İnce

İnce

Son dakika İnce haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan İnce ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını İnce haber sayfamızda bulabilirsiniz.

İnce

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ince gelişmeleri de dahil olmak üzere 11.718 ince haberi bulunmuştur. Tüm ince haberleri aşağıda listelenmiştir.
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Cumhur İttifakı seçimden alnının akıyla çıktı
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Cumhur İttifakı seçimden alnının akıyla çıktı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin TBMM grup toplantısında önemli açıklamalarda bulundu. 31 Mart yerel seçim sonuçlarını değerlendiren Erdoğan, "Bu ülkenin en dinamik partisiyiz, üye sayısı olarak Türkiye'nin en büyük partisiyiz. Biz seçmenin mesajını doğru okuruz, arızaları düzeltir tekrar yola koyuluruz. Gerekli değişimi yaparız. Biz bitti demeden bitmez" dedi.
17.04.2024 Gündem
Göz altı torbası da ince çizgiler de iki tane yiyince kalmıyor - Sır küpü olarak biliniyor
Göz altı torbası da ince çizgiler de iki tane yiyince kalmıyor - Sır küpü olarak biliniyor Her sabah içildiğinde kolestrol seviyesini düşüren ve sır küpü olarak bilinen bu besin, cilt güzelliğine de iyi geliyor. Genç, parlak ve kırışıksız bir cilt için her gün iki tane yemek yeterli oluyor.
11.04.2024 Yaşam
Şehit eşini, son yolculuğuna kucağında 1 yaşındaki kızıyla uğurladı
Şehit eşini, son yolculuğuna kucağında 1 yaşındaki kızıyla uğurladı Pençe- Kilit Operasyonu bölgesinde PKK'lı teröristlerin taciz ateşinde şehit olan Piyade Uzman Çavuş Hikmet Aslan'ın (26) cenazesi, memleketi Niğde'de toprağa verildi. Kübra Aslan, kucağındaki 1 yaşındaki kızı Rüveyda ile birlikte şehit eşinin tabutuna sarılıp, "Bugün bizim bayramımız Rüveyda. Hikmet'im, Allah'ım seni benden çok seviyormuş" diyerek gözyaşı döktü.
10.04.2024 Gündem
Ali Koç'tan açıklama: Türk futbolunun artık 'reset' zamanı gelmiştir
Ali Koç'tan açıklama: Türk futbolunun artık 'reset' zamanı gelmiştir Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç, Şanlıurfa'da yaptığı açıklamada Süper Kupa maçına U19 ile gelmenin sadece maçın tarihi ile ilgili olmadığını belirterek önemli açıklamalarda bulundu. Koç, "Türk futbolunun artık 'reset' zamanı gelmiştir. Bataklığı kurutup, Türk futbolunun kendini tekrar inşa etmesi gereken bir dönemdeyiz. Niyet, arzu ve cesaret olsun Türkiye'de bunu yapacak liyakatli kadrolar mevcuttur" dedi.
7.04.2024 Futbol
Simpsonslar'ın kehaneti o detayda görüldü; Bu yıl gerçekleşecek! İnsanların eve kapanmasının nedeni bu kez farklı
Simpsonslar'ın kehaneti o detayda görüldü; Bu yıl gerçekleşecek! İnsanların eve kapanmasının nedeni bu kez farklı Verdiği ince detaylarla kehanetleri dillerde dolaşan 35 sezonluk dizi Simpsonslar'dan bu kez bambaşka bir kehanet geldi. İşte Simpsonslar'ın yeni kehaneti...
6.04.2024 Gündem
Türker İnanoğlu son yolculuğuna uğurlandı!
Türker İnanoğlu son yolculuğuna uğurlandı! Türk sinemasının simge isimlerinden olan yapımcı ve yönetmen Türker İnanoğlu, 88 yaşında hayatını kaybetti.İnanoğlu için Levent’te bulunan Barbaros Hayrettin Paşa Camii’nde cenaze töreni düzenlendikten sonra naaşı defnedilmek üzere Kanlıca Mezarlığı’na götürüldü.
