İlk Uçuş

İlk Uçuş

Son dakika ilk uçuş haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan ilk uçuş ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını ilk uçuş haber sayfamızda bulabilirsiniz.

İlk Uçuş

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ilk uçuş gelişmeleri de dahil olmak üzere 2.703 ilk uçuş haberi bulunmuştur. Tüm ilk uçuş haberleri aşağıda listelenmiştir.
Bayraktar TB3'ten bir başarı daha
Bayraktar TB3'ten bir başarı daha Baykar’ın milli ve özgün olarak geliştirdiği Bayraktar TB3 SİHA adım adım sona gelemeye devam ediyor. Orta ve yüksek irtifa sistem tanımlama ve performans testlerini de tamalayan TB3 30'DA 30 yaparak başarısıyla göz doldurdu.
24.04.2024 Ekonomi
Bayraktar TB3 SİHA test uçuşlarına hız kesmeden devam ediyor
Bayraktar TB3 SİHA test uçuşlarına hız kesmeden devam ediyor   Baykar’ın milli ve özgün olarak geliştirdiği Bayraktar TB3 SİHA test uçuşlarına hız kesmeden devam ediyor. Hafta boyunca süren testlerde iki prototipi de test uçuşları gerçekleştiren Bayraktar TB3’ün toplam uçuş saati 272 saat 47 dakikaya ulaştı.
19.04.2024 Gündem
Selçuk Bayraktar açıkladı! Bayraktar TB3 bir testi daha başarıyla tamamladı
Selçuk Bayraktar açıkladı! Bayraktar TB3 bir testi daha başarıyla tamamladı Baykar Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar, Bayraktar TB3'ün 28. uçuş testini de başarıyla tamamladığını sosyal medya hesabından duyurdu.
6.04.2024 Ekonomi
Bayraktar TB3 bir testi daha başarıyla geçti
Bayraktar TB3 bir testi daha başarıyla geçti Bayraktar TB3 adım adım geliyor. 2. Prototip 4. Uçuş testi de başarıyla tamamlandı.
4.04.2024 Ekonomi
Bayraktar TB3 bir testi daha başarıyla tamamladı! Selçuk Bayraktar paylaştı: Türk Havacılığının Altın Çağı
Bayraktar TB3 bir testi daha başarıyla tamamladı! Selçuk Bayraktar paylaştı: Türk Havacılığının Altın Çağı Bayraktar TB3 Orta İrtifa Sistem Tanımlama ve Performans Testini başarıyla tamamladı. Gelişmeyi Selçuk Bayraktar duyurdu.
30.03.2024 Gündem
Bayraktar TB3'ten yeni başarı! 24 saat kesintisiz uçuş
Bayraktar TB3'ten yeni başarı! 24 saat kesintisiz uçuş Baykar’ın milli ve özgün olarak geliştirdiği Bayraktar TB3 SİHA, 27 saat havada kaldığı 26. test uçuşunu da başarıyla tamamladı. Yerli elektro-optik sistem ASELFLIR-500 ile havalanan milli SİHA, 27 saatlik uçuşu sırasında gökyüzünde toplam 4.600 km mesafe katetti.
29.03.2024 Gündem
Bayraktar TB3 ASELFLIR-500 ile uçuş testini geçti
Bayraktar TB3 ASELFLIR-500 ile uçuş testini geçti Baykar’ın milli ve özgün olarak geliştirdiği Bayraktar TB3 SİHA, sınıfında dünyanın en iyisi olan yerli elektro-optik sistem ASELFLIR-500 ile yaptığı ilk uçuş testini başarıyla tamamladı.
26.03.2024 Ekonomi
Bayraktar TB3'ün 2. prototipi gökyüzüyle buluştu
Bayraktar TB3'ün 2. prototipi gökyüzüyle buluştu Bayraktar TB3 2. Prototip İlk Uçuş Testini başarıyla tamamladı.
24.03.2024 Gündem
Bayraktar TB2 Avrupa semalarında! Haluk Bayraktar paylaştı: Tarihi bir gün
Bayraktar TB2 Avrupa semalarında! Haluk Bayraktar paylaştı: Tarihi bir gün Baykar Genel Müdürü Haluk Bayraktar, Bayraktar TB2 SİHA'larına yönelik önemli bir açıklama yaptı. Bayraktar, "İlk kez NATO standartlarında bir hava aracı katılmış oldu" dedi.
