Hakan Çelik

Hakan Çelik

Son dakika Hakan Çelik haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Hakan Çelik ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Hakan Çelik haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Hakan Çelik

haberleri sayfasında son dakika yaşanan hakan çelik gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.184 hakan çelik haberi bulunmuştur. Tüm hakan çelik haberleri aşağıda listelenmiştir.
Turgut Altınok, Antalya’da 600 dairesi olduğu iddiaları ile ilgili belgeleriyle açıklama yaptı
Turgut Altınok, Antalya’da 600 dairesi olduğu iddiaları ile ilgili belgeleriyle açıklama yaptı Cumhur İttifakı Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Turgut Altınok, Antalya'daki 600 dairesinin olduğu iddialarına ilişkin açıklama yaptı. Altınok, Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü'nden alınan resmi yazı ile cevap verdi. Altınok, 'Kimin yalancı kimin dosdoğru olduğunun belgesidir. Yavaş'ın zerre onuru varsa istifa etmesi lazım.’ dedi.
28.03.2024 Gündem
AK Parti İstanbul İl Başkanı Kabaktepe son İstanbul anketini açıkladı!
AK Parti İstanbul İl Başkanı Kabaktepe son İstanbul anketini açıkladı! Murat Kurum mu? Ekrem İmamoğlu mu? İstanbul'da son durum ne? CNN TÜRK canlı yayınına katılan AK Parti'li Kabaktepe, İstanbul'daki son anket sonucunu paylaştı.
16.03.2024 Gündem
Bakan Tunç'tan 8. yargı paketi açıklaması: Cezasızlık algısı ortadan kalkacak
Bakan Tunç'tan 8. yargı paketi açıklaması: Cezasızlık algısı ortadan kalkacak Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, Hakan Çelik'in sunduğu Hafta Sonu programında merak edilenleri yanıtladı. Anayasa Mahkemesi ve Yargıtay arasındaki anlaşmazlık nasıl çözülecek? 8. Yargı Paketi hangi düzenlemeleri içeriyor, ne zaman yürürlüğe girecek? Kamuoyunun yakından takip ettiği davalarda süreç nasıl işleyecek? Milyonlarca vatandaşı yakından ilgilendiren önemli başlıklar CNN TÜRK canlı yayınında değerlendiriliyor.
20.01.2024 Gündem
Bakan Bolat açıkladı! 1.500 memur alımı yapacağız
Bakan Bolat açıkladı! 1.500 memur alımı yapacağız Ticaret Bakanı Ömer Bolat, CNN Türk canlı yayınında gazeteci Hakan Çelik’in sorularını yanıtladı. Bakan Bolat konut ve araç fiyatlarına ilişkin önemli açıklamalarda bulundu.
23.12.2023 Ekonomi
Bakan Yumaklı'dan su seferbeliği çağrısı!
Bakan Yumaklı'dan su seferbeliği çağrısı! Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, CNN Türk ekranlarında Hafta Sonu Programı'nda Hakan Çelik'in sorularını yanıtladı. Bakan Yumaklı "Zeytinyağında Türkiye'de raflarda gördüğümüz ürünün fiyatında değişiklik olmadı" dedi.
18.11.2023 Gündem
TBMM Başkanı Kurtulmuş: Ayağa kalkarak alkışlarla okuyacağız
TBMM Başkanı Kurtulmuş: Ayağa kalkarak alkışlarla okuyacağız Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanı Numan Kurtulmuş, Türkiye Cumhuriyet'inin ilan edildiği Meclis'te CNN TÜRK canlı yayınında soruları yanıtladı. Kurtulmuş, "Yarın burada tarihi bir törene şahitlik edeceğiz. O ilk gün alınan karar metnini de beraber ayağa kalkarak, alkışlarla okuyacağız" dedi.
28.10.2023 Gündem
Bakan Tekin'den CNN Türk'te 'mülakat' açıklaması: Kayırmaya izin vermeyeceğiz
Bakan Tekin'den CNN Türk'te 'mülakat' açıklaması: Kayırmaya izin vermeyeceğiz Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, CNN TÜRK canlı yayında soruları yanıtladı. Bakan Tekin, eğitimde "öğretmene mülakat" polemiğiyle ilgili, "Şu an yüzde 100 mülakat skoruyla atanıyor öğretmen. Biz yüzde 50-50 yapmak istiyoruz. KPSS yüzde 50, mülakat yüzde 50. 30 büyükşehirde mülakat yapılacak. Mülakatta öğretmen adayına 'bize ders anlatın' diyeceğiz. İletişim becerisi ve sorun çözme becerisini ölçeceğiz. Kul hakkı yemeden, herhangi bir ideolojik bir kayırma yapmadan bunu yapabilmek. Komisyon üyesinin adayla ilgili herhangi bir bilgisi olmayacak. İdeolojik kayırma, asla, kesinlikle olmayacak. Mülakatta hakkaniyetsizlik olmayacak" ifadelerini kullandı.
