Yapı Kredi

Yapı Kredi

Son dakika Yapı Kredi haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Yapı Kredi ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Yapı Kredi haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Yapı Kredi

haberleri sayfasında son dakika yaşanan yapı kredi gelişmeleri de dahil olmak üzere 2.854 yapı kredi haberi bulunmuştur. Tüm yapı kredi haberleri aşağıda listelenmiştir.
Piyasalar için erken bayram! Pazartesi ve salı da sürecek
Piyasalar için erken bayram! Pazartesi ve salı da sürecek BIST 100 Endeksi günü 9.618 puandan tamamlayarak yeni rekora imza attı. Günlük kazanç yüzde 5.5’e yaklaştı. Borsada işlemler bayram öncesi pazartesi ve salı da sürecek.
6.04.2024 Ekonomi
LMDC halka arz kaç lot verir? LMDC katılım endeksine uygun mu, LMDC halka arz nedir?
LMDC halka arz kaç lot verir? LMDC katılım endeksine uygun mu, LMDC halka arz nedir? Limak Çimento (LMKDC) halka arz talep toplama başladı. Çimento sektörünün önde gelen şirketleri arasında yer alan Limak Çimento’nun halka arzı, Sermaye Piyasası Kurulu (SPK) tarafından onaylandı. Halka arz onayı alan Limak Çimento, talep toplamaya başladı. Peki, LMDC katılım endeksine uygun mu? LMDC halka arz kaç lot verir?
17.02.2024 Ekonomi
14. MIXX Awards Türkiye jürisi belirlendi
14. MIXX Awards Türkiye jürisi belirlendi İnteraktif Reklamcılık Derneği (IAB) tarafından bu sene 14’üncüsü düzenlenen MIXX Awards Türkiye yarışmasının jüri üyeleri belli oldu. 5 Şubat’a kadar başvuruların yapılabileceği 14. MIXX Awards Türkiye ödülleri, 15 Nisan tarihinde düzenlenecek tören ile sahiplerine verilecek.
1.02.2024 Ekonomi
Sermaye Piyasası Kurulu'ndan 2 şirketin halka arzına onay!
Sermaye Piyasası Kurulu'ndan 2 şirketin halka arzına onay! SPK, Pasifik Donanım ve Yazılım Bilgi Teknolojileri AŞ ve Bor Şeker AŞ'nin halka arzına onay verdi.
1.02.2024 Ekonomi
Promosyon kararı! 29.550 TL ödenecek, detaylar netleşti
Promosyon kararı! 29.550 TL ödenecek, detaylar netleşti Çalışanlara promosyon sürprizi geldi. Ödeme miktarı açıklandı. Hem memur hem de kadrolu işçiler promosyon ödemesinden yararlanacak. Marmaris Belediyesi çalışanlarına verilecek olan banka promosyonu ihalesi sonuçlandı. Memur ve kadrolu işçiler 29.550 TL, Personel A.Ş. çalışanları 27.550 TL promosyon alacak.
25.01.2024 Ekonomi
Çates Elektrik halka arzı başladı! Çates halka arz kaç gün sürecek, kaç lot verecek, katılım endeksine uygun mu olacak?
Çates Elektrik halka arzı başladı! Çates halka arz kaç gün sürecek, kaç lot verecek, katılım endeksine uygun mu olacak? Çates Elektrik halka arz oluyor. Kaç gün sürecek?, Kaç lot verecek?, Hisse kodu nedir?, Hisse fiyatı nedir?, Eşit dağıtım mı oransal dağıtım mı olacak?, Hangi bankalarda var? Sermaye Piyasası Kurulu (SPK) tarafından Çates Elektrik Üretimin halka arzı onaylanınca yatırımcılar Çates Elektrik Halka arz sürecine dair detayları sorgulamaya başladı. Çates halka arzın toplam büyüklüğü 1.8 milyar TL olacak. Çates Elektrik, halka arz yoluyla 140.405.000 TL olan mevcut sermayesini 24.795.000 TL artırarak 165.200.000 TL’ye çıkaracak. Halka arz aşamasında ayrıca şirketin mevcut ortağı Parla Enerji Yatırımları A.Ş.’ye ait 8.255.000 TL nominal değerli (B) grubu paylar da satılacak. Böylece Çates Elektrik halka arzında toplamda 33.050.000 TL nominal değerli payların satışı gerçekleşecek.
