Ing Türkiye

Ing Türkiye

Son dakika ING Türkiye haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan ING Türkiye ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını ING Türkiye haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Ing Türkiye

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ıng türkiye gelişmeleri de dahil olmak üzere 482 ıng türkiye haberi bulunmuştur. Tüm ıng türkiye haberleri aşağıda listelenmiştir.
ING Grubu’nda Türk yöneticiye global görev
ING Grubu’nda Türk yöneticiye global görev Ocak 2012’de ING Türkiye’de göreve başlayan ve Ekim 2017 tarihinde ING Grubu Yapay Zeka ve Robot Teknolojileri Global Başkanlığı’na atanana kadar Operasyon ve Teknoloji Genel Müdür Yardımcısı olarak görev yapan Görkem Köseoğlu, 1 Eylül 2023 itibarıyla ING Grubu Global İcra Kurulu Üyesi ve CTO’su olarak atandı.
28.07.2023 Ekonomi
2 antrenör 2 voleybolcu hayatını kaybetti
2 antrenör 2 voleybolcu hayatını kaybetti Depremde enkaz altında kalan milli voleybolcu Emincan Kocabaş’ın yanı sıra voleybolcu Mehmet Can Ağırbaş, futbol antrenörleri İbrahim Halil Ölmez ve Mustafa Abak hayatlarını kaybetti. Milli basketbolcu Nilay Aydoğan’ı kurtarma çalışmaları sürüyor
9.02.2023 Şampiy10
Bankaların emekli promosyonları ne kadar? ING, Garanti ve İş Bankası’nın emekli promosyonları ne kadar oldu?
Bankaların emekli promosyonları ne kadar? ING, Garanti ve İş Bankası’nın emekli promosyonları ne kadar oldu? Promosyon veren bankalar merak ediliyor. Emekli promosyonu ne kadar? sorusuna yanıt aranıyor. Bankalar promosyon yarışına girdi. 5 bin lirayı aşan promosyon ve ek fırsatlarla emeklileri maaş müşterisi yapmak isteyen bankalar promosyon açıklamaları yapmaya devam ediyor. Bankalar promosyon dışında ek kart, ihtiyaç kredisi kullanan emekliler avantajlı kredi faiz oranları, masrafsız para transferi ATMlerden ücretsiz para çekip yatırma gibi imkanlar da sunuyor. Peki, Bankaların emekli promosyonları ne kadar? ING, Garanti ve İş Bankası’nın emekli promosyonları ne kadar oldu?
26.07.2022 Ekonomi
Emekliye zam sonrası yeni müjde! Tek tek hesabı yapıldı! Büyük kazanç
Emekliye zam sonrası yeni müjde! Tek tek hesabı yapıldı! Büyük kazanç Emekli milyonlarca vatandaşı ilgilendiriyor. Emekli promosyonlarıyla ilgili son dakika gelişmesi. Emeklinin artan maaşı bankaların promosyon ödemelerinde yeni seçenekler oluşturmasına kapı açtı. Bankalar 5 bin lirayı aşan promosyon ve ek fırsatlarla emeklileri maaş müşterisi yapmak istiyor. Maaşını İş Bankası'ndan alan, ilk emekli maaş ödemesi için İş Bankası'nı tercih eden veya mevcut emekli maaşını 27 Haziran - 30 Eylül 2022 tarihleri arasında İş Bankası'na taşıyan SGK emeklileri (Emekli Sandığı, SSK ve Bağ-Kur) 5.000 TL'ye varan promosyon ödemesinden yararlanıyor. 1.500 TL'den düşük (1.500 TL hariç) maaşlar için 3.500 TL, 1.500 - 2.500 TL arası (2.500 TL hariç) maaşlar için 4.250 TL, 2.500 TL ve üzerinde maaşlar için 5.000 TL ödeme yapılıyor. Garanti BBVA, bin 500 TL'ye kadar emekli maaşı alanlara 3 bin 500 TL, bin 500 TL-2 bin 500 TL arasında emekli maaşı alanlara 4 bin 250 TL, 2 bin 500 TL ve üstünde maaş alan emeklilere ise 5 bin TL nakit promosyon ödemesi yapıyor. Garanti BBVA ayrıca tüm müşterilerinin yararlanabildiği 'yakınını getir' kampanyasıyla maaşını taşımaya davet edilen her bir emekli yakını için 250 TL ilave ödeme yapıyor. ING Türkiye, emekli maaşını ING’ye taşıyanlara 5 bin TL’ye varan ek koşulsuz nakit promosyon sunuyor. Bankadan yapılana açıklamaya göre maaşını taşıyan emekliler, emekli arkadaşlarını ING’li yaptıkları takdirde kişi başına 250 TL ve en çok 5 arkadaşını getirmek koşuluyla toplamda bin 250 TL’ye varan ek promosyon kazanabiliyor. Böylelikle emekliler toplamda 6 bin 250 TL’ye varan promosyon kazanma imkanı yakalıyor. Emekli maaşını söz konusu bankaya taşıyanlar, 1 aylık toplam gelir tutarları; bin 500 TL’ye kadar ise 3 bin 500 TL, bin 500 TL - 2 bin 500 TL arası ise 4 bin 250 TL ve 2 bin 500 TL ve üzeri ise 5 bin TL nakit promosyon almaya hak kazanıyor. İşte banka banka emekliye promosyon ödemeleri...
