilerine kredi ile ilgili önemli adımı açıkladı. Akbank'tan yapılan açıklamaya göre sürdürülebilirlik temalı ikinci sendikasyon kredisi 20 ülkeden 36 bankanın katılımıyla 700 milyon dolar olarak yenilendi. 367 gün vadeli sendikasyon kredisinin maliyeti Libor+ yüzde 2,15 ve Euribor+ yüzde 1,75 olarak gerçekleşti. İşlem tarihi itibarıyla, Akbank'ın 2021'deki sendikasyon işlemlerinin her ikisini de sürdürülebilirlikle ilişkilendiren ilk ve tek Türk bankası olduğu bildirildi.
21.10.2021 Ekonomi
Ziraat Bankası resmen duyurdu! Hesabı olan herkes için geçerli, müşterilere...
Ziraat Bankası resmen duyurdu! Hesabı olan herkes için geçerli, müşterilere... Bankada hesabı olan herkesi ilgilendiriyor! Ziraat Bankası resmen duyurdu ve harekete geçti. Başvurmayanın parası yanıyor. Dev banka müşterilerine yönelik önemli bir açıklama yaptı. Liste duyuruldu. Vatandaşların kimlikle şubeye gitmesi gerekiyor. Ziraat Bankası'ndan yapılan açıklamada zaman aşımına uğrayan hesap sahiplerinin bir an önce bankaya gitmesi ve başvuruda bulunması gerekiyor. Eğer on yıl içinde talep ve tahsil edilmezse, zamanaşımına uğruyor ve paranız yanıyor.
20.10.2021 Ekonomi
Garanti BBVA harekete geçti! Türkiye'de ilk kez...
Garanti BBVA harekete geçti! Türkiye'de ilk kez... Garanti BBVA'dan önemli adım. Bankada hesabı olan kredi ya da kredi kartı kullanan tüm müşterileri yakından ilgilendiriyor. Türkiye'de ilk kez uygulanacak. IBM ve Garanti BBVA arasında yapılan anlaşma kapsamında banka, operasyonlarını daha verimli hale getirmek ve müşterileri için uçtan uca dijital kanallar sağlamak amacıyla IBM Cloud Pak for Business Automation çözümünden faydalanacak.
19.10.2021 Ekonomi
Garanti BBVA resmen duyurdu! Bankada hesabı olan herkes...
Garanti BBVA resmen duyurdu! Bankada hesabı olan herkes... Garanti BBVA resmen duyurdu. Bankada hesabı olan herkesi çok yakından ilgilendiriyor. Dev banka tüm müşterilere yönelik açıklama yaptı. Garanti BBVA'dan yapılan açıklamada, hesabı olanlar için özel olarak sunulan aylık tasarruf planı sayesinde harcama planı oluşturuluyor; giderler kontrol edilebiliyor. Müşteriler planı uyguladığında belirli bir tutara yaklaştıkları zaman anında bilgilendiriliyor. Bu sayede bütçe ve harcamalarının farkında oluyorlar. Öte yandan akıllı asistan Ugi ise taksitsiz alışverişlerde müşteriyi bilgilendirip taksitlendirme konusunda müşterilere yardımcı oluyor. İşte Garanti BBVA'nın açıklamaları...
11.10.2021 Ekonomi
Yapı Kredi resmen duyurdu! Flaş destek kararı, başvurular e-Devlet'ten...
Yapı Kredi resmen duyurdu! Flaş destek kararı, başvurular e-Devlet'ten... Yapı Kredi harekete geçti. İmzalar atıldı. Destek kararı resmen duyuruldu. Başvurular e-Devlet üzerinden yapılacak. Yapı Kredi Leasing'den yapılan açıklamaya göre, KOSGEB Başkanı Hasan Basri Kurt ve Yapı Kredi Leasing Genel Müdürü Fatih Torun'un imzaladığı protokol ile tarladan son kullanıcıya ulaşana kadar oluşan sebze ve meyve kaybının önlenmesi için KOBİ'lere soğuk hava depoları ve frigorifik araçlarda taşınan soğutma ünitelerinin finansmanına destek olunacak.
10.10.2021 Ekonomi
VakıfBank resmen duyurdu, yeni karar! Tüm müşteriler...
VakıfBank resmen duyurdu, yeni karar! Tüm müşteriler... VakıfBank harekete geçti ve resmen duyurdu! Yüz binlerce müşteriyi ilgilendiriyor. Dev banka açıkladı ve hayata geçirildi. Haftanın her günü, mesai saati derdi olmadan hızlı ve kolay şekilde yapılabiliyor. Toplu Ödeme Sistemi (TÖS) ile Fonların Anlık Sürekli Transferi (FAST) birbirine entegre edildi. Böylelikle toplu ödemeler her an hızlı ve kolayca yapılabiliyor. Müşteriler tüm ödemeleri tek merkezden yönetiyor.
7.10.2021 Ekonomi
Garanti BBVA resmen duyurdu! Avantajlı faiz ve uygun ödeme koşulları sunuluyor
Garanti BBVA resmen duyurdu! Avantajlı faiz ve uygun ödeme koşulları sunuluyor Garanti BBVA harekete geçti. İmzalar atıldı. Yeni karar resmen duyuruldu. Faiz avantajı ve uygun ödeme koşulları sunuluyor. Garanti BBVA, Alba Elektrikli Ulaşım Sistemleri ile gerçekleştirdiği iş birliği kapsamında müşterilerine elektrikli bisiklet ürünlerine özel alışveriş kredisi sunuyor.
5.10.2021 Ekonomi
Emeklilerin hesabına 1.750 TL yatırılıyor! Geri ödemesiz, yıl sonuna kadar...
Emeklilerin hesabına 1.750 TL yatırılıyor! Geri ödemesiz, yıl sonuna kadar... Emeklilere güzel haber. Maaş hesaplarına 1.750 TL yatırılıyor. 31 Aralık 2021 tarihine kadar geçerli. Başvuru yapan emeklilerden herhangi bir şart talep edilmiyor. Maaşını Yapı Kredi'ye taşıyan tüm emekliler yararlanıyor. İşte detaylar...
3.10.2021 Ekonomi
100 TL harcayan kazanıyor! Sadece yarın...
100 TL harcayan kazanıyor! Sadece yarın... Cumartesi günü 100 TL alışveriş yapanlar kazanıyor. VakıfBank'tan kredi kartı olanlar için kazandıran kampanya! VakıfBank'tan yapılan açıklamada 100 TL alışveriş yapanlar 20 TL Worldpuan kazanıyor.
17.09.2021 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Banka Duyuru ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki banka duyuru haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.