Halis Aygün

Halis Aygün

Son dakika Halis Aygün haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Halis Aygün ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Halis Aygün haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Halis Aygün

haberleri sayfasında son dakika yaşanan halis aygün gelişmeleri de dahil olmak üzere 278 halis aygün haberi bulunmuştur. Tüm halis aygün haberleri aşağıda listelenmiştir.
Üniversite kayıtları ne zaman? 2022-2023 üniversite kayıtları ne zaman başlıyor ve bitiyor? Kayıt için gerekli evraklar ve tarihleri!
Üniversite kayıtları ne zaman? 2022-2023 üniversite kayıtları ne zaman başlıyor ve bitiyor? Kayıt için gerekli evraklar ve tarihleri! Üniversite kayıtları ne zaman başlıyor, bitiyor? YKS tercih sonuçları açıklanınca, öğrenciler üniversite kayıt tarihleri için araştırma yapmaya başladı. YKS tercihlerini 27 Temmuz - 5 Ağustos tarihleri arasında tamamlayan üniversite adayları YKS tercih sonucunu öğrendi. Peki, Üniversite kayıtları nasıl yapılır, üniversite kayıt için gerekli belgeler nelerdir, elektronik kayıt nasıl yapılır, üniversite kayıtları online yapılır mı?
15.08.2022 Eğitim
KPSS soruşturmasında sorular ve para trafiği mercek altında
KPSS soruşturmasında sorular ve para trafiği mercek altında Ankara'da, 2022 Kamu Personel Seçme Sınavı (KPSS) soruşturması kapsamında, sorular ve el koyulan diğer materyallerin incelenmesi sürüyor. Ayrıca yayınevi ve ÖSYM çalışanlarının hesaplarındaki para akışının da incelendiği öğrenildi.
5.08.2022 Gündem
ÖSYM KPSS 'iptal' dedi, Yediiklim'den açıklama geldi! İşte yeni sınav takvimi ve kritik uyarılar...
ÖSYM KPSS 'iptal' dedi, Yediiklim'den açıklama geldi! İşte yeni sınav takvimi ve kritik uyarılar... ÖSYM KPSS’yi iptal ettiğini duyurdu, son dakika açıklamaları art arda geldi. ÖSYM yeni takvimi açıkladı, 6-7 ve 14 Ağustos’ta yapılacak oturumlar da ertelendi. Peki yeni sınavlar ne zaman yapılacak, takvim nasıl işleyecek, sorular nasıl hazırlanacak? İşte ÖSYM Başkanı Ersoy ve uzmanların değerlendirmeleri...
5.08.2022 Eğitim
ÖSYM Başkanı Ersoy duyurdu: KPSS iptal edildi
ÖSYM Başkanı Ersoy duyurdu: KPSS iptal edildi KPSS ile ilgili son dakika gelişmesi! Milyonlar bekliyordu. ÖSYM'den açıklama geldi. 31 Temmuz'da yapılan KPSS iptal edildi. ÖSYM Başkanı Prof. Dr. Bayram Ali Ersoy, 6-7 Ağustos 2022 ve 14 Ağustos 2022'de yapılacak KPSS oturumlarının ertelendiğini söyledi. İptal edilen KPSS ne zaman yapılacak? İşte merak edilen soruların yanıtları...
4.08.2022 Eğitim
KPSS son dakika haberleri! KPSS iptal mi, KPSS 2022 sınavında son durum ne, iptal olur mu, oturumlar yeniden yapılır mı?
KPSS son dakika haberleri! KPSS iptal mi, KPSS 2022 sınavında son durum ne, iptal olur mu, oturumlar yeniden yapılır mı? KPSS iptal olur mu? sorusu benzer soru iddialarının ardından en çok sorgulanan soruların başında geliyor. KPSS'de 30’un üzerinde sorunun deneme testlerinde çıkması, soruların sızdırıldığı iddialarını gündeme getirirken, Devlet Denetleme Kurumu’nun başlattığı inceleme işleminin son durumu merak sorgulanıyor. Peki, KPSS iptal edilir mi, KPSS 2022 oturumları yeniden yapılır mı?