26.07.2022 Emekli
KYK borçları ile ilgili flaş açıklama! Bakan Kasapoğlu duyurdu: Çalışmalarımız hazır!
KYK borçları ile ilgili flaş açıklama! Bakan Kasapoğlu duyurdu: Çalışmalarımız hazır! Milyonlarca öğrenciyi ilgilendiren gelişme! KYK borçları ile ilgili son dakika açıklaması geldi. Gençleri mağdur etmeyeceklerini belirten Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, KYK borçları ile ilgili “Çalışmalarımız hazır. Kabine toplantısında konuyu ele alacağız” dedi. Gençlere yurt müjdesi de veren Bakan Kasapoğlu, “15 Temmuz- 1 Eylül tarihleri itibarıyla gençlerimiz nereyi gezmek istiyorlarsa ücretsiz konaklamayı onlara sağlayacağız” ifadelerini kullandı.
13.07.2022 Ekonomi
Yeni kredi fırsatı! ING Türkiye resmen duyurdu, bankada hesabı olan müşterilere...
Yeni kredi fırsatı! ING Türkiye resmen duyurdu, bankada hesabı olan müşterilere... Kredi açıklaması! ING Türkiye resmen duyurdu. Banka müşterilerini çok yakından ilgilendiriyor. Dev bankadan açıklama geldi, yeni bir program hayata geçirildi. ING'den yapılan açıklamaya göre tüzel müşterilerine yönelik Sürdürülebilir İş Kredisi geliştirildi. Belirlenen sürdürülebilirlik kriterlerini sağlayan ticari işletmeler, taksitli ticari kredi ve spot krediler için uygun kredi oranlarından faydalanabilecek. Kriterlerin kapsamı ve belge sunulması gereken alanlar tek tek açıklandı. Banka şubelerinden ya da müşteri hizmetlerinden detaylı bilgi alınabilecek.
13.07.2022 Ekonomi
ING Türkiye resmen duyurdu! Çok önemli kredi adımı, müşterilere...
ING Türkiye resmen duyurdu! Çok önemli kredi adımı, müşterilere... ING Türkiye harekete geçti ve resmen duyurdu. Müşterileri de yakından ilgilendiriyor. Dev banka kredi ile ilgili önemli adımı açıkladı. ING, toplam 300 milyon Euro tutarındaki sürdürülebilirlik bağlantılı sendikasyon işlemini yüzde 100 oranında yeniledi. ING Türkiye Genel Müdürü Alper Gökgöz de açıklamada bulundu. Gökgöz, “Bu işlemle sağlanan kaynağın hem müşterilerimiz hem de ülke ekonomisi açısından katkı sağlayacağına inanıyoruz. Müşterilerimizin yerel ve küresel rekabette her zaman bir adım önde olmalarını sağlamak için onları desteklemeye ve uluslararası uzmanlık ve deneyimimizi ülkemize aktarmaya devam edeceğiz” dedi.
23.06.2022 Ekonomi
ING Türkiye resmen duyurdu! Vade yok, kredi ve faiz avantajı! Yeni kararla artık...