16.09.2023 Gündem
Kanal İstanbul'da son durum ne? Bakan Uraloğlu duyurdu
Kanal İstanbul'da son durum ne? Bakan Uraloğlu duyurdu Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, CNN Türk canlı yayınında gazeteci Hakan Çelik’in sorularını yanıtladı.
9.09.2023 Gündem
Antalya'da 2 grup arasında kavga! Ölü ve yaralılar var
Antalya'da 2 grup arasında kavga! Ölü ve yaralılar var Antalya'da 2 grup arasında çıkan tartışmada Şefik Doğan (21), başına sert bir cisimle aldığı darbeyle hayatını kaybetti, Hakan Çelik (23) pompalı tüfekten çıkan saçmalarla yaralandı.
1.09.2023 Yaşam
Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Kılıç: Rum Kesimi'nin tutumu sonrası karşı karşıya gelindi
Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Kılıç: Rum Kesimi'nin tutumu sonrası karşı karşıya gelindi Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Akif Çağatay Kılıç, CNN Türk'te canlı yayında soruları yanıtladı. KKTC'deki yol gerilimiyle ilgili açıklama yapan Kılıç, "KKTC vatandaşlarının temel ihtiyaçları var. Suyun ulaşımı, sağlık hizmetlerinin ulaşımın engellenmesi söz konusu. Bu askeri değil, insani bir proje, Rumlar aksini diyor. BM'ye bunun bildirimi yapılmıştı. Rum kesiminin tutumu sonrası karşı karşıya gelindi. Bu asla askeri bir proje değil. Bu yol. Soydaşlarımın adadaki haklarını korumak konusunda kararlıyız" ifadelerini kullandı. Kılıç, "Uluslararası alandaki haklarımızı çiğnetmeyiz" diye konuştu.
19.08.2023 Gündem
İstanbul depremi için en kötü senaryo! Uzman isimlerden CNN TÜRK'te açıkladı, işte risk haritası
İstanbul depremi için en kötü senaryo! Uzman isimlerden CNN TÜRK'te açıkladı, işte risk haritası Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsü Müdürü Prof. Dr. Haluk Özener ile Deprem Uzmanı Prof. Dr. Şükrü Ersoy, CNN TÜRK canlı yayınında soruları yanıtlıyor. Prof. Dr. Şükrü Ersoy, "Türkiye'nin yüzde 92'si deprem bölgesi diye bir ifade var bunu sevmiyorum. Herkes kendini yüzde 8'de kabul ediyor. Türkiye'nin yüzde 100'ü deprem bölgesi" ifadelerini kullandı. Özener ile Ersoy olası İstanbul depremine ilişkin çarpıcı açıklamalarda bulundu.
12.08.2023 Gündem
Sanayi ve Teknoloji Bakanı Kacır, CNN TÜRK'te! Üretilen Togg sayısını açıkladı
Sanayi ve Teknoloji Bakanı Kacır, CNN TÜRK'te! Üretilen Togg sayısını açıkladı Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, CNN TÜRK canlı yayınında gündeme dair soruları yanıtladı. Bakan Kacır, "Bugün Türkiye'nin yollarında binden fazla Togg seyahat ediyor. Bu sayı artacak" diye konuştu. Bakan Kacır, "Togg'un Sedan modeli 2024 yılı sonunda piyasada olacak, 1,5-2 senede bir yeni modeller piyasaya sürülecek" dedi.
22.07.2023 Ekonomi
Kılıçdaroğlu'nun Rusya çıkışına Çavuşoğlu'ndan yanıt: Seçime müdahale sözü doğru değil
Kılıçdaroğlu'nun Rusya çıkışına Çavuşoğlu'ndan yanıt: Seçime müdahale sözü doğru değil Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu CNN Türk 'Hafta Sonu' programında Hakan Çelik'in sorularını cevaplandırdı. Bakan Çavuşoğlu Kılıçdaroroğlu'nun Rusya iddiasına tepki göstererek, "Seçimde şaibe varmış gibi bir hava oluşturmak bu ülkeye haksızlıktır" dedi.