4.08.2022 Eğitim
Bayram Ali Ersoy kimdir? Yeni ÖSYM Başkanı Prof. Dr. Bayram Ali Ersoy nereli, kaç yaşında, hangi görevlerde bulundu? Biyografisi, akademik kariyeri ve hayatı…
Bayram Ali Ersoy kimdir? Yeni ÖSYM Başkanı Prof. Dr. Bayram Ali Ersoy nereli, kaç yaşında, hangi görevlerde bulundu? Biyografisi, akademik kariyeri ve hayatı… Resmi Gazete’de yayımlanan atama kararıyla Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) Başkanlığına Prof. Dr. Bayram Ali Ersoy atandı. KPSS'de soruların sızdırıldığı iddialarının ardından ÖSYM Başkanı Halis Aygün Cumhurbaşkanı kararıyla görevden alınmıştı. Peki, Yeni ÖSYM Başkanı Prof. Dr. Bayram Ali Ersoy kimdir, nerelidir, kaç yaşında, hangi görevlerde bulundu?
4.08.2022 Gündem
KPSS'de kopya soruşturması! Polis baskın yaptı Yediiklim Yayınevi kendini böyle savundu...
KPSS'de kopya soruşturması! Polis baskın yaptı Yediiklim Yayınevi kendini böyle savundu... Devlet kurumlarında memur olmak için her yıl yaklaşık 1 milyonun üzerinde adayın katıldığı Kamu Personel Seçme Sınavı’nda (KPSS) soruların sızdırıldığı iddiaları, önceki gün gündeme bomba gibi düştü. İlk açıklamayı yapan Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM), ‘İddiaların incelemelerimiz neticesinde asılsız olduğu anlaşılmıştır’ dedi. Ancak aynı gün ilerleyen saatlerde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Devlet Denetleme Kurulu’na (DDK) konuyu inceleme talimatı verdi. Erdoğan, Twitter’dan yaptığı paylaşımda, “İnceleme sonucunda elde edilen veriler titizlikle değerlendirilecek, gerekli adımlar ivedilikle atılacaktır. Tek bir evladımızın dahi mağdur olmasına asla müsaade etmeyiz” ifadelerine yer verdi. Gece yarısı Resmi Gazete’de yayımlanan Cumhurbaşkanlığı kararıyla ÖSYM Başkanı Prof. Dr. Halis Aygün görevden alındı. Ankara Emniyet Müdürlüğü Mali Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, Yediiklim Yayınevi'ne ait 2 adrese baskın düzenledi. İddiaların odağındaki yayınevinden açıklama geldi.
4.08.2022 Gündem
ÖSYM Başkanlığı'na Bayram Ali Ersoy atandı
ÖSYM Başkanlığı'na Bayram Ali Ersoy atandı Son dakika gelişmesi. Halis Aygün'den boşalan Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) Başkanlığı koltuğuna Bayram Ali Ersoy getirildi. Atama kararı Resmi Gazete'nin bugünkü sayısında yayımlandı.
3.08.2022 Gündem
KPSS'de sızıntı iddiası! Polis yayınevine operasyon başlattı
KPSS'de sızıntı iddiası! Polis yayınevine operasyon başlattı Devlet Denetleme Kurulu, KPSS soruların birtakım yayınevinin deneme kitaplarıyla aynı olduğuna dair ortaya atılan iddialar üzerine Ankara Cumhuriyet Başsavcılığına suç duyurusunda bulundu. Öte yandan YÖK'ten de iddialara ilişkin inceleme başlatıldığı bildirildi. Bu gelişmelerin ardından Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı, Devlet Denetleme Kurulu’nun suç duyurusu üzerine soruşturma başlattı. Ankara Emniyet Müdürlüğü Mali Suçlarla Mücadele Şubesi ekiplerince KPSS sorularıyla ilgili iddialar kapsamında, Yediiklim Yayınevi'ne yönelik operasyon düzenlendi. Ankara'da yayınevine ait 2 adreste arama başlatıldı.
