Hemşire Alımı 2021

Hemşire Alımı 2021

Son dakika hemşire alımı 2021 haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan hemşire alımı 2021 ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını hemşire alımı 2021 haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Hemşire Alımı 2021

haberleri sayfasında son dakika yaşanan hemşire alımı 2021 gelişmeleri de dahil olmak üzere 45 hemşire alımı 2021 haberi bulunmuştur. Tüm hemşire alımı 2021 haberleri aşağıda listelenmiştir.
Karadeniz Teknik Üniversitesi en az lise mezunu 39 sözleşmeli personel alacak!
Karadeniz Teknik Üniversitesi en az lise mezunu 39 sözleşmeli personel alacak! Karadeniz Teknik Üniversitesi personel alımı ilanı yayımlandı. Yayımlanan ilana göre, Karadeniz Teknik Üniversitesi birimlerinde istihdam edilmek üzere, 2020 KPSS puanına göre, hemşire, büro personeli, destek personeli, koruma ve güvenlik görevlisi ile teknisyen alımı yapacak. Peki, Karadeniz Teknik Üniversitesi personel alımı başvuruları nasıl yapılır? İşte Karadeniz Teknik Üniversitesi sözleşmeli personel alımı şartları!
2.12.2021 Personel Alımı
Balıkesir Üniversitesi en az lise mezunu sözleşmeli (4/B) personel alacak! İşte başvuru şartları!
Balıkesir Üniversitesi en az lise mezunu sözleşmeli (4/B) personel alacak! İşte başvuru şartları! Balıkesir Üniversitesi sözleşmeli personel (4/B) alacak! Yayımlanan ilana göre, Balıkesir Üniversitesi Hastanesi!nde 2 eczacı, 19 hemşire ve 2 ebe istihdam edilecek. Peki, Balıkesir Üniversitesi sözleşmeli personel alımı başvurusu nasıl yapılır? Balıkesir Üniversitesi personel alımı şartları!
18.08.2021 Personel Alımı
Süleyman Demirel Üniversitesi sözleşmeli sağlık personeli istihdam edecek!
Süleyman Demirel Üniversitesi sözleşmeli sağlık personeli istihdam edecek! Süleyman Demirel Üniversitesi duyurdu. Sözleşmeli personel alınacak. İlana göre, Süleyman Demirel Üniversitesi Hastanesi'ne hemşire, laborant ve röntgen teknisyeni istihdam edilecek. Başvurular online olarak alınacak. Peki, Süleyman Demirel Üniversitesi sözleşmeli personel alımı başvurusu nasıl yapılır? Sağlık personeli alımı başvuru şartları!
17.08.2021 Personel Alımı
Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi sağlık personeli alacak! İşte başvuru şartları!
Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi sağlık personeli alacak! İşte başvuru şartları! Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi Sağlık Uygulama ve Araştırma Hastanesi'nde istihdam edilmek üzere hemşire ve sağlık teknikeri alınacak. İlan Resmi Gazete'de yayımlandı. Peki, Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi personel alımı başvurusu nasıl yapılır? Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi personel alımı başvuru şartları!
10.08.2021 Personel Alımı
Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi sözleşmeli personel alıyor! İşte başvuru şartları!
Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi sözleşmeli personel alıyor! İşte başvuru şartları! Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi sözleşmeli personel alımı ilanı Resmi Gazete'de yayımlandı. Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi'ne hemşire, sağlık teknikeri, röntgen teknisyeni ve diğer kadrolarda sözleşmeli sağlık personeli alınacak. Peki, Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi personel alımı başvurusu nasıl yapılır? Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi sözleşmeli personel alımı başvuru şartları!
17.06.2021 Personel Alımı
Trakya Üniversitesi'ne sözleşmeli personel alınacak! Başvuru için 1 yıl deneyim yeterli!
Trakya Üniversitesi'ne sözleşmeli personel alınacak! Başvuru için 1 yıl deneyim yeterli! Ön lisans ve lisans mezunu 62 sözleşmeli personel alınacak. 2021 yılı sözleşmeli sağlık personeli ilanı yayımlandı. İlana göre, Trakya Üniversitesi Hastanesi'nde istihdam edilmek üzere yazılı ve sözlü sınav yapılmaksızın 2020 KPSS (B) grubu puan sıralamasına göre, sözleşmeli personeli alınacak. Başvurular 21 Haziran'da sona erecek. Peki, Trakya Üniversitesi sözleşmeli personel alımı başvurusu nasıl yapılır? İşte Trakya Üniversitesi Hastanesi personel alımı 2021 başvuru şartları...