ING Türkiye resmen duyurdu! Vade yok, kredi ve faiz avantajı! Yeni kararla artık... ING Türkiye harekete geçti ve resmen duyurdu! Yeni hizmet hayata geçirildi. Müşteri olacak yüz binleri yakından ilgilendiriyor. Bankadan açıklama geldi. Esnaf ve şahıs işletmelerine yönelik yeni dönem başladı. ING’li olmak isteyen işletmelerin şubeye gitmelerine gerek yok; artık uzaktan müşteri olabilecekler. KOBİ’e-Turuncu ya da ING KOBİ Anında Kredi başvurusunda bulunarak uzaktan müşteri olan işletmeler vade derdi olmadan günlük birikim yapma imkanından faydalanacak. Dijital kanallar üzerinden avantajlı kredi fırsatları da sunuluyor. Öte yandan TL, dolar, euro ve İngiliz sterlini birikimlerinde 90 gün boyunca yüksek oranda faiz tanımlanıyor.
28.04.2022 Ekonomi
Emekliye karşılıksız 5.250 TL! Zam geldi, başvuran alıyor
Emekliye karşılıksız 5.250 TL! Zam geldi, başvuran alıyor Emekliye müjde! Ödeme tutarı arttı, karşılıksız 5 bin 250 TL ödeniyor. Başvuran emekliler hemen alıyor. Sadece emekliler değil dul ve yetim aylığı alanlar da hisseleri oranında karşılıksız ödeme imkanından yararlanıyor. Bankalar emekliler için adeta yarış halinde. Promosyon ödemeleri artırılırken bankalar tarafından emeklilere birçok avantaj da sunuluyor. Promosyon ödemeleri bankadan bankaya göre değiştiği gibi aynı zamanda maaş miktarı da ödenen karşılıksız para tutarı için belirleyici oluyor. Emekliler ise 'En yüksek promosyonu hangi banka veriyor?' diye araştırma yapıyor. Promosyonların yanı sıra bankalar emekli tanıdığını getirenlere de ek ödeme de yapıyor. TEB emekli maaşını bankadan almayı taahhüt edenlere maaşlarına göre 2 bin 750 TL’ye varan nakit promosyon imkanı sunuyor. Ayrıca emekliler, bankaya davet ettikleri her bir emekli maaş müşterisi yakınları için de 250 TL ve toplamda 2 bin 500 TL’ye varan nakit ödül kazanıyor. Böylece 10 emekli yakınının emekli maaşını bankaya taşıyan emekliler toplamda 5 bin 250 TL ödeme alıyor. Peki hangi banka kaç lira promosyon ödemesi yapıyor? İşte İş Bankası, Akbank, Garanti BBVA, QNB Finansbank ve diğer bankaların nakit promosyon ödemeleri ile ilgili detaylar...
25.04.2022 Emekli
Emeklilere 2750 TL para ödeniyor! Koşulsuz veriliyor, başvuranlar alıyor, son tarih...
Emeklilere 2750 TL para ödeniyor! Koşulsuz veriliyor, başvuranlar alıyor, son tarih... Emekli herkesi yakından ilgilendiriyor. Emeklilere 2 bin 750 lira ek koşulsuz olarak ödeme yapılıyor. E-devlet üzerinden ya da banka şubesinden işlem gerçekleştiriliyor. Bankalar emekli maaşını taşıyanlara özel, aylıklarına göre alınabilecek promosyon tekliflerini duyuruyor. Ramazan Bayramı öncesinde harekete geçildi. ING Türkiye'den de açıklama geldi. Emekli maaşını ING'ye geçiren müşteriler, en az 1850 TL, en fazla 2750 TL ödeme alıyor. Öte yandan emekli yakınlarını da bankaya yönlendirirlerse en fazla 5 kişi olmak kaydıysa 1250 TL ek promosyon kazanabiliyorlar. Yani promosyon ödemeleri 4 bin liraya kadar çıkabiliyor. Fırsattan yararlanmak için son tarih 31 Mayıs.
14.04.2022 Emekli
Emekli promosyonuna 2022 güncellemesi! Hangi banka, ne kadar emekli promosyonu veriyor? İşte bankaların emekli promosyonları!
