Hopa

Hopa

Son dakika Hopa haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Hopa ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Hopa haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Hopa

haberleri sayfasında son dakika yaşanan hopa gelişmeleri de dahil olmak üzere 779 hopa haberi bulunmuştur. Tüm hopa haberleri aşağıda listelenmiştir.
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan emekliye bayram müjdesi! İkramiye tutarı belli oldu
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan emekliye bayram müjdesi! İkramiye tutarı belli oldu Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin Ordu mitinginde açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Ordu'daki sonuçlara dikkat çeken Erdoğan, "Ordu safını bir kez daha şüpheye yer vermeyecek netlikte gösterdi. Ordu'nun bu sevgisine layık olmak için çalışacağız. Ordu ile aramıza kimseyi sokmadık, sokmayacağız. İstismar politikası yapanlar, aramıza girmeye çalışanlara yer vermeyin." dedi. Emeklilere müjde veren Erdoğan, bayram ikramiyelerinin 3 bin liraya çıkarılacağını açıkladı.
16.02.2024 Gündem
O il için petrol açıklaması geldi! TPAO test etti
O il için petrol açıklaması geldi! TPAO test etti Rize’nin Çayeli ilçesi açıklarından alınan numunelerden yapılan analizlerde deniz yüzeyine sızan sıvının petrol olduğu ortaya çıktı.
21.12.2023 Ekonomi
Artvin'de 100 öğretmenden 100'üncü yıla 'Atabarı'lı kutlama
Artvin'de 100 öğretmenden 100'üncü yıla 'Atabarı'lı kutlama Artvin'de görevli 100 öğretmen, Cumhuriyet’in 100’üncü yıl dönümü kapsamında Hopa ilçesindeki iskelede yöreye özgü ‘Atabarı’ oynayarak kutlama yaptı.
27.10.2023 Yaşam
Karadeniz'de kahverengi kokarca böceği kabus oldu fındık üretimi düştü!
Karadeniz'de kahverengi kokarca böceği kabus oldu fındık üretimi düştü! İl Tarım ve Orman İl Müdürü İbrahim Sağlam, Karadeniz’de Samsun hariç tüm illerdeki fındık üretiminin yüzde 15-20 azalmasındaki nedeninin kahverengi kokarca böceği olduğunu söyledi.
29.09.2023 Gündem
Telefon harç parası arttı, Sarp Sınır Kapısı'na akın başladı
Telefon harç parası arttı, Sarp Sınır Kapısı'na akın başladı Artvin'in Sarp Sınır Kapısı'nda yurt dışından getirilen cep telefonların kaydedilmesi için gereken harcın 20 bin TL'ye çıkarılması sonrası; Gürcistan'a akın edenler, yoğunluğa neden oldu. Karadeniz Sahil Yolu'nda 15 kilometreyi bulan kuyruk, Kemalpaşa'yı geçerek, Hopa'ya kadar uzandı.
7.07.2023 Yaşam
Artvin'de lokantanın bacasında çıkan yangın, otele sıçradı
Artvin'de lokantanın bacasında çıkan yangın, otele sıçradı Artvin’in Hopa ilçesinde, lokanta bacasında çıkan yangında alevler, 7 katlı otele sıçradı. Tahliye edilen oteldeki yangın, itfaiye ekiplerinin 2 saatlik müdahalesiyle söndürüldü.
