Hastanelik Oldu

Hastanelik Oldu

Son dakika hastanelik oldu haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan hastanelik oldu ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını hastanelik oldu haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Hastanelik Oldu

haberleri sayfasında son dakika yaşanan hastanelik oldu gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.059 hastanelik oldu haberi bulunmuştur. Tüm hastanelik oldu haberleri aşağıda listelenmiştir.
Hasan Can Kaya hastanelik oldu, ameliyat 5 saat sürdü
Hasan Can Kaya hastanelik oldu, ameliyat 5 saat sürdü Komedyen Hasan Can Kaya, halı saha maçında düşerek sakatlandı. Artan ağrılar üzerine hastaneye giden Kaya'nın omuzunda kırıklar tespit edildi.
21.04.2024 Magazin
Esnafla motorkuryelerin kavgası Esenyurt'u savaş alanına çevirdi
Esnafla motorkuryelerin kavgası Esenyurt'u savaş alanına çevirdi Esenyurt'ta müşteri sipariş verdiği yemeği döküldüğünü öne sürerek teslim almadı. Bunun üzerine restorana geri giden kurye siparişlerin düzgünce paketlenmesi gerektiğini söyleyince kavga çıktı. Çevredeki esnaf ve kuryelerin de kavgaya dahil olmasıyla ortalık savaş alanına döndü. Çekiç ve sopaların kullanıldığı, 4 esnafın da yaralandığı kavga cep telefonu kamerasıyla kaydedildi.
21.03.2024 Gündem
Tek tekerle gidiyordu, motosiklet devrildi! Hastanelik oldu
Tek tekerle gidiyordu, motosiklet devrildi! Hastanelik oldu İzmir'in Konak ilçesi'nde motosiklet sürücüsünün tek teker üzerinde ilerlediği ve kaza yaptığı anlar aynı istikamete gitmekte olan takside bulunan yolcu tarafından cep telefonuyla kayda alındı.
12.03.2024 Gündem
İnci Taneleri'nde Azem otele geldiğinde şoka uğradı! Dilber hastanelik oldu
İnci Taneleri'nde Azem otele geldiğinde şoka uğradı! Dilber hastanelik oldu İnci Taneleri'nin 6. bölümü yayınlandı. Azem ile Piraye gün geçtikçe daha çok yakınlaşıyor. Bu durumdan rahatsız olan Dilber ne yapacağını bilmiyor ve hissetiklerini arkadaşlarıyla paylaşıyor. Cihan, Sırat'la mücadelesinde el yükseltiyor. Azem otele geldiğinde şoka uğruyor. Dilber hastanelik oluyor. İşte detaylar...
1.03.2024 Magazin
Okul çevresindeki market açılışında pamuk şeker yiyen 11 öğrenci hastanelik oldu
Okul çevresindeki market açılışında pamuk şeker yiyen 11 öğrenci hastanelik oldu Amasya'da, bir marketin açılışında aldıkları pamuk şekeri yedikten sonra rahatsızlanan 11 öğrenci, gıda zehirlenmesi şüphesiyle hastaneye kaldırıldı.
23.02.2024 Gündem
Meryem Uzerli yaptırdığı estetik işlemlerle tamamen değişti! Ödediği son rakam dudak uçuklattı
Meryem Uzerli yaptırdığı estetik işlemlerle tamamen değişti! Ödediği son rakam dudak uçuklattı Müşterileri arasında Kardashianlar, top modeller, star oyuncular bulunan Amerikalı doktor Simon Ourian, son işlemlerden birisini de Meryem Uzerli'ye yaptı. Meryem Uzerli ise güzelliği için çok para ödedi.
7.01.2024 Magazin
Sarıkamış'ta şehit düşen 90 bin Mehmetçik için kardan heykeller
Sarıkamış'ta şehit düşen 90 bin Mehmetçik için kardan heykeller Sarıkamış Harekatı sırasında donarak şehit düşen 90 bin Mehmetçik harekatın 109. yılında da unutulmadı. Her yıl olduğu gibi Allahuekber Dağları'nda kahraman şehitler anısına kardan heykeller yapıldı.
7.01.2024 Gündem
Avrupa Yakası'nın Kubilay'ı Vural Çelik hastanelik oldu
Avrupa Yakası'nın Kubilay'ı Vural Çelik hastanelik oldu 'Avrupa Yakası' dizisiyle hafızalara kazınan Vural Çelik, Influenza'ya yakalandı. Hastanede tedvi gören oyuncu, sağlık durumunu paylaştı.
7.01.2024 Magazin
Pıhtı atma salgını nedir? Yeni bir salgın mı var, salgın hastalık mı başladı?
