Teröristlerle silahlı fotoğrafı ortaya çıkan İBB çalışanı hakim karşısında
Teröristlerle silahlı fotoğrafı ortaya çıkan İBB çalışanı hakim karşısında  İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nde sosyal hizmet uzmanı olarak görev yaparken, PKK'lılarla silahlı fotoğrafları ortaya çıkınca örgüt üyesi olduğu iddiasıyla tutuklanan Şafak Duran hakim karşısına çıktı. Duran savunmasında, "İddia edilen fotoğraf bana ait değildir, oradaki kişi de ben değilim. Kesinlikle kabul etmiyorum. Fotoğraftaki kişileri de tanımıyorum. Görseldeki eşkal bana ait değildir. Eşkal ile tek ortak noktamız memleketimiz ve yaşımdır, başka ortak özelliğimiz yoktur" dedi.
19.10.2022 Gündem
Türkiye'den Yunanistan'a yasa dışı yollarla geçmeye çalışan 2 FETÖ'cü yakalandı
Türkiye'den Yunanistan'a yasa dışı yollarla geçmeye çalışan 2 FETÖ'cü yakalandı Türkiye'den Yunanistan'a yasa dışı yollarla geçmeye çalışan 2 kişi yakalandı. Yapılan incelemede, yakalanan şahısların FETÖ terör örgütü mensubu olduğu belirlendi.
29.04.2022 Gündem
Alevi inanç önderlerinden Avusturya'nın kararına tepki
Alevi inanç önderlerinden Avusturya'nın kararına tepki Alevi inanç önderleri, Avusturya'nın leviliği İslam'ın dışında ayrı bir inanç olarak tanımasına karşı Karacaahmet Sultan Dergahı'nda basın açıklaması yaptı.
29.04.2022 Gündem
İstanbul trafiğinde son durum havadan görüntülendi
İstanbul trafiğinde son durum havadan görüntülendi İstanbul'da trafik saat 16.00 sıralarında yüzde 56 seviyesine ulaştı.
29.04.2022 Gündem
Turuncu kategorideki Reber kod adlı Semih Sayılğan öldürüldü
Turuncu kategorideki Reber kod adlı Semih Sayılğan öldürüldü İçişleri Bakanlığı, turuncu kategoride yer alan Reber kod adlı terörist Semih Sayılğan etkisiz hale getirildiğini duyurdu
29.04.2022 Gündem
PKK üyeliğinden gözaltına alınmıştı! İBB çalışanı tutuklandı
PKK üyeliğinden gözaltına alınmıştı! İBB çalışanı tutuklandı İstanbul'da 'terör örgütü PKK/KCK'ya üye olma' suçundan gözaltına alınan ardından tutuklama talebiyle nöbetçi hakimliğe sevk edilen İBB çalışanı Şafak D. tutuklandı.
29.04.2022 Gündem
Örgüt üyeliğinden gözaltına alınan İBB çalışanı tutuklandı! 'Fotoğraftaki kişi ben değilim'
Örgüt üyeliğinden gözaltına alınan İBB çalışanı tutuklandı! 'Fotoğraftaki kişi ben değilim' İstanbul'da, 'terör örgütü PKK/KCK'ya üye olma' suçundan gözaltına alınan İstanbul Büyükşehir Belediyesi çalışanı Şafak D. tutuklandı. Şüphelinin savunmasında, ‘’Fotoğraftaki kişi ben değilim’’ dediği öğrenildi.
29.04.2022 Gündem
Fenalaşan kadını belediye işçileri camı kırıp kadını kurtardı
Fenalaşan kadını belediye işçileri camı kırıp kadını kurtardı Cevizlibağ'da seyir halindeyken araç içinde fenalaşarak baygınlık geçiren kadını İBB Park Bahçe çalışanları kurtardı. İşçiler araç kilitli olduğu için camı levyeyle kırarak kadına ulaştılar.
2.11.2021 Yaşam
Taksim'deki kavgadan tepki çeken görüntüler!
Taksim'deki kavgadan tepki çeken görüntüler! Taksim Gezi Parkı'nda seyyar satıcılar ile zabıta arasında 26 Temmuz'da çıkan kavgadan yeni görüntüleri ortaya çıktı. Görüntülerde seyyar satıcı olduğu belirtilen kadına uygulanan şiddet tepkilere neden oldu.
14.08.2021 Gündem
Metrobüs şoförleri tulum giyecek
Metrobüs şoförleri tulum giyecek İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB), toplu ulaşımda koronavirüse karşı önlemleri arttırırken, metrobüs şoförlerine virüs tehdidine karşı koruyucu tulum giydirdi.
12.04.2020 Gündem
350 İBB çalışanında corona virüs tespit edildi!