7.06.2021 Personel Alımı
Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi 83 sözleşmeli personel alıyor! 4B hemşire alımı  başvuru şartları!
Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi 83 sözleşmeli personel alıyor! 4B hemşire alımı başvuru şartları! Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Sağlık Uygulama ve Araştırma Hastanesi Başhekimliği ile Ağız ve Diş Sağlığı Uygulama ve Araştırma Merkezi’nde istihdam edilmek üzere 83 sözleşmeli personel (4/B) alacak. Çanakkale 18 Mart Üniversitesi personel alımı ilanı yayımlandı. Peki, Çanakkale 18 Mart Üniversitesi personel alımı başvurusu nasıl yapılır? Çanakkale 18 Mart Üniversitesi sağlık personeli alımı başvuru şartları...
6.04.2021 Personel Alımı
Üniversiteye sınavsız en az lise mezunu personel alınacak! İşte KTÜ personeli alımı 2021 başvuru şartları!
Üniversiteye sınavsız en az lise mezunu personel alınacak! İşte KTÜ personeli alımı 2021 başvuru şartları! Personel alımı ilanı yayımlandı. Üniversiteye en az lise mezunu sözleşmeli personel alınacak. Personel alımı için ayrıca sınav yapılmayacak. Üniversiteye alınacak sağlık personeli alım ile ilgili şartlar belli oldu. Karadeniz Teknik Üniversitesi sözleşmeli personel alacak! Peki, Karadeniz Teknik Üniversitesi personel alımı başvurusu nasıl yapılır? Karadeniz Teknik Üniversitesi sağlık personeli alımı başvuru şartları 2021!
23.03.2021 Personel Alımı
Pamukkale Üniversitesi sözleşmeli personel alımı ilanı! Pamukkale Üniversitesi personel alımı başvuru şartları!
Pamukkale Üniversitesi sözleşmeli personel alımı ilanı! Pamukkale Üniversitesi personel alımı başvuru şartları! Pamukkale Üniversitesi Hastanesi'nde istihdam edilmek üzere sözleşmeli personel alınacak. Pamukkale Üniversitesi personel alımı ilanı Resmi Gazete'de yayımlandı. İlana göre, hemşire, röntgen teknisyeni, sağlık teknikeri, avukat ve sağlık personeli kadrolarında 51 sözleşmeli personel alımı yapılacak. Peki, Pamukkale Üniversitesi Hastanesi personel alımı başvurusu nasıl yapılır? Pamukkale Üniversitesi sözleşmeli personel alımı başvuru şartları ne? Pamukkale Üniversitesi personel alımı ilanı detayları...
23.03.2021 Personel Alımı
Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi sözleşmeli personel alıyor! Sağlık personeli alımı şartları!
Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi sözleşmeli personel alıyor! Sağlık personeli alımı şartları! Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi personel alımı ilanı Resmi Gazete'de yayınlandı. Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi Hastanesi'ne hemşire kadrosuna sözleşmeli personel alınacak. Adaylar için puan sınırı aranmıyor. Yerleştirme işlemlerinde, lisans mezunları için 2020/KPSS P3 puan türüne bakılarak değerlendirme yapılacak. Peki, Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi personel alımı başvurusu nasıl yapılır? Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi Hastanesi personel alımı ilanı ve Hemşire alımı 2021 başvuru şartları...
19.03.2021 Personel Alımı
Kocaeli Üniversitesi 102 sözleşmeli personel alıyor!
Kocaeli Üniversitesi 102 sözleşmeli personel alıyor! Kocaeli Üniversitesi sözleşmeli personel alıyor. Kocaeli Üniversitesi personel alımı ilanı yayınlandı. İlana göre, Kocaeli Üniversitesi birimlerinde istihdam edilmek üzere hemşire, laborant, röntgen teknisyeni, sağlık teknikeri, sağlık personeli, uçak kontrol ve bakım makinisti alınacak. Peki, Kocaeli Üniversitesi personel alımı başvurusu nasıl yapılır? Kocaeli Üniversitesi personel alımı başvuru şartları ve ilanın detayları!
