İzsu

İzsu

Son dakika izsu haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan izsu ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını izsu haber sayfamızda bulabilirsiniz.

İzsu

haberleri sayfasında son dakika yaşanan izsu gelişmeleri de dahil olmak üzere 120 izsu haberi bulunmuştur. Tüm izsu haberleri aşağıda listelenmiştir.
Hamza Dağ CNN TÜRK'te açıkladı: Çok farklı bir belediyecilik yapacağız
Hamza Dağ CNN TÜRK'te açıkladı: Çok farklı bir belediyecilik yapacağız AK Parti İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hamza Dağ CNN Türk'te Ahmet Hakan ile Tarafsız Bölge programında projelerini anlattı. Dağ, "İzmir'de çok farklı bir belediyecilik yapacağız. İzmir'in sorunları 5 yıl daha erteleyemeyiz. Logo kullanmadığım için İzmirliler bana teşekkür etti. Gençliğimi AK Parti'de bereketlendirdim. Partiye aidiyetim konusunda bir sorun yok. Bundan rahatsız olan yok bir tek CHP'li yöneticiler rahatsız oluyor. Bu bir yerel seçim kampanyası. Herkesin başkanı olacağız. Hemşerilerimiz de bunu bu şekilde yaklaşıyor." dedi.
14.02.2024 Gündem
İzmir'de suya yüzde 15 zam
İzmir'de suya yüzde 15 zam İzmir Büyükşehir Belediye Meclisi Kasım Ayı 7'nci birleşiminde 1 Aralık 2024’ten itibaren suya yüzde 15 zam yapılması kararı alındı.
27.11.2023 Ekonomi
Bir ilde suya yüzde 43,48 zam yapıldı
Bir ilde suya yüzde 43,48 zam yapıldı İzmir Büyükşehir Belediyesi İzmir ve Su Kanalizasyon İdaresi İZSU Genel Müdürlüğü’nün 2023 yılı Temmuz ayı olağanüstü genel kurulunda, 1 Ağustos 2023’ten geçerli olmak üzere suyun metreküp fiyatına yüzde 43,48 zam yapılması kararlaştırıldı. Zam önerisi, AK Parti ve Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) grubunun ret oylarına karşılık oy çokluğu ile kabul edildi.
10.07.2023 Ekonomi
İzmir'de sağanak etkili oldu! Tarihi çarşıyı su bastı
İzmir'de sağanak etkili oldu! Tarihi çarşıyı su bastı İzmir'de etkili olan sağanak nedeniyle cadde ve sokaklarda su birikintileri oluştu, sürücüler zor anlar yaşadı.
2.06.2023 Gündem
İzmir'de sağanak yağış! Yollar göle döndü, dükkanları su bastı
İzmir'de sağanak yağış! Yollar göle döndü, dükkanları su bastı İzmir'de öğleden sonra aralıklarla, gök gürültülü sağanak etkili oldu. Sağanak nedeniyle cadde ve sokaklarda su birikintileri oluştu, sürücüler zor anlar yaşadı. Öte yandan bazı dükkanları da su bastı.
18.11.2022 Gündem
CHP lideri Kılıçdaroğlu: CHP'li olmak sıradan bir olay değildir
CHP lideri Kılıçdaroğlu: CHP'li olmak sıradan bir olay değildir İzmir'de 'Üye Katılım Töreni'nde konuşan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, "CHP'ye katılmak yeni sorumluluklar üstlenmek demektir. Artık CHP üyesi sıradan bir kişi değildir. CHP'li partisini, halkı bilecek. Her sorunun nasıl çözüleceğini büyük bir sabır, dikkat ve bilgiyle karşısına aktaracak. CHP'li olmak sıradan bir olay değildir. CHP'li olmak Mustafa Kemal ve arkadaşlarının verdiği Kurtuluş Savaşı'nın, bağımsızlığın arkasında durmak demektir" dedi.
18.06.2022 Siyaset
Su fiyatlarıyla ilgili flaş karar! Zam geldi
Su fiyatlarıyla ilgili flaş karar! Zam geldi Su fiyatlarıyla ilgili son dakika kararı verildi. Zam geldi. İzmir Su ve Kanalizasyon İdaresinin (İZSU) mayıs ayı olağan meclis oturumunda temmuz ayından itibaren suya yüzde 15 zam yapılması kararı oy çokluğuyla kabul edildi.
11.05.2022 Ekonomi
İzmir’de suya yüzde 30 zam geldi!
İzmir’de suya yüzde 30 zam geldi! İzmir’de suya yüzde 30 zam geldi. İZSU Olağanüstü Genel Kurulu’nda 1 Mart’tan itibaren suya yüzde 30 zam kararı alınırken, dar gelirli, şehit aileleri ve gaziler, esnaf, tarıma özel tarifeler getirildi. Mart ayından sonra her ay su tarifeleri Üretici Fiyat Endeksi’ne (ÜFE) göre şekillenerek, ÜFE’deki artış su tarifelerine de yansımış olacak.