350 İBB çalışanında corona virüs tespit edildi! İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin(İBB) şirketlerinden İSTAÇ çalışanı Ahmet Çulban, yakalandığı corona virüs salgın hastalığı nedeniyle hayatını kaybetti. İBB bünyesinde şimdiye kadar 3 kişi, corona virüs nedeniyle hayatını kaybetti. İBB çalışanı toplam 350 kişide corona virüs tespit edildiği öğrenildi.
11.04.2020 Gündem
İBB çalışanlarından açıklama
İBB çalışanlarından açıklama İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) çalışanları, belediyeye yönelik iddialarla ilgili açıklama yaptı.
12.06.2019 Siyaset
Skandal paylaşım için 3 yıla kadar hapis istemi
Skandal paylaşım için 3 yıla kadar hapis istemi 16 Nisan referandumu öncesi İBB çalışanı Ömer Akbayrak'ın Facebook'ta yaptığı skandal paylaşıma 3 yıl hapis cezası istendi.
29.09.2021 Gündem
Topbaş: İki çalışanımız yardım etmiş
Topbaş: İki çalışanımız yardım etmiş İBB Başkanı Kadir Topbaş 15 Temmuz darbe gecesi ile ilgili yaptığı açıklamada "Darbecilere yardım eden iki çalışanımız beni sırtımdan bıçakladı" dedi.
29.09.2021 Gündem
6 Ekim'de okullar tatil edilecek mi?
6 Ekim'de okullar tatil edilecek mi? 6 Ekim salı günü okullar tatil mi İstanbul Valiliği ne karar verecek? İstanbul Valisi Vasip Şahin 'in kararı beklenirken yarın okulların tatil olacağına dair ilk haber farklı bir kaynaktan geldi.
29.09.2021 Gündem
İstanbul'da sel iki can aldı! Birçok ev ve iş yerini su bastı, yollar dereye döndü
İstanbul'da sel iki can aldı! Birçok ev ve iş yerini su bastı, yollar dereye döndü Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün İstanbul için yaptığı sağanak yağış uyarısının ardından özellikle İstanbul'un kuzey kesimlerinde sağanak yağmur sele dönüştü. Arnavutköy, Başakşehir ve Küçükçekmece'de etkili olan yağış nedeniyle birçok ev ve iş yerini su bastı. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, selde iki kişinin hayatını kaybettiğini açıklarken Sağlık Bakanı Koca ise yağıştan 12 kişinin etkilendiğini duyurdu. İstanbul Valisi Davut Gül, CNN Türk'e yaptığı açıklamada, "Milletimizin başı sağolsun. Çok büyük geçmiş olsun. Metrekareye 125 kilogram yağış düştü" dedi. Öte yandan Küçükçekmece Cumhuriyet Başsavcılığı sel felaketiyle ilgili 3 savcının görevlendirildiğini açıkladı.
6.09.2023 Gündem
Büyük İstanbul Mitingi! Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan 14 Mayıs mesajı: Gereken cevabı siz vereceksiniz
Büyük İstanbul Mitingi! Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan 14 Mayıs mesajı: Gereken cevabı siz vereceksiniz Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti'nin büyük İstanbul mitinginde açıklamalarda bulundu. Erdoğan, yaptığı konuşmada mitinge 1 milyon 700 bin kişinin katıldığını duyurdu. 14 Mayıs seçimlerine yönelik dünyaya mesajlar veren Erdoğan, "Avrupa'nın dergileri şimdi burayı izliyor, 'acaba Atatürk havalimanında ne oluyor?' diye soruyor. Buradan cevabı siz vereceksiniz" ifadelerini kullandı. Asgari ücret ve kamu işçilerinin zammı ile ilgili konuşan Erdoğan, "Asgari ücreti gözden geçireceğiz. Kamu işçileri için zammını da salı günü açıklayacağız" dedi.
7.05.2023 Gündem
Bakan Soylu: 74 belediyede 88 soruşturma yürütüldü
Bakan Soylu: 74 belediyede 88 soruşturma yürütüldü İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, "2022 yılında 12 belediyede 14 soruşturma olmak üzere toplam 74 belediyede 88 soruşturma yürütüldü. Burada herhangi bir siyasi partiye yönelik farklılık, baskı, herhangi bir siyasi partiye yönelik bir anlayış söz konusu değil" dedi.
26.11.2022 Gündem
İBB promosyonu ne zaman yatacak? İBB maaş promosyonu ne kadar? İşte İBB promosyonunun yatırılacağı tarih!
İBB promosyonu ne zaman yatacak? İBB maaş promosyonu ne kadar? İşte İBB promosyonunun yatırılacağı tarih! İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) anlaşmalı olduğu banka ile promosyon anlamasını tamamladı. Çok sayıda çalışanı bulunan İBB’de maaş promosyonlarının miktarı belli olurken, yatırılacağı tarihler de merak konusu oldu. Peki, İBB promosyonu ne zaman yatacak? İBB maaş promosyonu ne kadar? İşte İBB promosyonunun yatırılacağı tarih!