4.03.2024 Gündem
Türk Hava Yolları Avustralya'ya uçuşlara başladı
Türk Hava Yolları Avustralya'ya uçuşlara başladı Dünyanın en çok noktasına uçan Türk Hava Yolları'nın (THY) 6'ncı kıtada olan Avustralya'ya uçuşlara başladı. İlk uçuş nedeniyle Melbourne Havalimanı'nda bir tören düzenledi.
2.03.2024 Ekonomi
Türk Hava Yolları Melbourne seferlerine başladı
Türk Hava Yolları Melbourne seferlerine başladı Türk Hava Yolları, Melbourne seferleri başladı. Melbourne yapılan ilk uçuşa katılan THY Yönetim Kurulu ve İcra Komitesi Başkanı Prof. Dr. Ahmet Bolat, Sidney uçuşları için görüşmelerin sürdürdüğünü ve yıl sonuna kadar buraya da seferlere başlayabileceklerini söyledi.
1.03.2024 Ekonomi
40 bin saat başarıyla tamamlandı! Dünyada sadece iki ülkede bulunuyor
40 bin saat başarıyla tamamlandı! Dünyada sadece iki ülkede bulunuyor Hava Elektronik Sanayi ve Tic. A.Ş. (HAVELSAN) tarafından yerli ve milli imkanlarla üretilen tam uçuş simülatörü, 40 bin saatlik uçuş süresini tamamladı.
25.02.2024 Gündem
Gökyüzünün AKINCI'larına yeni güç! İlk uçuş testi başarıyla geçildi
Gökyüzünün AKINCI'larına yeni güç! İlk uçuş testi başarıyla geçildi Savunma Sanayii Başkanlığı liderliğinde yürütülen AKINCI Projesi kapsamında Baykar tarafından milli ve özgün olarak geliştirilen Taarruzi İnsansız Hava Aracı Bayraktar AKINCI C, ilk uçuş testini başarıyla gerçekleştirdi. Baykar Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar, 'Gökyüzünün AKINCI’larına Yeni Güç! Bayraktar AKINCI C, yeni motoru ile ilk uçuş testini başarıyla gerçekleştirdi. Hayırlı uğurlu olsun' açıklamasında bulundu.
24.02.2024 Gündem
Selçuk Bayraktar paylaştı! Gökyüzünün AKINCI’larına yeni güç
Selçuk Bayraktar paylaştı! Gökyüzünün AKINCI’larına yeni güç Selçuk Bayraktar AKINCI C'nin yeni motoru ile ilk uçuş testini başarıyla tamamladığını açıkladı.
24.02.2024 Ekonomi
TUSAŞ Genel Müdürü Kotil'den KAAN mesajı: Dünyanın en hızlı biten uçak projesi
TUSAŞ Genel Müdürü Kotil'den KAAN mesajı: Dünyanın en hızlı biten uçak projesi TUSAŞ Genel Müdürü Temel Kotil, milli savaş uçağı KAAN’ın uçuşunun ardından ilk kez açıklamalarda bulundu. Kotil, "Zorun zorunu yaptık. Teknolojiyi seçerken de F-22 ve F-35'ten daha üst teknolojiyi seçtik. Bütün alt sistemleri Türkiye'de yapıldı." dedi.
23.02.2024 Ekonomi
Bayraktar Akıncı, ASELFLIR-500 ile vurdu
Bayraktar Akıncı, ASELFLIR-500 ile vurdu Savunma Sanayii Başkanlığı liderliğinde yürütülen AKINCI Projesi kapsamında Baykar tarafından milli ve özgün olarak geliştirilen Bayraktar AKINCI TİHA (Taarruzi İnsansız Hava Aracı), ASELFLIR-500 ile ilk atış testinde deniz üstünde seyreden hareketli hedefi başarıyla imha etti.
22.02.2024 Ekonomi
Kaan ilk uçuşunu gerçekleştirdi dünyada manşet oldu! Yunan basını: Türk savunma sanayisinin en büyük projelerinden biri
Kaan ilk uçuşunu gerçekleştirdi dünyada manşet oldu! Yunan basını: Türk savunma sanayisinin en büyük projelerinden biri Kaan bugün gökyüzü ile buluşarak tarihi bir ilki gerçekleştirdi. Türkiye'nin milli muharip uçağı Kaan'ın ilk uçuşu dünya basınında yer buldu. Bloomberg tarihi uçuş için 'dönüm noktası' değerlendirmesinde bulunurken Yunan basını Kaan'ın gelişmiş özelliklerini yazdı.