Emekli promosyonuna 2022 güncellemesi! Hangi banka, ne kadar emekli promosyonu veriyor? İşte bankaların emekli promosyonları! Milyonlarca emekliyi kapsıyor! Emekliye promosyon fırsatı! Emekli, dul ve yetim... Hepsi yararlanıyor. Bankaların emekliye verdiği promosyon tutarında yarış devam ediyor. Bankalar peş peşe açıkladı! 3 bin TL'ye kadar ödeme yapılıyor! Başvuran alıyor! Emekliye büyük avantaj sağlayan emekli maaşı taşıma paketlerinde güncel rakamlar belli oldu. Emekliye yapılan ödemeler bankadan bankaya değişirken, emekli promosyonlarında tutar 1500 liradan başlıyor 2.500 hatta 3.750 liraya kadar çıkıyor. Ayrıca, promosyon dışında da çeşitli fırsatlar sunuluyor. Emekli maaşını 3 yıl boyunca seçecekleri bankaya taşıma taahhüdü verenlere anında nakit promosyon ödemesi yapılıyor ve avantajlı kampanyalardan yararlanma imkanı sunuluyor Peki, Hangi banka, ne kadar emekli promosyonu veriyor? İşte bankaların emekli promosyonları ve kampanyaları!
29.03.2022 Emekli
Emekliye yeni promosyon fırsatı! 2500 lira...
Emekliye yeni promosyon fırsatı! 2500 lira... Emekli milyonlarca vatandaşı ilgilendiren son dakika promosyon açıklaması! Bankalar emekliler için yeni promosyon fırsatlarını devreye alınıyor. ING Türkiye, emekli maaşını ING’ye taşıyanlara maaş tutarına göre 2 bin 500 TL’ye varan ek koşulsuz nakit promosyon sunulduğunu açıkladı.
17.01.2022 Ekonomi
ING harekete geçti ve resmen duyurdu! Bir ilk, hesabı olan müşteriler artık...
ING harekete geçti ve resmen duyurdu! Bir ilk, hesabı olan müşteriler artık... ING harekete geçti ve yeniliği resmen duyurdu. Hesabı olan ya da müşteri olmak isteyen milyonları ilgilendiriyor. Bir ilk gerçekleşti. Dev banka yaptığı açıklamada hizmet noktaları açıldığını duyurdu. ING House adı altında ilki bir AVM'de açılan hizmet noktalarında vatandaşlar haftanın 7 günü, 12 saat boyunca ürünler ve mobil bankacılık hakkında bilgi alabiliyor. Banka, AVM'lerde yer alacak ING House’ların sayısını yıl sonuna kadar 20’ye kadar çıkarmayı hedefliyor. İşte tüm detaylar...
12.01.2022 Ekonomi
Emekliye müjde! Zam geldi, bugün başladı, 1.750 TL ödeniyor, ek koşul yok, başvuran...
Emekliye müjde! Zam geldi, bugün başladı, 1.750 TL ödeniyor, ek koşul yok, başvuran... Milyonlarca emekliyi ilgilendiriyor! Belli oldu, başvuran alıyor! Ek koşulsuz 1.750 TL’ye varan büyük fırsat! Emekli, dul ve yetim... Hepsi yararlanıyor. Bankaların emekliye verdiği promosyon tutarında yarış devam ediyor. Bankalar tek tek açıkladı! Bankalar emekli promosyonu için harekete geçti ve ödemeleri arttırdı. Bankalar emekli vatandaşlar için promosyon dışında da çeşitli fırsatlar sunuyor. Son olarak ING’den koşulsuz emekli promosyonu adımı geldi. Emekli maaşını 3 yıl ING’den alma taahhüdü veren ve nakit promosyon ödemesi alan emekliler kampanyadan yararlanıyor.
9.11.2021 Emekli
ING Türkiye resmen duyurdu! Tüm müşterileri kapsıyor! Şifreler, ödeme ve...
ING Türkiye resmen duyurdu! Tüm müşterileri kapsıyor! Şifreler, ödeme ve... ING Türkiye resmen duyurdu! Hesabı olan tüm müşterileri çok yakından ilgilendiriyor. Dev banka şifreler, banka müşterisi olma, karekodla ödeme yapma, para alıp gönderme ve yeni sigorta ürünleri gibi yeni özelliklerini hayata geçirdi. ING Türkiye, mobil uygulamasına yeni özellikler eklendiğini bildirdi. Banka, yapılan yeni güncellemelerle müşterilerin hayatlarını kolaylaştırmayı hedefliyor. İşte o özellikler...
