Hizmet Dökümü

Hizmet Dökümü

Son dakika hizmet dökümü haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan hizmet dökümü ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını hizmet dökümü haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Hizmet Dökümü

haberleri sayfasında son dakika yaşanan hizmet dökümü gelişmeleri de dahil olmak üzere 957 hizmet dökümü haberi bulunmuştur. Tüm hizmet dökümü haberleri aşağıda listelenmiştir.
Dijital Türkiye'nin kapısı e-Devlet 15 yaşında! Tasarruf sağlandı
Dijital Türkiye'nin kapısı e-Devlet 15 yaşında! Tasarruf sağlandı Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, 18 Aralık 2008'de Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından açılışı gerçekleştirilen e- Devlet Kapısı'nın 22 hizmetle başlayan yolculuğuna 15’inci yılda 7 bin 651 hizmetle devam ettiğini belirterek, “Yola çıktığımızda söylediğimiz gibi e-Devlet ile ülkemizde bürokrasi 'tuş' oldu. Artık vatandaşımız devletle olan işleri için saatlerini hatta günlerini harcamak yerine her yıl milyonlarca işlemi e-Devlet Kapısı üzerinden saniyeler içinde yapabiliyor. Türkiye.gov.tr, bugün 1.022 kuruma ait 7 bin 651 işleme ve 64 milyon 122 bin 503 kullanıcı sayısına ulaşmıştır. E-Devlet’e her ay yaklaşık 120 milyon giriş yapılmaktadır. E-Devlet kapısı sayesinde 15 yılda sadece basılı belge kullanımından kaynaklanan 587 milyon doların üzeninde tasarruf sağlandı” ifadelerine yer verdi.
18.12.2023 Ekonomi
SGK "e-Devlet" platformunda en çok ziyaret edilen kurum oldu
SGK "e-Devlet" platformunda en çok ziyaret edilen kurum oldu Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, e-Devlet’te en çok hizmet geliştiren ve en çok ziyaret edilen kurumun Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) olduğunu açıkladı.
13.10.2023 Gündem
SGK’dan EYT'lilere uyarı! Broşür dağıtıyorlar: 'Gelmenize gerek yok'
SGK’dan EYT'lilere uyarı! Broşür dağıtıyorlar: 'Gelmenize gerek yok' Emeklilikte yaşa takılanlar (EYT), kanunun çıkmasının ardından Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) binaları önünde uzun kuyruk oluşturma devam ederken, SGK yetkilileri ise vatandaşları “emekli olur” yazısı almak için kuruma gelmelerine gerek olmadığı konusunda uyardı.
6.03.2023 Çalışma Hayatı
EYT'de emeklilik başvuruları nasıl yapılacak? Vatandaşa 'bekleyin' uyarısı yapıldı
EYT'de emeklilik başvuruları nasıl yapılacak? Vatandaşa 'bekleyin' uyarısı yapıldı EYT ilgili düzenlemeleri içeren Sosyal Sigortalar ve Genel Sağlık Sigortası Kanunu ile 375 sayılı Kanun Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe girdi. Böylece emekli olmak isteyenler için başvuru süreci de başladı. Sosyal Güvenlik Uzmanı Dilek Ete, Bağ-Kur'lu olup emeklilik başvurusu yapacaklar için uyarılarda bulunarak, "Meclis'e gelmesi beklenen bir yasa tasarısı daha var. O Bağ-Kur borçlarının taksitlendirilerek ödenmesi şartlarını içeriyor. Dolayısıyla Bağ-Kur'lular emeklilik başvurusu yapacaklarsa ve borçları da varsa beklemelerini öneririm." dedi.
4.03.2023 Gündem
SGK'dan yeni EYT açıklaması
SGK'dan yeni EYT açıklaması Emeklilikte yaşa takılanlara (EYT) ilişkin kanun, Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe girmesinin ardından SGK’dan ilk açıklama geldi.