30.11.2023 Finans
İş Bankası Troy Karta geçiş nasıl yapılır (Troy Kart başvurusu)? İş Bankası Troy Kart nedir?
İş Bankası Troy Karta geçiş nasıl yapılır (Troy Kart başvurusu)? İş Bankası Troy Kart nedir? İş Bankası müşterileri, nasıl TROY karta geçiş yapabileceklerini merak ediyor. Türkiye'deki vatandaşlar İsrail ve ABD ürünlerine yönelik boykotla karşılık veriyor. Boykota banka kart ödeme sistemi de dahil edildi. k Türkiye’deki müşterilerin ABD merkezli Visa ve Mastercard’ı terk ederek BKM (Bankalararası Kart Merkezi) tarafından 2017 yılında yerli ve milli olarak geliştirilen TROY kart sistemine geçmesi, TROY’un kullanım hacmini bir önceki aya göre yüzde 60’ya yaklaşan oranda artırdı.
16.11.2023 Ekonomi
Hepsiburada alışveriş kredisi - Taksit avantajlarıyla bütçenizi zorlamadan alışveriş yapın
Hepsiburada alışveriş kredisi - Taksit avantajlarıyla bütçenizi zorlamadan alışveriş yapın Teknolojinin hızla ilerlemesiyle birlikte, online alışveriş alışkanlıklarımızı kökten değiştirdi! Bu dijital dönüşümün en önemli avantajlarından biri de, alışveriş yaparken bütçenizi zorlamadan istediğiniz ürünlere sahip olabilme fırsatı sunmasıdır. Hepsiburada Alışveriş Kredisi'nin taksit avantajlarıyla öne çıktığını söylemek mümkün. Hayallerinizdeki ürünlere ulaşmak artık çok daha kolay ve esnek bir hale geliyor. Hepsiburada'nın sunmuş olduğu alışveriş kredisi seçenekleri, ihtiyaçlarınızı karşılamak için ideal bir çözüm sunarken, ödemelerinizi taksitlere bölebilme imkanıyla da finansal konforunuzu gözetiyor. Ani bütçe darboğazları yaşamadan, istediğiniz ürünlere sahip olmanın keyfini sürmek artık elinizde. Hem geniş ürün yelpazesi hem de esnek ödeme seçenekleri ile Hepsiburada, online alışveriş deneyiminizi hem daha keyifli hem de daha ekonomik hale getiriyor.
4.10.2023 Advertorial
Faizsiz  kredi çekmek istedi! Hesabındaki tüm para dakikalar içerisinde buhar oldu
Faizsiz kredi çekmek istedi! Hesabındaki tüm para dakikalar içerisinde buhar oldu  Kocaeli’nin Gebze ilçesinde kendini banka çalışanı olarak tanıtan şahıs, faizsiz kredi verme vaadiyle 59 yaşındaki Ahmet Uzun’u 85 bin TL dolandırdı. Faizsiz kredi almak isterken telefonuna gelen mesaja onay vermesiyle hesabından kredi çekilen Uzun mağdur olduğunu söyleyerek, “Banka dışında gelen telefon numaralarına hiçbir zaman karşılık vermemek gerekir. Ben verdim, yandım. İsterseniz siz de deneyin, aynı şekilde yanın” dedi.
31.08.2023 Yaşam
Moody's'ten flaş karar! Türk bankalarının görünümünü yükseltti
Moody's'ten flaş karar! Türk bankalarının görünümünü yükseltti Moody's'ten Türkiye ile ilgili dikkat çeken bir açıklama geldi. Moody's Investors Service, Türk bankacılık sistemi için görünümü negatiften durağana yükseltti.
