İl Kongresi

İl Kongresi

Son dakika İl Kongresi haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan İl Kongresi ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını İl Kongresi haber sayfamızda bulabilirsiniz.

İl Kongresi

haberleri sayfasında son dakika yaşanan il kongresi gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.150 il kongresi haberi bulunmuştur. Tüm il kongresi haberleri aşağıda listelenmiştir.
Özgür Çelik kimdir, kaç yaşında, nereli? CHP İstanbul İl Başkanı Özgür Çelik kaç oy aldı, ne iş yapar, hangi görevlerde bulundu, Bahçelievler ilçe başkanı mıydı?
Özgür Çelik kimdir, kaç yaşında, nereli? CHP İstanbul İl Başkanı Özgür Çelik kaç oy aldı, ne iş yapar, hangi görevlerde bulundu, Bahçelievler ilçe başkanı mıydı? Özgür Çelik kimdir, nereli, kaç yaşında, ne iş yapar? CHP İstanbul İl Başkanı Özgür Çelik’in kim olduğu ve kaç oy aldığı merak ediliyor. Cumhuriyet Halk Partisi 38. Olağan İstanbul Kongresi sonuçlandı. Kongrede, 342 delegenin oyunu alan Özgür Çelik İstanbul İl Başkanı seçildi. İşte CHP İstanbul İl Başkanı Özgür Çelik listesi ve Özgür Çelik’in biyografisi…
9.10.2023 Gündem
CHP İstanbul il başkanı kim oldu? CHP İstanbul il kongresini kim kazandı, CHP Yeni İstanbul il başkanı Özgür Çelik kimdir?
CHP İstanbul il başkanı kim oldu? CHP İstanbul il kongresini kim kazandı, CHP Yeni İstanbul il başkanı Özgür Çelik kimdir? CHP İstanbul il başkanı kim seçildi, CHP İstanbul il kongresi kim kazandı? CHP İstanbul il kongresi sonuçları merak ediliyor. 6 yıl boyunca İstanbul İl Başkanlığı görevini gerçekleştiren Canan Kaftancıoğlu, İl Başkanlığı'na ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na teşekkür etti. Kılıçdaroğlu ve fiilen görevini bırakan CHP Grup Başkanı Özgür Özel kongreye katılmadı. Peki, CHP İstanbul il başkanı kim oldu, CHP İstanbul il kongresi kim kazandı? İşte CHP İstanbul il kongresi sonuçları…
9.10.2023 Gündem
CHP Ankara İl Başkanı kim oldu? CHP Ankara İl Kongresi nerede, CHP Ankara İl Başkan adayları arasında Ümit Erkol mu Sercan Çığgın başkan oldu?
CHP Ankara İl Başkanı kim oldu? CHP Ankara İl Kongresi nerede, CHP Ankara İl Başkan adayları arasında Ümit Erkol mu Sercan Çığgın başkan oldu? Kongre sürecinin devam ettiği CHP'de bugün Ankara İl Başkanlığı'nın kongresi var. Ali Hikmet Akıllı'nın yeniden aday olmadığı il başkanlığı için iki isim yarışacak. Peki, CHP İl Başkanı kim oldu, CHP Ankara İl Başkanı kim seçildi? CHP Ankara İl Kongresi nerede, CHP Ankara il Başkanı Ümit Erkol mu Sercan Çığgın mı oldu?
23.09.2023 Gündem
Ataşehir Belediye Başkanı İlgezdi: İmamoğlu’na değişimi sordum, ‘Ben bilmiyorum’ dedi
Ataşehir Belediye Başkanı İlgezdi: İmamoğlu’na değişimi sordum, ‘Ben bilmiyorum’ dedi CHP Ataşehir İlçe Başkanlığı 6. Olağan Kongresi Ataşehir’de bir otelde düzenlendi. İlçe Başkanı, İlçe Yönetim Kurulu ve İl Kongresi delegelerinin seçiminin de gerçekleştirldiği kongreye, Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi, CHP Kahramanmaraş Milletvekili Ali Öztunç ve eski CHP İstanbul Milletvekili Berhan Şimşek de katıldı. Kongredeki konuşmasında CHP’deki değişim tartışmalarına değinen Ataşehir Belediye Başkanı İlgezdi, “Seçmen bize kırgınken, durup dururken ortaya bir değişim tablosu koymak en büyük yanlıştır. Ben bu değişim olayını Sayın Ekrem İmamoğlu'na belediye başkanları toplantısında sordum. Dedim ki, ‘Bana şu değişimi anlat.’,  dedi ki, ‘Ben bilmiyorum’. Değişimin ne olduğunu bilmeden sen hangi değişimden bahsediyorsun? Neyin değişimi? Cumhuriyet Halk Partisi kimsenin kariyer yapma yeri değildir." dedi. Kongrede konuşan CHP'nin eski İstanbul milletvekili Berhan Şimşek ise, " Bu gemi batmıyor arkadaş, Cumhuriyet Halk Partisi gemisi kimse tarafından batırılamaz. Biz direnişin ve devrimin örgütüyüz, biz vazgeçmeyeceğiz." dedi.
