Güzelbahçe

Güzelbahçe

Son dakika Güzelbahçe haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Güzelbahçe ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Güzelbahçe haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Güzelbahçe

haberleri sayfasında son dakika yaşanan güzelbahçe gelişmeleri de dahil olmak üzere 312 güzelbahçe haberi bulunmuştur. Tüm güzelbahçe haberleri aşağıda listelenmiştir.
İzmir bisiklet turu nededeniyle kapalı yollar < 27-28 Nisan İzmir bisiklet turu saat kaçta bitiyor, yollar ne zaman açılacak? İzmir Cumhurbaşkanlığı bisiklet turunda hangi yollar kapalı?
İzmir bisiklet turu nededeniyle kapalı yollar < 27-28 Nisan İzmir bisiklet turu saat kaçta bitiyor, yollar ne zaman açılacak? İzmir Cumhurbaşkanlığı bisiklet turunda hangi yollar kapalı? İzmir Cumhurbaşkanlığı bisiklet turu 2024 saat kaçta başlıyor, bitiyor? Sorularına yanıt aranırken İzmir bisiklet turu nedeniyle kapalı yollar da sorgulanmaya başlandı. Bu yıl 59.’su düzenlenen ve 21 Nisan’da Antalya’da başlayan Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu’nun İzmir etabı 27 Nisan Cumartesi günü yapılacak. İşte İzmir bisiklet turu kapalı yollar ve güzergahı…
27.04.2024 Yaşam
İNTERPOL tarafından aranan dolandırıcı İzmir'de yakalandı
İNTERPOL tarafından aranan dolandırıcı İzmir'de yakalandı INTERPOL tarafından mavi bültenle aranan Rusya vatandaşı dolandırıcı, İzmir'in Güzelbahçe ilçesinde yakalandı.
18.04.2024 Gündem
İzmir ve ilçelerinde kazanan partiler? 31 Mart 2024 seçim sonucu: İzmir Büyükşehir ve ilçelerde belediye başkanlığı kazanan partiler ve isimler
İzmir ve ilçelerinde kazanan partiler? 31 Mart 2024 seçim sonucu: İzmir Büyükşehir ve ilçelerde belediye başkanlığı kazanan partiler ve isimler İzmir ve ilçelerinde belediye başkanlığı kazanan partiler, 31 Mart 2024 yerel seçimlerinde oy kullanan İzmirliler tarafından merak ediliyor. Türkiye yerel yöneticilerini seçti. Milyonlarca seçmen sandık başına giderek oy kullandı. Bu sonuçlara göre İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı CHP'den Cemil Tugay oldu. İzmir ilçe belediye başkanlıklarını hangi partiler ve isimler kazandı? İşte 31 Mart İzmir büyükşehir, ilçe belediye başkanlıklarını kazanan partiler...
2.04.2024 Gündem
31 Mart Bornova ilçe seçim sonuçları 2024: Bornova ilçesinde kim kazandı? 2024 Bornova belediyesinde hangi aday yüzde kaç oy aldı?
31 Mart Bornova ilçe seçim sonuçları 2024: Bornova ilçesinde kim kazandı? 2024 Bornova belediyesinde hangi aday yüzde kaç oy aldı? 31 Mart 2024 yerel seçimleri bugün yapılıyor. Milyonlarca seçmen sandık başına gidecek. Yüksek Seçim Kurulu'nun seçim yasaklarını kaldırmasının ardından sayılan oylar canlı olarak aktarılmaya başlanacak. İstanbul'un 39 ilçesinde seçim sonuçları da merakla takip edilecek. Özellikle Bornova ilçe seçim sonuçları seçmenlerin takibinde olacak. Bornova belediye başkan adayları önümüzdeki 5 yıl boyunca başkanlık için yarışacak. Oy verme işleminin bitmesinin ardından sandık kurulları oy sayma işlemine geçecek. Büyükşehir belediye başkanlığı, il genel meclisi, ilçe belediye başkanı ve muhtar adayları için pusulular zarfa konacak. Peki Bornova ilçe seçim sonuçları belli oldu mu? Bornova ilçesinde hangi aday yüzde kaç oy aldı? İşte 31 Mart Bornova ilçe seçim sonuçları...