4.04.2024 Gündem
Aziz Nesin'e göre en iyi 10 Türk romanı: Kitaplığınızda mutlaka bulunması gerekir
Aziz Nesin'e göre en iyi 10 Türk romanı: Kitaplığınızda mutlaka bulunması gerekir Türk Edebiyatının en önemli yazarlarından olan ve aynı zamanda yazdığı tiyatro oyunları ve şiirleriyle de hafızalara kazınan Aziz Nesin, geçmişten günümüze en iyi 10 Türk romanını katıldığı bir söyleşide açıklamıştı. İşte Aziz Nesin'in mutlaka kitaplığınızda olmasını istediği en iyi 10 Türk romanı...
3.04.2024 Gündem
Sahurda ayrı iftarda ayrı yöntemle göbek eriten menü: İnce kıyafetleri korkmadan giyeceksiniz
Sahurda ayrı iftarda ayrı yöntemle göbek eriten menü: İnce kıyafetleri korkmadan giyeceksiniz Havalar ısındı ve ince kıyafetler giyilmeye başlandı. Ramazan nedeniyle davetler ve kalabalık sofralarda yenen lezzetli yemekler de bazı bünyelerde göbek yağı olarak kaldı. İftarda tatlıları gömenler bunun sonucunu kilo alarak ödedi. Ancak korkulacak bir şey yok. Sahurda ve iftarda uygulayacağınız menüyle kilo vermek mümkün. Uzman diyetisyen Didem Yıldız Küçük anlatıyor.
1.04.2024 Yaşam
Sivas yerel seçim sonuçları 2024: Sivas belediyesi hangi parti? 31 Mart Mahalli İdareler seçiminde Sivas'de hangi aday yüzde kaç oy aldı?
Sivas yerel seçim sonuçları 2024: Sivas belediyesi hangi parti? 31 Mart Mahalli İdareler seçiminde Sivas'de hangi aday yüzde kaç oy aldı? 31 Mart 2024 yerel seçimleri bugün yapıldı. Mahalli İdareler seçimleri için milyonlarca seçmen oy kullanmak için sandık başına gitti. Yüksek Seçim Kurulu'nun seçim yasaklarını bitirdiği saat 21:00'dan itibaren sonuçlar aktarılmaya başlandı. Sonuçları en çok merak edilen illerin başında Sivas geldi. Sivas yerel seçim sonuçları 31 Mart 2024 Pazar akşamı belli olmaya başladı. Sivas Büyükşehir Belediye Başkan adaylarının aldıkları oy oranları merak edildi. Sivas'de yaşayan ve oy kullanan vatandaşar hangi adayın önde olduğunu haberimizden öğreniyor. İşte 31 Mart 2024 Sivas yerel seçim sonuçları ve adayların aldıkları oy oranları...
31.03.2024 Gündem
Kentsel dönüşümde "Yarısı Bizden" kampanyasında ödemeler başladı
Kentsel dönüşümde "Yarısı Bizden" kampanyasında ödemeler başladı İstanbul’da yarısı bizden kampanyasına en çok başvuru yapılan ilçe olan Bahçelievler’de ilk yapımı başlanan binada hak sahiplerinin parası hesaplara yatıyor.
30.03.2024 Ekonomi
Mayıs ayı bekleniyor! 'Marketle tarla arasında fiyat yarı yarıya oynuyor'
Mayıs ayı bekleniyor! 'Marketle tarla arasında fiyat yarı yarıya oynuyor' Hatay’ın Erzin ilçesinde seralarda yetiştirilen erkenci karpuzda mayıs ayı sonunda hasat bekleniyor.
28.03.2024 Gündem
İki çocuğunun annesi eşinin kötü gününde de yanında oldu!
İki çocuğunun annesi eşinin kötü gününde de yanında oldu! Antalya'da kronik böbrek yetmezliği hastası diş hekimi Zeynep Şengün (42), 17 yıllık eşi Alperen Şengün'ün (43) bağışladığı böbrekle yaşama tutundu. Eşine can olan Alperen Şengün, "Hiç düşünmeden böbreğimi verdim. Evlilik iyi günde, kötü günde beraber olmak demek" dedi.
27.03.2024 Gündem
Mide yaralarına ve ülsere iyi gelen bitki önerileri
Mide yaralarına ve ülsere iyi gelen bitki önerileri Mide yarası ve ülser oluşumunda bilinçsiz ağrı kesici kullanımı, sigara, kahve, stres ve çevre kirliliğinin zemin hazırladığına dikkat çeken Gastroenteroloji Uzmanı Prof. Dr. Esin Korkut, “Mide yaralarını iyileştirmek ya da sık rastlanan bazı mide yakınmalarını geçirmek için ilaç tedavisine ek olarak bitkisel ürünler de kullanılabilir. Bunlar arasında; kudret narı, zeytinyağı, sarı kantaron yağı, papatya çayı başta olmak üzere çeşitli bitkisel çaylar ve çeşitli baharatlar bulunur. Ancak alerjik reaksiyonlara sebep olabilir. Bitkisel takviyeler almadan mutlaka doktora danışılması gerekir” dedi.
