Hakkari Valiliği

Hakkari Valiliği

Son dakika hakkari valiliği haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan hakkari valiliği ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını hakkari valiliği haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Hakkari Valiliği

haberleri sayfasında son dakika yaşanan hakkari valiliği gelişmeleri de dahil olmak üzere 644 hakkari valiliği haberi bulunmuştur. Tüm hakkari valiliği haberleri aşağıda listelenmiştir.
Bir ilde eğitime kar engeli
Bir ilde eğitime kar engeli Hakkari'de etkili olan olumsuz hava şartları nedeniyle okulların bir gün süreyle tatil edildiği belirtildi.
21.03.2024 Gündem
İki ilde eğitime kar engeli
İki ilde eğitime kar engeli Van'ın Çatak, Bahçesaray, Saray ve Özalp ilçelerinde kar yağışı nedeniyle okullar tatil edildi. Hakkari'de etkili olan kar yağışı nedeniyle okullar yarın için tatil edildi.
19.03.2024 Gündem
Bir ilde kar yağışı nedeniyle okullar tatil edildi
Bir ilde kar yağışı nedeniyle okullar tatil edildi Hakkari'de yoğun kar yağışı ve yağmur nedeniyle okullar 1 gün tatil edildi.
18.03.2024 Gündem
Vali değişikliği 2023! Resmi Gazete Kararları (10 AĞUSTOS 2023) Hangi illerin valisi değişti? 57 ile vali ataması yapıldı: Hangi valiler görevden alındı, hangileri merkeze çekildi?
Vali değişikliği 2023! Resmi Gazete Kararları (10 AĞUSTOS 2023) Hangi illerin valisi değişti? 57 ile vali ataması yapıldı: Hangi valiler görevden alındı, hangileri merkeze çekildi? Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla gerçekleşen vali atamalara ilişkin kararlar belli oldu. Atama kararlarına göre; Adana Valisi Süleyman Elban, İzmir Valiliğine, Malatya Valisi Hulusi Şahin, Antalya Valiliğine, Mardin Valisi Mahmut Demirtaş, Bursa Valiliğine, Tekirdağ Valisi Aziz Yıldırım, Trabzon Valiliğine atandı. 10 Ağustos Resmi Gazete kararları ile beraber yeni vali atamaları gerçekleşince vatandaşlar hangi illerin valisi değişti? Resmi Gazete kararları neler? Hangi valiler görevden alındı, hangileri merkeze çekildi? Sorularına yanıt aramaya başladı.
10.08.2023 Gündem
Uşak ve Hakkari'de ekmek zam
Uşak ve Hakkari'de ekmek zam Hakkari'de 200 gram ekmeğin fiyatı yeni zamla birlikte 7 TL’ye yükseldi. Uşak’ta Halk Ekmek, 5 liradan satılmaya başlandı.
2.08.2023 Ekonomi
11 kent için 'sarı' alarm! Hakkari'de okullar tatil edildi
11 kent için 'sarı' alarm! Hakkari'de okullar tatil edildi Hakkari'de sağanak nedeniyle kent genelinde ilk, ortaokul ve liselerde eğitim-öğretime 1 gün ara verilirken 11 kent için 'sarı kodlu' uyarı yayınlandı.
13.04.2023 Yaşam
Yağmur nedeniyle 2 ilde eğitime ara verildi
Yağmur nedeniyle 2 ilde eğitime ara verildi Hakkari il genelinde etkili olan yoğun sağanak yağış nedeniyle yarın ilk ve orta dereceli eğitim-öğretim kurumları tatil edildi. Şırnak’ta etkili olan yoğun sağanak yağış nedeniyle yarın eğitim ve öğretime ara verildi.
12.04.2023 Gündem
Yüksekova kırsalında silah ve mühimmat ele geçirildi
Yüksekova kırsalında silah ve mühimmat ele geçirildi Hakkari’nin Yüksekova ilçesi kırsalında jandarma ekipleri tarafından yapılan operasyonda çok sayıda silah ve mühimmat ele geçirildi.
