Hakurk

Hakurk

Son dakika hakurk haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan hakurk ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını hakurk haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Hakurk

haberleri sayfasında son dakika yaşanan hakurk gelişmeleri de dahil olmak üzere 767 hakurk haberi bulunmuştur. Tüm hakurk haberleri aşağıda listelenmiştir.
Irak'ın kuzeyinde 12 terörist etkisiz hale getirildi
Irak'ın kuzeyinde 12 terörist etkisiz hale getirildi Milli Savunma Bakanlığı'ndan (MSB) yapılan açıklamada "Irak’ın kuzeyindeki Hakurk bölgesinde tespit edilen 12 PKK'lı terörist, düzenlenen hava harekâtıyla etkisiz hâle getirildi." denildi.
15.04.2024 Gündem
MSB duyurdu: 4 PKK'lı terörist etkisiz hale getirildi
MSB duyurdu: 4 PKK'lı terörist etkisiz hale getirildi Milli Savunma Bakanlığı, Irak'ın kuzeyindeki Pençe-Kilit Operasyonu bölgesindeki 3 ve Hakurk bölgesindeki 1 PKK’lı teröristin etkisiz hale getirildiğini duyurdu.
13.04.2024 Gündem
MİT'ten Suriye'de nokta operasyon! Terörist İpek Demir yakalayarak Türkiye'ye getirdi
MİT'ten Suriye'de nokta operasyon! Terörist İpek Demir yakalayarak Türkiye'ye getirdi MİT, terör örgütü PKK/KCK-PYD/YPG sözde sorumlularından İpek Demir'i Suriye'de yakalayarak Türkiye'ye getirdi.
5.04.2024 Gündem
Hakurk bölgesine operasyon: 5 terörist etkisiz hale getirildi
Hakurk bölgesine operasyon: 5 terörist etkisiz hale getirildi Milli Savunma Bakanlığı, Irak'ın kuzeyindeki Hakurk bölgesinde tespit edilen 5 PKK'lı teröristinde hava harekatıyla etkisiz hale getirildiğini açıkladı.
1.04.2024 Gündem
TSK'dan hava harekatı! PKK hedefleri bir bir vuruluyor
TSK'dan hava harekatı! PKK hedefleri bir bir vuruluyor Milli Savunma Bakanlığı, Irak’ın kuzeyinde PKK terör örgütünün kullandığı 39 hedefin 19 ve 20 Mart’ta yapılan hava harekatlarıyla vurulduğunu açıkladı.
21.03.2024 Gündem
MSB açıkladı: Irak'ın kuzeyinde PKK'nın kullandığı 27 hedef imha edildi
MSB açıkladı: Irak'ın kuzeyinde PKK'nın kullandığı 27 hedef imha edildi Milli Savunma Bakanlığı (MSB), Irak'ın kuzeyinde terör örgütü PKK tarafından kullanıldığı tespit edilen, sığınak, barınak ve mağaralardan oluşan toplam 27 hedefin hava harekatlarıyla imha edildiğini duyurdu.
19.03.2024 Gündem
MSB: Irak'ın kuzeyinde 5 PKK'lı terörist etkisiz
MSB: Irak'ın kuzeyinde 5 PKK'lı terörist etkisiz MSB tarafından yapılan açıklamada, "Irak’ın kuzeyindeki Hakurk ve Pençe-Kilit bölgelerinde tespit edilen 5 PKK'lı terörist, etkisiz hale getirildi." denildi.
4.02.2024 Gündem
MSB duyurdu: 23 hedef imha edildi
MSB duyurdu: 23 hedef imha edildi Milli Savunma Bakanlığı (MSB), Irak ve Suriye'nin kuzeyinde terör örgütü tarafından gelir elde etmek maksatlı kullanılan tesislerden oluşan 23 hedefin imha edildiğini duyurdu.
15.01.2024 Gündem
Irak ve Suriye'nin kuzeyinde 78 hedef imha edildi, 77 terörist etkisiz hale getirildi
Irak ve Suriye'nin kuzeyinde 78 hedef imha edildi, 77 terörist etkisiz hale getirildi Millî Savunma Bakanı Yaşar Güler, 'Bölücü terör örgütü tarafından kullanılan ve içerisinde sorumlu düzeyde teröristlerin de bulunduğu değerlendirilen mağara, sığınak, barınak ve petrol tesislerinden oluşan toplam 78 hedef imha edilmiştir. Toplam 77 terörist de etkisiz hâle getirilmiştir.' dedi.