6.08.2023 Gündem
CHP'li Özgür Özel Kurultay için tarih verdi! Kılıçdaroğlu aday olacak mı?
CHP'li Özgür Özel Kurultay için tarih verdi! Kılıçdaroğlu aday olacak mı? CHP Grup Başkanı Özgür Özel, CNN TÜRK'e açıklamalarda bulundu. Partisinin kurultay takvimi hakkında konuşan Özel, 15 Ekim'de ya da bir sonraki hafta sonu CHP kurultayının gerçekleşeceğini söyledi. Özel, 'Kılıçdaroğlu istifa edecek mi?' sorusunu ise "Henüz bir karar verilmiş değil. Kendi kararını kendi verecek. 1 ay içinde bir değerlendirme yapacaktır. Kurultaya kadar partisinin başında durmaya devam edecektir." sözleri ile cevapladı.
7.06.2023 Gündem
CHP'de Onursal Adıgüzel'in yerine Devrim Barış Çelik getirildi
CHP'de Onursal Adıgüzel'in yerine Devrim Barış Çelik getirildi CHP'de Parti Meclisi üyesi Devrim Barış Çelik, Bilgi ve İletişim Teknolojilerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı olarak atandı.
18.05.2023 Gündem
Bursa'da AK Parti 10, CHP 6, MHP ve İYİ Parti 2’şer vekil çıkardı
Bursa'da AK Parti 10, CHP 6, MHP ve İYİ Parti 2’şer vekil çıkardı Bursa'da, 28'inci Dönem Milletvekili Genel Seçimi’nde AK Parti 10, CHP 6, MHP ve İYİ Parti ise 2’şer milletvekili çıkardı.
15.05.2023 Gündem
Yüksel Taşkın kimdir? CHP İzmir milletvekili adayı Yüksel Taşkın nereli, ne iş yapıyor, CHP’deki görevi ne?
Yüksel Taşkın kimdir? CHP İzmir milletvekili adayı Yüksel Taşkın nereli, ne iş yapıyor, CHP’deki görevi ne? Türkiye seçime hazırlanırken listeler YSK’ya teslim edildi, partiler milletvekili adaylarını açıkladı. CHP'nin İzmir milletvekili adaylarından biri de Yüksel Taşkın oldu. Yüksel Taşkın'ın yaşamı ve kariyeri ise merak konusu oldu. Peki, CHP İzmir 1. bölge 1. Sıra milletvekili adayı Yüksel Taşkın kimdir, nereli, kaç yaşında, CHP içerisindeki görevi ne, ne iş yapıyor?
11.04.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Samsun'da önemli açıklamalar: Bu milletin kardeşliğini bozamayacaksınız
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Samsun'da önemli açıklamalar: Bu milletin kardeşliğini bozamayacaksınız Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti Samsun Genişletilmiş İl Danışma Meclisi Toplantısı'nda açıklamalarda bulundu. Erdoğan, "Hangi tuzakları kurarsanız kurun TEKNOFEST gençliğinin uyanışını engelleyemeyecek, gelecek asrın Türkiye yüzyılı olmasının önüne geçemeyeceksiniz. Samsun'dan fitne tüccarlarına açıkça söylüyorum. Ne yaparsanız yapın başaramayacaksınız. Bu milletin kardeşliğini bozamayacaksınız. Sinsi emellerinize ulaşamayacaksınız" dedi.
3.09.2022 Siyaset
Muhsin Yazıcıoğlu'nun ağabeyi Yusuf Yazıcıoğlu kimdir, Milli Yol Partisi’ne mi geçti?
Muhsin Yazıcıoğlu'nun ağabeyi Yusuf Yazıcıoğlu kimdir, Milli Yol Partisi’ne mi geçti? Merhum Büyük Birlik Partisi Lideri Muhsin Yazıcıoğlu'nun ağabeyi Yusuf Yazıcıoğlu, Milli Yol Partisi'nin (MYP) Kayseri İl Kongresine katılarak destek verdi. Peki, Muhsin Yazıcıoğlu'nun abisi kim, hangi partiden?