21.02.2022 Ekonomi
İzmir'de suya yüzde 18 zam yapıldı!
İzmir'de suya yüzde 18 zam yapıldı! İzmir Büyükşehir Belediyesine ait İzmir Su ve Kanalizasyon (İZSU) Genel Müdürlüğünün genel kurulunda, İzmir’de suya 2022 yılının ilk ayında yüzde 18, ikinci altı ayında yüzde 15 zam yapılacağı belirtildi. İZSU’nun 2022 gelir bütçesi 3 milyar 178 milyon 961 bin TL, gider bütçesi ise 3 milyar 800 milyon olarak açıklandı.
30.11.2021 Ekonomi
Su faturasıyla ilgili flaş zam kararı!
Su faturasıyla ilgili flaş zam kararı! Su faturalarıyla ilgili önemli zam kararı. İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, yıl sonuna kadar suya zam yapmayacaklarını açıkladı. Soyer, "Ekonomik şartlar ne kadar zorlasa da, 2021 yılı sonuna kadar suya zam yapmayacağız. Bütçe planımızda yer alan, meclisimizde onaylanan ve 2021 yılı Temmuz ayında yapılması öngörülen yüzde 10'luk zammı iptal ediyoruz" dedi.
28.05.2021 Ekonomi
Ölen babanın su borcunu, 3,5 yaşındaki kızından istediler!
Ölen babanın su borcunu, 3,5 yaşındaki kızından istediler! İzmir Büyükşehir Belediyesi iştiraklerinden İzmir Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü (İZSU), geçen yıl silahlı saldırıyla öldürülen A.R.'nin (39) 6 bin 930 TL'lik su borcunu, 3.5 yaşındaki kızı D.R.'den istedi. Küçük kız adına icra takibi başlatan İZSU gelen tepkiler üzerine 'yaşı gözden kaçırılmıştır' açıklaması yaptı. İzmir Büyükşehir Belediye Meclisi AK Parti Grup Sözcüsü Hakan Yıldız da "Bir tiyatro oyunu olacak kadar trajikomik bir durumla karşı karşıyayız" dedi.
24.03.2021 Gündem
İzmir su kesintisi! 9 Aralık İZSU su kesintisi programı: Sular ne zaman gelecek?
İzmir su kesintisi! 9 Aralık İZSU su kesintisi programı: Sular ne zaman gelecek? İzmir’de 9 Aralık Çarşamba günü su kesintisi yaşayan vatandaşlar sular ne zaman gelecek, sorusuna yanıt arıyor. İZSU su kesintisi listesi içerisinde yer alan ilçelerde ne zaman suların geleceği ilçede yaşayan vatandaşlar tarafından araştırılıyor. Peki, 9 Aralık İZSU su kesintisi programına göre, sular ne zaman gelecek?
9.12.2020 Gündem
Türkiye için kuraklık alarmı!
Türkiye için kuraklık alarmı! Türkiye, 2014'ten bu yana en ciddi kuraklık tehlikesi ile karşı karşıya. Yağışların beklentilerin altında kalması kuraklık tehlikesini gündeme getirirken Kandilli Rasathanesi Meteoroloji Laboratuvarı Başkanı Adil Tek önümüzdeki dönemle ilgili bilgi verdi. Ocak ayından sonra yağışların artacağını söyleyen Tek, "Nisan ve mayıs ayında beklenen yağışlar umut verici ancak tedbiri elden bırakmamalıyız" dedi.
28.11.2020 Yaşam
İzmir'de su faturalarının katlamalı geldiği iddiası
İzmir'de su faturalarının katlamalı geldiği iddiası İzmir'de koronavirüs salgını nedeniyle vatandaşların su sayaçları 3 ay sonra okundu. Normalden 3-4 katı fazla su faturası ödediklerini belirtilen vatandaşlar, duruma tepki gösterdi. Yüzde 51 engelli İdris Yenigün (47), internet üzerinden belirlenen su faturasını ödemesine rağmen bin 415 TL'lik su faturasıyla karşılaştığını dile getirerek, “Ne yapacağımızı bilmiyoruz” dedi.
27.06.2020 Yaşam
İzmir su kesintisi son durum | İzmir’de sular ne zaman gelecek? Tunç Soyer açıkladı
İzmir su kesintisi son durum | İzmir’de sular ne zaman gelecek? Tunç Soyer açıkladı İzmir, su kesintisi son durum haberleri hakkında araştırmalar devam ediyor. İzmir'in birçok bölgesinde Tahtalı Barajı’nda meydana gelen patlama nedeniyle pazar gününden beri su verilemiyor. Peki İzmir'de sular ne zaman gelecek? İzmir Belediye Başkanı Tunç Soyer açıkladı. İşte İzmir’de su kesintisi son durum…
24.12.2019 Gündem