Sağlık çalışanlarına ücretsiz ulaşım uzatıldı mı, sağlık çalışanı toplu ulaşım kartı süresi ne zaman bitiyor? Ücretsiz toplu taşıma bitti mi 2022?
Sağlık çalışanlarına ücretsiz ulaşım uzatıldı mı, sağlık çalışanı toplu ulaşım kartı süresi ne zaman bitiyor? Ücretsiz toplu taşıma bitti mi 2022? Sağlık çalışanlarına ücretsiz toplu taşıma bitti mi 2022, Sağlık çalışanlarına ücretsiz toplu taşıma uzatıldı mı? Pandemi nedeniyle yurt genelindeki sağlık çalışanlarına ücretsiz toplu taşıma hakkı tanınmıştı. Peki, sağlık çalışanlarına ücretsiz ulaşım uzatıldı mı, yoksa bitti mi?
1.07.2022 Gündem
Faizsiz, masrafsız 2.500 TL kredi! Başvurular internetten...
Faizsiz, masrafsız 2.500 TL kredi! Başvurular internetten... İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, İstanbulkart’a bakiye desteği için 2 bin 500 TL'ye kadar faizsiz ve masrafsız kredi verileceğini duyurdu. İstanbulkart kredisine başvurular mobil uygulama üzerinden yapıalbilecek.
19.06.2022 Ekonomi
İBB Başkanı İmamoğlu cumhurbaşkanı adayını açıkladı!
İBB Başkanı İmamoğlu cumhurbaşkanı adayını açıkladı! İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı (İBB) Ekrem İmamoğlu, "Bunu söyleyelim ki insanların bakış açımızı anlaması açısından; her Cumhuriyet Halk Partilinin cumhurbaşkanı adayı kendi partisinin genel başkanıdır. Sayın Kemal Kılıçdaroğlu'dur, benim de adayımdır" dedi.
5.04.2022 Siyaset
GSS ile ilgili kritik detay! Belli oldu, tüp bebek, cerrahi, psikiyatri, kemoterapi ve radyoterapi...
GSS ile ilgili kritik detay! Belli oldu, tüp bebek, cerrahi, psikiyatri, kemoterapi ve radyoterapi... Genel Sağlık Sigortası ile ilgili bilinmeyen detaylar ortaya çıktı! SGK duyurdu, toplumun yüzde 99’u GSS kapsamına girdi. Sağlık çalışanları, Memur, isteğe bağlı sigortalı olan, özel sektör çalışanı, 65 yaş aylığı alan, şeref aylığı alan, işsizlik ve kısa çalışma ödeneği alan herkesi ilgilendiriyor. Sevindiren gelişme, artık değişti. Tüp bebek tedavisi karşılanmaya başlandı. Son düzenlemeye göre; tedavi mekanizmalarının güçlendirilmesi ve sağlık hizmeti sunucuları tarafından sunulan sağlık hizmetlerinin etkin bir şekilde sürdürebilmesi amacıyla 2021 yılı Haziran ayında başlatılan uygulama ile ayakta muayene ücretlerinde ödenen tutarlarda tüm branşlar için yüzde 15 oranında artış yapıldı. Laboratuvar işlemleri, radyolojik görüntüleme tetkikleri, nükleer tıp işlemleri, kan bileşenleri, cerrahi işlemler, psikiyatrik çalışmalar, kemoterapi, radyoterapi işlemlerinde içinde yer aldığı “Hizmet Başı İşlem Puan Listesi” içinde bulunan işlemin tamamının fiyatlarında yüzde 10 ila yüzde 20 oranında iyileştirmeler yapıldı.
16.03.2022 Uzmana Sor
Meral Akşener: Emniyeti temsilen bir tek ben varım
Meral Akşener: Emniyeti temsilen bir tek ben varım CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Beylikdüzü Belediyesi 2. Toplu Açılış Törenine katıldı.
7.01.2022 Siyaset
İSPARK sağlık çalışanı kartı başvurusu nasıl yapılır? Sağlık çalışanlarına ücretsiz otopark ve İstanbulkart!
İSPARK sağlık çalışanı kartı başvurusu nasıl yapılır? Sağlık çalışanlarına ücretsiz otopark ve İstanbulkart! Koronavirüs salgını sebebiyle İBB sağlık çalışanlarına otoparklardan ve toplu taşımadan ücretsiz yararlanma hakkı tanıyor. Toplu taşıma ve otoparklardan ücretsiz yararlanmak isteyen sağlık çalışanları online başvuru yapabilecek. Peki, İSPARK sağlık çalışanı başvurusu nasıl yapılır? Ücretsiz otopark ve taşıma kartı nasıl alınır? İşte sağlık çalışanı ücretsiz otopark ve taşıma kartı başvuru ekranı...
3.11.2020 Gündem

Benzer Haber Etiketleri