31.03.2024 Gündem
Cesedi tandırda bulunan Eymen'in katili: Görüntüler ne benim telefonumdan çekildi ne de yayıldı
Cesedi tandırda bulunan Eymen'in katili: Görüntüler ne benim telefonumdan çekildi ne de yayıldı İzmir'in Bornova ilçesinde cesedi tandırda bulunan Eymen Sadık Durak'ın (5) istismara uğrayıp, öldürülmesine ilişkin davada ağırlaştırılmış müebbet ile 38 yıl hapis cezasına çarptırılan Serkan Elçetin (40), 'müstehcen yayınların üretiminde çocukları kullanmak' suçundan yargılandığı davanın duruşmasında savunma yaptı. Elçetin, telefonunun incelenmesini isteyip, "Eymen Sadık Durak'a cinsel istismarda bulunmadım. Davaya konu olan görüntüler ne benim telefonumdan çekildi ne de yayıldı" dedi.
20.02.2024 Gündem
AK Parti İzmir adaylarını açıkladı! Cumhurbaşkanı Erdoğan: İsrail'e saldırıları durdurma çağrısı yapıyorum
AK Parti İzmir adaylarını açıkladı! Cumhurbaşkanı Erdoğan: İsrail'e saldırıları durdurma çağrısı yapıyorum Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti İzmir İlçe Belediye Başkan Adayları Tanıtım Toplantısı'nda açıklamalarda bulundu. Erdoğan, "Uluslararası Adalet Divanının dün aldığı karar dünya 5'ten büyüktür haykırışımızın adeta bir aksisedasıdır. İsrail'i bir kez daha uluslararası toplumun ve kurumların sesine kulak vererek, saldırılarını ve katliamlarını bir an önce durdurmaya çağırıyoruz" dedi.
27.01.2024 Gündem
Küçük Eymen tandır çukurunda poşette elleri ve ayakları bağlı bulunmuştu! Annesinin ifadesi ortaya çıktı
Küçük Eymen tandır çukurunda poşette elleri ve ayakları bağlı bulunmuştu! Annesinin ifadesi ortaya çıktı İzmir'in Bornova ilçesinde cesedi tandırda bulunan Eymen Sadık Durak'ın (5) öldürülmesiyle ilgili haklarında ayrı ayrı ağırlaştırılmış müebbet ve toplam 38'er yıl hapis cezası verilen sanıklardan anne Mine Durak (28) ile sevgilisi Serkan Elçetin'in (39) cezaları Yargıtay'da da onandı.
28.11.2023 Gündem
'Havlunu da al' hareketi Türkiye'ye de sıçradı!
'Havlunu da al' hareketi Türkiye'ye de sıçradı! Sahil ve plajların özel işletmelerde olması nedeniyle giriş ücreti alınması vatandaşı kızdırdı. 'Havlu hareketi' yapmaya başlayan tatilciler yürüyüş düzenlemeye başladı.
16.08.2023 Gündem
İzmir Güzelbahçe'de orman yangını! Müdahale sürüyor
İzmir Güzelbahçe'de orman yangını! Müdahale sürüyor  iİmir’in Güzelbahçe ilçesinde orman yangını çıktı. Alevlere havadan ve karadan müdahale ediliyor.
30.07.2023 Gündem
Bayram tatilinde İzmir'de her 15 kilometrede bir trafik ekibi
Bayram tatilinde İzmir'de her 15 kilometrede bir trafik ekibi İzmir'de Kurban Bayramı tatili boyunca, trafik polisleri 14 önemli noktada 24 saat trafik denetimi gerçekleştirecek. Meydana gelebilecek kazaları ve trafik yoğunluğunun önüne geçebilmek için her 15 kilometrede bir ekip bulunacağı öğrenilirken, 180 noktada 600 personelin görevde olacağı bildirildi.
23.06.2023 Gündem
İzmir 1. bölge seçim sonuçarı 2023: Cumhurbaşkanı, milletvekili oy oranları canlı sonuçlar! İzmir 1. bölge kim kazandı?
İzmir 1. bölge seçim sonuçarı 2023: Cumhurbaşkanı, milletvekili oy oranları canlı sonuçlar! İzmir 1. bölge kim kazandı? İzmir 1. bölge seçim sonuçları, Cumhurbaşkanı seçim sonucu ve milletvekili oy oranları 14 Mayıs 2023 akşamı belli oluyor. secim2023.gazetevatan.com adresinden canlı seçim sonuçları ve oy oranları takip edilecek. 14 Mayıs genel seçimleri kritik öneme sahip. İzmir 1 bölgede oturan vatandaşlar oy kullanmak için sandık başına gidecek. Buca, Çeşme, Balçova, GÜzelbahçe, Torbalı, Karabağlar, Menderes, Narlıdere, Seferihisar, Selçuk ilçeleri seçim sonuçları anlık olarak ekrana gelecek. Peki İzmir 1. bölge Cumhurbaşkanı oy sayıları ve milletvekili oy oranları kaç oldu? İzmir'de hangi parti kazandı? İzmir 1. bölge hangi parti kazandı?