3.08.2022 Gündem
Devlet Denetleme Kurulu Başkanı'ndan KPSS açıklaması: Bir sorun görünüyor
Devlet Denetleme Kurulu Başkanı'ndan KPSS açıklaması: Bir sorun görünüyor KPSS'de sorularının sızdırıldığı iddiası üzerine Devlet Denetleme Kurulu, ÖSYM'de ve yayınevinde incelemelere başladı. Devlet Denetleme Kurulu Başkanı Yunus Arıncı ise, "Bir sorun görünüyor. KPSS ile ilgili sorunun ne boyutta olduğunu müfettiş arkadaşlarımızın çalışması gösterecek" açıklamasında bulundu. CNN Türk muhabiri Ahmet Türkeş, KPSS'deki sızıntı iddialarıyla ilgili atılacak adımları anlattı.
3.08.2022 Gündem
Hafta sonu 2022-KPSS Lisans (Alan Bilgisi) sınavı yapılacak mı? 6-7 Ağustos KPSS sınavı iptal mi? KPSS Alan sınavı ertelenecek mi?
Hafta sonu 2022-KPSS Lisans (Alan Bilgisi) sınavı yapılacak mı? 6-7 Ağustos KPSS sınavı iptal mi? KPSS Alan sınavı ertelenecek mi? KPSS sorularının sızdırıldığı iddiası sonrası ÖSYM Başkanı Prof. Dr. Halis Aygün’ün görevden alınmasıyla ilgili yankılar sürüyor. İddiaya göre, sınavda çıkan coğrafya, tarih, matematik gibi farklı alanlardaki 20'den fazla soru, sınavdan önce bir yayınevinin deneme sınavlarında yer aldı. İddialar üzerine, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Devlet Denetleme Kuruluna (DDK) talimat verdiği açıklandı. Öte yandan. 2022 KPSS ile ilgili oturumlar da devam ediyordu Bu hafta sonu yapılacak KPSS alan bilgisi sınavlarının ne olacağı merak konusu oldu. İncelemeler devam ederken, 6-7 Ağustos tarihlerinde yapılacak KPSS Alan Bilgisi sınavlarının iptal olup olmayacağı, sınavın başka bir tarihe ertelenip ertelenmeyeceği de araştırılıyor. Peki, Hafta sonu 2022-KPSS Lisans (Alan Bilgisi) sınavı yapılacak mı? 6-7 Ağustos KPSS sınavı iptal mi? KPSS Alan sınavı ertelenecek mi? İşte 2022 KPSS ile ilgili son gelişmeler…
3.08.2022 Eğitim
KPSS'de sızıntı iddiasında detaylar ortaya çıktı
KPSS'de sızıntı iddiasında detaylar ortaya çıktı Cumhurbaşkanı Erdoğan, 2022 KPSS Lisans oturumundaki bazı sorulara ilişkin iddialarla ilgili Devlet Denetleme Kuruluna inceleme talimatı vermişti. Ardından da Resmi Gazete'de yayımlanan Cumhurbaşkanlığı atama kararıyla Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) Başkanı Prof. Dr. Halis Aygün, görevden alındı. Peki Devlet Denetleme Kurulu neyi araştıracak? Hafta sonu KPSS sınavı olacak mı? İşte detaylar...
3.08.2022 Haber
KPSS iptal olur mu? 2022 KPSS benzer sorular iptal edilecek mi, şimdi ne olacak, süreç nasıl işleyecek? KPSS benzer sorular olayında son durum!
KPSS iptal olur mu? 2022 KPSS benzer sorular iptal edilecek mi, şimdi ne olacak, süreç nasıl işleyecek? KPSS benzer sorular olayında son durum! 2022 KPSS oturumunun ilki geçen hafta yapıldı. KPSS Lisans oturumu sonrası sınava giren adaylar 30’un üzerinde sorunun deneme testlerinde çıktığını iddia ederek, KPSS’de sorularının sızdırıldığını ifade ettiler. ÖSYM 'iddialar asılsız' açıklaması yapsa da Resmi Gazete’de Cumhurbaşkanı Erdoğan imzasıyla yayınlanan karara göre ÖSYM Başkanı Prof. Dr. Halis Aygün görevden alındı. Erdoğan dün sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada DDK’ye talimat verildiğini de aktardı. Adaylar şimdi KPSS iptal mi, KPSS iptal edilirse ne olur, KPSS tekrarlanacak mı? gibi sorulara yanıt aramaya başladı. Peki, KPSS iptal edilecek mi, KPSS iptal olursa ne olur 2022?