13.05.2023 Gündem
AK Partili Kabaktepe'den CNN TÜRK'te İstanbul mitingi açıklaması: 1 milyonluk bir miting hedefliyoruz
AK Partili Kabaktepe'den CNN TÜRK'te İstanbul mitingi açıklaması: 1 milyonluk bir miting hedefliyoruz AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe, CNN TÜRK canlı yayınında açıklamalarda bulundu. Kabaktepe, yarın düzenlenecek olan AK Parti İstanbul mitingi için, "Tüm hazırlıklarımızı yaptık. 1 milyonluk bir miting hedefliyoruz. 1 milyon İstanbullu buluşacak. Hedefimiz o" ifadelerini kullandı. Kabaktepe, "İstanbul Türkiye'nin yüzde 20'si. Seçimi direkt etkiliyor" diye konuştu.
6.05.2023 Gündem
Bakan Soylu CNN Türk'te açıkladı: Depremde can kaybı 50 bin 783 oldu
Bakan Soylu CNN Türk'te açıkladı: Depremde can kaybı 50 bin 783 oldu İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, CNN TÜRK canlı yayınında gündeme ilişkin soruları yanıtladı. Bakan Soylu, Kahramanmaraş merkezli depremlerde hayatını kaybedenlerin sayısının 50 bin 783 olduğunu açıkladı.
22.04.2023 Gündem
Ankara-Sivas hızlı tren hattı ne zaman açılacak? Ankara-Sivas hızlı tren hattı nerelerden geçiyor? (Ankara-Sivas hızlı tren hattı durakları)
Ankara-Sivas hızlı tren hattı ne zaman açılacak? Ankara-Sivas hızlı tren hattı nerelerden geçiyor? (Ankara-Sivas hızlı tren hattı durakları) Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, ulaştırma projelerinde gelinen son durum ve yeni projeler için önemli açıklamalarda bulundu. Karaismailoğlu, "Ankara-Sivas hattımızı 1 hafta sonra açıyoruz. 2 saatte Ankara'dan Sivas'a gidecek" dedi. Peki, Ankara-Sivas hızlı tren hattı ne zaman açılacak? Ankara-Sivas hızlı tren hattı nerelerden geçiyor?
15.04.2023 Gündem
Ankara-Sivas arası 2 saate düşüyor! Bakan Karaismailoğlu CNN Türk'te açıkladı
Ankara-Sivas arası 2 saate düşüyor! Bakan Karaismailoğlu CNN Türk'te açıkladı Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, CNN Türk'te Hakan Çelik'in sorularını yanıtladı. Ankara-Sivas arasının 2 saate düşeceğini belirten Bakan Karaismailoğlu, hattın 26 Nisan'da açılacağını duyurdu. Bakan Karaismailoğlu Ankara-İstanbul arasında süper hızlı tren hattı projesiyle ilgili de "Kadıköy'den Kızılay'a 80 dakika sürecek" dedi.
15.04.2023 Ekonomi
Karadeniz gazında tarih belli oldu: Bakan Dönmez: Gündemi değiştirecek bir müjde...
Karadeniz gazında tarih belli oldu: Bakan Dönmez: Gündemi değiştirecek bir müjde... Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, CNN Türk'te Hakan Çelik'in sorularını yanıtlıyor. Bakan Dönmez, "Karadeniz gazı mayıs ayı itibariyle evlerde kullanılabilecek. Cumhurbaşkanı Erdoğan 20 Nisan'da açıklayacak, gündemi değiştirecek" dedi.
8.04.2023 Ekonomi
Savunma Sanayi Başkanı Başkanı İsmail Demir: Anadolu'ya yayılacak
Savunma Sanayi Başkanı Başkanı İsmail Demir: Anadolu'ya yayılacak Savunma Sanayi Başkanı Başkanı İsmail Demir, CNN Türk'te Hakan Çelik'in sorularını yanıtladı. Demir, Gökbey'in göreve hazırlandığının altını çizerek, Gökbey'in yerli motorla bu yıl teslim edileceğini açıkladı.
25.03.2023 Ekonomi
Deprem bölgesinde son durum nasıl? Bakan Akar'dan CNN Türk'te önemli açıklamalar
Deprem bölgesinde son durum nasıl? Bakan Akar'dan CNN Türk'te önemli açıklamalar Hatay'da bulunan Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, CNN TÜRK canlı yayınında gündeme dair soruları yanıtladı. "Asker kışladan geç çıkarıldı" iddialarıyla ilgili Bakan Akar, "İlk andan itibaren TSK görevinin başında ve vatandaşın yanındadır. 5'i 10 geçe Cumhurbaşkanıma raporu verdik. 2. Ordu Komutanı 4.45'te masasında, hazırlıklar gözden geçiriliyor. 5.45'te Mehmetçik 2. Ordu Karargahı'ndan enkaza gitmek için hareket etti. Bir anda her enkazın başında olmak mümkün değil. Hava koşullarını ve yol şartlarını değerlendirmek lazım. Bir geç çıkma durumu söz konusu değil, çıkış emri verildi" dedi.