15.01.2024 Gündem
MSB açıkladı: Terör örgütü PKK’ya Pençe vurmaya devam ediyoruz
MSB açıkladı: Terör örgütü PKK’ya Pençe vurmaya devam ediyoruz Milli Savunma Bakanlığı, Irak'ın kuzeyindeki Metina, Hakurk, Gara, Kandil ve Asos bölgeleri ile Suriye'nin kuzeyinde bulunan terör hedeflerine hava harekatı düzenlendiğini ve teröristler tarafından mağara, sığınak, mühimmat/malzeme deposu, barınak ve doğalgaz üretim tesisinden oluşan 24 hedefin imha edildiğini açıkladı.
14.01.2024 Gündem
Türkiye'nin hava harekatı dünya basınında yankı buldu!  Alman gazeteden skandal harita
Türkiye'nin hava harekatı dünya basınında yankı buldu! Alman gazeteden skandal harita Türkiye'nin Suriye ve Irak'taki terör hedeflerinin imha edildiği hava saldırıları dünya basınında geniş yer buldu. Alman gazetesi ise skandal bir harita ile okurlarının karşısına çıktı.
14.01.2024 Gündem
Küresel güçler taşeron terör örgütleri aracılığı ile Türkiye'ye mesaj mı vermek istiyor?
Küresel güçler taşeron terör örgütleri aracılığı ile Türkiye'ye mesaj mı vermek istiyor? Türkiye’nin yüreğine önceki akşam Pençe Kilit bölgesinden gelen 9 şehidin ateşi düştü. PKK’lı teröristlerce üs bölgesine saldırı girişimi sırasında çıkan çatışmada şehit olan 9 Mehmetçik terörün kirli yüzünü bir kez daha gösterdi. Küresel güçler taşeron terör örgütleri aracılığı ile Türkiye'ye mesaj mı vermek istiyor? İşte taşeronların, yani terör örgütlerinin kullanıldığı Türkiye’yi yıpratma savaşlarının detayları...
14.01.2024 Gündem
MSB duyurdu: 57 terörist etkisiz hale getirildi! Barış Pınarı harekat bölgesine sızma girişimi engellendi
MSB duyurdu: 57 terörist etkisiz hale getirildi! Barış Pınarı harekat bölgesine sızma girişimi engellendi Milli Savunma Bakanlığı (MSB), Suriye kuzeyindeki 12 kişilik bir terörist grubun sızma girişimini engellendiği görüntüleri paylaştı. Bakanlık "Son 24 saatte Irak'ın ve Suriye'nin kuzeyindeki operasyonlarda etkisiz hale getirilen terörist sayısı 57'ye yükseldi" açıklamasında bulundu.
13.01.2024 Gündem
Irak ve Suriye kuzeyine operasyon: Hedefler tek tek yok edildi
Irak ve Suriye kuzeyine operasyon: Hedefler tek tek yok edildi Irak kuzeyindeki Metina, Hakurk, Gara ve Kandil bölgeleri ile Suriye kuzeyinde bulunan terörist hedeflerine hava harekatı yapıldığını açıklayan MSB "İcra edilen hava harekatları ile Bölücü Terör Örgütü (BTÖ) tarafından kullanılan ve içerisinde sorumlu düzeyde teröristlerinde bulunduğu değerlendirilen mağara, sığınak, barınak ve petrol tesislerinden oluşan 29 hedef imha edilmiştir" ifadelerini kullandı. Bakanlık, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda "Hava Kuvvetlerimize ait uçaklar, Irak ve Suriye kuzeyindeki terör hedeflerini başarılı şekilde yerle bir ederek emniyetle üslerine döndü" ifadelerini kullanarak görüntüler paylaştı. Irak’ın kuzeyinde etkisiz hâle getirilen terörist sayısı ilk belirlemelere göre 23’e çıktı.
13.01.2024 Gündem
Irak'ın kuzeyine hava harekatı; 29 hedef imha edildi
Irak'ın kuzeyine hava harekatı; 29 hedef imha edildi Milli Savunma Bakanlığı (MSB), Irak'ın kuzeyindeki Metina, Hakurk, Gara ve Kandil bölgelerine düzenlenen hava harekatlarında, içerisinde sorumlu düzeyde teröristlerin de bulunduğu 29 hedefin imha edildiğini açıkladı.
12.01.2024 Gündem
MSB: Irak'ın kuzeyinde 15 hedef imha edildi, çok sayıda terörist etkisiz hale getirildi
MSB: Irak'ın kuzeyinde 15 hedef imha edildi, çok sayıda terörist etkisiz hale getirildi Milli Savunma Bakanlığı (MSB), Irak'ın kuzeyine düzenlenen hava harekatlarında, 15 terör hedefinin imha edildiğini, sorumlu düzeyde teröristlerin de aralarında olduğu çok sayıda teröristin etkisiz hale getirildiğini açıkladı.
6.01.2024 Gündem
Irak’ın kuzeyine hava harekatı
Irak’ın kuzeyine hava harekatı Milli Savunma Bakanlığı, “Metina, Gara, Hakurk ve Asos’ta 16 hedef imha edildi” açıklamasını yaptı.