İzsu su kesintileri | Gaziemir, Karabağlar ve İzmir Buca su kesintisi | Sular ne zaman gelecek?
İzsu su kesintileri | Gaziemir, Karabağlar ve İzmir Buca su kesintisi | Sular ne zaman gelecek? İzmir’deki su kesintisi sebebiyle vatandaşlar ‘İzmir’de sular ne zaman gelecek?’ sorusuna yanıt arıyor. İZSU’dan su kesintisiyle ilgili çalışmaların yapıldığına dair açıklamada suların ne zaman geleceği belli oldu. İşte İzsu su kesintileri hakkında merak edilenler…
23.12.2019 Gündem
Yeni araştırma: İstanbul ve İzmir'de risk arttı
Yeni araştırma: İstanbul ve İzmir'de risk arttı İklim değişikliği üzerine çalışan bilim insanları, aralarında İstanbul ve İzmir'in de bulunduğu bölgelerin su baskınlarına maruz kalma risklerinin arttığını açıkladı.
18.12.2019 Gündem
İzmir'de suya yüzde 15 zam yapıldı!
İzmir'de suya yüzde 15 zam yapıldı! İzmir Büyükşehir Belediyesi, 1 Ocak 2020'den geçerli olmak üzere suyun metreküp fiyatına yüzde 15 zam yapılmasını kararlaştırdı.
26.11.2019 Ekonomi
İstinat duvarı yıkılan apartman boşaltıldı!
İstinat duvarı yıkılan apartman boşaltıldı! İzmir'in Torbalı ilçesi Ayrancılar Mahallesi'nde belediye ekiplerinin çalışmayı bitirdiği yol üzerinde su sızdıran istinat duvarı yıkıldı. Park halindeki iki araç oluşan çukura düşerken, binadan tahliye edilen 27 aile ise geceyi farklı yerlerde geçirdi. Sabahın ilk ışıklarıyla birlikte olayın boyutu gün yüzüne çıkarken, uzmanlar, çökmenin nedeninin belirlenmesi için çalışma başlattı.
11.09.2019 Gündem
Korkunç görüntü! Hemen oraya koştular
Korkunç görüntü! Hemen oraya koştular İzmir’in Torbalı ilçesinde, yol kenarındaki istinat duvarı çöktü. Yolun bir kısmında göçük meydana gelirken, oluşan çukura park halindeki bir minibüs düştü. Olayda ölen ya da yaralanan olmadı.
10.09.2019 Yaşam
Tepki çeken görüntü ile ilgili açıklama geldi!
Tepki çeken görüntü ile ilgili açıklama geldi! İzmir'in Konak ilçesinde, yerine alışveriş merkezi yapılmak üzere yıkılan 120 yıllık iş merkezinin zemininde, Milattan Sonra 2'nci yüzyılda inşa edildiği anlaşılan Roma hamamı kalıntılarına rastlandı. Aradan geçen 3 yıla rağmen, su içinde kalan ve yosun bağlayan kalıntıların ne olacağı belirsizliğini korurken, Kültür ve Turizm Bakanlığı’ndan yapılan açıklamada, kalıntıların içinde kaldığı suyun tahliye edilmesi için çalışmalara başlandığı, ancak çevrede bulunan rögarların yoğun su tahliyesinden dolayı tıkandığı belirtildi.
6.08.2019 Gündem
Baraj suyu çekildi, köy ortaya çıktı
Baraj suyu çekildi, köy ortaya çıktı İzmir’in içme suyu ihtiyacını karşılayan Tahtalı Barajı’nda, yağışların azalmaya başlamasıyla sular çekildi ve baraj suları altında kalan köy gün yüzüne çıktı.
8.11.2018 Gündem
Feci kaza! 1 ölü, 12 yaralı
Feci kaza! 1 ölü, 12 yaralı İzmir'in Menderes ilçesinde kamyonun şehir içi yolcu taşımacılığı yapan minibüse çarpması sonucu hastaneye kaldırılan 13 yaralıdan biri müdahalelere rağmen kurtarılamadı.
5.11.2018 Yaşam
İzmir'de kamyon yolcu minibüsüne çarptı: 13 yaralı
İzmir'de kamyon yolcu minibüsüne çarptı: 13 yaralı İzmir'in Menderes ilçesinde kamyonun şehir içi yolcu taşımacılığı yapan minibüse çarpması sonucu ilk belirlemelere göre 13 kişi yaralandı.
5.11.2018 Yaşam
‘Kırbaç’ bizi teğet geçti komşuyu vurdu!
‘Kırbaç’ bizi teğet geçti komşuyu vurdu! Yunanistan’da ‘Zorba’ Türkiye’de ise ‘Kırbaç’ olarak anılan tropikal fırtına, dün kısmen yön değiştirdi. Yunanistan’ın iç kesimlerini vurmaya başladı. Türkiye’ye etkisi ise sınırlı olacak. Edirne ve Çanakkale gibi iller fırtınayı hissedecek
29.09.2018 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

İzsu ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki izsu haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.