22.06.2023 Yaşam
ÇAYKUR kura sonuçları 2023 isim listesi sorgulama ekranı! İŞKUR Rize Çamlıheşin, Hopa, Trabzon Çaykur kura çekimi sonuç listesi…
ÇAYKUR kura sonuçları 2023 isim listesi sorgulama ekranı! İŞKUR Rize Çamlıheşin, Hopa, Trabzon Çaykur kura çekimi sonuç listesi… 2023 ÇAYKUR kura sonuçları listesi için sorgulamalar devam ediyor. İŞKUR tarafından yapılacak alımlarda toplam 49 çay fabrikasında istihdam edilecek mevsimlik işçiler belli oldu. Alımlar Rize, Artvin, Trabzon ve Giresun’daki 49 fabrika için yapıldı. Çaykur 1365 mevsimlik emekçi alımı çekilişi 14 Nisan Cuma günü Rize Gençlik ve Spor Salonu’nda saat 09.00’da başladı, akşam 19.00’a kadar sürdü. ÇAYKUR bünyesindeki 51 fabrikada çalışmak üzere başvuran 38 bin 763 kişi arasından belirlenen mevsimlik işçiler için Rize Gençlik Merkezi Konferans Salonu'nda noter huzurunda kura çekildi. Peki, ÇAYKUR kura çekimi sonuçları ve isim listesi ne zaman açıklanacak? İşte ÇAYKUR kura sonuçları 2023 isim listesi sorgulama…
15.04.2023 Personel Alımı
Yolcu otobüsünde hareketli anlar! Şoförü bıçakla rehin alıp aracı kaçırdı
Yolcu otobüsünde hareketli anlar! Şoförü bıçakla rehin alıp aracı kaçırdı Zonguldak Hopa seferi yapan yolcu otobüsü Samsun'da araçta bulunan bir yolcu tarafından kaptanın bıçakla rehin alınması sonucu kaçırıldı. Jandarmanın operasyonu sonucu şüpheli şahıs yakalanırken, kaptan ve muavin bıçaklı saldırgan tarafından hafif şekilde yaralandı.
2.04.2023 Yaşam
Oy kullanılacak gümrük kapılarına ilişkin YSK kararı Resmi Gazete'de yayımlandı
Oy kullanılacak gümrük kapılarına ilişkin YSK kararı Resmi Gazete'de yayımlandı Yüksek Seçim Kurulu'nun (YSK) gümrük kapılarındaki oy verme işlemlerine ilişkin kararı Resmi Gazete'de yayımlandı.
19.03.2023 Gündem
Karadeniz fayı ile ilgili flaş açıklama geldi! Deprem üretebilir
Karadeniz fayı ile ilgili flaş açıklama geldi! Deprem üretebilir Karadeniz Teknik Üniversitesi Jeofizik Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Hakan Karslı, Karadeniz fayının göz ardı edildiğini belirterek, “Her ne kadar çok daha sık aralıklarla ve daha büyük depremler üreten Kuzey Anadolu ve Doğu Anadolu fayları gibi etkin olmasa da, Karadeniz fayı da geçtiği her yerde 1968 yılında Bartın’da olduğu gibi 6.6 büyüklüğünde deprem üretme potansiyeline sahip” dedi.
17.03.2023 Gündem
Karadeniz'i 10 farklı toksik tehdit ediyor! Hepsi canlılar için çok tehlikeli
Karadeniz'i 10 farklı toksik tehdit ediyor! Hepsi canlılar için çok tehlikeli Karadeniz Teknik Üniversitesi Deniz Bilimleri ve Teknolojisi Enstitüsü'nce Karadeniz'de 1100 kilometrelik alandan toplanan tortu örneklerindeki analizlerde, 10 farklı toksik metal izine rastlanıldı. Deniz tabanında en fazla kirlilik yükü oluşturan ağır metallerin ise bakır, kurşun, arsenik ve çinko olduğu tespit edildi. En fazla kurşun ve bakır oranı Trabzon'un Sürmene ilçesinde, en fazla arsenik oranı da Ordu kıyılarında belirlendi.
29.11.2022 Gündem
Yine aynı yer yine heyelan! Karayolu ulaşıma kapandı
Yine aynı yer yine heyelan! Karayolu ulaşıma kapandı Karadeniz Sahil Yolu'nun Artvin'in Hopa-Kemalpaşa ilçeleri arasındaki bölümünde 3,5 ay aradan sonra yine aynı yerde heyelan meydana geldi. Heyelanda bir tır zarar görürken, heyelan anı güvenlik kamerasına yansıdı.
13.10.2022 Yaşam
TOKİ arsa listesi ve yerleri! TOKİ arsaları nerede olacak, arsalar hangi illerde ve ilçelerde yapılacak?