27.10.2021 Ekonomi
ING Türkiye resmen duyurdu! Faiz avantajıyla 50 bin TL...
ING Türkiye resmen duyurdu! Faiz avantajıyla 50 bin TL... ING Türkiye nakit ihtiyacı olanlar için harekete geçti. Kredi kampanyası hayata geçirildi. Avantajlı faiz oranları ile 50 bin TL'ye kadar kredi kullanmak mümkün. İşte ING Türkiye tarafından yeni müşterilere özel sunulan kredi kampanyasının detayları...
29.08.2021 Ekonomi
Kredi fırsatı! Faizler düşürüldü, 50 bin TL'ye kadar...
Kredi fırsatı! Faizler düşürüldü, 50 bin TL'ye kadar... Nakit ihtiyacı olanlar için kredi imkanı sağlanıyor. Avantajlı faiz oranları ile 50 bin TL'ye kadar kredi kullanımı mümkün. İhtiyaç kredisi kullanmak isteyenler için son gün 31 Ağustos olarak belirlendi. ING Türkiye, yeni müşterilere özel kredi kampanyasını hayata geçirdi. 50 bin liraya kadar 36 ay vade ve yüzde 1,35’ten başlayan faiz oranı ile kredi kullanılabiliyor.
17.08.2021 Ekonomi
Dijital Öğretmenler Projesi’nin yeni dönem başvuruları başladı!
Dijital Öğretmenler Projesi’nin yeni dönem başvuruları başladı! İlkokul ve ortaokul öğretmenlerinin eğitimin her alanında faydalanabileceği dijital okuryazarlık becerileri edinmelerini amaçlayan dijital Öğretmenler projesinin yeni eğitim dönemi başvuruları başladı. Başvurular 6 Ağustos – 13 Eylül tarihleri arasında Dijital Öğretmenler web sitesi üzerinden gerçekleştirilebilecek. Peki, Dijital Öğretmenler Projesi başvurusu nasıl yapılır? Dijital Öğretmenler Projesi'ne kimler başvuru yapabilir? İşte detaylar...
7.08.2021 Eğitim
ING resmen duyurdu! Bankada hesabı olan herkes...
ING resmen duyurdu! Bankada hesabı olan herkes... ING kararı resmen duyurdu. Bankada hesabı olan herkesi ilgilendiriyor. Dev banka yeni özelliğin hayata geçirildiğini açıkladı. Vade derdi yok. Günlük kazanç sağlanıyor. İsteyen müşteri, artık alışverişlerde küsüratlı ödemelerin üstü ile birikim yapacak. Banka kartı ile yapılan harcamalarda alışveriş bedelinden sonrası 1 ya da 5 liraya tamamlanıyor, aradaki fark e-Turuncu hesaplarda birikiyor. Para çekildiğinde veya hesaba para yatırıldığında vade bozulmuyor. Dijital para transferinde de ücret alınmıyor.
16.07.2021 Ekonomi
ING Türkiye'den flaş karar! İmzalar atıldı ve...
ING Türkiye'den flaş karar! İmzalar atıldı ve... ING Türkiye resmen duyurdu. İmzalar atıldı, süreç tamamladı. Yüzde 111 seviyesine ulaştı. ING Türkiye, bankanın sürdürülebilirlik bağlantılı ilk işlemi olma özelliği taşıyan 300 milyon avro tutarında sendikasyon kredisine, 11 ülkeden 22 bankanın katılımıyla imza attı.
23.06.2021 Ekonomi
Kredi müjdesi! Faiz yok, acele edin, yarın sona eriyor
Kredi müjdesi! Faiz yok, acele edin, yarın sona eriyor Faizsiz kredi müjdesi! Dev banka harekete geçti. Faizsiz kredi paketi hayata geçirildi. Avantajlı kredi fırsatından ilk başvuru yapanlar yararlanacak. Faizsiz krediden yararlanmak isteyenlerin 14 Haziran tarihine kadar başvuruda bulunması gerekiyor. ING Türkiye'den kredi müjdesi! 5 bin TL'ye kadar sıfır faiz, 12 ay vade ile ihtiyaç kredisi kullanılabilecek. Kredi fırsatı bankanın yeni müşterisi olan ilk 5 bin için geçerli olacak ve dijital kanallar üzerinden başvuru yapılacak. İşte faizsiz ihtiyaç kredisi ile ilgili merak edilen tüm detaylar...
