Haliç Üniversitesi

Haliç Üniversitesi

Son dakika haliç üniversitesi haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan haliç üniversitesi ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını haliç üniversitesi haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Haliç Üniversitesi

haberleri sayfasında son dakika yaşanan haliç üniversitesi gelişmeleri de dahil olmak üzere 420 haliç üniversitesi haberi bulunmuştur. Tüm haliç üniversitesi haberleri aşağıda listelenmiştir.
İnci Taneleri dizisinde Nehir’i kim oynuyor, Azem’in kızı Nehir Sera Kutlubey kimdir, kaç yaşında?
İnci Taneleri dizisinde Nehir’i kim oynuyor, Azem’in kızı Nehir Sera Kutlubey kimdir, kaç yaşında? Kanal D’nin reyting rekorları kıran dizisi 'İnci Taneleri'nde uzun süredir Azem’in kızı Nehir Yücedağ’ın kim olacağı merak ediliyordu. Nehir karakterine hayat verecek olan oyuncunun Serra Kutlubey olacağı iddia edildi.
25.04.2024 Magazin
Cumhurbaşkanı Erdoğan: İsrail tam anlamıyla soykırım politikası uyguluyor
Cumhurbaşkanı Erdoğan: İsrail tam anlamıyla soykırım politikası uyguluyor Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul’da İlim Yayma Vakfı 53. Olağan Genel Kurulu'nda önemli açıklamalarda bulundu. "7 Ekim'den beri Gazze'de yaşananlar tahammül sınırlarını aşmıştır" diyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Netanyahu ve gözünü kin bürümüş yönetimi, günümüzün Nazileri olarak isimlerini modern dönem canilerinin yanına ekletmişlerdir. Bu katliamcıların uluslararası hukuk önünde hesap vermeleri için elimizden geleni yapıyoruz" ifadelerini kullandı.
9.03.2024 Gündem
40 üniversite için yeni karar! Cumhurbaşkanı Erdoğan imzaladı
40 üniversite için yeni karar! Cumhurbaşkanı Erdoğan imzaladı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın kararıyla 40 üniversite bünyesinde 52 yeni fakülte, enstitü ve yüksekokul kurulduğu Resmi Gazete'de yayımlandı.
4.08.2023 Gündem
Ferit Korhan aradığı bacanağı buldu! Yalı Çapkını Saffet kimdir? Ediz Akşehir kimdir, hangi dizilerde oynadı?
Ferit Korhan aradığı bacanağı buldu! Yalı Çapkını Saffet kimdir? Ediz Akşehir kimdir, hangi dizilerde oynadı? Yalı Çapkını Saffet kimdir sorusunun yanıtı merak ediliyor. Suna ve Abidin ayrılığı sonrası Ediz Akşehir'in canlandırdığı Saffet karakteri de araştırılmaya başlandı. Ferit ve Seyran ikilisinden sonra Korhan Ailesi'nde en merak edilen çift olan Abidin ve Suna Yalı Çapkını son bölümde ayrıldı. Gözyaşlarının sel olduğu sahneler sonrası Suna'ya talip olan Saffet karakteri kimdir? Ediz Akşehir kaç yaşında, hangi dizilerde oynadı?
31.03.2023 Televizyon
Arka Sokaklar'ın Volkan Komiseri Boğaç Aksoy'dan haber var!
Arka Sokaklar'ın Volkan Komiseri Boğaç Aksoy'dan haber var! 'Arka Sokaklar' dizisinde hayat verdiği Volkan Komiser karakteriyle büyük beğeni toplayan yakışıklı oyuncu Boğaç Aksoy, bir süredir lenf kanseriyle mücadele ediyordu. Aksoy, sevenlerine güzel haberi duyurdu.
16.11.2022 Magazin
Cinsiyet değiştiren Aybike Esin Tumluer kimdir? İşte ünlü oyuncunun Atlas Karan Tumluer olduktan sonraki yeni hali ve biyografisi!
Cinsiyet değiştiren Aybike Esin Tumluer kimdir? İşte ünlü oyuncunun Atlas Karan Tumluer olduktan sonraki yeni hali ve biyografisi! Cinsiyet değiştiren Aybike Esin Tumluer’in Atlas Karan Tumluer olduktan sonraki fotoğrafları gündem oldu. 2017'de cinsiyet değiştiren, İlişki Durumu Karışık dizisindeki rolüyle tanınan Aybike Esin Tumluer, adını Atlas Karan Tumluer olarak değiştirmişti. Ünlü oyuncunun son hali sosyal medyada konuşuluyor. Peki, Cinsiyet değiştiren Aybike Esin Tumluer kimdir? Atlas Karan Tumluer kimdir? Aybike Esin Tumluer’in çocuğu var mı? İşte Aybike Esin Tumluer’in yeni hali ve oynadığı diziler!
