Gazete Vatan Logo

2.000 TL geri ödemesiz, hemen hesaplara yatırılıyor! Son gün 31 Aralık...

İş Bankası resmen duyurdu. Geri ödemesiz 2.000 TL veriliyor. Bankaya bizzat başvuru yapılması gerekiyor. 31 Aralık tarihine kadar geçerli. Paralar vatandaşların banka hesaplarına tek seferde yatırılıyor. Ödeme işlemi hemen yapılıyor. 2.000 liralık ödemelerden maaş hesabını bankaya taşıyanlar yararlanıyor. Banka promosyonundan tüm emekliler yararlanabiliyor. Yeni emekli olanlar ya da maaşını İş Bankası'na taşıyanlar, aldıkları maaş miktarına göre promosyon ödemesi alıyor.

2.000 TL geri ödemesiz, hemen hesaplara yatırılıyor! Son gün 31 Aralık...

Bankalar emekli vatandaşlar için adeta yarış halinde. Yeni yıl yaklaşırken promosyon ödemelerine de zam yapıldı. Bankalar art arda yeni promosyon miktarlarını açıkladı. Son olarak İş Bankası emekli maaşını bankaya taşıyanlara 2.000 TL'ye kadar promosyon ödemesi yapılacağını duyurdu. 

İŞ BANKASI'NDAN EMEKLİLERE 2.000 TL PROMOSYON

31 Aralık 2021 tarihine kadar geçerli kampanya kapsamında ilk emekli maaş ödemesi için İş Bankası'nı tercih eden veya mevcut emekli maaşını İş Bankası'na taşıyan SGK emeklileri (Emekli Sandığı, SSK ve Bağ-Kur) 1.500 TL’den düşük maaşlar için 1.750 TL, 1.500 - 2.500 TL arası maaşlar için 1.875 TL ve 2.500 TL ve üzerinde maaşlar için 2.000 TL nakit promosyon ödemesi alıyor.

ÜCRET ÖDEMEYECEKLER

Promosyon ayrıcalığının yanı sıra SGK emekli maaşını İş Bankası'na taşıyanlar, Maximum Kart ve ek kartları için de ücret ödemiyor. Üstelik, İşCep ve İnternet Şubesinden ücretsiz para transferi ayrıcalıkları, emekli müşterilere özel dönemsel kredi ve mevduat kampanyaları gibi birçok fırsattan yararlanabiliyor.

Haberin Devamı