Harun Uyar

Harun Uyar

Son dakika Harun Uyar haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Harun Uyar ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Harun Uyar haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Harun Uyar

haberleri sayfasında son dakika yaşanan harun uyar gelişmeleri de dahil olmak üzere 42 harun uyar haberi bulunmuştur. Tüm harun uyar haberleri aşağıda listelenmiştir.
Ryan Babel tam isabet mi?
Ryan Babel tam isabet mi? Beşiktaş'ın her konuda anlaşmaya vardığı Hollandalı yıldızı futbol yorumcusu Harun Uyar'a sorduk.
24.09.2021 Beşiktaş
'Böyle derbi olmaz!'
'Böyle derbi olmaz!' Futbol yorumcusu Harun Uyar, derbiyi Sampiy10'a değerlendirdi.
6.12.2016 Fenerbahçe
'Güneş'i ve Avcı'yı kutluyorum'
'Güneş'i ve Avcı'yı kutluyorum' Futbol yorumcusu Harun Uyar, cumartesi günü oynanan zirve mücadelesi Beşiktaş- Başakşehir maçına farkı bir bakış açısı getirdi.
24.09.2021 Beşiktaş
Cimbom'da artçı şoklar devam ediyor!
Cimbom'da artçı şoklar devam ediyor! Galatasaray'da neler oluyor? Futbol yorumcusu Harun Uyar ile konuştuk.
24.09.2021 Galatasaray
'İyi olan kazansın'
'İyi olan kazansın' Futbol yorumcusu Harun Uyar, pazar günü oynanacak kritik Fenerbahçe- Galatasaray maçı öncesi Sampiy10'a çok özel değerlendirmelerde bulundu.
24.09.2021 Galatasaray
'Beşiktaş taraftarı da seni affetmez'
'Beşiktaş taraftarı da seni affetmez' Futbol Yorumcusu Harun Uyar, Beşiktaş - Trabzonspor maçını Şampiy10'a yorumladı.
6.11.2016 Beşiktaş
Yolun açık olsun Kara Kartal
Yolun açık olsun Kara Kartal Beşiktaş'ın Vodafone Arena'da Napoli maçında gösterdiği performansı futbol yorumcusu Harun Uyar ile konuştuk
24.09.2021 Beşiktaş
Vodafone Arena'nın büyüsünü Eva açıkladı!
Vodafone Arena'nın büyüsünü Eva açıkladı! Futbol yorumcusu Harun Uyar, Sampiy10 için Beşiktaş'ın kızıl saçlı çılgın taraftarı Eva Hamamcı'yla Vodafone Arena'nın büyüsünü konuştu.
24.09.2021 Beşiktaş
'Ersun Yanal'ın zekası Aslan'ı avladı'
'Ersun Yanal'ın zekası Aslan'ı avladı' Futbol yorumcusu Harun Uyar, Trabzonspor'un Galatasaray karşısında aldığı galibiyetteki sırrı Sampiy10'a değerlendirdi.
24.09.2021 Trabzonspor
Beşiktaş uçtu, Fener çöktü!
Beşiktaş uçtu, Fener çöktü! Futbol yorumcusu Harun Uyar, Avrupa'daki temsilcilerimizin bu haftadaki maçlarını Şampiy10'a değerlendirdi.
21.10.2016 Fenerbahçe
"Gözler Fatih Terim'i arıyor"
"Gözler Fatih Terim'i arıyor" Futbol yorumcusu Harun Uyar, Fatih Terim ile ilgili Sampiy10'a çok özel açıklamalar yaptı.
13.10.2016 Dunya Kupasi 2018
Arda'sız Milli Takım olur mu ?
Arda'sız Milli Takım olur mu ? Arda- Terim krizini futbol yorumcusu Harun Uyar'a sorduk:
4.10.2016 Dunya Kupasi 2018
'Beşiktaş'ın derdi yok Güneş'i var'
'Beşiktaş'ın derdi yok Güneş'i var' Beşiktaş- Galatasaray derbisinin perde arkasını futbol yorumcusu Harun Uyar ile konuştuk.
24.09.2021 Beşiktaş
'Fenerbahçe'nin dünü bugünü yarını...'
'Fenerbahçe'nin dünü bugünü yarını...' Fenerbahçe'nin son durumunu spor yorumcusu Harun Uyar, Şampiy10'a yorumladı.
24.09.2021 Fenerbahçe
Meryem Suresi Türkçe Arapça okunuşu, meali ve tefsiri!
Meryem Suresi Türkçe Arapça okunuşu, meali ve tefsiri! Meryem Suresi, konusunu Hz. Meryem’den alması sebebi ile surenin ismi bu olmuştur. Müslümanların Mekke’den, Habeşistan’a hicret etmeden öncesinde ve Fatır Suresinden de sonra inen suredir. Sure doksan sekiz ayetten oluşuyor ve Kuran-ı Kerim’de 19. Sırada yer alırken, 44. Sırada indirilmiştir. İçerisinde tilavet secdesi bulundurur. Peki, Ramazan ayında Meryem Suresi okumanın yararları ve faziletleri nelerdir? İşte Meryem Suresi Türkçe Arapça okunuşu ve tefsiri
4.05.2023 Sureler
MHP'nin milletvekili aday listesi açıklandı
MHP'nin milletvekili aday listesi açıklandı MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın, 14 Mayıs 2023 tarihinde yapılacak Milletvekilliği Genel Seçimlerinde Milliyetçi Hareket Partisinin aday listesinin tamamlandığını açıkladı. Genel Başkan Bahçeli Osmaniye 1. sıradan aday oldu. İşte il il milletvekili adaylarının listesi.
6.04.2023 Gündem