TOKİ arsa listesi ve yerleri! TOKİ arsaları nerede olacak, arsalar hangi illerde ve ilçelerde yapılacak? 'İlk Evim İlk İş Yerim' kampanyası kapsamında 1 milyon arsa ve 10 bin iş yeri için başvurular başladı. Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından yapılacak arsaların hangi illerde olacağı belli oldu. Peki, TOKİ arsaları nerede olacak, arsalar hangi illerde ve ilçelerde yapılacak? İşte TOKİ arsa listesi…
11.10.2022 Ekonomi
TOKİ'nin arsa ve iş yeri listesi belli oldu! İşte illere göre tahsis edilen yerler
TOKİ'nin arsa ve iş yeri listesi belli oldu! İşte illere göre tahsis edilen yerler Toplu Konut İdaresi Başkanlığı kapsamında duyurulan 'İlk Evim Arsa' ve 'İlk İş Yerim' projesindeki yerlerin hangi illerde yapılacağı belli oldu.
10.10.2022 Ekonomi
Balık fiyatlarıyla ilgili yeni açıklama geldi! Daha da düşecek
Balık fiyatlarıyla ilgili yeni açıklama geldi! Daha da düşecek Büyük balıkçı tekneleri bugünlerde Batı Karadeniz’de bol miktarda palamut avlarken, Doğu Karadeniz’de palamut avının "yok" denecek kadar az olması bölgedeki balıkçıları şaşırttı.
3.10.2022 Yaşam
Balık fiyatları ile ilgili yeni gelişme! Tezgahlar doldu taştı: 'En uygun zaman'
Balık fiyatları ile ilgili yeni gelişme! Tezgahlar doldu taştı: 'En uygun zaman' Balık fiyatları ile ilgili son dakika gelişmesi! Sezonun en verimli günleri yaşanıyor, fiyatlar düştükçe düştü. Batı Karadeniz taraflarında bolca avlanan palamut balıkçıları, palamut tuzlamanın tam vakti olduğunu söyledi.
1.10.2022 Ekonomi
Artvin’de seyir halindeki yolcu otobüsü alev alev yandı
Artvin’de seyir halindeki yolcu otobüsü alev alev yandı Artvin’in Hopa ilçesinde bir yolcu otobüsü arka bölümünde başlayan yangın sonrası alev alev yandı. Yolcuların kısa sürede tahliye edildiği olayda bir can kaybının yaşanmazken, otobüs kullanılamaz hale geldi.
23.09.2022 Yaşam
2023 Pirelli Takvimi ne zaman yayınlanacak? 2023 Pirelli Takvimi’nin konusu ne?
2023 Pirelli Takvimi ne zaman yayınlanacak? 2023 Pirelli Takvimi’nin konusu ne? 2023 Pirelli Takvimi çekimleri tamamlandı. 2023 yılı takvimi Fotoğrafçı Emma Summerton tarafından New York ve Londra’da dünyanın en tanınmış modelleriyle çekildi. Pirelli Takvimi 1964'ten beri yayınlanıyor ve çekici fotoğraflarıyla tanınıyor. Peki, 2023 Pirelli Takvimi ne zaman yayınlanacak? 2023 Pirelli Takvimi’nin konusu ne? İşte detaylar…
21.08.2022 Magazin
Gürcistan'dan Artvin'e akın! Ayçiçek yağı ve toz şeker için geliyorlar
Gürcistan'dan Artvin'e akın! Ayçiçek yağı ve toz şeker için geliyorlar Artvin'in Kemalpaşa ilçesine günübirlik gelen Gürcüler, zincir marketlerin önünde uzun kuyruklar oluşturup, özellikle koli koli sıvı yağ alarak kendi ülkelerine dönüyor. Hopa Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Osman Akyürek, "Bu yoğunluğun asıl sebebi; Gürcistan tarafının alım gücünün yükselmiş olması, bizim ürünlerimizin fiyatlarının onlara daha cazip gelmesi. Ağırlıklı olarak sıvı yağ ve toz şekere talep çok dikkat çekiyor. Karınca ticareti yapıyorlar" dedi.
