Yandex

Yandex

Son dakika yandex haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan yandex ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını yandex haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Yandex

haberleri sayfasında son dakika yaşanan yandex gelişmeleri de dahil olmak üzere 189 yandex haberi bulunmuştur. Tüm yandex haberleri aşağıda listelenmiştir.
Kasko fiyatları ile ilgili son dakika açıklaması! Yüzde 300 arttı, düzenleme geliyor
Kasko fiyatları ile ilgili son dakika açıklaması! Yüzde 300 arttı, düzenleme geliyor Arabası olan herkesi ilgilendiren son dakika açıklaması! Kasko fiyatlarındaki artış araba sahiplerini zorlamaya devam ediyor. Fiyatlar 150 bin liranın üzerine kadar çıktı, yüzde 300’e kadar arttı. Kasko poliçeleri için yeni yılda en az yüzde 50 ile yüzde 100 arasında zam beklentisi oluştu. Fahiş fiyatlara karşı ise yeni bir düzenleme çalışmaları başladı. İşte detaylar...
9.12.2022 Otomobil
Togg’dan Google ve Yandex’e rakip olacak uygulama! Trumore, Türkiye'yi daha iyi tanıyor
Togg’dan Google ve Yandex’e rakip olacak uygulama! Trumore, Türkiye'yi daha iyi tanıyor Togg’un Google ve Yandex’e rakip olacak Trumore uygulaması hayata geçiyor. Uygulama, girilen rota üzerindeki paralı köprü ve otoyolların ne kadar tutacağını, aracınız elektrikliyse ne kadar enerji harcayacağını gösteriyor. Tarihi yerleri, müzeleri, kültür rotalarını ayrıntılı biliyor. İşte Trumore ile ilgili detaylar...
9.12.2022 Ekonomi
Türkiye ile Google arasında son durum ne? Telif hakkı ödenecek mi?
Türkiye ile Google arasında son durum ne? Telif hakkı ödenecek mi? Cumhurbaşkanlığı Dijital Dönüşüm Ofisi Başkanı Ali Taha Koç, CNN Türk'te Hakan Çelik'in sorularını yanıtladı. Avrupa’da 300 medya kuruluşuna “telif hakkı” ekseninde ödeme yapmayı kabul eden Google ile Türkiye arasında benzer bir anlaşmanın olup olmayacağına ilişkin çarpıcı açıklamalarda bulundu.
4.06.2022 Bilim ve Teknoloji
Putin Rusya'yı dünyaya kapatıyor! 11 Mart’ta fişi çekiyor...
Putin Rusya'yı dünyaya kapatıyor! 11 Mart’ta fişi çekiyor... Ukrayna işgalinden sonra Rusya ağır yaptırımlarla karşı karşıya kaldı. Putin yaptırımlara karşı yeni adımlar atmaya hazırlanıyor. Rusya uzun süredir üzerinde çalıştığı interneti dış dünyaya kapatma planını devreye sokuyor. Alınan kararla tüm Rus siteleri Rusya’ya çağrıldı. 11 Mart’a kadar sitelerin sadece Rusya’da sunucusu bulunacak, ‘.ru’ uzantısı olacak ve Rusya DNS’ini kullanacak şekilde hizmet vermesi istendi. Bu hamleyle Rusya geçen yaz test ettiği gibi interneti dışa bağlı olmadan kendi kontrolüne alabilir.
8.03.2022 Dünya
Yandex iflasın eşiğine geldi! Rubledeki değer kaybı Google'ın Rus rakibini vurdu
Yandex iflasın eşiğine geldi! Rubledeki değer kaybı Google'ın Rus rakibini vurdu ABD'li arama motoru devi Google'ın Rus rakibi Yandex yaptırımlar nedeniyle zor günler geçiriyor. Şirket rubledeki değer kaybı nedeniyle borçlarını ödeyemeyebilir.
7.03.2022 Bilim ve Teknoloji
Rus izleyiciler şaşkına döndü! Televizyon ekranları aniden karardı... 'Güle güle'
Rus izleyiciler şaşkına döndü! Televizyon ekranları aniden karardı... 'Güle güle' Rusya - Ukrayna savaşı 12'nci gününde devam ederken mücadele sadece cephede sürmüyor. Rusya'da televizyonlar bir anda karardı, haberler anında değişti. Ekran başındaki Ruslar ise gördükleri karşısında neye uğradıklarını şaşırdı. Hacker topluluğu Anonymous'un, Ukrayna'daki savaşın görüntülerini göstermek için Rus devlet televizyonu yayınlarını hack'lediği ve Rusya Federal Güvenlik Servisi'nin internet sitesini çökerttiği iddiası gündeme bomba gibi düştü. BBC, iddiaları bağımsız olarak doğrulayamadı ancak saldırılar, Russia Today tarafından doğrulandı.
