Gazete Vatan Logo

Ferit Korhan aradığı bacanağı buldu! Yalı Çapkını Saffet kimdir? Ediz Akşehir kimdir, hangi dizilerde oynadı?

Yalı Çapkını Saffet kimdir sorusunun yanıtı merak ediliyor. Suna ve Abidin ayrılığı sonrası Ediz Akşehir'in canlandırdığı Saffet karakteri de araştırılmaya başlandı. Ferit ve Seyran ikilisinden sonra Korhan Ailesi'nde en merak edilen çift olan Abidin ve Suna Yalı Çapkını son bölümde ayrıldı. Gözyaşlarının sel olduğu sahneler sonrası Suna'ya talip olan Saffet karakteri kimdir? Ediz Akşehir kaç yaşında, hangi dizilerde oynadı?

Ferit Korhan aradığı bacanağı buldu! Yalı Çapkını Saffet kimdir? Ediz Akşehir kimdir, hangi dizilerde oynadı?

Ediz Akşehir kimdir sorusunun yanıtı merak ediliyor. Yalı Çapkını dizisine Saffet karakteriyle dahil olan ünlü oyuncu Ediz Akşehir dizide Suna'nın yeni talibi olarak ön plana çıkıyor. Abidin ve Suna hikayesinin bitmesinden sonra Saffet ve Suna olarak izleyeceğimiz çift şimdiden dizinin izleyenlerinin merak konusu oldu. Peki Yalı Çapkını Saffet kimdir?

EDİZ AKŞEHİR KİMDİR?

2010 yılında Eskişehir Anadolu Üniversitesi Devlet Konservatuvar’ından mezun olan Ediz Akşehir, aynı yıl birçok tiyatroda yer aldı. İstanbul Devlet Tiyatrosu’nda iki sezon oyuncu olarak yer aldı. 2014 yılından bu yana Haliç Üniversitesi’nde öğretim elemanı olarak çalışmaktadır. Ediz Akşehir son olarak Yalı Çapkını dizisinde rol aldı.