16.10.2022 Ünlüler Dünyası
Sera Kutlubey kimdir, kaç yaşında ve nereli? İşte Sera Kutlubey dizileri ve filmleri!
Sera Kutlubey kimdir, kaç yaşında ve nereli? İşte Sera Kutlubey dizileri ve filmleri! Sera Kutlubey, İyilik dizisindeki Damla karakteri ile gündeme geliyor. Dizide yakın arkadaşının kocasıyla ilişki yaşayan kadını canlandıran Sera Kutlubey, değişen imajı ve oyunculuğuyla dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Peki, Sera Kutlubey kimdir, kaç yaşında ve nereli? İşte Sera Kutlubey dizileri ve filmleri!
3.05.2022 Magazin
Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı İtalya’da panel düzenledi
Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı İtalya’da panel düzenledi Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı’nın uluslararası meselelere ilişkin sorunlar ve çözüm önerilerini değerlendirmek ve Türkiye’nin tezlerini ve yaklaşımlarını uluslararası kamuoyuna aktarmak hedefiyle yürüttüğü kamu diploması faaliyetlerinin yeni durağı İtalya oldu. İletişim Başkanlığınca İtalya’nın başkenti Roma’da “Birleşmiş Milletler Güvenlik Konseyi Reformu: Uluslararası Düzenin Yeniden İnşasına Yönelik Yeni Bir Yaklaşım” başlıklı bir panel düzenlendi.
27.04.2022 Dünya
Elif Buse Doğan: Ailem adımı 'Langıdı Elif' koydu
Elif Buse Doğan: Ailem adımı 'Langıdı Elif' koydu Elif Buse Doğan ve Serkan Çağrı’nın 'Nefesten Sese' adlı programlarında seslendirdikleri ‘Samsak Döveci’ sosyal medyada paylaşım rekorları kırdı. Elif Buse Doğan, türkünün bir anda viral olmasıyla ilgili “Caps’ler çok yaratıcıydı, ondan sanırım” diyor.
24.04.2022 Magazin
Gizem Tuncer kimdir? Mahmut Tuncer'in kızı Gizem Tuncer ne iş yapıyor?
Gizem Tuncer kimdir? Mahmut Tuncer'in kızı Gizem Tuncer ne iş yapıyor? Mahmut Tuncer’in müzisyen kızı Gizem Tuncer magazinin gündeminde! Katıldığı bir magazin programında "Kendi parasını kazanmayan birine aşık olabilir misiniz?" sorusuna tepki çeken açıklamada bulunan Gizem Tuncer, verdiği cevap ile sosyal medyanın gündemine oturdu. Peki, Gizem Tuncer kimdir, kaç yaşında ve nereli? İşte Mahmut Tuncer'in kızı Gizem Tuncer’in açıklamaları!
23.02.2022 Magazin
Üniversiteler kapanacak mı, online olacak mı? Omikron nedeniyle hangi üniversiteler uzaktan eğitime geçti?
Üniversiteler kapanacak mı, online olacak mı? Omikron nedeniyle hangi üniversiteler uzaktan eğitime geçti? Üniversiteler online olacak mı, üniversiteler uzaktan eğitim mi yapacak? YÖK üniversitelerin kapanıp kapanmayacağına yönelik açıklama yaptı. 2021 yılında koronavirüs salgını sebebiyle eğitimlerine uzaktan devam eden üniversiteliler artan omikron vakaları nedeniyle bu yıl da okulların tatil olup olmadığını sorguluyor. Öte yandan bazı üniversiteler uzaktan eğitime geçti. Peki Üniversiteler kapanacak mı, üniversitelerde online eğitim olacak mı?
7.01.2022 Eğitim
Çığlık atan öğretim görevlisi olayı ile ilgili flaş gelişme!