7.03.2022 Dünya
Yandex, internet tarihin en büyük siber saldırısını engelledi
Yandex, internet tarihin en büyük siber saldırısını engelledi Rusya'nın en büyük teknoloji şirketi Yandex, tarihin en büyük siber saldırılarından birini püskürttüğünü açıkladı.
11.09.2021 Bilim ve Teknoloji
İnternet kullanan herkesi ilgilendiriyor! Ücretsiz başvuru, 24 saat içinde...
İnternet kullanan herkesi ilgilendiriyor! Ücretsiz başvuru, 24 saat içinde... Günümüz şartlarında internet hayatlarımızın vazgeçilmez bir parçası haline geldi. Bilgiye hızlı ulaşma, birçok işlemi evden çıkmadan halledebilme kolaylığı sağlayan internet bazı durumlarda kişinin mağdur olmasına da yol açabiliyor. İnternet ortamında yapılan yayın içeriği nedeniyle kişilik hakları ihlal edilenler, sulh ceza hakimliğine başvurarak "unutulma hakkı"nın kullanılmasını talep edebilecek.
13.04.2021 Gündem
2020'de araç satışları 800 bine yaklaştı!
2020'de araç satışları 800 bine yaklaştı! Otomobil ve hafif ticari araç pazarı geçen yıla oranla yüzde 61.3 arttı. Ağır ticarilerle birlikte ülkemizde 2020 yılında yaklaşık 800 bin araç satıldı.
7.01.2021 Otomobil
Google piyasa değerinde yüzde 92 ile  zirvede
Google piyasa değerinde yüzde 92 ile zirvede Saniyede 40 bin aramanın yapıldığı Google, dünyadan arama motorları arasında yüzde 92,26'lık oranıyla en fazla piyasa değerine sahip arama motoru oldu.
29.10.2020 Bilim ve Teknoloji
Yandex'ten flaş hamle! Satın alıyor
Yandex'ten flaş hamle! Satın alıyor Rusya’nın en büyük teknoloji şirketi Yandex, ülkenin önde gelen özel bankalarından Tinkoff bankasını yaklaşık 5,5 milyar dolara satın almaya hazırlanıyor.
23.09.2020 Bilim ve Teknoloji
Yandex Türkiye ofisi kapanıyor
Yandex Türkiye ofisi kapanıyor Türkiye pazarında e-Ticaret, navigasyon, mobil uygulama ve reklamcılık alanlarında faaliyet gösteren Rus arama motoru şirketi Yandex’in Türkiye ofisini kapatma kararı aldığı belirtildi.
19.09.2020 Bilim ve Teknoloji
Wayfair'deki skandal sonrasında Trendyol'dan açıklama geldi! Wayfair trendyol olayı nedir?
Wayfair'deki skandal sonrasında Trendyol'dan açıklama geldi! Wayfair trendyol olayı nedir? Mobilya ve ev eşyaları satan e-ticaret şirketi WAYFAIR, hakkında Twitter ve Reddit platformlarında kaçırılan çocukların ticaretini yaptığı iddia edildi. Söz konusu iddiaların ardından sosyal medya üzerinden Türkiye’deki e-ticaret firması Trendyol da çocuk ticareti iddialarıyla suçlandı. Söz konusu iddiaların ardından Trendyol açıklama yaptı, sosyal medyadaki iddialarda yer alan ürünlerin incelendiğini ve belirtilen fiyatlardan hiç satış yapılmadığını, durumun veri girişi hatalarından kaynaklandığını belirtti. Peki, Wayfair trendyol olayı nedir?
13.07.2020 Gündem
Ukrayna, Rus sosyal medya sitelerine yönelik yasağı uzattı
Ukrayna, Rus sosyal medya sitelerine yönelik yasağı uzattı Ukrayna Devlet Başkanı Vladimir Zelenskiy, Rus internet şirketleri ve sosyal medya sitelerine yönelik yasağı uzatan kararnameyi imzaladı.
15.05.2020 Bilim ve Teknoloji
Navigasyonda aramalar değişiyor
Navigasyonda aramalar değişiyor Türkiye’de corona virüs COVID-19 salgınının yaygınlaşmasıyla insanlar evlerine kapanırken, yollardaki trafik yoğunluğunda da büyük oranda azalma meydana geldi.
10.04.2020 Otomobil
Rusya'daki teknolojik cihazlarda "yerli yazılım şartı" ertelendi