3.08.2022 Gündem
KPSS'de soruların sızdırıldığı iddiası! ÖSYM Başkanı Halis Aygün görevden alındı: Süreç nasıl işleyecek?
KPSS'de soruların sızdırıldığı iddiası! ÖSYM Başkanı Halis Aygün görevden alındı: Süreç nasıl işleyecek? KPSS'deki bazı soruların, bir yayınevinin deneme sınavında çıktığı öne sürülmüştü. Bu iddia üzerine Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Devlet Denetleme Kurulu'na inceleme talimatı verdi, gece yarısı da ÖSYM Başkanı'nı görevden aldı. CNN Türk muhabiri Ahmet Türkeş, KPSS'deki sızıntı iddialarıyla ilgili atılacak adımları anlattı.
3.08.2022 Gündem
Halis Aygün kimdir, neden görevden alındı, eski ÖSYM Başkanı Halis Aygün nereli, kaç yaşında? Kısaca ÖSYM başkanı kimdir?
Halis Aygün kimdir, neden görevden alındı, eski ÖSYM Başkanı Halis Aygün nereli, kaç yaşında? Kısaca ÖSYM başkanı kimdir? ÖSYM Başkanı Prof. Dr. Halis Aygün görevden alındı. İlgili karar Resmi Gazete’de de yayımlandıç Söz konusu gelişmenin ardından “Halis Aygün kimdir, kaç yaşında ve neden görevden alındı?” sorularına yanıt aranmaya başlandı.
3.08.2022 Gündem
Yeni ÖSYM başkanı kim olacak (oldu), görevden alınan Prof. Dr. Halis Aygün yerine kim gelecek? ÖSYM yeni başkanı belli oldu mu, ne zaman atanacak?
Yeni ÖSYM başkanı kim olacak (oldu), görevden alınan Prof. Dr. Halis Aygün yerine kim gelecek? ÖSYM yeni başkanı belli oldu mu, ne zaman atanacak? ÖSYM Başkanı Halis Aygün'ün Cumhurbaşkanlığı Kararnamesiyle görevden alındı. 2018 yılından beri ÖSYM başkanlığı görevini yürüten Halis Aygün’ün yerine kimin geleceği merak ediliyor. Peki, yeni ÖSYM Başkanı kim olacak, Halis Aygün yerine kim geldi? ÖSYM yeni başkanı ne zaman belli olacak?
3.08.2022 Eğitim
ÖSYM başkanı görevden alındı mı, ÖSYM başkanı Halis Aygün kimdir, kaç yaşında, nerelidir, neden görevden alındı, KPSS kopya iddialarından mı?
ÖSYM başkanı görevden alındı mı, ÖSYM başkanı Halis Aygün kimdir, kaç yaşında, nerelidir, neden görevden alındı, KPSS kopya iddialarından mı? KPSS’deki bazı soruların Yediiklim yayınevinin çıkardığı çalışma kitaplarında çıktığı iddialarının ardından Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) Başkanı Prof. Dr. Halis Aygün hakkında flaş karar alındı. Peki, ÖSYM başkanı görevden alındı mı, neden görevden alındı? ÖSYM başkanı Halis Aygün kimdir, nerelidir, kaç yaşında?
3.08.2022 Gündem
ÖSYM Başkanı Halis Aygün görevden alındı
ÖSYM Başkanı Halis Aygün görevden alındı Son dakika gelişmesi. Resmi Gazete'nin bugünkü sayısında Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın imzasıyla yayımlanan karara göre, ÖSYM Başkanı Halis Aygün görevden alındı.