14.05.2023 Gündem
Cumhurbaşkanlığı ve milletvekilliği İzmir seçim sonuçları
Cumhurbaşkanlığı ve milletvekilliği İzmir seçim sonuçları 13'üncü Cumhurbaşkanı ve Türkiye Büyük Millet Meclis'ine girecek 600 milletvekilinin belirleneceği 14 Mayıs seçimleri saat 17.00 itibari ile 81 ilde aynı anda sona erdi. Açık tasnif usulü gerçekleştirilen sayımların ardından İzmir'den ilk ve kesin olmayan sonuçlara gelmeye başladı.
14.05.2023 Gündem
Asker ve sivil memurları taşıyan servis midibüsü ile kamyonet çarpıştı; 1 ölü, 6 yaralı
Asker ve sivil memurları taşıyan servis midibüsü ile kamyonet çarpıştı; 1 ölü, 6 yaralı İzmir'in Güzelbahçe ilçesinde asker ve sivil memurları taşıyan servis midibüsüyle, kamyonet çarpıştı. Kazada kamyonetin sürücüsü Hüsnü Öztepe (86) öldü, 6 kişi yaralandı.
8.05.2023 Gündem
İzmir için depreme hazırlık uyarısı! 'Gömülü faylara dikkat'
İzmir için depreme hazırlık uyarısı! 'Gömülü faylara dikkat' Kahramanmaraş merkezli depremler, kentlerin olası bir deprem durumuna karşı ne kadar hazırlıklı olup, olmadığı konusunu gündeme getirdi. İzmir için de kent merkezi orta nokta olmak üzere 100 kilometre yarıçaplı bir dairenin içindeki her diri fayın kenti etkileyeceğini ve fayların 6.5- 7 üzerinde deprem üretme potansiyeli olduğunu dile getiren uzmanlar, sorunlu yapıların bir an önce güçlendirilmesi veya yıkılıp, binaların güvenli alanlarda yapılması gerektiğine dikkati çekti.
10.03.2023 Gündem
İş insanlarına şantaj yapan 25 suç örgütü üyesi adliyede
İş insanlarına şantaj yapan 25 suç örgütü üyesi adliyede İzmir'de, iş insanlarına şantaj yaparak haksız kazanç sağlayan ve çok sayıda nitelikli yağma suçu işlediği belirlenen örgüte 3 ilde eş zamanlı düzenlenen 'Alabora' operasyonunda, elebaşı S.T. dahil 25 şüpheli adliyeye sevk edildi.
3.03.2023 Gündem
Bakan Kurum: İlk Evim'de 74 ilin kurasını tamamladık
Bakan Kurum: İlk Evim'de 74 ilin kurasını tamamladık  Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, 'İlk Evim' projesi kapsamında 89 günde 74 ilin kurasının tamamlandığını belirterek, İzmir'de 12 bin 400 konutun kura çekiminin de yarın itibarıyla başlayacağını duyurdu. 
5.02.2023 Ekonomi
Sabiha Tansuğ kimdir? 50 kuruşa fotoğrafı basılan ilk kadın etnolog Sabiha Tansuğ neden öldü, kaç yaşındaydı, nereli? İşte gençliği ve fotoğrafı basılan 50 kuruş…
Sabiha Tansuğ kimdir? 50 kuruşa fotoğrafı basılan ilk kadın etnolog Sabiha Tansuğ neden öldü, kaç yaşındaydı, nereli? İşte gençliği ve fotoğrafı basılan 50 kuruş… Türk lirasına fotoğrafı basılan etnolog, araştırmacı, yazar ve koleksiyoncu Sabiha Tansuğ hayatını kaybetti. Dünyada fotoğrafı paraya basılan ilk kadın Sabiha Tansuğ İzmir’in Bademler köyünde toprağa verilecek. Peki, Sabiha Tansuğ kimdir, kaç yaşındaydı ve nereli? Etnolog Sabiha Tansuğ neden öldü? İşte gençliği ve fotoğrafı basılan 50 kuruş…
27.01.2023 Gündem
Meteoroloji'den 'kuvvetli yağış' uyarısı
Meteoroloji'den 'kuvvetli yağış' uyarısı Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Trakya ve İzmir için kuvvetli yağış uyarısı yaptı. Yağışın, yarın sabah saatlerinden sonra etkili olmasının beklendiği belirtildi.
30.11.2022 Gündem
Otomobilden ateş açıldı! Sokak ortasında çifte infaz
Otomobilden ateş açıldı! Sokak ortasında çifte infaz  İzmir'in Güzelbahçe ilçesinde, akraba olan Mustafa Aksu (42) ile Mutlu Aksu (36), sokakta yürürken F.A.’nın otomobilden, tabancayla açtığı ateşte yaşamını yitirdi.