27.03.2024 Sağlık
Türk edebiyatının mihenk taşı Adana yazın dünyasına ilham veriyor
Türk edebiyatının mihenk taşı Adana yazın dünyasına ilham veriyor Medeniyetler beşiği olarak kabul edilen Çukurova bölgesi, doğal ve tarihi güzelliklerinin yanı sıra kültürel zenginliği ile de ön plana çıkıyor. Bu topraklardan doğan yazarlar, ulusal sınırları aşıp dünya çapında üne kavuştu. Çukurova’nın bereketli toprakları birçok filme, diziye, romana konu olurken pek çoklarımız hayatının bir döneminde Adana hikayeleri ile tanıştı. Yaşar Kemal’in İnce Memed’i ile sıradan bir köy çocuğunun 'kurtarıcı'ya dönüşmesini soluksuz okurken, Orhan Kemal’le Cemile ve Necati arasındaki saf aşka ortak olduk. Çukurova’nın kokusunu iliklerimize kadar hissettik.
27.03.2024 Adana
Kolon kanseri genetik mi, belirtileri neler?
Kolon kanseri genetik mi, belirtileri neler? Her yıl milyonlarca insanı etkileyen kolon kanseri, önlenebilir ve tedavi edilebilir bir hastalık olmasına rağmen, erken teşhisin önemi çoğu zaman göz ardı ediliyor.
26.03.2024 Yaşam
Adana'dan bilim dünyasına yeni soluk! Endemik bitki keşfedildi
Adana'dan bilim dünyasına yeni soluk! Endemik bitki keşfedildi Adana'da yeni bitki türü keşfedildi. Bitkiye kentin mitolojik adı olan 'Adanus' ismi verildi.
25.03.2024 Adana
Trabzonspor'da Fenerbahçe maçı öncesi alarm verildi
Trabzonspor'da Fenerbahçe maçı öncesi alarm verildi Bordo-Mavililer pazar günü oynayacağı Fenerbahçe karşılaşmasına odaklandı. Trabzonspor'da Abdullah Avcı kazanacak taktiği belirlemek için yoğun mesai harcarken yıldız oyuncu için de seferberlik ilan edildi.
15.03.2024 Trabzonspor
CHP'yi karıştıran video! Para sayma görüntülerinin aslı ne?
CHP'yi karıştıran video! Para sayma görüntülerinin aslı ne? CHP İstanbul İl Başkanlığı'nda milyonlarca liralık paranın sayıldığı görüntüler Türkiye gündemine oturdu. Soruşturma başlatılan görüntülere ilişkin dikkat çeken açıklamalar da geliyor.
13.03.2024 Gündem
Sinsi seyreden glokom görme kaybına yol açabilir
Sinsi seyreden glokom görme kaybına yol açabilir Genellikle sinsi seyreden glokomun görme kaybına yol açabileceğini belirten Prof. Dr. Mehmet Selim Kocabora, “Glokom için risk faktörleri arasında ileri yaş, yüksek göz içi basıncı, pozitif aile öyküsü, ince merkezi kornea kalınlığı, diyabet ve hipertansiyon gibi damar hastalıkları ve kortizonlu ilaçların uzun süreli kullanımı yer alır. Çocuklarda görülen glokomların ise 2 büyük nedeni vardır. Birincisi ilk yaş içinde ortaya çıkan doğumsal glokom diğeri travmaya bağlı glokomdur. Glokomun tedavisinde ve görme kaybının önlenmesinde erken teşhis çok önemlidir” dedi.
11.03.2024 Sağlık
Galatasaray'da savunma açmazı! Bir yıldız daha sakatlandı
Galatasaray'da savunma açmazı! Bir yıldız daha sakatlandı Galatasaray, Trendyol Süper Lig'in 29. haftasında evinde Çaykur Rizespor ile karşı karşıya gelecek. Bu mücadelenin hazırlıklarını sürdüren sarı-kırmızılı ekipte flaş bir gelişme yaşanıyor. Sakatlanan bir stoper daha son antrenmanda yer almadı. İşte son dakika gelişmesinin tüm detayları...
