Gazete Vatan Logo
Şampiy10 2 antrenör 2 voleybolcu hayatını kaybetti

2 antrenör 2 voleybolcu hayatını kaybetti

Depremde enkaz altında kalan milli voleybolcu Emincan Kocabaş’ın yanı sıra voleybolcu Mehmet Can Ağırbaş, futbol antrenörleri İbrahim Halil Ölmez ve Mustafa Abak hayatlarını kaybetti. Milli basketbolcu Nilay Aydoğan’ı kurtarma çalışmaları sürüyor

2 antrenör 2 voleybolcu hayatını kaybetti

Depremin vurduğu Kahramanmaraş, İskenderun, Malatya ve Şanlıurfa’dan dün peş peşe üzücü haberler geldi. Eskişehirli milli voleybolcu Emincan Kocabaş, Malatya’da kaldığı otelin yıkılması sonucu hayatını kaybetti. Malatya Büyükşehir Belediyesi’nde forma giyen 25 yaşındaki Emincan Kocabaş, Milli Takım ile 2013’teki İslami Dayanışma Oyunları’nda mücadele etmiş ve madalya kazanmıştı. Türkiye Voleybol Federasyonu, Malatya BBSK forması giyen Mehmet Can Ağırbaş’ın da hayatını kaybettiğini duyurdu.

TFF 2. Lig ekibi İskenderunspor’un atletik performans antrenörü İbrahim Halil Ölmez depremde kaybettiğimiz bir diğer isim oldu.
TFF Kadınlar 3. Ligi kulüplerinden Şanlıurfa Gençlik Spor’un antrenörü, TÜFAD Şanlıurfa 2. Başkanı Mustafa Abak ve eşi Hacer Abak ile Bölgesel Amatör Lig kulüplerinden Kahramanmaraş İstiklal Spor’un futbolcusu Hakan Doğan depremden kurtulamadı. İstiklal Sporlu Taner Kahriman da önceki gün hayatını kaybetmişti.

ING Türkiye Kadınlar Basketbol Süper Ligi’nde mücadele eden Çankaya Üniversitesi’nin milli basketbolcusu Nilay Aydoğan enkaz altında bulunuyor. Malatya’ya babaannesini ziyarete gittiği evde depreme yakalanan Aydoğan’ı kurtarmak için ekipler yoğun çaba harcıyor.

Atakaş Hataysporlu Christian Atsu ile sportif direktör Taner Savut’un da halen göçük altında oldukları aktarıldı. Önceki gün Ganalı futbolcu Atsu’nun enkazdan yaralı çıkarıldığını duyuran Hatayspor Basın Sözcüsü Mustafa Özat, “Atsu’nun enkaz altından çıkarıldığına dair bilgi almıştım ancak şu anda gelen bilgi Atsu ve Taner Savut Hocamızın enkaz altında olduğuna dair, inşallah bir an önce güzel haberler gelir” dedi.

Haberin Devamı