11.03.2023 Gündem
Konut ve kira fiyatları artınca depremde kurtarıcı oldular! Elektrikli ve pratik, işte fiyatları...
Konut ve kira fiyatları artınca depremde kurtarıcı oldular! Elektrikli ve pratik, işte fiyatları... Kahramanmaraş merkezli depremde binlerce bina ya yıkıldı ya da ağır hasar aldı. Ev ve konut satın alma maliyetlerinin aşırı yüksekliği, kiraların giderek ulaşılamaz hale gelmesiyle büyük şehirlerden uzaklaşmanın hayalini kuran insanlar karavanlara yönelmeye başladı. Deprem sürecinde ise binlerce karavanın afet bölgesine gönderilmesi karavanların önemini gösterdi. Şimdilerde karavan modelleri ve fiyatları merak ediliyor. İşte Posta'dan Hakan Çelik'in yazısı...
27.02.2023 Ekonomi
Muharrem İnce'den 6'lı masadaki adaylık tartışması yorumu: Bu karşılıklı restleşme
Muharrem İnce'den 6'lı masadaki adaylık tartışması yorumu: Bu karşılıklı restleşme Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce seçim sürecini Hakan Çelik ile Hafta Sonu programında yorumladı. 6'lı masayı eleştiren İnce "Muhalefet bu ülkede umut olamıyor. Gerçeklikten kopmuş bir muhalefet var" ifadelerini kullandı. İnce, 6'lı masanın mutabakat metnine ilişkin "Tarım, hayvancılık yok, baştan savma yazılmış bir metin" dedi. İnce adaylık tartışmalarına ilişkinse "2 bin 300 vaadi olanların bir adayı olacaktır, herhalde 15 Mayıs'a bırakmayacaklardır. Karşılıklı birbirlerine ayar veriyorlar. Yardımcılar üzerinden ayar veriyorlar. Bu karşılıklı restleşme. Diğer partiler de pastadan pay kapma telaşında" dedi.
4.02.2023 Gündem
Bakan Yanık'tan 6 yaşındaki çocuğa istismar davası ile ilgili açıklama: Mağdurun hukuki haklarını koruyacağız
Bakan Yanık'tan 6 yaşındaki çocuğa istismar davası ile ilgili açıklama: Mağdurun hukuki haklarını koruyacağız 6 yaşındaki çocuğa istismar davası ile ilgili canlı yayında konuşan Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, “Dava açıldı. Biz hemen davaya müdahil olduk. Duruşma tarihinin öne alınmasını istemiştik. Ayrıca sanıkların tutuklanmalarını talep etmiştik. Her ikisi de mahkeme tarafından kabul gördü. Duruşma tarihi 30 Ocak'a çekildi. Şimdi yapacağımız ise 30 Ocak'ı beklemek. Maddi gerçeği artık mahkemelerimiz ortaya çıkaracak. Mağdurun hukuki haklarını koruyacağız” dedi.
24.12.2022 Gündem
TBMM Başkanı Şentop: Çocuğa istismar en ahlaksız suç
TBMM Başkanı Şentop: Çocuğa istismar en ahlaksız suç TBMM Başkanı Mustafa Şentop, CNN TÜRK canlı yayınında gündeme dair açıklamalarda bulundu. TBMM Başkanı Şentop, 6 yaşındaki çocuğun evlendirilmesiyle ilgili "Çocuk istismarının en iğrenç, en ahlaksız suç. Dava açılmış durumda, bunun takipçisi olacağız. Buna asla müsaade gösterilmemeli." dedi.
10.12.2022 Gündem
'Çök-Kapan-Tutun'! 'Deprem Anı Ülke Tatbikatı' 81 il ve KKTC'de 18.57'de gerçekleştirildi
'Çök-Kapan-Tutun'! 'Deprem Anı Ülke Tatbikatı' 81 il ve KKTC'de 18.57'de gerçekleştirildi Türkiye'nin 81 ili ile Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nde saat 18:57'de 'Deprem Anı Ülke Tatbikatı' düzenlendi. İlk kez yapılan tatbikat sırasında telefonlara mesaj geldi, belediye ve cami hoparlörlerinden duyurular yapıldı.
12.11.2022 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Hakan Çelik ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki hakan çelik haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.