21.02.2024 Dünya
Cumhurbaşkanı Erdoğan: KAAN aynı F-16 gibi, yeni müjdeler vermeyi sürdüreceğiz
Cumhurbaşkanı Erdoğan: KAAN aynı F-16 gibi, yeni müjdeler vermeyi sürdüreceğiz Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisince Afyonkarahisar'da düzenlenen mitingde önemli açıklamalarda bulundu. Erdoğan, 'Adaylarını dahi vatandaşa değil, yapay zekaya soruyorlar. Yapay zeka kimi seçerse bu acemiler de milletin karşısına 'işte adayımız' diyerek onu çıkartıyor' dedi. İlk uçuşunu gerçekleştiren Milli Muharip Uçak KAAN ile ilgili olarak ise Erdoğan, 'Yaptık ve yapmaya devam edeceğiz. Daha neler gelecek neler.' ifadelerini kullandı.
21.02.2024 Gündem
Milli Muharip Uçak Kaan'dan ilk uçuş
Milli Muharip Uçak Kaan'dan ilk uçuş Milli Muharip Uçak Kaan, bugün sabahMilli Muharip Uçak Kaan, bugün sabah saatlerinde ilk uçuşunu gerçekleştirdi. saatlerinde ilk uçuşunu gerçekleştirdi.
21.02.2024 Vatan TV
Ankara'da tarihi gün! Milli Muharip Uçak Kaan'dan ilk uçuş
Ankara'da tarihi gün! Milli Muharip Uçak Kaan'dan ilk uçuş 'KAAN' bugün sabah saatlerinde gökyüzüyle buluştu. Milli Muharip uçak ilk uçuşunu başarıyla tamamladı. Genelkurmay Eski İstihbarat Başkanı Korgeneral İsmail Hakkı Pekin "KAAN seri üretime geçtikten sonra Türk Hava Kuvvetleri, İsrail dahil bölgedeki en güçlü hava kuvvetleri haline gelecek" dedi. Pekin, KAAN'ın bazı özelliklerinin İsrail ve ABD'nin elindeki F-35'ten daha üstün olduğunu belirtti.
21.02.2024 Gündem
Selçuk Bayraktar paylaştı! Bayraktar TB3 bir testi daha tamamladı
Selçuk Bayraktar paylaştı! Bayraktar TB3 bir testi daha tamamladı Baykar’ın milli ve özgün olarak geliştirdiği Bayraktar TB3 SİHA, Yüksek İrtifa Sistem Performans Testini başarıyla tamamladı. Bayraktar TB3, test kapsamında gerçekleştirdiği uçuşta 30.000 feet irtifaya çıktı.
2.02.2024 Gündem
Bayraktar TB3'ten bir başarı daha
Bayraktar TB3'ten bir başarı daha Baykar’ın milli ve özgün olarak geliştirdiği Bayraktar TB3 SİHA 15. test uçuşunu da başarıyla tamamladı.
17.01.2024 Ekonomi
MİLLİ MUHARİP UÇAK KAAN | İlk milli muharip uçağı ne zaman uçacak? Milli Savaş Uçağı Kaan’ın ilk uçuş tarihi ertelendi
MİLLİ MUHARİP UÇAK KAAN | İlk milli muharip uçağı ne zaman uçacak? Milli Savaş Uçağı Kaan’ın ilk uçuş tarihi ertelendi Türk Havacılık ve Uzay Sanayii (TUSAŞ) tarafından yürütülen en büyük proje olan Milli Muharip Uçak (MMU) KAAN’ın, en son 27 Aralık olarak açıklanan ilk uçuş tarihi ertelendi. Peki, Milli Muharip Uçak Kaan ne zaman uçacak, Kaan ilk uçuş ne zaman?
27.12.2023 Gündem
Selçuk Bayraktar duyurdu! TB3 14. uçuşunu başarıyla tamamladı
Selçuk Bayraktar duyurdu! TB3 14. uçuşunu başarıyla tamamladı Baykar Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar, Bayraktar TB3'ün 14. test uçuşunu da başarıyla tamamladığını duyurdu.
27.12.2023 Gündem
Bayraktar TB3'ten bir başarı daha
Bayraktar TB3'ten bir başarı daha Baykar Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar, Bayraktar TB3'ün 14. test uçuşunu da başarıyla tamamladığını duyurdu.
26.12.2023 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

İlk Uçuş ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ilk uçuş haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.