Çığlık atan öğretim görevlisi olayı ile ilgili flaş gelişme! İstanbul'da 1 Kasım 2018 tarihinde trafik polislerinin ceza yazmasına sinirlenip, çığlık atan öğretim görevlisi Özlem Atan Tarlacı'nın görüntüsünü sosyal medyada paylaşan M.G.H., 'özel hayata ilişkin görüntü ve sesleri ifşa etmek' suçundan 2 yıl 1 ay hapis cezasına çarptırılırken, görüntüyü çeken polis memurları A.K. ve O.K. beraat etti.
25.10.2021 Yaşam
Hemşirelik başarı sıralaması kaç? İşte 2021 Hemşirelik taban puanları!
Hemşirelik başarı sıralaması kaç? İşte 2021 Hemşirelik taban puanları! Yükseköğretim Kurumları Sınavı'nın (YKS) açıklanmasıyla birlikte milyonlarca öğrenci tercihler ile ilgili detayları ve bölümlerin taban puanlarını araştırmaya başladı. Özellikle de hemşirelik bölümü tercih edecekler hemşirelik taban puanlarını merak ediyor. Peki, Hemşirelik başarı sıralaması kaç? Hemşirelik bölümleri hangi üniversitelerde var? Hemşirelik taban puanları...
29.07.2021 Eğitim
Prof. Dr. Melih Bulu kimdir? Boğaziçi Üniversitesi Rektörlüğü'ne kim getirildi?
Prof. Dr. Melih Bulu kimdir? Boğaziçi Üniversitesi Rektörlüğü'ne kim getirildi? Atama kararları Resmi Gazete'de yayımlandı. Atama kararlarına göre, Boğaziçi Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Melih Bulu görevinden alındı. Peki, Prof. Dr. Melih Bulu kimdir? Melih Bulu görevden neden alındı? Boğaziçi Üniversitesi Rektörlüğü'ne kim getirildi? İşte detaylar...
15.07.2021 Gündem
Kardeşlerim dizisinde Doruk öldü mü? Onur Seyit Yaran diziden ayrılıyor mu? İşte Kardeşlerim dizisi 17. bölüm fragmanı!
Kardeşlerim dizisinde Doruk öldü mü? Onur Seyit Yaran diziden ayrılıyor mu? İşte Kardeşlerim dizisi 17. bölüm fragmanı! Ekranların sevilen dizisi Kardeşlerim'de ilginç gelişmeler yaşanıyor. Yayınlandığı ilk günden bu yanan yürekleri dağlayan hikayesiyle ekranlara gelen Kardeşlerim dizisinde ilginç olaylar yaşanmaya devam ediyor. Dizinin sevilen karakteri Doruk'un dizinin fragmanında vurulması 'Onur Seyit Yaran diziden ayrılıyor mu?' sorusunu akıllara getirdi. Peki, Kardeşlerim dizisinde Doruk diziden ayrılacak mı? Onur Seyit Yaran diziden ayrılıyor mu? İşte Kardeşlerim dizisi 17. bölüm fragmanı!
12.06.2021 Gündem
Kardeşlerim dizisinin Doruk'u Onur Seyit Yaran'dan aşk itirafı!
Kardeşlerim dizisinin Doruk'u Onur Seyit Yaran'dan aşk itirafı! Kardeşlerim dizisiyle ön plana çıkan Onur Seyit Yaran, "Aşk senin için ne ifade ediyor?" sorusuna samimi bir yanıt verdi.
4.06.2021 Magazin
Boğaç Aksoy kimdir? Boğaç Aksoy kaç yaşında ve nereli? Boğaç Aksoy hastalığını açıkladı!
Boğaç Aksoy kimdir? Boğaç Aksoy kaç yaşında ve nereli? Boğaç Aksoy hastalığını açıkladı! Arka Sokaklar dizisinin sevilen oyuncusu Boğaç Aksoy hastalığını açıkladı. Boğaç Aksoy, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklama ile Lenfoma kanserine yakalandığını duyurdu. Pek çok kişi bu haberin ardından Boğaç Aksoy kimdir? Boğaç Aksoy kaç yaşında ve nereli? Boğaç Aksoy hastalığı ne? Boğaç Aksoy lenfoma mı oldu? sorularını araştırıyor. İşte Boğaç Aksoy hayatı, filmleri ve hastalığı ile ilgili merak edilenler...
5.05.2021 Gündem
Boğaç Aksoy kansere yakalandı! Sağlık durumu...
Boğaç Aksoy kansere yakalandı! Sağlık durumu... Genç oyuncu Boğaç Aksoy'dan sevenlerini üzen haber! Arka Sokaklar dizisinde rol alan genç oyuncu Boğaç Aksoy, lenfomaya yakalandığını duyurdu.