7.03.2024 Futbol
Balgam, tükürük yutmak orucu bozar mı? Orucu bozan haller arasında balgam yutmak var mı?
Balgam, tükürük yutmak orucu bozar mı? Orucu bozan haller arasında balgam yutmak var mı? Balgam yutmanın orucu bozup bozmayacağı konusu merak ediliyor. 2024 Ramazan ayının gelişiyle birlikte bireyler, oruç ibadetini kazaya bıraktıracak halleri araştırmaya başladı. Balgamın yanısıra tükürük yutmak da orucu bozar mı? İşte detaylar...
6.03.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Emekli maaşlarını yükseltmek için daha çok çalışacağız
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Emekli maaşlarını yükseltmek için daha çok çalışacağız Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin Kütahya mitinginde halka hitap etti. Muhalefeti eleştiren Erdoğan, "Yapılan kirli ittifakları takip ediyoruz. Kiminde listeler geç veriliyor, aday isimleri sabahtan akşama değişiyor. Milletimiz Ali Cengiz oyunlarını çok iyi görüyor. Milletimiz ile omuz omuza verip meydanı kirli ittifaklara bırakmayacağız." dedi. Konuşmasında emekli maaşlarına da değinen Erdoğan, "Arzu ettiğimiz düzeye yükseltmek için daha çok çalışacağız. Seyyanen artışların emekli maaşları arasında yol açtığı adaletsizliğin farkındayız." ifadelerini kullandı. Öte yandan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, NG Kütahya Seramik 100. Yıl Fabrikaları Açılış Töreni’nde açıklamalarda bulundu.
28.02.2024 Gündem
Yaşar Kemal ölümünün 9. Yılında anılıyor! Çukurova'nın çeltik tarlalarından dünyaya
Yaşar Kemal ölümünün 9. Yılında anılıyor! Çukurova'nın çeltik tarlalarından dünyaya İnce Memed, Orta Direk, Binboğalar Efsanesi, Ağrı Dağı Efsanesi, Sarı Sıcak ve Tek Kanatlı Bir Kuş'un da aralarında olduğu çok sayıda esere imza atan Yaşar Kemal ölümünün 9 yılında anılıyor.
29.02.2024 Adana
Adana Demirspor'dan depremzede öğrencilere malzeme desteği
Adana Demirspor'dan depremzede öğrencilere malzeme desteği Adana Demirspor Kulübü, Hatay'ın Belen ilçesinde okuyan öğrencilere spor malzemesi göndererek çocukların yüzlerini güldürdü.
20.02.2024 Adana
Marmara'da batan gemi! Kayıp mürettebattan 1'inin daha cansız bedenine makine dairesinde ulaşıldı
Marmara'da batan gemi! Kayıp mürettebattan 1'inin daha cansız bedenine makine dairesinde ulaşıldı Marmara Denizi açıklarında seyir halindeyken Bursa'nın Karacabey ilçesinin 4 mil açığında, İmralı Adası’nın güneybatısında batan, 'BATUHAN A' isimli geminin kayıp 5 mürettebatını arama çalışmaları 6 gündür denizden, havadan ve karadan sürerken, Deniz Kuvvetleri Komutanlığı’nın özel eğitimli 19 dalgıcı, 51 metre derinliğindeki batık gemiye TCG AKIN’dan dalış yapıyor. Dalış sporunda 42 metrenin üstünde dalışlar zorunlu olmadığı sürece tehlikeli ve yasakken, özel eğitimli 19 dalgıç, çalışmalarını titizlikle sürdürüyor. Her dalgıç, 'dekompresyon' yani ‘vurgun’a yakalanma riskine karşı günde sadece 1 dalış yapıyor. Her dalgıç yanında 'badi' olarak tabir edilen 1 dalgıçla birlikte 2 kişi halinde dalış yaparken, olası bir riske karşı 2 dalgıç da onlarla birlikte dalış gerçekleştiriyor. 2 dalgıç batığa girerken, diğer 2 dalgıç da içeri giren ekibin güvenliğini sağlıyor. Kayıp 6 mürettebatından aşçı Zeynep Kılınç'ın (33), 3'üncü günde kaptan köşkünde cansız bedeninin bulunmasının ardından 6'ncı gün olan bugün de 1 mürettebatın cenazesine ulaşıldı.
20.02.2024 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

İnce ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ince haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.