3.03.2023 Çalışma Hayatı
EYT için geri sayım başladı! Dikkat çeken e-devlet uyarısı
EYT için geri sayım başladı! Dikkat çeken e-devlet uyarısı Emeklilik için gün sayan milyonları kapsayan son dakika gelişmesi! Sayılı günler kaldı, tüm işlemler e-devlet üzerinden yapılabiliyor. SSK, Bağ-Kur, Emekli Sandığı hizmetlerinin hizmet birleştirilmesi ile ilgili kritik uyarı geldi. EYT ile ilgili gelişmeler devam ederken, askerlik ve doğum dışında işe girişi geriye çeken borçlanmalar olup olmadığı merak konusu oldu. İşte dikkat çeken vefat durumu detayı...
28.12.2022 Çalışma Hayatı
Emniyet Genel Müdürlüğü personel alımı ilanı yayınlandı! İşte sözleşmeli personel alımı şartları!
Emniyet Genel Müdürlüğü personel alımı ilanı yayınlandı! İşte sözleşmeli personel alımı şartları! Emniyet Genel Müdürlüğü duyurdu! Sözleşmeli personel alıcak. Yayımlanan ilana göre, Emniyet Genel Müdürlüğü Bilgi Teknolojileri ve Haberleşme Daire Başkanlığı bünyesinde istihdam edilmek üzere 30 sözleşmeli bilişim personeli alınacak. Peki, Emniyet Genel Müdürlüğü personel alımı başvurusu nasıl yapılır? Emniyet Genel Müdürlüğü personel alımı şartları ne? Kariyer Kapısı iş başvuru ekranı!
19.12.2022 Personel Alımı
Ulaştırma Bakanlığı personel alımı! Kariyer Kapısı kamu işe alım e devlet ekranı ile Ulaştırma ve Altyapı bakanlığı 224 personel alımı şartları, başvuru tarihi!
Ulaştırma Bakanlığı personel alımı! Kariyer Kapısı kamu işe alım e devlet ekranı ile Ulaştırma ve Altyapı bakanlığı 224 personel alımı şartları, başvuru tarihi! Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı 224 sözleşmeli personel alımı yapağını açıkladı. Bakanlığın açıklamasının ardından başvuru yapacak adaylar başvuru tarihlerini ve diğer detayları sorgulamaya başladı. Peki, Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı personel alımı ne zaman, Ulaştırma Bakanlığı personel alımı başvuruları nasıl yapılır, şartlar neler?
17.12.2022 Personel Alımı
EYT Emeklilikte Yaşa Takılanlar son durum! EYT hangi yılları ve kimleri kapsıyor? EYT son dakika haberleri
EYT Emeklilikte Yaşa Takılanlar son durum! EYT hangi yılları ve kimleri kapsıyor? EYT son dakika haberleri EYT son dakika haberleri, son durum gelişmeleri yakından takip ediliyor. EYT düzenlemesi aralık ayında Meclis gündemine gelecek. EYT düzenlemesinden yararlanmak için Eylül 1999 öncesi SSK’lı, yani 4/A statüsünde, sigortalı olan kadın çalışanların 20 yıllık sigortalılık süresi ve 5 bin prim gün sayısını doldurmaları gerekiyor. Erkek çalışanların ise 25 yıllık sigortalılık süresini ve 5 bin prim gün sayısını tamamlamaları gerekiyor. Peki, EYT şartları nelerdir, EYT yaş sınırı kalktı mı? EYT ne zaman çıkacak, EYT düzenlemesi ne zaman yürürlüğe girecek? İşte EYT son dakika haberleri…
17.11.2022 Emekli
İBB kreş başvurusu nasıl yapılır? Kimler başvuru yapabilir? İBB kreşleri nerelerde var?