22.08.2022 Siyaset
BBP lideri Destici'den sürpriz çıkış: İdam cezasını geri getirmeliyiz
BBP lideri Destici'den sürpriz çıkış: İdam cezasını geri getirmeliyiz Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici, "İdam cezasını geri getirmeliyiz. LGBT'liler, liberaller, PKK'lılar, sözde aydınlar, solcular yazıyorlar. Neymiş 'idam cezası ağırmış, geri dönüşü yokmuş'. Pınar Gültekin’in, Aybüke Yalçın'ın geri dönüşü var mı? Adam suçunu itiraf etmiş, 'Ben yaptım' demiş niye hayata geri dönüş bileti alıyorlar. Suç sabit, cezası idam olmalı” dedi.
26.06.2022 Siyaset
Canan Kaftancıoğlu ne yaptı, ne dedi, Canan Kaftancıoğlu’nun suçu ne? Canan Kaftancıoğlu kimdir, nereli, ne doktoru?
Canan Kaftancıoğlu ne yaptı, ne dedi, Canan Kaftancıoğlu’nun suçu ne? Canan Kaftancıoğlu kimdir, nereli, ne doktoru? CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu, Yargıtay'da 4 yıl 11 ay 20 günlük hapis cezasının onanmasının ardından kesinleşen cezasının infazı için teslim olmak üzere adliyeye geldi. İnfaz Savcılığınca işlemleri tamamlanan Kaftancıoğlu, Silivri Cezaevi'ne gönderildi. Peki, Canan Kaftancıoğlu ne yaptı, ne dedi, Canan Kaftancıoğlu’nun suçu ne? Canan Kaftancıoğlu kimdir, nereli, ne doktoru?
31.05.2022 Gündem
HDP'li vekilin otomobili, minibüse çarptı: 2 yaralı
HDP'li vekilin otomobili, minibüse çarptı: 2 yaralı HDP Hakkari Milletvekili Sait Dede'nin de içinde bulunduğu otomobil minibüse çarptı. Sait Dede, kazadan yara almadan kurtulurken, 2 kişi yaralandı.
20.02.2022 Siyaset
Fatih Erbakan: Gündemimizde ittifak yok
Fatih Erbakan: Gündemimizde ittifak yok Diyarbakır'da partisinin il kongresinde konuşan Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, bütün ülkeyi kucaklayıcı bir 'Milli Görüş' politikası güdeceklerini belirterek, "Şu an için gündemimizde herhangi bir ittifak yok. Ancak bu kimseyle asla bir ittifak içerisine girmeyeceğimiz anlamına da gelmiyor" dedi.
26.12.2021 Siyaset
Ali Babacan: Adaylık ve ittifak ile ilgili kararımızı seçimler yaklaşınca vereceğiz
Ali Babacan: Adaylık ve ittifak ile ilgili kararımızı seçimler yaklaşınca vereceğiz DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, cumhurbaşkanlığı adaylıkları ve ittifak ile ilgili kararlarını seçimlere yaklaşınca vereceklerini söyledi.  
25.12.2021 Siyaset
HDP’nin İstanbul kongresine soruşturma
HDP’nin İstanbul kongresine soruşturma İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'nca dün gerçekleştirilen HDP İstanbul İl Kongresi'nde tespit edilen eylemlerle ilgili soruşturma başlatıldı.
13.12.2021 Gündem
Saadet Partisi lideri Karamollaoğlu'dan flaş ittifak açıklaması!
Saadet Partisi lideri Karamollaoğlu'dan flaş ittifak açıklaması! Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, "Önceki seçimlerde Millet İttifakı'nın içindeydik. Şu anda görüşüyoruz, konuşuyoruz. Gündemde bir ittifak konusu yok" dedi.
10.10.2021 Siyaset
İYİ Parti'ye Bilecik şoku! Yönetim düştü...
İYİ Parti'ye Bilecik şoku! Yönetim düştü... İYİ Parti Bilecik İl Başkanı Halil Şahin, yönetim kurulundaki bazı üyelerin görevlerinden istifa etmesi nedeniyle "İl Yönetim Kurulu'nun düştüğü"nü duyurdu.
26.08.2021 Siyaset
Mustafa Sarıgül, hastaneye kaldırıldı
Mustafa Sarıgül, hastaneye kaldırıldı Türkiye Değişim Partisi (TDP) Genel Başkanı Mustafa Sarıgül, Batman'da uçaktan indikten sonra gıda zehirlenmesi şüphesiyle hastanede tedaviye alındı. Bir süre sonra taburcu olduktan sonra partililerle bir araya gelen Sarıgül, "Gıda zehirlenmesi yaşadım. Sağlık çalışanlarımıza ne kadar teşekkür ve dua etsek azdır. 3 saat önce gerçekten bir sağlık problemiyle karşı karşıyaydım" dedi.