11.03.2021 Personel Alımı
85 bin Sağlık Bakanlığı personel alımı! Başvurular ne zaman başlıyor, Sağlık Bakanlığı personel alımı şartları nelerdir, kadro dağılımı açıklandı mı?
85 bin Sağlık Bakanlığı personel alımı! Başvurular ne zaman başlıyor, Sağlık Bakanlığı personel alımı şartları nelerdir, kadro dağılımı açıklandı mı? Sağlık Bakanı Fahrettin Koca 85 bin Sağlık Bakanlığı personel alımı müjdesini verince gözler alımların yapılacağı tarihe çevrildi. 2021 yılında 10.348 Hemşire, 1.600 Ebe, 6.604 Sağlık Teknisyeni/Teknikeri ile psikolog, sosyal çalışmacı, biyolog, odyolog, çocuk gelişimcisi, diyetisyen, fizyoterapist, iş ve uğraşı terapisti, dil ve konuşma terapisti, perfüzyonist ve sağlık fizikçileri alımı yapıldı. Peki, 85 bin Sağlık Bakanlığı personel alımı başvuruları ne zaman başlıyor, Sağlık Bakanlığı personel alımı şartları nelerdir, kadro dağılımı açıklandı mı?
18.10.2022 Personel Alımı
Erciyes Üniversitesi en az ortaöğretim mezunu personel alacak! İşte personel alımı başvuru şartları!
Erciyes Üniversitesi en az ortaöğretim mezunu personel alacak! İşte personel alımı başvuru şartları! Erciyes Üniversitesi duyurdu! Üniversite birimlerinde istihdam edilmek üzere en az ortaöğretim mezunu 33 sözleşmeli personel alacak. İlana göre, hemşire, sağlık teknikeri, uçak bakım makinisti ve uçuş teknisyeni alacak. Peki, Erciyes Üniversitesi personel alımı başvurusu nasıl yapılır? Erciyes Üniversitesi personel alımı başvuru şartları ne? İşte detaylar…
22.06.2022 Personel Alımı
Güncel kamu personel alımı ilanları! Kamuya memur, işçi ve sözleşmeli yüzlerce personel alınacak!
Güncel kamu personel alımı ilanları! Kamuya memur, işçi ve sözleşmeli yüzlerce personel alınacak! Kamu personel alımı ilanları Resmi Gazete’de yayınlandı. Kamu kurumlarından, üniversite, belediyelere kadar pek çok kurumda, büro personeli, şoför, operatör, hemşire, öğretim üyesi, sağlık tenikeri, teknisyen bilişim personeli, koruma ve güvenlik görevlisi gibi pek çok kadroda alım yapılacak. Güncel, personel alımı ilanlarını derledik. Peki, Kamu personel alımı başvuruları nasıl yapılır? İşte Kamuya memur, işçi ve sözleşmeli personel alımı başvuru şartları!
30.05.2022 Personel Alımı
Pamukkale Üniversitesi 81 sözleşmeli personel alacak!
Pamukkale Üniversitesi 81 sözleşmeli personel alacak! Pamukkale Üniversitesi sözleşmeli personel alımı ilanı Resmi Gazete’de yayımlandı! Yayımlanan ilana göre, Pamukkale Üniversitesi Sağlık Araştırma ve Uygulama Merkezi Müdürlüğüne bağlı PAÜ Hastanelerinde istihdam edilmek ve giderleri özel bütçeden karşılanmak üzere yazılı ve sözlü sınav yapılmaksızın sözleşmeli personel alınacak. Peki, Pamukkale Üniversitesi personel alımı başvurusu nasıl yapılır? Pamukkale Üniversitesi sözleşmeli personel alımı başvuru şartları!