İBB kreş başvurusu nasıl yapılır? Kimler başvuru yapabilir? İBB kreşleri nerelerde var? İBB'nin kreşlerine başvuru yapmak isteyen pek çok kişi Yuvamız İstanbul Çocuk Etkinlik Merkezleri hakkında başvuru süreci ile ilgili detayları merak ediyor. 22 ilçede 34 birimde açılan İBB kreşlerinden 2900 çocuk faydalanıyor. Peki, İBB kreş başvurusu nasıl yapılır? Kimler başvuru yapabilir? İBB kreşleri nerelerde var? İBB kreş başvuruları bitti mi? İşte detaylar…
17.11.2022 Eğitim
Ne kadar emekli maaşı alırım? 4A, 4B, 4C, SGK sorgulama ekranı ile emekli maaşı hesaplama! Bugün emekli olsam ne kadar maaş alırım
Ne kadar emekli maaşı alırım? 4A, 4B, 4C, SGK sorgulama ekranı ile emekli maaşı hesaplama! Bugün emekli olsam ne kadar maaş alırım Emekli olunca ne kadar maaş alırım? Aralık ayı enflasyon rakamlarının açıklanmasının ardından, 2022 için belirlenen emekli maaşları da belli oldu. En düşük emekli maaşı 1500 liradan 2500 liraya çıktı. Peki, bugün emekli olsam ne kadar maaş alırım? Ne kadar emekli maaşı alırım? İşte 4A, 4B ve 4C emekli maaşı hesaplama…
16.11.2022 Emekli
Sağlık Bakanlığı duyurdu! İstifa sonrası yeniden atama kurası ilanı yayınlandı! İşte alım yapılacak branşlar ve e-Devlet PBS başvuru ekranı!
Sağlık Bakanlığı duyurdu! İstifa sonrası yeniden atama kurası ilanı yayınlandı! İşte alım yapılacak branşlar ve e-Devlet PBS başvuru ekranı! Sağlık Bakanlığı 2022 yılı 2. dönem istifa sonrası yeniden (açıktan) atama kurası ilanı yayınlandı. İlana göre, sağlık memuru ve sağlık teknikeri kadrolarına alım yapılacak. Alım yapılacak kadrolara alınacak personelin branş dağılımı da ilanda açıklandı. Peki, Sağlık Bakanlığı açıktan atama 2022 başvurusu nasıl yapılır? Sağlık Bakanlığı personel alımı PBS başvuru ekranı ve atama kurası takvimi!
6.11.2022 Personel Alımı
Sağlık Bakanlığı personel alımı yapacak! İşte başvuru şartları!
Sağlık Bakanlığı personel alımı yapacak! İşte başvuru şartları! Sağlık Bakanlığı duyurdu! Sağlık Bilgi Sistemleri Genel Müdürlüğü’nde istihdam edilmek üzere sözleşmeli bilişim personeli alınacak. İlan Resmi Gazete’de yayımlandı. Başvurular 11 Kasım’da sona erecek. Peki, Sağlık Bakanlığı personel alımı başvurusu nasıl yapılır? Sağlık Bakanlığı personel alımı şartları!
24.10.2022 Personel Alımı
Atatürk Kültür, Dil ve Tarih Yüksek Kurumu sözleşmeli personel alacak! İşte başvuru şartları!
Atatürk Kültür, Dil ve Tarih Yüksek Kurumu sözleşmeli personel alacak! İşte başvuru şartları! Atatürk Kültür, Dil ve Tarih Yüksek Kurumu duyurdu! Sözleşmeli personel alacak. Resmi Gazete’de yayımlanan ilana göre, Atatürk Kültür, Dil ve Tarih Yüksek Kurumu’na yazılım geliştirme ve ağ uzmanı kadrolarına bilişim personeli alınacak. Peki, Atatürk Kültür, Dil ve Tarih Yüksek Kurumu personel alımı başvurusu nasıl yapılır? İşte personel alımı başvuru şartları!
16.10.2022 Personel Alımı
İBB burs başvurusu ne zaman? İBB burs başvuru şartları ne? İBB ne kadar burs verecek?
İBB burs başvurusu ne zaman? İBB burs başvuru şartları ne? İBB ne kadar burs verecek? İBB burs başvurusu için gözler yapılacak açıklamaya çevrildi. İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından öğrencilere verilen “İBB Genç Üniversiteli Eğitim Yardımı” başvurularına kısa bir süre kaldı. Öğrenciler, burs başvurularının ne zaman başlayacağını merak ederken, başvuru şartlarını da araştırıyor. Peki, İBB burs başvurusu ne zaman? İBB burs başvuru şartları ne? İBB ne kadar burs verecek? İşte İBB burs başvuru belgeleri ve aranan şartlar!