Pıhtı atma salgını nedir? Yeni bir salgın mı var, salgın hastalık mı başladı? Yönetmen Sadullah Celen’in pıhtı atması nedeniyle hayatını kaybetmesi, avukat Celal Ülgen beynine pıhtı atması sonucu felç geçirmesi,  Milletvekili Sırrı Süreyya Önder pıhtı atması sonrası rahatsızlanmasının ardından sosyal medyada pıhtı atma salgını iddiaları dolaşıma girdi. Vatandaşlar Pıhtı atma salgını nedir, sorusuna yanıt ararken yeni bir salgın mı var mı sorusuna sormaya başladı.
4.01.2024 Sağlık
Nilgün Belgün hastanelik oldu
Nilgün Belgün hastanelik oldu Tiyatro oyunu için Denizli'de olan Nilgün Belgün Instagram hesabından domuz gribine yakalandığını duyurdu.
22.12.2023 Magazin
Ünlü oyuncu zayıflama ilacı yüzünden hastanelik oldu!
Ünlü oyuncu zayıflama ilacı yüzünden hastanelik oldu! “Real Housewives of New Jersey” ismindeki reality gösterinin oyuncularından Jennifer Fessler, zayıflama ilaçları hakkında yaptığı itiraflarla çok konuşuldu. Fessler, ne yerse kilo kaybettiğini fark edince sağlıksız beslenmeyi de durduramadı. Fessler, "Hayatımda ilk kez pizza, dondurma gibi şeyler yiyerek kilo verdim" açıklamasıyla dikkat çekti.
6.12.2023 Magazin
Kış aylarının korkulan rüyası geri dönüyor! Çarpıcı uyarı
Kış aylarının korkulan rüyası geri dönüyor! Çarpıcı uyarı “Karbonmonoksit gazı” zehirlenmelerine karşı vatandaşları uyaran Samsun İl Sağlık Müdürlüğü Sağlık, İlaç ve Tıbbi Cihaz Hizmetleri Başkan Yardımcısı Dr. Emre Özgen, "Çoğunlukla insanlar zehirlendiğinin farkına bile varmadan bir daha uyanamayacakları bir uykuya dalmaktadırlar. Bu yüzden çok dikkatli olunmalıdır" dedi.
17.11.2023 Yaşam
Abla-kardeş ormanda mantar toplarken uçurumdan yuvarlandılar
Abla-kardeş ormanda mantar toplarken uçurumdan yuvarlandılar Samsun'da ormanda mantar toplarken uçurumdan yuvarlanan kadın yaralanırken, ablasının yardımına giden kardeşi de aynı yerde uçurumdan yuvarlanarak hastanelik oldu.
5.11.2023 Yaşam
İstanbul’da mafya, yönetici ile oğluna dehşeti yaşattı! 'Tetikçi tutarak iki bacağımdan vurdurdular'
İstanbul’da mafya, yönetici ile oğluna dehşeti yaşattı! 'Tetikçi tutarak iki bacağımdan vurdurdular' Esenyurt’ta bir sitenin yöneticiliğini yapan Hacı Koçak ve oğlu, iddiaya göre site yönetimine çökmek isteyen grubun demir sopa ve taşlı saldırısıyla hastanelik oldu. Daha önce de aynı grubun silahlı saldırısına uğrayan yöneticinin para ve ev anahtarlarının da gasp edildiği belirtilirken, yaşanan o anlar kameraya yansıdı.
8.10.2023 Yaşam
Doğukan Manço hastanelik oldu! Bu sefer de yırttık!
Doğukan Manço hastanelik oldu! Bu sefer de yırttık! Barış Manço’nun oğlu Doğukan Manço katıldığı bir düğünde yediği yemek nedeniyle hastanelik oldu. Barış Manço'nun oğlu Doğukan Manço, "Bu hayatımda üçüncü kez başıma geliyor. Müdahale edilmezse solunum yolum tıkanıncaya kadar ağır reaksiyonlar veriyor vücudum" şeklinde konuştu
11.09.2023 Magazin
Fare tarafından ısırılan yaşlı kadın hastanelik oldu! Panik anları güvenlik kamerasına yansıdı
Fare tarafından ısırılan yaşlı kadın hastanelik oldu! Panik anları güvenlik kamerasına yansıdı Kaldırımda oturan yaşlı kadını fare ısırdı. Hastaneye kaldırılan yaşlı kadının yaşadığı o anlar güvenlik kamerasına yansıdı.