2.08.2022 Gündem
Kansere yenik düşen Şebinkarahisar Belediye Başkanı  Şahin Yılancı, son yolcuğuna uğurlandı
Kansere yenik düşen Şebinkarahisar Belediye Başkanı Şahin Yılancı, son yolcuğuna uğurlandı İstanbul'da kanser tedavisi gördüğü hastanede hayatını kaybeden Giresun'un Şebinkarahisar ilçesi Belediye Başkanı Şahin Yılancı (51), gözyaşlarıyla toprağa verildi.
27.07.2022 Gündem
YKS Yükseköğretim programları ve kontenjanları kılavuzu! YKS tercih kılavuzu 2022 yayınlandı mı?
YKS Yükseköğretim programları ve kontenjanları kılavuzu! YKS tercih kılavuzu 2022 yayınlandı mı? 2022-YKS Yükseköğretim Programları ve Kontenjanları Kılavuzu, yayımlandı. Üniversitelerin toplam kontenjanı 1 milyon 61 bin 686 olarak belirlendi.
19.07.2022 Eğitim
YKS başarı sıralaması ve kontenjanları! Sözel, Sayısal, Eşit Ağırlık 2 ve 4 yıllık üniversite taban puanları, başarı sıralaması ve kontenjanları
YKS başarı sıralaması ve kontenjanları! Sözel, Sayısal, Eşit Ağırlık 2 ve 4 yıllık üniversite taban puanları, başarı sıralaması ve kontenjanları 2022-YKS Yükseköğretim Programları ve Kontenjanları Kılavuzu yayımlandı. YKS üniversite taban puanları, başarı sıralaması ve kontenjanları açıklandı. Peki, 2 yıllık ve 4 yıllık YKS üniversite taban puanları, kontenjanları ve başarı sıralaması ne oldu?
19.07.2022 Eğitim
YKS tercih hakkı 24 mü, en az ve en çok kaç tercih yapabiliyorsun? Üniversitede kaç tercih hakkı var?
YKS tercih hakkı 24 mü, en az ve en çok kaç tercih yapabiliyorsun? Üniversitede kaç tercih hakkı var? YKS en az kaç tercih hakkı var? ÖSYM Başkanı Prof.Dr. Halis Aygün, sosyal medya hesabından merakla beklenen 2022 YKS sonuçlarının açıklandığını duyurdu. 18-19 Haziran 2022 tarihlerinde üç oturumda yapılan Yükseköğretim Kurumları Sınavı sonuçlarına adaylar sonuc.osym.gov.tr adresinden ulaşabiliyor. Peki, Üniversite tercih hakkı kaç tane 2022?
19.07.2022 Eğitim
YKS birincisi kim oldu, YKS’de kaç birinci var? YKS birincileri hangi illerden?
YKS birincisi kim oldu, YKS’de kaç birinci var? YKS birincileri hangi illerden? Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) sonuçları açıklandı. Adaylar, sonuçları ÖSYM'nin 'sonuc.osym.gov.tr' sayfasından öğrenebiliyor. Öte yandan “YKS birincisi kim oldu, YKS’de kaç birinci var, YKS birincileri hangi illerden?” sorularına da yanıt aranmaya başlandı.
18.07.2022 Eğitim
YKS tercih kılavuzu 2022 yayınlandı mı, YKS tercihleri ne zaman? Tercih robotu çalışıyor mu?
YKS tercih kılavuzu 2022 yayınlandı mı, YKS tercihleri ne zaman? Tercih robotu çalışıyor mu? YKS tercih kılavuzu 2022 ne zaman açıklanacak, tercih kılavuzu yayınlandı mı? YKS 2022 sonuçları açıklandı. ÖSYM Başkanı Halis Aygün, 18-19 Haziran'da gerçekleştirilen Yükseköğretim Kurumları Sınavı (2022-YKS) sonuçlarının kurumun web sitesinden açıklandığını duyurdu.
18.07.2022 Eğitim
ÖSYM'den son dakika YKS açıklaması
ÖSYM'den son dakika YKS açıklaması Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) Başkanı Prof. Dr. Halis Aygün, Yükseköğretim Kurumları Sınavı'nın tüm oturumlarının başarıyla tamamlandığını duyurdu.
19.06.2022 Eğitim

Benzer Haber Etiketleri

Halis Aygün ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki halis aygün haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.