19.09.2022 Eğitim
Boğaziçi Üniversitesi en az lise mezunu 140 sözleşmeli personel alacak! İşte başvuru şartları!
Boğaziçi Üniversitesi en az lise mezunu 140 sözleşmeli personel alacak! İşte başvuru şartları! Boğaziçi Üniversitesi personel alımı ilanı Resmi Gazete’de yayımlandı. İlana göre 140 sözleşmeli personel alınacak. Alım yapılacak kadrolar, büro personeli, koruma ve güvenlik görevlisi, şoför, temizlik personeli ve bahçıvan olarak açıklandı. Başvurular şahsen yapılacak. Peki, Boğaziçi Üniversitesi personel alımı başvurusu nasıl yapılır? İşte Boğaziçi Üniversitesi sözleşmeli personel alımı şartları!
18.09.2022 Personel Alımı
Cumhurbaşkanlığı Savunma Sanayii Başkanlığı (SSB) 97 personel alacak! İşte başvuru şartları!
Cumhurbaşkanlığı Savunma Sanayii Başkanlığı (SSB) 97 personel alacak! İşte başvuru şartları! Cumhurbaşkanlığı Savunma Sanayii Başkanlığı duyurdu! 97 personel alınacak. Savunma Sanayi Başkanlığı personel alımı ilanı yayınlandı. İlana göre, mühendis kadrolarına sözleşmeli personel alınacak. Peki, Savunma Sanayi Başkanlığı personel alımı başvurusu nasıl yapılır? Savunma Sanayi Başkanlığı personel alımı başvuru şartları!
15.08.2022 Personel Alımı
Boğaziçi Üniversitesi en az lise mezunu 209 personel alacak! İşte başvuru şartları!
Boğaziçi Üniversitesi en az lise mezunu 209 personel alacak! İşte başvuru şartları! Boğaziçi Üniversitesi duyurdu! 209 sözleşmeli personel alacak. Yayımlanan ilana göre, koruma ve güvenlik görevlisi, temizlik personeli, bahçıvan, şoför, büro personeli, mühendis, tekniker ve teknisyen kadrolarında alım yapılacak. Başvurular, 21 Ağustos’ta sona erecek. Peki, Boğaziçi Üniversitesi personel alımı başvurusu nasıl yapılır? Boğaziçi Üniversitesi personel alımı şartları!
8.08.2022 Personel Alımı
Ankara Yıldırım Beyazıt Üniversitesi 165 sözleşmeli personel alacak! İşte işçi alımı başvuru şartları!
Ankara Yıldırım Beyazıt Üniversitesi 165 sözleşmeli personel alacak! İşte işçi alımı başvuru şartları! Ankara Yıldırım Beyazıt Üniversitesi duyurdu! Üniversitenin Çubuk, Şereflikoçhisar, Esenboğa, Cinnah, Bilkent, Ulus, Etlik, Ovacık yerleşkelerinde istihdam edilmek üzere 165 sözleşmeli personel alınacak. Peki, Ankara Yıldırım Beyazıt Üniversitesi sözleşmeli personel alımı başvurusu nasıl yapılır? Ankara Yıldırım Beyazıt Üniversitesi personel alımı şartları!
1.08.2022 Personel Alımı
Çukurova Üniversitesi 139 sürekli işçi ve sözleşmeli personel alacak! İşte başvuru şartları!
Çukurova Üniversitesi 139 sürekli işçi ve sözleşmeli personel alacak! İşte başvuru şartları! Çukurova Üniversitesi duyurdu! 40 sürekli işçi ve 99 sürekli sözleşmeli personel alacak! İlanlar yayınlandı. Sürekli işçi alımı İŞKUR üzerinden yapılacak. Sözleşmeli personel alımına ise üniversitenin internet sitesi üzerinden başvuru yapılabilecek. Peki, Çukurova Üniversitesi personel alımı başvurusu nasıl yapılır? Çukurova Üniversitesi sürekli işçi alımı başvuru şartları ne? Çukurova Üniversitesi hastanesi personel alımı şartları ve başvuru ekranı!
20.07.2022 Personel Alımı
Karabük Üniversitesi en az lise mezunu 50 sözleşmeli personel alacak! İşte başvuru şartları!