15.08.2023 Ekonomi
Yatırımın adresi Türkiye oldu! Bölgesel merkez haline geldi
Yatırımın adresi Türkiye oldu! Bölgesel merkez haline geldi Türkiye gerek portföy gerekse doğrudan yatırımda yabancının rotasına girdi. Risk primi düşerken, borsa zirve yaptı. İngiltere ve Güney Kore’den yatırım sinyali gelirken, ABD’li devler de Türkiye’yi bölgesel merkez olarak görüyor.
1.08.2023 Ekonomi
Fenerbahçe basketbol kombine fiyatları 2023-2024! Fenerbahçe Beko kombine yenileme ne zaman başlıyor?
Fenerbahçe basketbol kombine fiyatları 2023-2024! Fenerbahçe Beko kombine yenileme ne zaman başlıyor? Fenerbahçe Beko Erkek Basketbol Takımının yeni sezon kombine yenileme ve satış süreçleri başlıyor. FB’nin  yeni sezon biletleme partneri Mobilet oldu. Tüm kombine yenileme ve satış işlemlerinin yanı sıra günlük maç bileti satış operasyonları Mobilet üzerinden yürütülecek. Peki, Fenerbahçe basketbol kombine fiyatları 2023-2024! Fenerbahçe Beko kombine yenileme ne zaman başlıyor?
28.07.2023 Basketbol
Pasifik Eurasia Lojistik halka arz kaç lot verir, eşit mi oransal mı? Pasifik Lojistik halka arz hangi bankalar, Yapı Kredi var mı? Pasifik hisse lot sayısı ve hisse kodu!
Pasifik Eurasia Lojistik halka arz kaç lot verir, eşit mi oransal mı? Pasifik Lojistik halka arz hangi bankalar, Yapı Kredi var mı? Pasifik hisse lot sayısı ve hisse kodu! Pasifik Eurasia halka arz oluyor. 1 Haziran 2023 tarihi SPK bülteni ile onay alan Pasifik Eurasia Lojistik Dış Ticaret A.Ş. halka arzının açıklanmasının ardından “Pasifik Eurasia halka arz ne zaman, katılım endeksine uygun mu, kaç lot verir?” sorularının yanıtı araştırılmaya başlandı. Bu halka arzda T1 ve T2 kullanılamaz. Eğer en geç cuma günü katılım yapacaksanız çarşamba günü hisse satarak cuma günü hesabınızdaki parayı kullanabilirsiniz. Peki, Pasifik Eurasia halka arz eşit mi oransal mı, Pasifik Eurasia halka arz hisse fiyatı nedir, hangi bankalarda var?
7.06.2023 Ekonomi
Lise öğrencisinden örnek sergi!
Lise öğrencisinden örnek sergi! Lise öğrencisi Eda Ömerbeyoğlu’nun ilk kişisel sergisi “Yolculuk” Yapı Kredi bomontiada GALERİ’de ziyaretçilerle buluşuyor. Sergide yapılacak bağışlar kanserli çocukların sanat etkinliklerinde kullanılacak.
7.06.2023 Kültür Sanat
TAB Gıda halka arz 2023 ne zaman? TAB Gıda halka arz halka arz eşit mi oransal mı, kaç lot verir? TAB Gıda kimin, markaları ne?
TAB Gıda halka arz 2023 ne zaman? TAB Gıda halka arz halka arz eşit mi oransal mı, kaç lot verir? TAB Gıda kimin, markaları ne? TAB Gıda halka arz için Sermaye Piyasası Kurulu’na başvuru yaptığını açıkladı. Şirketten yapılan yazılı açıklamada 46,5 milyon adet hissenin halka arz edileceği belirtildi. Bu payların halka arz sonrası şirketin çıkarılmış sermayesine oranı yüzde 18,5 olacak. TAB Gıda; Ata Yatırım, İş Yatırım ve Yapı Kredi Yatırım’ı yetkilendirdi. Şirket, Türkiye, Kuzey Makedonya, KKTC ve Gürcistan’da 1.500’e yakın restoranı işletiyor. Peki, TAB Gıda halka arz ne zaman? TAB Gıda kimin, halka arz eşit mi oransal mı, kaç lot verir?