12.09.2022 Gündem
Şehit Uzman Çavuş Sunal, Hakkari’den törenle memleketi Van’a uğurlandı
Şehit Uzman Çavuş Sunal, Hakkari’den törenle memleketi Van’a uğurlandı Hakkari'nin Çukurca ilçesi kırsalında düzenlenen 'Şehit Komando Çavuş Ersin Selimoğlu ErenKış-25' operasyonunda arazi arama tarama faaliyeti sırasında şehit olan Jandarma Uzman Çavuş Mürsel Sunal'ın (27) cenazesi, Hakkari Fatih Jandarma Kışlasında düzenlenen törenin ardından helikopterle memleketi Van'a uğurlandı.
28.02.2022 Gündem
Hakkari'de gösteri ve yürüyüşler 15 günlüğüne yasaklandı
Hakkari'de gösteri ve yürüyüşler 15 günlüğüne yasaklandı Hakkari Valiliği, il genelinde 15 gün süreyle toplantı ve gösteri yürüyüşlerinin yasaklandığını duyurdu.
2.02.2022 Gündem
Hakkari'de 15 günlük yasak kararı
Hakkari'de 15 günlük yasak kararı Hakkari Valiliği, il genelinde 15 günlük süreyle toplantı ve gösteri yürüyüşlerinin yasakladığını duyurdu.
4.01.2022 Gündem
Hakkari'de 11 bölge özel güvenlik bölgesi ilan edildi
Hakkari'de 11 bölge özel güvenlik bölgesi ilan edildi Hakkari il sınırları içerisinde 11 bölge özel güvenlik bölgesi ilan edildi.
1.01.2022 Gündem
Yasak geldi! 18 yaş altına satılmayacak...
Yasak geldi! 18 yaş altına satılmayacak... Yasak kararı resmen duyuruldu. 18 yaşından küçüklere otobüs terminalleri, hava yolları acenteleri ve bilet satış noktalarında bilet satışının yapılmayacağı bildirildi. Hakkari Valiliği kararın gerekçesi olarak il sınırlarında ailesinin veya kurumun bilgisi dışında evden ve yurtlardan kaçan, kayıp çocuk ve gençleri engellemek olarak gösterdi.
16.10.2021 Gündem
Emniyet Müdürü Hasan Cevher'in şehit edildiği olayda şok gelişme! Polisler kaçıp odaya gizlenmişler...
Emniyet Müdürü Hasan Cevher'in şehit edildiği olayda şok gelişme! Polisler kaçıp odaya gizlenmişler... Hakkari İl Emniyet Müdür Yardımcısı Hasan Cevher'in polis memuru katil Nasuh Çulcu tarafından şehit edildiği olayda 40 polise "Görevi İhmal" soruşturması açıldı. Katil Nasuh Çulcu, silahı doldurduktan sonra olaya müdahale etmeleri gerekirken kaçan ve incelenen güvenlik kamera görüntülerinden kimlikleri tespit edilen polislerden bazılarının, Hasan Cevher'in şehit edildiği olayda kendilerini kaçtıkları odalara kilitledikleri ve dakikalarca odalardan çıkmadıkları tespit edildi. Cevher'in katile müdahale etmediği öne sürülen koruması Polis Memuru Onur G., Hakkari Polisevi Müdürü ve Çulcu silahı doldurduktan sonra olay yerinden kaçan Komiser İbrahim B.'nin de aralarında bulunduğu sekiz polis açılan soruşturma kapsamında Hakkari Valiliği tarafından açığa alındı.
23.09.2021 Gündem
Hakkari İl Emniyet Müdür Yardımcısı Hasan Cevher silahlı saldırıya uğradı!
Hakkari İl Emniyet Müdür Yardımcısı Hasan Cevher silahlı saldırıya uğradı! Eski Özel Harekat Polisi Nasuh Çulcu, kadın polisi rahatsız ettiği iddiası üzerine kendisine ikaz yazısı gönderen Hakkari İl Emniyet Müdür Yardımcısı Hasan Cevher’i, polisevinde tabancayla vurdu. Hasan Cevher şehit olurken, Nasuh Çulcu, ayağından vurularak yakalandı.