Karabük Üniversitesi en az lise mezunu 50 sözleşmeli personel alacak! İşte başvuru şartları! Karabük Üniversitesi duyurdu! 50 personel alınacak! İlan Resmî Gazete’de yayımlandı. Yayımlanan ilana göre, 30 büro personeli, 1 mühendis, 12 teknisyen, 7 destek personeli alınacak. Başvurular 14 Temmuz’da sona erecek. Peki, Karabük Üniversitesi personel alımı başvurusu nasıl yapılır? İşte Karabük Üniversitesi personel alımı şartları!
27.06.2022 Personel Alımı
İçişleri Bakanlığı sözleşmeli bilişim personeli alacak! İşte başvuru şartları!
İçişleri Bakanlığı sözleşmeli bilişim personeli alacak! İşte başvuru şartları! İçişleri Bakanlığı duyurdu! İçişleri Bakanlığı personel alacak! İlan Resmi Gazete’de yayınlandı. Yayınlanan ilana göre, 9 sözleşmeli bilişim personeli alınacak. Başvurular 24-30 Haziran tarihlerinde alınacak. Peki, İçişleri Bakanlığı personel alımı başvurusu nasıl yapılır? İçişleri Bakanlığı personel alımı başvuru şartları!
14.06.2022 Personel Alımı
Ege Üniversitesi personel alımı ilanı yayınlandı! İşte sözleşmeli personel alımı başvuru şartları!
Ege Üniversitesi personel alımı ilanı yayınlandı! İşte sözleşmeli personel alımı başvuru şartları! Ege Üniversitesi duyurdu! Sözleşmeli personel alınacak! Resmi Gazete’de yayımlanan ilana göre, üniversite hastanesinde istihdam edilmek üzere, hemşire, sağlık teknikeri, sağlık personeli, röntgen teknisyeni, fizyoterapist, psikolog, büro personeli, çocuk gelişimcisi, destek personeli ve eczacı kadrolarına alım yapılacak. Peki, İzmir Ege Üniversitesi personel alımı başvurusu nasıl yapılır? İşte Ege Üniversitesi personel alımı başvuru şartları!
1.06.2022 Personel Alımı
Türkiye'den Avrupa'ya vize hamlesi: Schengen uygulamaları siyasi güdümlü yaptırım aracı...
Türkiye'den Avrupa'ya vize hamlesi: Schengen uygulamaları siyasi güdümlü yaptırım aracı... Türkiye, Avrupa Konseyi Parlamenterler Meclisi Hukuk İşleri ve İnsan Hakları Komisyonu’nun haziran ayı toplantısında sunulmak üzere, “Schengen Sisteminin Avrupa Konseyi Üye Devletleri Tarafından Siyasi Amaçlı Bir Yaptırım Olarak Kötüye Kullanılması” başlıklı bir rapor hazırladı. Raporda, bireylerin seyahat etme özgürlüğüne atıf yapılırken, Schengen Bölgesi’ndeki devletlerin, üçüncü ülke vatandaşları için geçerli olan ‘asgari ortak standart ilkeler’ benimsemesi gerektiği dile getiriliyor. Avrupa Konseyi Parlamenter Meclisi (AKPM) ülkelerinin zaman zaman siyasi amaçlı uygulamalar yaptığı, Schengen’in kötüye kullanıldığı belirtiliyor.
31.05.2022 Ekonomi
Gelir İdaresi Başkanlığı (GİB) personel alacak! İşte başvuru şartları!
Gelir İdaresi Başkanlığı (GİB) personel alacak! İşte başvuru şartları! Gelir İdaresi Başkanlığı (GİB) duyurdu! Gelir İdaresi Başkanlığı’nın yayımlanan ilanına göre, 70 sözleşmeli bilişim personeli alınacak. Başvurular, 13 Haziran 2022 Pazartesi günü başlayıp, 24 Haziran 2022 Cuma günü saat 17.30'da sona erecek. Peki, GİB personel alımı başvurusu nasıl yapılır? GİB personel alımı başvuru şartları!
29.05.2022 Personel Alımı

Benzer Haber Etiketleri

Hizmet Dökümü ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki hizmet dökümü haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.