5.05.2021 Magazin
Fahrettin Altun'dan NATO'ya terörle mücadelede dayanışma çağrısı
Fahrettin Altun'dan NATO'ya terörle mücadelede dayanışma çağrısı Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Prof. Dr. Fahrettin Altun, NATO'ya terörle mücadelede dayanışma çağrısında bulup, "Türkiye, Avrupa'yı ve tüm müttefikleri etkileyen terör örgütlerine karşı göğüs göğüse çarpışırken, bu örgütleri tek başına bozguna uğratırken, kahramanca mücadelemizin karşılığı olarak müttefiklerimizden akıl ve izandan yoksun açıklamalar dinlemek ve müttefik bildiklerimizin ortak düşman olan terör örgütlerinin yanında yer aldığını görmek NATO'ya olan güvenimize gölge düşürüyor" dedi.
18.02.2021 Gündem
Sadakatsiz'e veda etti! Eren Vurdem neden ayrıldı?
Sadakatsiz'e veda etti! Eren Vurdem neden ayrıldı? Çarşamba akşamlarının en çok izlenen dizilerinden biri olan Sadakatsiz’de bir veda yaşandı. Eşini defalarca aldatmasıyla sosyal medyada çokça tepki çeken Mert karakterini canlandıran Eren Vurdem, diziye veda etti. Eren Vurdem, veda mesajını da sosyal medya hesabı üzerinden paylaştı. Peki, Eren Vurdem diziden neden ayrıldı?
28.01.2021 Televizyon
Bugün Savaşçı var mı? Savaşcı ne zaman? Savaşçı'nın yeni oyuncusu kim?
Bugün Savaşçı var mı? Savaşcı ne zaman? Savaşçı'nın yeni oyuncusu kim? Savaşçı dizisinin akıbeti haftalardır merak konusu olmuştu. Ancak, Savaşçı dizisinin başrol oyuncusu Berk Oktay'ın diziden ayrıldığını açıklamasının ardından yeni başrol oyuncusu kim olacağı sorusunu beraberinde getirmişti. Peki, Bugün Savaşçı var mı? Savaşcı ne zaman başlıyor? Savaşçı'nın yeni başrolü kim? İşte Savaşçı dizisi ile ilgili detaylar...
29.11.2020 Gündem
Diyanet İşleri'nden Erol Mütercimler hakkında suç duyurusu
Diyanet İşleri'nden Erol Mütercimler hakkında suç duyurusu Diyanet İşleri Başkanlığı, imam hatiplerle ilgili açıklamaları nedeniyle Erol Mütercimler hakkında suç duyurusunda bulundu.
10.09.2020 Gündem
Erol Mütercimler hakkında soruşturma başlatıldı
Erol Mütercimler hakkında soruşturma başlatıldı Erol Mütercimler katıldığı televizyon kanalı programında imam hatip mezunları hakkında sarf ettiği sözler tepkilere neden olmuştu. Edinilen bilgiye göre Haliç Üniversitesi Erol Mütercimler hakkında soruşturma başlattı.
9.09.2020 Gündem
Erol Mütercimler'in sözleri büyük tepki çekmişti! 'Yanlış anlaşıldım özür dileyeceğim'
Erol Mütercimler'in sözleri büyük tepki çekmişti! 'Yanlış anlaşıldım özür dileyeceğim' Katıldığı bir programda imam hatip mezunları için “Cinsi sapık, sahtekâr, ahlaksız” ifadelerini kullanan yazar Erol Mütercimler, “Toplumun bir kesiminde oluşan yanlış bir algıyı dile getirmek istedim. Yanlış anlaşıldım, özür dileyeceğim” dedi.
9.09.2020 Gündem
Erol Mütercimler kimdir? Erol Mütercimler İmam Hatipler ile ilgili ne söyledi?
Erol Mütercimler kimdir? Erol Mütercimler İmam Hatipler ile ilgili ne söyledi? Erol Mütercimler dün katıldığı televizyon kanalı programında imam hatip mezunları hakkında sarf ettiği sözler nedeniyle sosyal medyada tepkilere neden oldu. Mütercimler İmam Hatip mezunları için sapık, ahlaksız ve sahtekar kelimelerini kullandı. Erol Mütercimler kimdir?
8.09.2020 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Haliç Üniversitesi ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki haliç üniversitesi haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.