29.12.2023 Gündem
MSB 12 askerin şehit olduğu terör saldırısının detaylarını açıkladı
MSB 12 askerin şehit olduğu terör saldırısının detaylarını açıkladı Millî Savunma Bakanlığı kaynakları, Pençe-Kilit Operasyon bölgesinde 12 askerin şehit olduğu saldırının detaylarını paylaştı. Sızma girişiminde bulunan teröristlerin tamamının etkisiz hale getirildiği bilgisine de yer verildi.
28.12.2023 Gündem
MİT'ten nokta operasyon! 50'ye yakın hedef vuruldu
MİT'ten nokta operasyon! 50'ye yakın hedef vuruldu Milli İstihbarat Teşkilatı harekete geçti, PKK’nın Irak/Hakurk ve Metina’da güvenlik güçlerimize yönelik gerçekleştirdiği eylem akabinde Suriye’de bulunan PKK hedeflerini yok etti.
26.12.2023 Gündem
Türkiye'nin yüreğine ateş düştü! Altı kahraman Mehmetçik şehit oldu
Türkiye'nin yüreğine ateş düştü! Altı kahraman Mehmetçik şehit oldu Türkiye, Irak’ın kuzeyinde şehit olan askerlerine ağlarken bir acı haber daha geldi. Türkiye, Irak’ın kuzeyinde şehit olan askerlerine ağlarken bir acı haber daha geldi.
24.12.2023 Gündem
Hakkari Dağ Komando Tugayı Şehitleri nereli, isimleri nedir? Hakkari Dağ Komando Tugayında ne oldu?
Hakkari Dağ Komando Tugayı Şehitleri nereli, isimleri nedir? Hakkari Dağ Komando Tugayında ne oldu? Irak Hakurk’ta Pençe 1,2 Harekat Bölgesi’nde  Şehit Uzm.Çvş.Alpay Aras-3 Operasyonu kapsamında harekat icra eden Hakkari Dağ ve Komando Tugayı’na hain terör örgütü tarafından pusu kuruldu. Saldırı da 6 askerimiz şehit oldu. Peki, Hakkari Dağ Komando Tugayı Şehitleri nereli, isimleri nedir? Hakkari Dağ Komando Tugayında ne oldu?
23.12.2023 Gündem
Tuzla Piyade Okulu'ndaki olay! MSB: Sıralı amirlerin görev yerleri değiştirildi
Tuzla Piyade Okulu'ndaki olay! MSB: Sıralı amirlerin görev yerleri değiştirildi Tuzla Piyade Okulu'nda Atatürk fotoğrafı tartışmasıyla başlayan ve bazı askerin görevden uzaklaştırılmasına neden olan tartışmanın yankıları sürüyor. Konuya ilişkin bilgi veren Milli Savunma Bakanlığı kaynakları, söz konusu olayda gözetim ve denetim sorumluluğunu tam olarak yerine getirmeyen sıralı amirlerin görev yerleri değiştirildiğini belirtti. Kaynaklar ayrıca, “Türk Silahlı Kuvvetlerimizin ve Sayın Bakanımızın (Yaşar Güler) Atatürk sevgisini ve Atatürk’e olan bağlılığını sorgulamaya çalışmak kimsenin haddi değildir” açıklamasını yaptı.
21.12.2023 Gündem
MSB açıkladı! Irak'ın kuzeyindeki 14 hedef vuruldu
MSB açıkladı! Irak'ın kuzeyindeki 14 hedef vuruldu Milli Savunma Bakanlığı (MSB), Irak'ın kuzeyindeki Gara, Hakurk ve Kandil bölgelerinde, içerisinde sorumlu düzeyde teröristlerin de bulunduğu değerlendirilen mağara, sığınak, barınak ve depolardan oluşan toplam 14 hedefin Hava Kuvvetleri tarafından vurulduğunu açıkladı.
20.12.2023 Gündem
MSB: 5 PKK'lı terörist etkisiz hale getirildi
MSB: 5 PKK'lı terörist etkisiz hale getirildi Milli Savunma Bakanlığı (MSB), Irak'ın kuzeyinde 5 PKK'lı teröristin hava harekatıyla etkisiz hale getirildiğini açıkladı.
14.12.2023 Gündem
MSB duyurdu! Kuzey Irak'ta 13 terör hedefi imha edildi
MSB duyurdu! Kuzey Irak'ta 13 terör hedefi imha edildi Milli Savunma Bakanlığı tarafından Irak’ın kuzeyinde terör örgütlerine yönelik gerçekleştirilen hava harekatında 13 hedefin imha edildiği duyuruldu.
11.12.2023 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Hakurk ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki hakurk haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.