21.08.2022 Ekonomi
Denizde kaybolan 10 yaşındaki Utku’nun cansız bedeni bulundu
Denizde kaybolan 10 yaşındaki Utku’nun cansız bedeni bulundu Artvin’in Kemalpaşa ilçesine bayram tatili için gelen 10 yaşındaki Utku Göçer, arkadaşlarıyla birlikte girdiği denizde dün akşam saatlerinde kaybolmuştu. Ekipler tarafından yapılan arama kurtarma çalışması sonucunda küçük çocuğun cansız bedeni denizden çıkartıldı.
10.07.2022 Yaşam
Sakarya'dan Artvin'e tatile gelen Utku, denizde kayboldu
Sakarya'dan Artvin'e tatile gelen Utku, denizde kayboldu Sakarya'dan Artvin'in Kemalpaşa ilçesine bayram tatiline gelen 10 yaşındaki Utku Göçer, girdiği denizde kayboldu. Havanın kararmasıyla sonlandırılan arama çalışmalarının, sabah süreceği belirtildi.
9.07.2022 Yaşam
Artvin'de heyelan! Ölü ve yaralılar var
Artvin'de heyelan! Ölü ve yaralılar var Artvin'in Kemalpaşa ilçesinde meydana gelen heyelanda yoldan geçen tırların üzerine gelen yamaçtan kopan kayaların düşmesi sonucu ilk belirlemelere göre 1 kişi öldü, 2 kişi yaralandı.
1.07.2022 Yaşam
Otobüs bilet fiyatları ile ilgili açıklama! Ek seferler konulacak, otogarlarda bayram öncesi hareketlilik başladı...
Otobüs bilet fiyatları ile ilgili açıklama! Ek seferler konulacak, otogarlarda bayram öncesi hareketlilik başladı... Kurban Bayramı'na sayılı günler kaldı. Vatandaşlar yavaş yavaş otogarlarda hareketlilik oluşturmaya başladı. Biletlerini son güne bırakmak istemeyenler şimdiden biletlerini alıyor. 15 Temmuz Şehitler Otogarı'nda da hareketlilik gözlendi. Firma yetkilileri, vatandaşların biletlerini son güne bırakmamaları yönünde uyarıda bulunurken, ek sefer çıkaracaklarını da vurguladı. Bazı firmalarda bayramda az da olsa ücretlerin artacağı belirtilirken, bazılarında ise fiyatlarda oynama olmayacak.
28.06.2022 Ekonomi
Kazım Koyuncu kimdir? Kazım Koyuncu ne zaman vefat etti? Şair Ceketli Çocuk Kazım Koyuncu vefatının 17. yılında anılıyor!
Kazım Koyuncu kimdir? Kazım Koyuncu ne zaman vefat etti? Şair Ceketli Çocuk Kazım Koyuncu vefatının 17. yılında anılıyor! "Şair Ceketli Çocuk" olarak bilinen sanatçı Kazım Koyuncu 17 yıl önce bugün aramızdan ayrıldı. Kanser nedeniyle 33 yaşında hayatını kaybeden, sanatıyla Karadeniz müziğini geniş kitlelere tanıtan Koyuncu, sevenleri tarafından anılıyor. Kazım Koyuncu, müzisyen kimliğinin yanı sıra söz yazarı, oyuncu ve aktivist yönüyle de tanınıyor. Peki, Kazım Koyuncu kimdir? Kazım Koyuncu ne zaman vefat etti? Kazım Koyuncu kaç yaşında, neden öldü? İşte Kazım Koyuncu’nun hayatı hakkında bilmeniz gerekenler…
25.06.2022 Kültür Sanat
Artvin Hopa-Kemalpaşa karayolu ulaşıma kapatıldı
Artvin Hopa-Kemalpaşa karayolu ulaşıma kapatıldı Artvin’in Hopa ilçesinde yamaçtan kopan dev kayalar araç trafiğini ulaşıma kapattı. Can kaybı ve yaralanmanın yaşanmadığı olayda, düşen kayaların isabet etmesiyle bazı araçlar hasar gördü.
17.04.2022 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Hopa ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki hopa haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.