21.04.2022 Personel Alımı
Adalet Bakanlığı personel alımı! Ceza infaz kurumu personel alımı 2022 başvuru şartları, başvuru formu, kılavuzu ve illere göre dağılımı…
Adalet Bakanlığı personel alımı! Ceza infaz kurumu personel alımı 2022 başvuru şartları, başvuru formu, kılavuzu ve illere göre dağılımı… Adalet Bakanlığı personel alımı 2022 başvuru süreci başladı. İlan duyurusuna göre Adalet Bakanlığı adliyelerine 6 bin 459, ceza infaz kurumlarına 5 bin 563, icra dairelerine 500, Bakanlık merkeze 188, personel eğitim merkezlerine 113 olmak üzere toplam 12 bin 823 personel alınacak. Branş dağılımına göre Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğü 5563 sözleşmeli personel alımı başvuruları 01.03.2022 günü saat 09:00 itibarıyla başlayıp, 17.03.2022 günü saat 23.59'da sona erecek. İşte Adalet Bakanlığı CTE Ceza infaz kurumu personel alımı 2022 başvuru şartları, başvuru formu, kılavuzu ve illere göre dağılımı…
1.03.2022 Çalışma Hayatı
Adalet Bakanlığı CTE personel alımı 2022! CTE 5.455 İKM, katip, hemşire, şoför, aşçı ve kaloriferci alımı başvuruları nasıl ve nasıl yapılır, alım şartları nelerdir?
Adalet Bakanlığı CTE personel alımı 2022! CTE 5.455 İKM, katip, hemşire, şoför, aşçı ve kaloriferci alımı başvuruları nasıl ve nasıl yapılır, alım şartları nelerdir? CTE personel alımı başvuruları başladı. Adalet Bakanlığı CTE bünyesine 5.016 infaz ve koruma memuru, 141 büro personeli (ceza infaz kurumu kâtibi), 66 hemşire, 113 teknisyen, 90 destek personeli (şoför), 27 destek personeli (aşçı), 2 destek personeli (kaloriferci) olmak üzere toplam 5.455, sözlü sınav ile 51 psikolog, 27 Öğretmen, 22 Sosyal Çalışmacı, 2 veteriner, 1 mühendis (inşaat), 1 mühendis (gıda) ve 4 fizyoterapist olmak üzere toplam 108 personel alımı olacak şekilde 5.563 kişiyi katacak. Peki, CTE personel alımı 2022 başvuru şartları nelerdir, CTE personel alımı başvuruları nasıl ve nereden yapılır?
1.03.2022 Çalışma Hayatı
Adalet Bakanlığı Ceza ve Tevkifevleri Genel müdürlüğü personel alacak! 5563 sözleşmeli personel alımı başvurusu ve şartları!
Adalet Bakanlığı Ceza ve Tevkifevleri Genel müdürlüğü personel alacak! 5563 sözleşmeli personel alımı başvurusu ve şartları! Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğü 5563 sözleşmeli personel alacak. Ceza ve Tevkifevleri, Genel Müdürlüğü, 5563 sözleşmeli personel alacak. Başvurular 01.03.2022 günü saat 09:00 itibarıyla başlayıp, 17.03.2022 günü saat 23.59'da sona erecek. İşte Adalet Bakanlığı Ceza ve Tevkifevleri Genel müdürlüğü personel alımı başvuruları ve şartları…
1.03.2022 Personel Alımı
Erciyes Üniversitesi en az lise mezunu 73 sözleşmeli personel alacak!
Erciyes Üniversitesi en az lise mezunu 73 sözleşmeli personel alacak! Erciyes Üniversitesi personel alımı ilanı yayımlandı! Erciyes Üniversitesi, hemşire sağlık teknikeri, koruma ve güvenlik görevlisi kadrolarında, en az lise mezunu 73 personel alınacağını duyurdu. Peki, Erciyes Üniversitesi personel alımı başvurusu nasıl yapılır? Erciyes Üniversitesi personel alımı başvuru şartları ne? İşte personel alımı ilanının detayları…
18.02.2022 Personel Alımı
Pamukkale Üniversitesi en az lise mezunu 110 sözleşmeli personel alacak! İşte başvuru şartları!
Pamukkale Üniversitesi en az lise mezunu 110 sözleşmeli personel alacak! İşte başvuru şartları! Pamukkale Üniversitesi duyurdu! Sözleşmeli personel alınacak! Üniversitenin Resmi Gazete'de yayımlanan ilanına göre, giderleri özel bütçeden karşılanmak üzere, hemşire, röntgen teknisyeni, eczacı, sağlık teknikeri, sağlık personeli, laborant, teknisyen, koruma ve güvenlik görevlisi ile destek personeli alımı yapılacak. Peki, Pamukkale Üniversitesi personel alımı başvurusu nasıl yapılır? Pamukkale Üniversitesi personel alımı şartları!