24.08.2023 Yaşam
Tavuklu pilav kabusları oldu! Onlarca kişi hastanelik oldu
Tavuklu pilav kabusları oldu! Onlarca kişi hastanelik oldu Denizli’nin Merkezefendi ilçesinde, 5 gün önce vefat eden bir kadın için düzenlenen mevlidin ardından ikram edilen tavuklu pilavdan yiyen 90 kişi, gıda zehirlenmesi nedeniyle tedavi altına alındı.
31.07.2023 Yaşam
Kendi sezonunda 3 kez hastanelik oldu! MasterChef Çağatay hasta mı?
Kendi sezonunda 3 kez hastanelik oldu! MasterChef Çağatay hasta mı? MasterChef All Star'ın 16. yarışmacısı Çağatay Akgül oldu. 2022 sezonunda yarışmacıların tezgah başına geçtiğim lezzet yarışmasında en iyi tabağı çıkarmak için yarışıldı. Jüri üyelerini etkileyen şef adayları yaratıcılık aşamasına da çıktı. Yarıştığı sezonda hastalığıyla gündem olan MasterChef Çağatay ana kadroya girmeye hak kazandı. Peki MasterChef Çağatay hastalığı ne?
3.07.2023 Televizyon
Torununu korumak isterken canından oldu! Dehşet anları anbean görüntülendi
Torununu korumak isterken canından oldu! Dehşet anları anbean görüntülendi İzmir'in Karabağlar ilçesinde yanlışlıkla başkasının otomobiline binen 10 yaşındaki torununun saçını çeken araç sahibi ile kavga eden kişi, aldığı yumruk darbeleriyle ağır yaralandı. Hastanedeki 8 günlük yaşam mücadelesini kaybeden adam hayatını kaybederken, güvenlik kamerasına da yansıyan olayın ardından gözaltına alınan araç sahibi tutuklandı.
2.07.2023 Yaşam
Kurban Bayramı'nda bu sene de manzara değişmedi! Acemi kasaplar hastanelik oldu
Kurban Bayramı'nda bu sene de manzara değişmedi! Acemi kasaplar hastanelik oldu Her sene olduğu gibi bu Kurban Bayramı'nda da birçok acemi kasap kurbanlık hayvan keserken kendini yaraladı. Yaralanan acemi kasaplar hastanenin yolunu tuttu.
28.06.2023 Yaşam
Çamaşır suyu içen bebek hastanelik oldu
Çamaşır suyu içen bebek hastanelik oldu Bursa'nın İnegöl ilçesinde bir evde çamaşır suyu içen bebek, hastanede tedavi altına alındı.
20.06.2023 Yaşam
Kız arkadaşını eve kabul etmeyen annesini hastanelik etti!
Kız arkadaşını eve kabul etmeyen annesini hastanelik etti! Konya'da eve davet ettiği kız arkadaşını kabul etmediği için oğlu tarafından darp edilen yaşlı kadın hastanelik oldu.
9.06.2023 Yaşam
'Kiracılar çıkmayınca daireye biber gazı sıktı' iddiası; 5 kişi hastanelik oldu
'Kiracılar çıkmayınca daireye biber gazı sıktı' iddiası; 5 kişi hastanelik oldu Muğla'nın Marmaris ilçesinde apart işleten G.U., iddiaya göre, bir süredir çıkmayan kiracılarına sinirlenip kaldıkları daireye biber gazı sıktı. 2'si çocuk 5 kişi gazdan etkilendi, gözaltına alınan G.U. ise serbest bırakıldı.
2.06.2023 Gündem
Süperfetasyon vakası doktorları şaşkına çevirdi! 28 günde ikinci kez hamile kaldı...
Süperfetasyon vakası doktorları şaşkına çevirdi! 28 günde ikinci kez hamile kaldı... Hamileyken hamile kalan 30 yaşındaki kadın doktorları şaşkına çevirdi. Sophie Small, aynı anda dünyaya getirdiği kızlarının ikiz olduğunu sanıyordu. Ama sıradışı bir fenomen sonucu ikisine farklı zamanlarda hamile kaldığı ortaya çıktı.
1.06.2023 Dünya
Hadise hastanelik oldu! 'Doktorum müdahale etti'
Hadise hastanelik oldu! 'Doktorum müdahale etti' Adının aşk dedikodularına karıştığı rapçi Murda ile çıkardığı 'Sen Dönene Kadar' şarkısıyla adından sıkça söz ettiren ve son günlerde yoğun konser maratonuyla dikkatleri üzerine çeken popçu Hadise Açıkgöz, iş temposuna dayanamayıp hastanelik oldu.
26.05.2023 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Hastanelik Oldu ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki hastanelik oldu haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.