31.05.2023 Ekonomi
MMA Türkiye’de Didem Namver yeniden Yönetim Kurulu Başkanı seçildi
MMA Türkiye’de Didem Namver yeniden Yönetim Kurulu Başkanı seçildi MMA Türkiye'nin (Mobil Mecralar Araştırma Pazarlama ve Reklamcılık Derneği) yeni Başkanlık Divanı kadrosu; yönetim kurulu üyelerinin oylaması ile 31 Mart 2023’de gerçekleştirilen yönetim kurulu toplantısında belirlendi.
11.05.2023 Ekonomi
CVK madencilik halka arz hangi bankalarda var, eşit mi oransal mı? CVK maden kaç lot verir, CVK halka arz hisse fiyatı nedir, Yapı Kredi’de var mı?
CVK madencilik halka arz hangi bankalarda var, eşit mi oransal mı? CVK maden kaç lot verir, CVK halka arz hisse fiyatı nedir, Yapı Kredi’de var mı? CVK Maden halka arz onaylandı. SPK tarafından açıklanan halka arzlar yatırımcılar tarafından merakla takip edilirken CVK Madenciliğin halka arzının detayları sorgulanmaya başlandı. Peki, CVK maden halka arz eşit mi oransal mı? CVK madencilik halka arz ne zaman, CVK maden hisse kodu ve fiyatı ne, hangi bankalarda var, kaç lot veriyor?
6.04.2023 Ekonomi
Göknur Gıda ne zaman işlem görecek? İşlem kodu değişti! İşte Göknur Gıda işlem tarihi…
Göknur Gıda ne zaman işlem görecek? İşlem kodu değişti! İşte Göknur Gıda işlem tarihi… Kahramanmaraş merkezli depremler nedeniyle halka arzı iki defa ertelenen Göknur Gıda’da talep toplama sona erdi. Borsa İstanbul’da yerini almak için gün sayan Göknur Gıda’nın işlem tarihi merak konusu oldu. Peki, Göknur Gıda ne zaman işlem görecek?
7.03.2023 Ekonomi
Göknur halka arz kaç lot verir, hangi bankalar, oransal mı? Göknur Gıda halka arz ne zaman, aracı kurumlar ne? İşte hisse fiyatı, kodu, katılım enkdeksi
Göknur halka arz kaç lot verir, hangi bankalar, oransal mı? Göknur Gıda halka arz ne zaman, aracı kurumlar ne? İşte hisse fiyatı, kodu, katılım enkdeksi 8-9-10 Şubat tarihlerinde yapılması planlanan Göknur halka arz Kahramanmaraş merkezli depremden dolayı süresiz ertelenmişti. Ertelenen halka arza liderlik edecek Yapı Kredi Yatırım’dan açıklama geldi. Peki, Göknur Gıda halka arz oransal mı, aracı kurumlar ne? Göknur halka arz ne zaman, hangi bankalar üzerinden yapılacak, kaç lot verir? İşte izahname, aracı kurumlar ve halka arz bankaları...
2.03.2023 Ekonomi
MTV ödemeleri için yarın son gün! Kredi kartına taksit imkanı
MTV ödemeleri için yarın son gün! Kredi kartına taksit imkanı Arabası olan milyonları doğrudan ilgilendiriyor. Otomobil, otobüs, motosiklet, kamyon ve kamyonet gibi motorlu araç sahiplerinin her yıl ödediği Motorlu Taşıtlar Vergisi (MTV) için yarın son gün. MTV ödemeleri için bankalar taksit kampanyaları düzenledi. MTV ödemelerini kredi kartıyla ödemelerde 4 taksite kadar gerçekleştirebiliyorsunuz.