11.04.2021 Yaşam
Cumhurbaşkanı Erdoğan canlı yayında duyurdu: Kaybolan bir şey yok! Hepsi Merkez Bankası rezervinde...
Cumhurbaşkanı Erdoğan canlı yayında duyurdu: Kaybolan bir şey yok! Hepsi Merkez Bankası rezervinde... Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti grup toplantısında konuştu. Erdoğan, "Son haftalarda bir şey benim dikkatimi çok çekiyor. CHP zihniyeti mensupları bir yoğun tweet yarışındalar. Yatıyorlar kalkıyorlar damat da damat. Damat kadar taş düşsün başınıza. Tutturmuşlar şu kadar para nerede? O kadar paranın hepsi Merkez Bankası'nda. Kaybolan bir şey yok. Ve şu anda da hamdolsun döviz rezervimiz kendini toparlamaya başladı" dedi. TBMM’de '100. Yılında İstiklal Marşı Sergisi'nde konuşma yapan Erdoğan, 'Nasıl 100 yıl önce Sevr’i yırtıp atmışsak; bugün de FETÖ, DEAŞ, PKK gibi taşeronlar aracılığıyla ülkemize dayatılmaya çalışılan modern Sevrleri yırtıp atıyoruz' dedi.
10.03.2021 Siyaset
AK Parti ve CHP İstanbul il başkanları bir araya gelecek
AK Parti ve CHP İstanbul il başkanları bir araya gelecek AK Parti’nin yeni seçilen İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe, kendisini ziyaret edeceğini söyleyen CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu ile görüşmek ve kahve içmek istediğini belirtti.
2.03.2021 Siyaset
AK Parti kongresi ne zaman 2021? AK Parti 7. Olağan Büyük Kongre hazırlıkları sürüyor!
AK Parti kongresi ne zaman 2021? AK Parti 7. Olağan Büyük Kongre hazırlıkları sürüyor! AK Parti kongresi ne zaman 2021? "İnandığın yolda yürü" sloganıyla 2019 yılı aralık ayında başlatılan, koronavirüs tedbirleri nedeniyle bir süre kesintiye uğrayan kongre süreci, 24 Mart'taki büyük kongre ile tamamlanacak. Kurulduktan 15 ay sonra 3 Kasım 2002'de girdiği ilk genel seçimle iktidara gelen ve 18 yılı aşkın süredir ülkeyi yöneten AK Parti, 7. Olağan Büyük Kongresini 24 Mart'ta gerçekleştirecek.
27.02.2021 Gündem
Ekonomik reform paketi ne zaman açıklanacak? Ekonomik reform paketinde neler var?
Ekonomik reform paketi ne zaman açıklanacak? Ekonomik reform paketinde neler var? Hazine ve Maliye Bakanı Lütfi Elvan, ekonomik reform çalışmalarının tamamlandığını duyurdu. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, geçtiğimiz günlerde Sinan Erdem Spor Salonu'nda düzenlenen İstanbul 7. Olağan İl Kongresi'nde "Önümüzdeki salı günü tüm kesimlerin beklentileri doğrultusunda hazırlanan İnsan Hakları Eylem Planı'nı paylaşacağız. Bir sonraki hafta da inşallah ekonomik reform paketini açıklayacağız." ifadelerini kullandı. "Hiç kimsenin bu şehre, ülkeye, millete kem gözle bakmasına müsaade etmedik, etmeyeceğiz." İfadelerini kullanmıştı. Ekonomik reform paketinde neler var? Ekonomik reform paketi ne zaman açıklanacak?
25.02.2021 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'a sürpriz yaparak şarkı söyleyen Tuana konuştu
Cumhurbaşkanı Erdoğan'a sürpriz yaparak şarkı söyleyen Tuana konuştu Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a sahnede sürpriz yaparak şarkı söyleyen 19 yaşındaki görme engelli Tuana Şahin, Bir hafta falan prova yaptık daha hazır olabilmek için. Şimdi de sürpriz yapmış olduk. Biraz heyecanlandım çünkü ilk defa Cumhurbaşkanımıza türkü söyleyecektim" dedi.
24.02.2021 Yaşam
AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe oldu
AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe oldu AK Parti İstanbul 7. Olağan İl Kongresi, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla Sinan Erdem Spor Salonu'nda gerçekleştirildi
24.02.2021 Siyaset

Benzer Haber Etiketleri

İl Kongresi ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki il kongresi haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.