Kovid-19 aşısı öncesi ağrı kesici uyarısı
Kovid-19 aşısı öncesi ağrı kesici uyarısı Sağlık Bakanlığı Koronavirüs Bilim Kurulu üyesi Prof. Dr. Levent Akın, günlük hayatta sıklıkla kullanılan ağrı kesicilerin Kovid-19 aşısının etkisini azaltabileceği yönünde araştırmalara dair açıklamada bulundu. “Antienflamatuar” özelliği bulunan ağrı kesicilerin kullanılmaması gerektiğini belirten Akın, “Bu ilaçlar bir miktar bağışıklık yanıtını azaltabilir” dedi.
27.02.2021 Sağlık
Uzmanlar uyarıyor! Telefonlar...
Uzmanlar uyarıyor! Telefonlar... Günlük hayatın ayrılmaz bir parçası haline gelen ve kullanım alanı sürekli genişleyen akıllı telefonlara, kişilerin günlük ortalama 2 bin 619 defa dokunduğu belirtilirken, uzmanlar, bu durumu "otomatikleşen ve problemli bir davranışın göstergesi" olarak değerlendiriyor.
12.12.2019 Bilim ve Teknoloji
Her gün işten eve gelmeden kıyafetlerini değiştiriyordu, meğer...
Her gün işten eve gelmeden kıyafetlerini değiştiriyordu, meğer... Fotoğrafçı GMB Akash, Bangladeş’teki insanların günlük hayatına dair fotoğraflar çekerek hikayeleri olan portreler ortaya çıkartıyor. Aralarında bir babanın hikayesi ise yürek dağlayan cinsten... Her gün işten eve gelmeden kıyafetlerini değiştiren babanın ailesinden sakladığı gerçeği öğrenince yüreğiniz burkulacak.
4.07.2017 Dünya