30.01.2023 Ekonomi
Sabiha Tansuğ kimdir? 50 kuruşa fotoğrafı basılan ilk kadın etnolog Sabiha Tansuğ neden öldü, kaç yaşındaydı, nereli? İşte gençliği ve fotoğrafı basılan 50 kuruş…
Sabiha Tansuğ kimdir? 50 kuruşa fotoğrafı basılan ilk kadın etnolog Sabiha Tansuğ neden öldü, kaç yaşındaydı, nereli? İşte gençliği ve fotoğrafı basılan 50 kuruş… Türk lirasına fotoğrafı basılan etnolog, araştırmacı, yazar ve koleksiyoncu Sabiha Tansuğ hayatını kaybetti. Dünyada fotoğrafı paraya basılan ilk kadın Sabiha Tansuğ İzmir’in Bademler köyünde toprağa verilecek. Peki, Sabiha Tansuğ kimdir, kaç yaşındaydı ve nereli? Etnolog Sabiha Tansuğ neden öldü? İşte gençliği ve fotoğrafı basılan 50 kuruş…
27.01.2023 Gündem
MTV son ödeme tarihi yaklaşıyor! MTV ödemesi hangi bankaya yatırılıyor? MTV ödemesi kaç taksit yapılıyor?
MTV son ödeme tarihi yaklaşıyor! MTV ödemesi hangi bankaya yatırılıyor? MTV ödemesi kaç taksit yapılıyor? MTV son ödeme tarihi yaklaştıkça araç sahibi milyonlarca vatandaşın da araştırmaları devam ediyor. Ocak ayı sonu yaklaştıkça "Motorlu taşıtlar vergisine hangi banka kaç taksit yapıyor" sorusuna yanıt aramaya başladı. MTV ödemeleri yıl içerisinde iki taksit halinde ödeniyor. Peki MTV ödemesi ne zaman?
24.01.2023 Ekonomi
Astor halka arz oransal mı eşit mi, Astor halka arz hangi banka, kaç lot verir? Astor Enerji hisse fiyatı, kodu, arz tarihi, aracı kurumlar…
Astor halka arz oransal mı eşit mi, Astor halka arz hangi banka, kaç lot verir? Astor Enerji hisse fiyatı, kodu, arz tarihi, aracı kurumlar… Astor halka arz oluyor. Halka arzın Sermaye Piyasası Kurulu (SPK) tarafından onaylanmasının ardından yatırımcılar Astor halka arz ne zaman, eşit mi oransal mı, kaç lot verir sorularına yanıt arıyor. Dağıtım payı 175,000.000 TL, ek pay da 35,000.000 TL olarak belirlendi. Peki, Astor halka arz hangi bankalarda? İşte Astor Enerji hisse fiyatı, kodu, arz tarihi, aracı kurumlar…
11.01.2023 Ekonomi
Konut kredisi faiz oranları düşecek mi? Beklenen açıklama geldi
Konut kredisi faiz oranları düşecek mi? Beklenen açıklama geldi Milyonlarca kişi yeni konut kampanyası ile ilgili detayları merak ediyordu. Yeni Evim Konut kampanyası ile ilgili ayrıntılar netleşti. Evi olmayan vatandaşların konut sahibi olmasını kolaylaştıracak kampanyanın ardından bankaların kredi faiz oranları araştırılmaya başlandı. Çok sayıda kişinin yararlanmasının beklendiği kampanya konut kredisi faiz oranlarını ne yönde etkileyecek? Uzman isim değerlendirdi.
4.01.2023 Ekonomi
Halka arz edilecek hisseler 2022! Sanica Isı halka arz ediliyor! Sanica halka arz ne zaman, hisse fiyatı ne?
Halka arz edilecek hisseler 2022! Sanica Isı halka arz ediliyor! Sanica halka arz ne zaman, hisse fiyatı ne? Yeni halka arzlar belli oldu. Sanica Isı halka arz ediliyor. Panel radyatör, kombi, üstyapı ve altyapı boru grubu ile halka arz edilecek Sanica Isı’nın talep toplama tarihleri belli oldu. Peki, Sanica halka arz ne zaman, hisse fiyatı ne? Sanica halka arz hisse kodu ne? Sanica halka arz hangi banka üzerinden yapılacak? Sanica halka arz takvimi!
13.11.2022 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Yapı Kredi ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki yapı kredi haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.