En'am Suresi Türkçe Arapça okunuşu ve tefsiri! En'am Suresi Okumanın yararları ve faziletleri
En'am Suresi Türkçe Arapça okunuşu ve tefsiri! En'am Suresi Okumanın yararları ve faziletleri Kuran-ı Kerim’de 6’ıncı sure olarak anılan En’am suresi toplamda 165 ayetten müteşekkildir. Sure adını 136, 138 ve 139’uncu ayetlerde geçen en’am (Müşriklerin bazı hayvanların etini helal, bazı hayvanların etini haram kılması) kelimesinden almaktadır. Sure Mekki bir suredir. Bir seferde inen bir suredir.
16.03.2023 Dini Bilgiler
FETÖ'nün 'kaset kumpası' davasında sanıklara ceza yağdı
FETÖ'nün 'kaset kumpası' davasında sanıklara ceza yağdı Eski CHP Genel Başkanı Deniz Baykal ile bazı eski MHP'li yöneticilerin özel hayatlarına ilişkin görüntülerin internette yayınlanmasıyla ilgili, FETÖ/PDY elebaşı Fetullah Gülen'in de aralarında bulunduğu 171 sanıklı davada karar çıktı. 120 sanıktan 44’ü hakkında 6 yıl 3 aydan 92 yıl 10 aya kadar hapis cezası verildi. Aralarında FETÖ elebaşı Fetullah Gülen’in de bulunduğu 46 sanığın dosyası ayrıldı. 3 sanığın dosyası tefrik edilirken, 2 sanık hakkında da ölüm nedeniyle düşme kararı verildi.
27.04.2022 Gündem
AK Parti'nin 75 kişilik MKYK listesi belli oldu!
AK Parti'nin 75 kişilik MKYK listesi belli oldu! AK Parti 7. Olağan Büyük Kongresi'nde Merkez Karar ve Yönetim Kurulu (MKYK), Merkez Disiplin Kurulu, Siyasi Erdem ve Etik Kurulu ile Genel Merkez Parti İçi Demokrasi Hakem Kurulunun yeni üyeleri belirlendi.
24.03.2021 Siyaset
1071 akademisyenden, Anayasa Mahkemesi kararına karşı bildiri
1071 akademisyenden, Anayasa Mahkemesi kararına karşı bildiri Anayasa Mahkemesinin (AYM), "Barış İçin Akademisyenler İnisiyatifi" metnine imza atan 10 akademisyenin "terör örgütü propagandası yapmak" suçundan cezalandırıldıkları gerekçesiyle yaptıkları bireysel başvuruda "hak ihlali" kararı vermesine ilişkin 1071 akademisyen karşı bildiri imzaladı.
29.07.2019 Gündem
Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'tan şok açıklamalar
Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'tan şok açıklamalar Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, FB TV ekranlarında Sarı-lacivertli kulübün gündemine dair birbirinden çarpıcı açıklamalarda bulundu.
10.10.2018 Fenerbahçe
Jandarma Genel Komutanlığı’na kim atanacak? Alataş kulisi
Jandarma Genel Komutanlığı’na kim atanacak? Alataş kulisi Görev sürelerini dolduran kuvvet komutanları ile bazı komutanların emekli edilmesinde, başta 15 Temmuz gecesi olmak üzere, darbe girişimi sonrası FETÖ ile mücadeledeki performanslarının etkili olduğu ileri sürüldü. Orgeneral Yaşar Güler’in Kara Kuvvetleri Komutanlığı’na atanmasıyla boşta kalan Jandarma Genel Komutanlığı için iki ihtimal üzerinde duruluyor: Ya Kara Kuvvetleri'nden bir orgeneral ya da Jandarma bünyesinden bir korgeneral atanacak. Jandarma Genel Komutanlığı'nda en kıdemli korgeneral olan Korgeneral Mustafa Kemal Alataş ise en dikkat çeken isim...
29.09.2021 Gündem
Miraç Kandilinde neler yapılmalı? En güzel Kandil mesajları!
Miraç Kandilinde neler yapılmalı? En güzel Kandil mesajları! Miraç Kandili bu akşam idrak edilecek. Bu mübarek gecede neler yapılmalı? Miraç Kandili nasıl değerlendirilmeli, Bu önemli gecede hangi dualar edilmeli, Miraç Kandili hakkında merak edilenleri sizin için derledik. En Güzel Kandil mesajları haberimizde...
29.09.2021 Gündem
Kayserispor tek golle turladı
Kayserispor tek golle turladı Süper Lig ekiplerinden Kayserispor, kupada Zonguldak Kömürspor'a konuk oldu.
23.09.2015 Kayseri Spor
440 PKK'lı öldürüldü
440 PKK'lı öldürüldü PKK ve şehir yapılanması KCK ile terör örgütünün gençlik yapılanması YDG-H üyelerine yönelik, yurtiçi ve yurtdışındaki operasyonlar devam ediyor. Bugüne kadarki operasyonlarda 440 terörist etkisiz hale getirildi, 150'si ağır olmak üzere 400'ün üzerinde de terörist yaralandı.
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Harun Uyar ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki harun uyar haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.