13.06.2021 Ekonomi
Faizsiz ihtiyaç kredisi müjdesi! Resmen duyuruldu, başvuran alıyor
Faizsiz ihtiyaç kredisi müjdesi! Resmen duyuruldu, başvuran alıyor Kredi çekmek isteyenler için müjde! Faizsiz kredi fırsatı sunuldu. Resmen duyuruldu, başvuran alıyor. Milyonlarca kişiyi ilgilendiriyor. ING Türkiye kredi kararını açıkladı. 14 Haziran'a kadar geçerli olacak. 5 bin TL'ye kadar sıfır faiz, 12 ay vade ile ihtiyaç kredisi kullandırılacak. Kredi fırsatı bankanın yeni müşterisi olan ilk 5 bin için geçerli olacak ve dijital kanallar üzerinden başvuru yapılacak. İşte faizsiz ihtiyaç kredisi ile ilgili tüm bilgiler ING Türkiye'den kredi fırsatı! 5 bin TL'ye kadar sıfır faiz, 12 ay vade ile ihtiyaç kredisi kullanılabilecek. Kredi fırsatı bankanın yeni müşterisi olan ilk 5 bin için geçerli olacak ve dijital kanallar üzerinden başvuru yapılacak. İşte faizsiz ihtiyaç kredisi ile ilgili merak edilen tüm detaylar...
13.06.2021 Ekonomi
Kredi atağı! İki yıl geri ödemesiz, 10 yıl vadeli...
Kredi atağı! İki yıl geri ödemesiz, 10 yıl vadeli... Dev banka duyurdu. Flaş kredi hamlesi. Detaylar belli oldu. İki yıl geri ödemesiz ve 10 yıl vadeli... Türk Eximbank harekete geçti ve resmen duyuruldu. Türk Eximbank, sürdürülebilirlik süreci kapsamında değerlendirmek üzere Dünya Bankası garantisi altında, bankalar konsorsiyumundan 120 milyon avro tutarında kredi sağladı.
28.05.2021 Ekonomi
Bankada hesabı olan herkes için geçerli! 1000 TL'ye kadar...
Bankada hesabı olan herkes için geçerli! 1000 TL'ye kadar... Milyonlarca banka müşterisini sevindirecek haber! Sınırlamalar kaldırıldı. Yeni dönem başladı. ING Türkiye harekete geçti ve resmen açıkladı. Milyonlarca kişiyi çok yakından ilgilendiriyor. Dev banka hesabı olan tüm müşterilerine duyurdu. ING Türkiye önemli bir adım attı. Sınırlar kaldırıldı. ING Türkiye, yeni ödeme sistemi Fonların Anlık ve Sürekli Transferi (FAST) kapsamında, müşterilerine gün ve saat sınırlaması olmadan 7/24 para transferi yapma kolaylığı sunuyor.
28.04.2021 Ekonomi
Emeklilere çifte zam müjdesi! Ve belli oldu 1750 lira...
Emeklilere çifte zam müjdesi! Ve belli oldu 1750 lira... Milyonlarca emekli merakla bekliyordu ve belli oldu. Çifte zam müjdesi geldi. Açıklamalar peş peşe yapılıyor. Zam ile ilgili ilk müjdeyi Cumhurbaşkanı Erdoğan verdi. Bayram ikramiyelerine zam yapılacağını duyurdu. Emeklilere bir zam müjdesi de bankalardan geldi. Emeklilere ödenecek promosyonlara zam yaptılar. Bayram ikramiyesinin bin 162 lira ödenmesi beklenirken, emekliye promosyon ise 1750 liraya kadar çıktı. Emekli, dul ve yetim; hepsi için geçerli. Emeklilerin temmuz ayında da enflasyon farkı alması bekleniyor. Ziraat Bankası, Halkbank, ING, Vakıfbank, Garanti BBVA, TEB, YapıKredi ve diğer bankalar tek tek duyurdu...İşte emeklilerin yaralanacağı çifte zammın detayları
17.04.2021 Emekli

Benzer Haber Etiketleri

Ing Türkiye ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ıng türkiye haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.