13.07.2021 Gündem
Hakkari'de gösteri ve yürüyüşlere 15 günlük yasak
Hakkari'de gösteri ve yürüyüşlere 15 günlük yasak Hakkari'de oturma eylemi, basın açıklamaları, gösteri yürüyüşleri, açlık grevi, çadır kurma ve stant açma gibi eylem ve etkinlikler 15 gün süreyle yasaklandı.
17.06.2021 Gündem
Kaymakam atamaları Resmi Gazete'de yayımlandı! İşte yeni atanan kaymakamlar!
Kaymakam atamaları Resmi Gazete'de yayımlandı! İşte yeni atanan kaymakamlar! Kaymakamlık kursunu başarıyla bitiren kaymakam adaylarının ataması yapıldı. 99 kaymakamın ataması yapıldı ve bazı mülki idare amirlerinin de görev yerleri değiştirildi. İşte yeni atanan kaymakamlar!
20.03.2021 Gündem
Valilik duyurdu! O İlde 15 gün süre ile yasak!
Valilik duyurdu! O İlde 15 gün süre ile yasak! Hakkari'de oturma eylemi, basın açıklamaları, gösteri yürüyüşleri, açlık grevi, çadır kurma, stant açma gibi eylem ve etkinliklerin, 15 gün süreyle yasaklandığı bildirildi.
1.03.2021 Gündem
Hakkari, Gara şehitleri için tek yürek oldu
Hakkari, Gara şehitleri için tek yürek oldu Hakkari'de, çeşitli sivil toplum kuruluşu ve siyasi parti temsilcileri ile bölge halkı, 'Pençe Kartal-2 Harekatı' bölgesindeki Gara'da 13 kişiyi şehit eden terör örgütü PKK'ya tepki yürüyüşü düzenledi. Hakkarililer, Türk bayraklarıyla yürüyüp, sloganlar atarak, terörü lanetledi.
19.02.2021 Gündem
Polis memurundan istismar! Görevden uzaklaştırıldı
Polis memurundan istismar! Görevden uzaklaştırıldı Hakkari Valiliği, il emniyet müdürlüğü kadrosunda görevli bir polis memurunun, aynı kurumda görevli sivil memura cinsel saldırı suçlamasıyla görevden uzaklaştırıldığını açıkladı.
16.02.2021 Gündem
Hakkari'de bir binada ele geçirildi! Tam 48 kilo...
Hakkari'de bir binada ele geçirildi! Tam 48 kilo... Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde bir binada yapılan aramada 48 kilo eroin ele geçirildi.
6.01.2021 Gündem
Hakkari'de boş arazide 2 erkek cesedi bulundu
Hakkari'de boş arazide 2 erkek cesedi bulundu Hakkari'nin Çukurca ilçesine bağlı Kayalık köyü Meşelik mezrasında boş arazide 2 erkeğe ait cansız beden bulundu. Jandarma tarafından alınan cenazeler Çukurca Devlet Hastanesi'ne götürüldü.
9.10.2020 Gündem
Şemdinli'de görev sırasında yüksekten düşen asker şehit oldu
Şemdinli'de görev sırasında yüksekten düşen asker şehit oldu Hakkari'nin Şemdinli ilçesindeki Gerdantepe Üs Bölgesi'nde görevli Piyade Sözleşmeli Er Mesut Yıldırım, kayalıklara düşerek ağır yaralandı. Helikopterle hastaneye kaldırılan Yıldırım, buradaki müdahaleye rağmen şehit oldu.
25.08.2020 Gündem
Yıldırım-2 Cilo operasyonu! Tek tek ele geçirildi
Yıldırım-2 Cilo operasyonu! Tek tek ele geçirildi Hakkari'de başlatılan 'Yıldırım-2 Cilo' operasyonu devam ederken, terör örgütü PKK'ya ait uyuşturucu madde ve üretimi için kullanılan malzemelerin bulunduğu sığınak tespit edildi.
23.07.2020 Gündem
Bedirhan bebeğin katili terörist Adil Akyürek öldürüldü!
Bedirhan bebeğin katili terörist Adil Akyürek öldürüldü! Bedirhan bebek ve annesinin şehit düştüğü saldırının faillerinden biri olan gri listedeki terörist ölü olarak ele geçirildi.
30.06.2020 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Hakkari Valiliği ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki hakkari valiliği haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.