Rusya'daki teknolojik cihazlarda "yerli yazılım şartı" ertelendi Rusya'da Rus yazılımına sahip olmayan akıllı telefon ve bilgisayarların satışının yasaklanmasına yönelik son tarih ertelendi.
31.03.2020 Bilim ve Teknoloji
Güvenli internete geçiş tek numarada toplandı
Güvenli internete geçiş tek numarada toplandı BTK tarafından 2011'de ücretsiz hizmete sunulan Güvenli İnternet Hizmeti'ne, tüm mobil operatörlerden "25 00" kısa numarasıyla ulaşılabilecek. Hizmeti tercih eden aboneler arama motorlarında olumsuz içeriklerle karşılaşmayacak.
20.02.2020 Bilim ve Teknoloji
Ve Putin imzayı attı
Ve Putin imzayı attı Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, Rus yazılımına sahip olmayan akıllı telefon ve bilgisayarların satışının yasaklanmasına yönelik yasayı onayladı.
2.12.2019 Dünya
Rusya'da telefon ve bilgisayarlar yasaklanabilir!
Rusya'da telefon ve bilgisayarlar yasaklanabilir! Rus parlamentosunun alt kanadı Duma, Rus yazılımına sahip olmayan akıllı telefon ve bilgisayarların satışının yasaklanmasına yönelik yasa tasarısını kabul etti.
6.11.2019 Bilim ve Teknoloji
Yandex, şimdi de nöbetçi eczaneleri gösterecek
Yandex, şimdi de nöbetçi eczaneleri gösterecek Yandex Navigasyon’a daha önce nöbetçi eczaneler özelliğini ekleyen Yandex, bu kez nöbetçi eczaneler hizmetinin kapsamını genişletiyor. Şirket, ilgi gören bu özelliği navigasyon dışına da taşıyarak bir internet sitesi oluşturdu.
29.07.2019 Bilim ve Teknoloji
Yandex'ten çocuklara özel kitap!
Yandex'ten çocuklara özel kitap! Popüler navigasyon uygulamasıyla kullanıcıların yolculuklarını planlamasına yardımcı olan Yandex, çocuklara da haritaları sevdirmek için özel bir çalışma yaptı.
19.07.2019 Kültür Sanat
Bayram tatilinde yola çıkmak için en uygun günleri ve saatleri açıklandı
Bayram tatilinde yola çıkmak için en uygun günleri ve saatleri açıklandı Ramazan Bayramı'nda da seyahate çıkmaya hazırlananlara yardımcı olacak detaylı bir trafik analizi yapıldı. Yandex Navigasyon tarafından geçen yılın bayram tatili verilerine dayanarak yapılan analizde, trafikte en çok bekleme yaşanan noktalar ve trafikteki bekleme zaman artışları ortaya çıkarıldı. Analize göre bayram tatili için seyahat planı yapan İstanbulluların trafikten en az etkilenmeleri için 31 Mayıs Cuma öğleden önce ya da 1 Haziran Cumartesi öğleden sonra yola çıkmaları gerekiyor.
29.05.2019 Gündem
FETÖ'nün medya yapılanmasına yeni dava
FETÖ'nün medya yapılanmasına yeni dava Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) lehine kamuoyu oluşturmak amacıyla faaliyet gösterdiği belirtilen "haberdar.com" adlı internet sitesinde çalışan, 5'i ByLock kullanıcısı 7 sanık hakkında, "silahlı terör örgütü üyeliği" suçundan 15'er yıla kadar hapis cezası istemiyle dava açıldı.
10.04.2019 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan flaş dolar açıklaması!
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan flaş dolar açıklaması! AK Parti Erzurum İl Teşkilatı Toplantısı'nda önemli mesajlar veren Cumhurbaşkanı Erdoğan,"Şu anda döviz bakın düşmeye başladı, 5,2 buralara düştü; doların durumu bu. Sıkı tutacağız, iyi duracağız. Daha önce de söyledim, bunların hepsi gelip geçici, bu da geçici" dedi.
25.01.2019 Siyaset
Yandex'in ilk akıllı telefonu tanıtıldı
Yandex'in ilk akıllı telefonu tanıtıldı Rusya merkezli arama motoru devi Yandex, ilk akıllı telefonu Yandex.Phone ile tüm dikkatleri üzerine çekmeyi başardı.
6.12.2018 Bilim ve Teknoloji

Benzer Haber Etiketleri

Yandex ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki yandex haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.