24.11.2022 Yaşam
Ehliyetsiz genç sürücünün kullandığı otomobil takla attı: 1 ölü, 2 yaralı
Ehliyetsiz genç sürücünün kullandığı otomobil takla attı: 1 ölü, 2 yaralı İzmir'in Güzelbahçe ilçesinde, ehliyetsiz genç sürücünün kullandığı otomobil, henüz belirlenemeyen bir nedenle sürücüsünün kontrolünden çıkması sonucu aydınlatma direğine çarparak takla attı. Meydana gelen kazada, 1 kişi öldü, 2 kişi de yaralandı.
18.11.2022 Yaşam
Kiralar yüzde 320 arttı! 5 bin TL'nin altında ev kalmadı
Kiralar yüzde 320 arttı! 5 bin TL'nin altında ev kalmadı Kiralardaki fahiş artış vatandaşın gündemindeki yerini korumaya devam ediyor. Fırsatçı ev sahipleri yüzde 25'lik kira artış sınırını aşan zam talebinde bulunurken, kiracı olarak ev arayanlar ise; bütçesine uygun ev bulmakta zorlanıyor. İstanbul, Antalya gibi büyükşehirlerde ortalama kira bedeli 10 bin TL seviyesine yükseldi. Ankara’da 5 bin lirayı geçen ortalama kira, İzmir’de 7 bin liraya, Bursa’da 4 bin liraya ulaştı. İlçe bazında 28 bin lirayı aşan rakamla en yüksek ortalamaya sahip İstanbul’da, neredeyse 5 bin liranın altında ev kalmadı.
16.11.2022 Ekonomi
Fiyatlar uçtu! Son 5 yılda 1’e 20 kazandırdı, sezonluk kirası 1 milyon lira
Fiyatlar uçtu! Son 5 yılda 1’e 20 kazandırdı, sezonluk kirası 1 milyon lira Satılık konut fiyatlarındaki artış sürüyor. Bazı bölgelerdeki artış miktarı ise; diğer bölgelerin çok üzerinde. Özellike yazlık eve yatırım yapanlar önemli miktarda kazanç sağlıyor. İzmir’de Urla, Güzelbahçe ve Çeşme’nin de içinde bulunduğu yarımada bölgesi konut yatırımcısının yüzünü güldürüyor.
26.10.2022 Ekonomi
29 Ekim konserleri! Cumhuriyet Bayramı konserlerine kimler, nerede katılacak? 29 Ekim konserleri ücretsiz mi?
29 Ekim konserleri! Cumhuriyet Bayramı konserlerine kimler, nerede katılacak? 29 Ekim konserleri ücretsiz mi? 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nın 99. Yılı tüm coşkuyla kutlanacak. Cumhuriyet Bayramı kapsamında düzenlenecek etkinlerden biri olan konserler vatandaşlar tarafından araştırılıyor. Peki, Cumhuriyet Bayramı konserlerine kimler, nerede katılacak? İşte 29 Ekim konserleri…
24.10.2022 Kültür Sanat
Uyuşturucu davasında gerekçeli karar; pet şişedeki DNA mahkumiyet için yeterli değil
Uyuşturucu davasında gerekçeli karar; pet şişedeki DNA mahkumiyet için yeterli değil İzmir'in Narlıdere ilçesindeki ormanda ele geçirilen Hint kenevirleri ile ilgili bölgede bulunan pet şişede DNA'sı tespit edilip, hakkında 30 yıl hapis cezası istemiyle dava açılan Duran Ö. (32) beraat etti. Gerekçeli kararda, küçük bir pet şişede sadece DNA'sının bulunmasının mahkumiyet hükmü için yeterli bulunmaması ve suçun sabit olmaması nedeniyle, 'şüpheden sanık yararlanır' ilkesi göz önünde bulundurularak, Duran Ö.'nün beraatine karar verildiği belirtildi.
21.10.2022 Yaşam
Eymen'in katillerinin cezası, istinafta onandı
Eymen'in katillerinin cezası, istinafta onandı İzmir'in Bornova ilçesinde cesedi tandırda bulunan Eymen Sadık Durak'ın (5) öldürülmesiyle ilgili davada sanıklar annesi Mine Durak (27) ile sevgilisi Serkan Elçetin'e (38), 3 farklı suçtan verilen ağırlaştırılmış müebbet ve toplam 38'er yıl hapis cezası, istinafta onandı.
10.10.2022 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Güzelbahçe ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki güzelbahçe haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.