12.01.2022 Personel Alımı
Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı personel alımı! 4.175 sözleşmeli personel alımı başvuru şartları nelerdir, başvuru nasıl yapılır?
Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı personel alımı! 4.175 sözleşmeli personel alımı başvuru şartları nelerdir, başvuru nasıl yapılır? Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı personel alımı süreci başladı. Aile Bakanlığı 4.175 sözleşmeli personel alımı yapılacağı Basın İlan Kurumu'nun ilan portalı ilan.gov.tr üzerinden yayınlandı. İlanda, alıma ilişkin şartları ve başvuru koşulları da açıklandı. İşte Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı personel alımı hakkındaki detaylar…
10.01.2022 Personel Alımı
Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı 4175 personel alımı yapacak! Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı personel alımı şartları ve başvuru!
Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı 4175 personel alımı yapacak! Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı personel alımı şartları ve başvuru! Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı 4.175 sözleşmeli personel alımı yapacak. Basın İlan Kurumu'nun ilan portalı ilan.gov.tr üzerinden yayınlanan ilanda, alıma ilişki bazı bilgilere de yer verildi. İşte Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı personel alımı detayları…
6.01.2022 Personel Alımı
Sağlık Bakanlığı hemşire atama kılavuzu yayımlandı mı? 10 bin hemşire alımı başvuruları başladı mı, atama şartları neler?
Sağlık Bakanlığı hemşire atama kılavuzu yayımlandı mı? 10 bin hemşire alımı başvuruları başladı mı, atama şartları neler? Hemşire alımı atama süreci yoğun bir şekilde sorgulanıyor. Sağlık Bakanlığı 20 bin atama kapsamında yapılacak hemşire alımı için KPSS-2021/10 Tercih Kılavuzu, ÖSYM'nin internet sitesi üzerinden yayımladı. 8,794 lisans ve 1,554 ortaöğretim mezunu olmak üzere toplamda 10,348 hemşire alımı yapılacak. Peki, Sağlık Bakanlığı hemşire alımı şartları neler? Hemşire alımı başvuruları başladı mı?
16.12.2021 Personel Alımı
20 bin sözleşmeli sağlık personeli alım ilanı yayımlandı!
20 bin sözleşmeli sağlık personeli alım ilanı yayımlandı! Sağlık Bakanlığı taşra teşkilatı hizmet birimlerinde istihdam edilecek 20 bin sağlık personeli alımı için süreç başlıyor. 20 bin sözleşmeli sağlık personeli alım ilanı Resmi Gazete'de yayımlandı. İlana göre, alınacak personelin branş dağılımı da belli oldu. Peki, 20 bin sözleşmeli sağlık personeli alımı başvurusu nasıl yapılır? İşte Sağlık Bakanlığı personel alımı branş dağılımı!
16.12.2021 Çalışan Hakları
2021 Sağlık Bakanlığı personel alımı ne zaman olacak? 40 bin sağlık personeli alımı branş dağılımı belli oldu mu, tercih kılavuzu yayımlandı mı?
2021 Sağlık Bakanlığı personel alımı ne zaman olacak? 40 bin sağlık personeli alımı branş dağılımı belli oldu mu, tercih kılavuzu yayımlandı mı? 40 bin sağlıkçı alımı ne zaman yapılacak, Sağlık Bakanlığı 40 bin personel alımı tercih kılavuzu yayımlandı mı? 2021 Sağlık Bakanlığı 40 bin personel alımı ile ilgili son gelişmeler yakından takip ediliyor. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, yaptığı açıklamada hemşire, radyolog, anestezi teknikeri, acil tıp teknisyeni ve sağlık memuru gibi branşlarda alım yapılacağını duyurmuştu. Açıklamanın ardından vatandaşlar alımların ne zaman yapılacağını ve branş dağılımını sorgulamaya başladı. Peki, Sağlık Bakanlığı personel alımı ne zaman, 40 bin sağlık personeli alımı şartları, branş dağılımı belli oldu mu?
13.12.2021 Personel Alımı

Benzer Haber Etiketleri

Hemşire Alımı 2021 ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki hemşire alımı 2021 haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.